2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
tüm ikiz annelerine merhaba sizlerden yardım istiyorum benimde 13 aylık ikiz kızlarım var şuanda ikisi ayrı odalarda yatıyor hani şu tavana asılan çingen salıncakları olur ya işte onlarda uyuyorlar fakat ikizlerin biri artık salıncakta dikilmeye başladı onu salıncaktan ayırmam lazım sizinkiler ayrı odalarda mı yoksa aynı odalarda mı birde 7 yaşında ablamız var üçünü bir odaya koysam birbirlerini uyandırılar şuanda bile gece biri ağlayınca öbür odadan diğeri uyanıyor siz nasıl yapıyorsunuz

Oy maşallah kocaman olmuslar benim kızlar 4. Aydan beri ayrı yatakta aynı odada yatıyorlar sorun yaşamıom hiç canm 11.5 aylıklar sallamayıda bıraktık 2 aydır biraz zamanını alır zor olur ama alışıyorlar hemen Allah kolaylık versin cnm 😕

Buğlem'im 👣 Eslem'im

büyük kızımı büyüttüm ama iki tane olunca her şey çok farklı oluyor doğduklarından beri tek başıma bakıyorum sen nasıl uyutuyorsun gece biri uyandığında diğeri uyanmıyor mu nasıl alıştırdın

Bende tek bakıyorum canm ilk bastan beri. Kızın baya büyük bazı işlerini kolaylaştırıyordur en azından bir ıslak mendil getirse işini kolaylaştırır yada onlarla oyun oynada sevse ☺️ uyanıyor ama geri uyumaya devam ediyor kızlarım öyle herşeye ağlayan bebekler degiller ağlasalarda pek ilgilenmiyorum nazlamıyorum cnm belki sana çok katı bir kural gelebilir ama herseye ağlayan cocuklarım olsun istemiyorum kucagında alıştırmadım hep yerde yanlarına yatarak sevdim konustum oyuncaklarla oynadık. ilk başlarda zor oldu sallamadan uyumak 4 ay gbi bir süre salladık ilk 4 ay da kendileri ıyudular inşaat başlayınca mecbur salladım yanlarımda durdum beni gördükleri için çok ağlamadılar ama zor uyudular çok zamanla oturdu hersey yerine şimdi beni yanlarında istemiyorlar yatırıp çıkıyorum iki yalancı emzikleri var kendileri alıyorlar ağızlarına gece uykularıda düzenli 9.5 8 uyuyorlar canm ikizlerin en sakin oldukları zamanı yakalaman lazım ozaman uyku düzeni sağlayabilirsiniz bayada büyümüşler biraz zor olucak ama kararlı olursan başarırsın

Buğlem'im 👣 Eslem'im

büyük kızım onların ikinci anneleri oldu ben işimi yaparken o onları oyalıyor bende sürekli kucağıma almam genelde yürüteçle dolaşıyorlar uykuları gelince mızmızlanıyorlar önce birini emziriyorum aygıma alığ sallıyorum onu sallarken diğerini emzirip büyük kızıma veriyorum onu sallayıp uyutuyor benimkilerin biri 9 aydan sonra emzik aldı diğeride emzik almadı önerilerin için sağol

Oy masallah canm sütün hala var bravo 5 ay anca oda 2 ayı mamayla destekliydi bizim bende onu başaramadım işte canım birseyler cekti ve zamanla kesildi 😭 herkesin eksik seyleri olabiliyor zamanla oturur endiselenme ablalarını örnek almaya başlayınca aynı odada güzelce yatarlar

Buğlem'im 👣 Eslem'im

bunlarda benim kızlarımm

Arkadaslar aldigim bebek arabasi arkali onlu ondeki koltuk tam yatmiyor.Hafif yatiyor. Yatma ile oturma arasi bir sey.
Bebekler icin zararli olur mu bebeklerim 4.5 aylik

Son düzenleme:
Kızlar rop muayenesi ni yaptırdık şükür bir sıkıntı çıkmadı biraz zor oldu ama oğlumun gözünde nokta şeklinde kanlanma var inş geçer oksurukleride şükür azaldı kayinvalidemden evimize geldik 3 haftadır ordaydik evim gibisi yokmuş bebislerimi uyuttum esimle balkon keyfi yapıyoruz

Arkadaslar aldigim bebek arabasi arkali onlu ondeki koltuk tam yatmiyor.Hafif yatiyor. Yatma ile oturma arasi bir sey.
Bebekler icin zararli olur mu bebeklerim 4.5 aylik

Canım bende dün aldım suny baby yanyana ikiz arabası çok kararsız kaldım katlanması güzel çok yer kaplamiyor bizimkide tam yatmiyor satıcı reflu ve gaz çıkarmaları açısından iyi bile demişti zararlı olacağını zannetmiyorum 4:5 aylık olmuşlar

Ohh afiyet olsun canm benim mutluluğunuz hep daim olsun inşallah 😍

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Pasta yaptırıyordum yawrularımın işk doğum günü için akrabam yapıcaktı ve biraz önce bana yapamıcanı teyzesinin oğlunun düğününe gitmesi gerektiğini söyledi ve ben nereye kime yaptırıcam bilmiyorum Çarşamba günü esimin memleketine gidiyoruz ve ayın 2 şinde döncez çok üzüldüm ve ağlıyorum yüregim acıdı resmen 3 ay önceden konustuk anlaştık ve gecen hafta kendisiyle tam netleştirdik bi akrabama ilk defa güvendim ve oda beni yarı yolda bıraktı herkesin yakın ailesi var ve hiç düşünmeden onları seciyorlar kızmıyorum en doğrusunu yapıyor belkide benim üzüldüğüm sey ise benim hiç böyle bir akrabamın olmaması kıskandım daha çok Halim'e üzüldüm 😭😭😭😭

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Ben onlar uyudugu gibi nakavt oluyorum canim ya

Canim hayirli olsun oturur vaziyette oldugu icin bel kemigine zarar verir diye kirkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…