- 17 Ekim 2012
- 187
- 44
- 68
- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #5.081
çocujlarıda alıp 2 günlük biyerlere kacalım dedik gezmeyi seviyolar heralde zor olmaz dedik.demez olaydık.dün geldik bugün dönüyoruz.6 aydır ilk defa böyle görüyorum cocukları.inş ew ortamına alışkın olduklarından böyle olmuştur yoksa ben kafayı yedim
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bayramlık bile giyemedik bu Bayram kızlar esim abisi yengesi 4 yaşındaki kızları ve babası araba kazası gecirdi arife günü Allah bağışladı esimi bize arabayı abisi kullanıyormuş terminalden cıkısta kaza yapmışlar kötü birşey yok kimsede ama Bayram bize zindan oldu kızlarla kimse ilgilenmedi herkes canına düştü esim aralarımda hasar almayan tek kişi onları toparlarmış ilgilenmiş. Çok kötü bir bayramdı ama kızlar için temiz hava çok iyi geldi eslem basmaya başladı adım atmayı öğrense yürücek yawrum şükürler olsun. Otobüs yolculugunuz çok sakin geçti hep uyudular arada ağladılar ama onunda yolunu bulduk oyuncak su mama dışarıyı izlediler uyandıkca otobüs durunca ağladılar 😃 köyde ikisini kucagıma alıp merdivenler indim çıktım ek gıda yapamadım düzgün ben bile yemek yiemedim tuvalete gidemedim iki katlı ev tuvalet alt katta biraz perisan oldum ama olsun sağlık olsun. Iki besik ayarlamışlar uyku düzeni devam etti o yönden rahat oldum sabahın 6 sında uyandılar hep 8 olmadan uyudular yorgunluktan tabi ben 1-2 asagı yatamadım gelinsin ya işte birde patavatsız insanlarla ugrastım durmadan kızlarımı torunlarıyla yada ogullarıyla kertmeye kalktılar duramadım laf söledim kv köpürdü esim tarafımı vermedi şükür onuda atlattık anlıcanız kızlar bizim başımız sıkıştığında koşmayan insanlar kendi canlarıma düşünce bizi bıraktılar hep yaptıkları bu oldu bekcillik yapıyorum belkide ama iki çocukla ortada bıraktılar beni kv gel oğlum git oğlum tek saglam o olunca hep onu koşturdular mecburen en son isyan ettim ağladım saatlerce ve o sekilde düzeldi durum sesimi çıkarmasaydım kimsenin umrumda olmucaktık. Eslemin poposu pişik oldu kv güzel temizlememiş pis kalmıs bşr kere bile pişik olmadı kızlar ama şimdi yara içinde yawrum ne diyebilirsin ki el mahkum atlattık ve bir daha köye gitmeyi düşünmüyoruz tabiki esimin sagı solu belli olmuyo annesine dayanamaz gene olan bize olur. Yarın kızların doğum gunu 1 yasına giriyorlar elbisemi giyicem inşallah rabbimin en gğzel armağanı onlar bana onlar için ölürüm bile bu yaşadıklarım bana tecrube olsun dimi 😄😄😄
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Geçmiş olsun canım ya.
Başka yerde kalmak işkence.evim evim güzel evim diyor insan gelince.
Kv leri rabbim ıslah etsin kimseye yardım etmezler soze gelince üstlerine bülbül tanımam.
Şimdiden nice mutlu yıllara rabbim sana bağışlasın
Arka 4 koltugu aldık otobüsten bir foto
Eki Görüntüle 1206869
Buda beşiklerimiz tahta olan amcalarının bebeklik beşiği 35 yasında su an 😃
Eki Görüntüle 1206872
Esimin doğduğu ev
Eki Görüntüle 1206883
Köylü kızı yaptım kızları 😃
Eki Görüntüle 1206887
Eki Görüntüle 1206888
Havuza soktum çok eğlendik 😉
Eki Görüntüle 1206892
Bayramlıklarımız bol bol kraker yedik salatalık yedik domates biber dut ahududu yediler seftali daha izin versem neler yiceklerdide esim korkuttu onları bu kadarla kaldı inek sütü içtik bir kaç kez ishal ondan oldular galba
Eki Görüntüle 1206891
Eve dönerken 😍
Eki Görüntüle 1206896
Eki Görüntüle 1206893
Buğlem'im 👣 Eslem'im
acısıyla tatlısıyla geçirdiniz bayramı. başkası yardım etmeyince çok zor geçiyor. geçen sene ben de yaşadım. yorgunluktan başka bir şey hissetmemiştim. geçmiş olsun kaza için. allah korumuş. kızların şalvarı çok cici :)
2 hafta sonra biz de tatile çıkıyoruz. ayvalıkta bir apart ayarladık. 2 aile 3 bebek gidiyoruz. bakalım neler bekliyor bizi :)
tuğbacım nasılsın?
biz de kısmet olursa 2 hafta sonra gidiyoruz tatile
Didim bizim rotamız, deniz sığ ve sıcak diye tercih ettik
bakalım nasıl olacak, ben ilk defa bir ev tatiline gidiyorum, denize sıfır bir ev kiraladık, bahçeli falan
her şey ikizlere göre olsun istedik, yemek, uyku düzenleri bozulmasın dedik
babaanne ve dede de bizimle geliyor ama korkmuyorum desem yalan olur
neler almayı planlıyorsun yanına
yazabilir misin?
aklıma gelmeyenler olabilir de
Arkadaslar mrh ben tup bebekle hamileyim transferin 10. Gunu degerim 250 cikti ikizlerini tup bebekle dunyaya getiren tecrubeli arkadasim varsa aranizda kan degerni sorucaktim yada bu degerle ikiz olma ihtimali varmi tesekkyrler sevgileer
Arkadaslar mrh ben tup bebekle hamileyim transferin 10. Gunu degerim 250 cikti ikizlerini tup bebekle dunyaya getiren tecrubeli arkadasim varsa aranizda kan degerni sorucaktim yada bu degerle ikiz olma ihtimali varmi tesekkyrler sevgileer
acısıyla tatlısıyla geçirdiniz bayramı. başkası yardım etmeyince çok zor geçiyor. geçen sene ben de yaşadım. yorgunluktan başka bir şey hissetmemiştim. geçmiş olsun kaza için. allah korumuş. kızların şalvarı çok cici :)
2 hafta sonra biz de tatile çıkıyoruz. ayvalıkta bir apart ayarladık. 2 aile 3 bebek gidiyoruz. bakalım neler bekliyor bizi :)
Maaşallah canım rabbim bağışlasın bizim tatil kos kos evde oturarak geçti bir gün bir dede diğer gün diğer dedeye gittik başka da gidemedik bir yere
Eki Görüntüle 1207565 Eki Görüntüle 1207566 Eki Görüntüle 1207567 Eki Görüntüle 1207568
Doğum gününüz güzel geçti sükürler olsun Rabb'ime 20:20 20:21 saatlerinde doğdular 😭 Allah'ım 1 yıl nasıl geçti anlamadım bile artık soranlara 1 yadında ikiz kızlarım var diyeceğim çok mutluyum anlatamam bu duyguyu göz yaslarım akmak için fırsat arıyor resmen sizlerle koskoca 1 yılı acısıyla tatlısıyla geçirdim iyiki varsınız 😍
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Eki Görüntüle 1207565 Eki Görüntüle 1207566 Eki Görüntüle 1207567 Eki Görüntüle 1207568
Doğum gününüz güzel geçti sükürler olsun Rabb'ime 20:20 20:21 saatlerinde doğdular 😭 Allah'ım 1 yıl nasıl geçti anlamadım bile artık soranlara 1 yadında ikiz kızlarım var diyeceğim çok mutluyum anlatamam bu duyguyu göz yaslarım akmak için fırsat arıyor resmen sizlerle koskoca 1 yılı acısıyla tatlısıyla geçirdim iyiki varsınız 😍
Buğlem'im 👣 Eslem'im
canım benim 10. gün değerim 500 küsürlerdeydi.
Him cnm tsk cvp icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?