2013 Kasim Anneleri Ultrason Görüntüleri

slm kızlar bende yüklemek istiyorum ama yükleyemiyurm bi ögretirseniz bendeyükleyim mercimegimi

oyy maşallahhhhhhhhh subhanallahh canım benım benımde bole buyumus abi olmus dıyesım gelıo hep

Evet ya aynen benim de erkek gibime geliyo e hani senin foto isteriz isteriz isterizzz

evet evet farkettimmmmm nasılda yayılmış paşa gibi nedense içime erkek doğdu sen ne hissediyodun bilemedim ama

Aynen canım zaten içime hep erkek doğuyor, sıpa her gittiğimizde yayılıyo ehl-i keyif dedim zaten bu kesin erkek

Vahsihatun masallah ya kocaman olmus ya cok guzel :)))
Erkek diyesim geldi :))) ne hissediyorsun ??

Evet ya aynen benim de erkek gibime geliyo e hani senin foto isteriz isteriz isterizzz

Aynen canım zaten içime hep erkek doğuyor, sıpa her gittiğimizde yayılıyo ehl-i keyif dedim zaten bu kesin erkek

ey maşşallahhhh banada erkek doğuya ama hayırlısı inşallah kesende armut bi arkadasımvar oğluşu olcak onunda armutmuşş kesesi gerçi belli olmaz ama benimde armut

canım buldum ama resimlerimde sorun var galiba yüklemiyo tşkkür ederim bilgi için

Vahsihatun masallah ya kocaman olmus ya cok guzel :)))
Erkek diyesim geldi :))) ne hissediyorsun ??

Hahahaha karnım ağrıdı gülmekten kızlar benim dr.a cinsiyet sormak için gitmeme gerek kalmadı hepimiz anladık erkek oldugunu ben de ve resmi görenler de hep erkek hissediyor.

Flyrey maşallah miniciknazarlardan korusun kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah .aminnnnn

amin canım benimmm Allah ruhen bedenen sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

ey maşşallahhhh banada erkek doğuya ama hayırlısı inşallah kesende armut bi arkadasımvar oğluşu olcak onunda armutmuşş kesesi gerçi belli olmaz ama benimde armut

Canım bu kadar olur ya kız diyen pek çıkmadı , ama önceki ultrason resmime bi baksana eklemiştim o zaman top gibi yusyuvarlaktı , hayırlısı olsun ama inan ben daha hamile kalmadan önce de heppp erkek doğuyodu içime

gördüm onuda valla az kaldı öğreniceksin sen ama ben erkek diyorum tek geçiyorummmm takvimlerde ne çıkıyo

gördüm onuda valla az kaldı öğreniceksin sen ama ben erkek diyorum tek geçiyorummmm takvimlerde ne çıkıyo

Takvimlerin hepsinde de erkek çıkıyo hahahah garantiledik
Allahım sağlıklı,akıllı,imanlı,ihlaslı,nurlu,Peygamber Efendimiz (sav) gibi güzel ahlaklı, hayırlı, güzel huylu, güzel,tatlı evlatlar nasip etsin inş aminnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…