2013 Kasim Anneleri Ultrason Görüntüleri

BeyazOrkidem

“Hasbünallah ve nî’mel vekîl”
Kayıtlı Üye
25 Mart 2007
13.015
4.678
748
50
Hadi bakalim kasim anneleri ultrasonlara girilmeye baslandi resimlerimizi ekleyelim

dr kesemizi cekti kendine aldi insAllah kalb atisi icin gidince hepsini istiycemmmm

bende önümüzdeki c.tesi uldrasyona gireceğim bebişimizin kalp atışını dinleyeceğiz inşallah görüntüleri paylaşacağım

bende önümüzdeki c.tesi uldrasyona gireceğim bebişimizin kalp atışını dinleyeceğiz inşallah görüntüleri paylaşacağım

3 kere resimcekti bende alicam onlari asama asama bebgimin gelisini insALlah kalb atisi icin gittigimde alirim

29 martta yani doğumgünümde, 2. kontrol var kalp atışlarını görücez inşallah, en güzel doğumgünü hediyesi bebişimin kalp atışları olacak heralde :)

Merhaba,

Reglimi 4 gün geçti ve dün test yaptırdığımda hamile olduğum kesinleşti.Sonuç 3934 olarak görünüyor.Keseyi çok net olmasada gördüm ancak kalp atışı ne zaman duyuluyor.Doktor 15-20 gün dedi ama sabırsızlıktan ne haldeyim tahmin edersiniz :)

1 ay 6 gunlukkken gttım duyulmadı canım 2 hafta sonra gel duyarız dedı... inşallah duyarız cok heycanlıyım bende rabbim korusun bebıslerımızzııı :) keseyı gördunmu ?

canim ben 5+6 da kalp atimini gordum ama daha duyulacak kadar degildi :) pit pit pit oynayan kalbi gorduk sadece cok sukur. bir dahakine de insallah duyariz diyoruz.

masallah sizlere bende persem be istiycem butun resimleri album yapariz bi guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…