- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
Maşallah Allahım nazarlardan saklasın
maşşallaahhh sizeeeee yaaa nasıl duygulandımm iiiceee bebiş olmuş o ağzı yüzü nasıl belliii kurban olurummm
Maşallah Allahım nazarlardan saklasın
evet evet farkettimmmmm nasılda yayılmış paşa gibi nedense içime erkek doğdu sen ne hissediyodun bilemedim amaKollarını falan görebildin mi, hani bebekler ellerini yukarı doğru kaldırıp uyurlar ya o pozisyonda sıpa
oyy maşallahhhhhhhhh subhanallahh canım benımbenımde bole buyumus abi olmus dıyesım gelıo hep
evet evet farkettimmmmm nasılda yayılmış paşa gibi nedense içime erkek doğdu sen ne hissediyodun bilemedim ama
slm kızlar bende yüklemek istiyorum ama yükleyemiyurm bi ögretirseniz bendeyükleyim mercimegimi
Evet ya aynen benim de erkek gibime geliyoe hani senin foto isteriz isteriz isterizzz
Aynen canım zaten içime hep erkek doğuyor, sıpa her gittiğimizde yayılıyo ehl-i keyif dedim zaten bu kesin erkek
Vahsihatun masallah ya kocaman olmus ya cok guzel :)))
Erkek diyesim geldi :))) ne hissediyorsun ??
Hahahaha karnım ağrıdı gülmekten kızlar benim dr.a cinsiyet sormak için gitmeme gerek kalmadı hepimiz anladık erkek oldugunuben de ve resmi görenler de hep erkek hissediyor.
Flyrey maşallahminiciknazarlardan korusun kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah .aminnnnn
ey maşşallahhhh banada erkek doğuya ama hayırlısı inşallah kesende armut bi arkadasımvar oğluşu olcak onunda armutmuşş kesesi gerçi belli olmaz ama benimde armut
canım buldum ama resimlerimde sorun var galiba yüklemiyo tşkkür ederim bilgi için
Canım bu kadar olur ya kız diyen pek çıkmadı , ama önceki ultrason resmime bi baksana eklemiştim o zaman top gibi yusyuvarlaktı , hayırlısı olsun ama inan ben daha hamile kalmadan önce de heppp erkek doğuyodu içime
gördüm onuda valla az kaldı öğreniceksin sen ama ben erkek diyorum tek geçiyorummmmtakvimlerde ne çıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?