merhaba arkadaşlar eskiden burası muhabbet kaynardı... özledim o günleri.. ikizler büyüdü yogunluk arttı galiba bende oldugu gbi
biz 3 yas olduk çok şükür tuvalet egitimi aldık konuşmayı tammaen söktük.. herşey çok iyi gidiyor allaha şükürler olsun.. enerjilerine yetişmek biraz zor oluyor sorularına cevap bulmakta bazen basım şişiyor algılama sorunları yaşıyorum efendim kızım ne demiştin oluyorum
çok komiksin anne diyorlar öyle olunca :d kışın yaklaşması ile hastalıklarımız başladı yas büyüdükçe hastalıkların dozuda artıyor sanki ilk defa çok ateslendiler hastanede kaldık bir gece. allah bir daha yasatmasın onları öyle görmek insanın içini kanatıyor...
ben ben iyim koşturmacanın içinde kaldım gbiyim ama kendime vakit ayırmayı ihmal etmiyorum.. artık kuaföre birlikte gidiyoruz.. alışverişe zaten gidiyorduk ama o eglenceli geliyordu şimdi kuaförde öyle sabırla beni bekliyorlar.. hele kas aldırırken çok acıdı diye kızaran yerleri öpüyorlar kurban olduklarım. bizden b kadar allaha emanet olun
Eki Görüntüle 1897508