2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Canım bende seninle aynı fikirdeyim, testlerden sadece 3 lüyü o da annemin zoruyla yaptırdım hiç gerek yoktu, şimdi ayrıntılı ultrason var sırada o da mı aynı mantık , tek müdahale kürtaj mı, yoksa bebek için faydalı olabilecek önlemler tedaviler olabilir mi, kısacası sen ayrıntılı ultrason yaptırcan mı bi faydası var mı:1:

ayrintili faydali bence digerlerini dusunmeyenler icin bile,cunku bir durum gorurlerse dogumda hemen hazir bulunup Allah korusun bebegi hemen ameliyata falan alabiliyorlarmis.

:) Olsun canım ne kusru. Bende biberonları araştırıyordum şimdi ne alsam diye. Philips avent konuşuluyor en çok sanırım. Haliyle aklım onda kaldı :9:

Bide az önce Neharın verdiği siteyi incelerken gördüm Ayşe Öner'in kitabını önermişler. ( Hamilelik, Doğum ve Bebek Bakım Kitabı ) Var mı bildiğiniz faydalı kitaplar kızlar ?

evet canım en ıyısı o ..bende 9ay 10 gun dıye bır kıtap var baya ayrıntılı 600 sayfalık

arkadaslar cinsiyetimize doktorumuz kız dedı daha dogrusu kıza benzıor dedi bende ilk hamıle haftalarımda kız hıssedıyorum dıyordum hep doktor kız dedıgınde nedense benımseyemedımmı desem inanamadımmı desem nebılım tuaf bişi hissettım sankı kız degıl. ilk bebegımız kız erkek fark yapmaz eşimde kız hastası hatta oda ruyasında benı doguruyor goruyor ve hanı kızdı bu dıe cekişiormus ruyasında . bnde doktorumun bana kıllı bir göbek gösterdigini gördüm daha haftanında erken olmasıyla ice süphe duydum erkekmi ki die alışverıs hevesım gursagımda kaldı yani ay valla sormasaydım daha iyiydi belirsizlikten cok bilmemek daha iyi 16. haftamı doldurayım baska bı doktora daha gıtcem bakalım :))

Canım bende seninle aynı fikirdeyim, testlerden sadece 3 lüyü o da annemin zoruyla yaptırdım hiç gerek yoktu, şimdi ayrıntılı ultrason var sırada o da mı aynı mantık , tek müdahale kürtaj mı, yoksa bebek için faydalı olabilecek önlemler tedaviler olabilir mi, kısacası sen ayrıntılı ultrason yaptırcan mı bi faydası var mı:1:

evt canım bende birtek ayrıntılıyı düşünüyorum oda doğumda ani birşey olursa allah korusun hemen müdahele için tedbir amaçlı mantıklı geliyor aqma bu testler tam bir stres yanlış çıkan bir test için kendimi neden strese sokayımki zaten çok mantıksız zaten karnımda bbeğime kes,nliklşe ve kesinlikle müdahele ettirmem

Son düzenleme:
ayrintili faydali bence digerlerini dusunmeyenler icin bile,cunku bir durum gorurlerse dogumda hemen hazir bulunup Allah korusun bebegi hemen ameliyata falan alabiliyorlarmis.

Evet ben de öyle düşünmüştüm, teşekkürler canım.

evt canım bende birtek ayrıntılıyı düşünüyorum oda doğumda ani birşey olursa allah korusun hemen müdahele için tedbir amaçlı mantıklı geliyor aqma bu testler tam bir stres yanlış çıkan bir test için kendimi neden strese sokayımki zaten çok mantıksız zaten karnımda bbeğime kes,nliklşe ve kesinlikle müdahele ettirmem

ben de diğer testler için aynı şeyi düşünüyorum ee Allah korusun özürlüyse nolcak sırf kalan 6 ayımı kafayı yiyerek mi gecireyim, ha bebeğe bi faydası varsa amenna dimi. Ama ayrıntılı ultrasonu ben de öyle düşünüyodum iç organlarına da bakıyolar dimi, bebek doğdugunda artık bizim gibi bi insan oluyor tek tek her organına bakılması çok zor, önceden tedbir amaçlı doğdugunda müdahale etmek için mantıklı, inşallahhhhhhhhhh hepimizin bebişleri tastamam sapasağlamdır da testlerimiz de güzel çıkar huzurlu ve en güzel şekilde hamileliklerimizi geçiririz aminnnnn :103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:

:) Olsun canım ne kusru. Bende biberonları araştırıyordum şimdi ne alsam diye. Philips avent konuşuluyor en çok sanırım. Haliyle aklım onda kaldı :9:

Bide az önce Neharın verdiği siteyi incelerken gördüm Ayşe Öner'in kitabını önermişler. ( Hamilelik, Doğum ve Bebek Bakım Kitabı ) Var mı bildiğiniz faydalı kitaplar kızlar ?

Ayşe Öner'in kitabı bende var hediye geldi, cok güzel ben beğendim :41:

Kızlar Ayşe Öner'i ben de aldım, gayet faydalı bilgiler var. Tavsiye ederim. Bunun dışında aldığım 1-2 kitapta da hemen hemen aynı içerik. Zaten pek çok şey internette de mevcut. Bundan sonra çocuk gelişim kitaplarına yönelmeyi düşünüyorum.

slm arkadaşlar herkesler iyiydidir umarım
bişey sorcaktım ben hiç balık yiyemiyorum
acaba şimdiden omega 3 takviyesine başlanıyormu başlayanlar varmı?
ceviz yiyorum ama balığında yeri ayrı tabi
bide ben net olarak hareket hissetmiyorum arada böle seğirme gibi oluyo
geçen gün hadi bebeğim tekmele anneyi deyip durdum :1::1:

Evet ben de öyle düşünmüştüm, teşekkürler canım.

ben de diğer testler için aynı şeyi düşünüyorum ee Allah korusun özürlüyse nolcak sırf kalan 6 ayımı kafayı yiyerek mi gecireyim, ha bebeğe bi faydası varsa amenna dimi. Ama ayrıntılı ultrasonu ben de öyle düşünüyodum iç organlarına da bakıyolar dimi, bebek doğdugunda artık bizim gibi bi insan oluyor tek tek her organına bakılması çok zor, önceden tedbir amaçlı doğdugunda müdahale etmek için mantıklı, inşallahhhhhhhhhh hepimizin bebişleri tastamam sapasağlamdır da testlerimiz de güzel çıkar huzurlu ve en güzel şekilde hamileliklerimizi geçiririz aminnnnn :103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:

inşallah amin :54:

slm arkadaşlar herkesler iyiydidir umarım
bişey sorcaktım ben hiç balık yiyemiyorum
acaba şimdiden omega 3 takviyesine başlanıyormu başlayanlar varmı?
ceviz yiyorum ama balığında yeri ayrı tabi
bide ben net olarak hareket hissetmiyorum arada böle seğirme gibi oluyo
geçen gün hadi bebeğim tekmele anneyi deyip durdum :1::1:

balığı bende yemiyorum zaten berbat midem bide sıcak ve balık düşüncesi bile berbat:20::20:

ayrıntılı ultrason yaptıran var mı kızlar doktorum bana 22. haftada yapılır dedi onceden gel randevu olustıralım dedı ozel hastaneye gıdıyorum ne zaman randevu alınır?

kızlar bide bende bi kitap var 19.haftada 5 aya girdiniz diyor
soranlara inatla hafta diyom ama soruyorlar kaç aylık diycez şimdik hala anlayamadım bunu

Aynen bende hafta dıyorum ınatla ay soruyorlar 4 bıttı 5 gırdım dıyıncede o zaman ekımde dogum yapcan kasımın basında degıl dıyorlar :)

denizcii aynen cnm yaa.ayrıntılı 20 ve sonrasında oluyor diye biliyorumm benimde 20.haftada
ama ben 14 tede gittim hakkate çok ayrıntılı süper bişeydi

denizcii aynen cnm yaa.ayrıntılı 20 ve sonrasında oluyor diye biliyorumm benimde 20.haftada
ama ben 14 tede gittim hakkate çok ayrıntılı süper bişeydi

Canım nasıl oluyor cok merak edıyorum ıkılı tarama testı gıbı ayrıyetten bı uzman mı bakıyor ultrasonla doktorun kac gun sonraya randevu olusturdu ayrıntılı ıcın cok merak edıyorum :)

ayy burnumu çeke çeke bır hal oldum mınoset verdı sankı bı halta yarıcak o ılac bıde burun spreyli verdı bebekler ıcın.
kızlar bende soranlara 4 ay bıtti dıyorum kasım bası gıbı dogucak zaten ama ekımde dogar dıye dusunuyorum

bide ben başlarda çok takılıyordum kilo konusuna sonuçta kilo alamıyorum
ama bebek büyüyor çok şükür,biraz rahat bıraktım 5.aydan sonra alırım diye umut ediyorum
görümcemden bi sürü hamile kıyafeti aldım öğle bekliyorlar

Canım nasıl oluyor cok merak edıyorum ıkılı tarama testı gıbı ayrıyetten bı uzman mı bakıyor ultrasonla doktorun kac gun sonraya randevu olusturdu ayrıntılı ıcın cok merak edıyorum :)

cnm biz bnm durum rsikli oldugu için perinataloğa gitmiştik 20 haftada da perinataloga gönderdi
doktorum,bebeğin bütün organlarına beyin kıvrımlarına damar akışlarına fln bakıyorlar ultrason daha iyi
daha net bide 3 boyutlu dediklerinden heralde cd bile vermişlerdi

filiz geçmiş olsun

Back
X