geçmişi okuyup yazayım dedim bi türlü bitmek bilmedi. hepinize günaydınlar kızlarrrrrrrrrrrrrrr. dün doktoruma gittim baktı ikiside çok sağlıklı çok güzel büyümeleri fln dedi. alttan rahim uzunluğunu ölçtü. 5cm çıktı. çook sevindikk. eğer 4 fln olsa direk yatıracaktı hiç kalkmadan. ama maşallahın var dedi. ben seni bu haftalarda sürünerek bekliyordum ama sen çok enerjik zıpır zıpırsın dedi. çünkü için çok fena halde dedi. kistler devasal olmuşlar iyice yayılmışlar diğer organları yapıştrmışlar dedi. çocuklar ve kistlerin baskısıyla sen ağrıdan durmaman gerkirdi dedi. ama ben yıllarca o nalet olası kistlerden okadar sancılar okadr acılar çektim ki artık vücut ağrılara karşı bağışıklık yapmış. ağrılarım çok ama ben ona ağrı olarak bakmıyorum ki. diyorum ki kendime bebekler hareket ediyor onlarda bana ağrı yapıyor diye kandırıyorum işte kendimi. yoksa başka türlü katlanmak zor. akıntıların var dedi fitil verdi. daha önce ilk 3 ayda fitil kullanılamadığı için verememişti. ama artık 4e girdin kullanabilirsin dedi. haftada br iğneye de devam. elevit-ferrum fort-corasprin e de devam. kan ve idrar testleri verdim. onlardabugün çıkıcak telle öğrenecem. cinsiyet sordum. her prof. gibi buda sölemedi. zaten benm doktorum tüp bebek doktoru. gebelik takibi yapmıyor hiç çünkü zamanı yok. alt katta başka bir doktora yönlendiriyor. ama benim riskli gebelik old. için bana özel kendi bakıyor. ben cinsiyetle ilgilenmem dedi. çocuklar sağmı yaşıyomu ona birde beynine ve gelişimine bkarım dedi. alt kattaki doktora daha önce ikili test için yönlendirmişti ve ozman biri kız demişti o doktorlar. şimdi de 3 hafta sonraya detay ultrason aldırdı o doktorlardan. o zamn kesin bi şekilde öğrenmiş olursun onlr sölesin dedi. çoğul gebelik old. için 3lü ve 4 lü test yapılmıyormuş. sadece detay ultrason bakılcak 18haziranda. ozamana kadar da cinsiyeti öğrenemicem
aman dün yatırmadı beni ve bebişlerimide sağlıkl gördüm ya gerisi boş. çokda önemli değil. sadece ben çok hevesleniyordum bişiler almak için. ama napalım 3 hfta daha beklicez. ha buarada her hafta kndi doktoruma gidip gelicem artık. her hafta rahim uzunluğunu kontrol etcek yatış için. birde alttan kültür alcaklarher hafta. çoğul gebelikte enfeksiyon kapmak çok önemliymiş. enfeksiyon kaptığın an düşüş tehdidi demek dedi. onun için hep kültür alınarak kontrol altında olacakmışım.
bliyorum çok uzun oldu kızlar. ama anca özetleyebildim kusura bakmayın.
selayhusummm beni merak etmişsn tşk.ederimm. dün telin şarzı btti hastaneden yazamadım. akşamda görümcemler geldi misafirim vrdı giremedim nete bitanem. sen nasıl oldun daha iyisindir inş.

bliyorum çok uzun oldu kızlar. ama anca özetleyebildim kusura bakmayın.
selayhusummm beni merak etmişsn tşk.ederimm. dün telin şarzı btti hastaneden yazamadım. akşamda görümcemler geldi misafirim vrdı giremedim nete bitanem. sen nasıl oldun daha iyisindir inş.