2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Günaydın canlar kandiliniz mübarek oldun bu güzel günde dualarınızda bebişlerimizi ve bizleri unutmayalım inşallah.

Neharx yüreğini ferah tut 4 lü sonucun çok güzel çıkacak

Bat hayırlı uğurlu olsun kız evlat candır ohh Rabbim seni taçlandırmış. Tabi erkek evlatlarda candır oğluşu olacaklar yanlış anlamasın :)

Kızlar bende 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasona gideceğim buradada 220 dediler periontoloji uzmanı geliyormuş. O bakıyormuş .

geçmiş olsun canım 6sında 2 gün sonra benimde randevum 4lü yapcak ;S kac gün oldu sen vereli kac günde cıkıyormuş ki kan mı alıyor sadecee

canım sen kocaelindeydın ızmıt merkeze yakınsan ozel ızmıt kadın dogum var yenı cuma camının orda ertesı gun verıyolar sonucu.ben orda kontrollere gıdıyorum.cokta memnunum.aklında olsun hemen ogrenmek ıstersen.

rica ederim canım. kimse kusura bakmasın ama 300-400-500 diyenler,lütfen para kaptırmayın, adamlar resmen soygun yapıyor. Herkesin kendi tercihi,kendi kesesi ama benim içim acıyor o paralara. yazık gerçekten, sağlık bile sömürüye döndü...

üçüz oldukları için bana 900 diyolar:8::8::8: bir de sanırım radyologlar ayrıntılı yapıyor genelde. bizim durumda perinatolog bakıyor..

üçüz oldukları için bana 900 diyolar:8::8::8: bir de sanırım radyologlar ayrıntılı yapıyor genelde. bizim durumda perinatolog bakıyor..

ooooooofffff 900 mü? Yani 3üz diye mi bu fiyat? Valla millet sömürüyü nerden yapsam diye ne yapcağını şaşırmış :50: Allah yardımcınız olsun, annem bile sana dua ediyo :9::9:

hayırlı kandiller hepinize...kızlar bende son bir haftadır kuyruk sokumu ağrısı başladı. çok fena hemde. yardımsız kalkamıyorum yataktan. var mı benden başka bu sorunu yaşayan? normalde son aylara doğru olurmuş ama son bir aydır çok hızlı kilo aldım ondan mı erken başladı acaba? ikiz anneleri bilge ve burçak sizin kilo durumunuz nasıl? ikiz hamileleri 3.aydan sonra hızlı kilo alır deniyor ama siz kaç kilo aldınız? bir de 4.haftadan beri çene bölgem resmen kıpkırmızı. yüzümde sivilceler de çıktı ama özellikle çene bölgemde kopkoyu boylu boyunca bir kızarıklık var. güneş gördükçe daha da koyulaştı. gebelik maskesi dedikleri bu mu acaba? bilgisi olan bu durumu yaşayan var mı?

canım sen ikiz annelerine sormuşsun ama bende cevaplayayım dedim. benim de aynı yerde ağrım oluyo. her gün değil ama olduğu zaman yürürken bile zorlanıyorum. kızıma hamileyken hemen hemen son aylarda olan bir agrı o. ama ben normaldir diyorum taşıdığım ağırlık nerdeyse 25. haftalardaki tek gebelik ağırlığı.. Allahım yardımcımız olsun...:16:

hayırlı kandiller hepinize...kızlar bende son bir haftadır kuyruk sokumu ağrısı başladı. çok fena hemde. yardımsız kalkamıyorum yataktan. var mı benden başka bu sorunu yaşayan? normalde son aylara doğru olurmuş ama son bir aydır çok hızlı kilo aldım ondan mı erken başladı acaba? ikiz anneleri bilge ve burçak sizin kilo durumunuz nasıl? ikiz hamileleri 3.aydan sonra hızlı kilo alır deniyor ama siz kaç kilo aldınız? bir de 4.haftadan beri çene bölgem resmen kıpkırmızı. yüzümde sivilceler de çıktı ama özellikle çene bölgemde kopkoyu boylu boyunca bir kızarıklık var. güneş gördükçe daha da koyulaştı. gebelik maskesi dedikleri bu mu acaba? bilgisi olan bu durumu yaşayan var mı?

canım benim ki tek ama ben de 12,13.haftadan beri var. resmen kuyruk sokumum ağrıyor, fazla oturup yatmaktan sanırım, bir de kilo hiç almamış olmama rağmen böyle. hatta verdim.
yürürken bile ağrıyor şimdi de zaman zaman. normal herhalde.

ayrıca yüz lekelerine gelince, tüm yüzümü çilek denen kırmızı şeyler kapladı, çok korkuyorum geçmez diye. kaşlarımda bile çıktı, güneş kremi bebekler için olan 50 faktörü kullanıyorum ama sanırım onunla ilgisi yok direk hamilelikten :(

sen kaçıncı haftadasın bahar ben 18+3 deyim hamile kaldığımdan beri sadece 1 kilo almışım. pek bi ağrım yok sadece akşamları cok şişiyor karnım genelde meyve ile besleniyorum. yüzüme de güneş koruyucu kullanıyorum yüzümle ilgili bi sorun yok şimdilik yalnız göğüslerim çok kasınıyor ve catlamalar oluşmuş yer yer o canımı sıktı dün mursela aldık doktorum onu onerdı kasıntısını aldı Allahtan bakalım daha fazla catlamam umarım. benım karnım oyle cok cıkmadı sanırım iç karnım geniş.

benimde kuzenin 15 senedir uğraşıyor eşi ameliyat oldu kendi tedavi oldu en son tüp bebek yaptılar oda olmadı bugün benim doktoruma geliyor muayeneye kendi kız kardeşininde olmadı 3-4 senedir en son benim doktoruma geldi 3 ay sonra hamile kaldı. oda şimdi bir ümit diye benim doktoruma geldi. rabbim bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine onun ümitlerini kırmaz boşa çıkarmaz inşallah. tüm anne olmak isteyenlerin anne olabilmek için yanıp tutuşan bütün kadınların kucağını doldurur inşallah.

son 3-4 aydır yapılan kanser kemik rahatsızlığı ile ilgili çalışmalarda d vitamini eksikliğinden olduğu sonucuna varılmış (şimdilik) o yüzden doktorlar anne karnındaki bebek gelişimi için bu damlayı veriyor. Prospektüsünde farklı da yazsa eczacı güvenle kullanbileceğimi söyledi. normalde cocuk doğduktan sonra cocuğa veriliyormuş ama şimdi anneler kullanıyor

bilgecim canımm benim geçmiş olsun hadi gözün aydın.. iyi sonuçalarının güzel çıkmasına çok sevindim..

bat aslında iki kız kardeş daha iyi biliyormusun en azından ileride birbirlerine dertlerini anlatırlar hiç yanlız kalmazlar.

saolasın ıyı dıleklerin için şu kandil günü rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah cocukdıleyenlere tez zamanda hayırlısını versinbimde bizde kuzularımıza hayırlısıyla kavusalım saglıkla sıhatle

ooooooofffff 900 mü? Yani 3üz diye mi bu fiyat? Valla millet sömürüyü nerden yapsam diye ne yapcağını şaşırmış :50: Allah yardımcınız olsun, annem bile sana dua ediyo :9::9:

tek çocuk fiyatı *3 olarak hesaplıyorlar. sorduğum yerde böyle fiyat verildi.. eminm daha uygun bir yer bulurum inş. duaya cok ihtiyaç var.. öperim annenin ellerinden..:16:

canım sen ikiz annelerine sormuşsun ama bende cevaplayayım dedim. benim de aynı yerde ağrım oluyo. her gün değil ama olduğu zaman yürürken bile zorlanıyorum. kızıma hamileyken hemen hemen son aylarda olan bir agrı o. ama ben normaldir diyorum taşıdığım ağırlık nerdeyse 25. haftalardaki tek gebelik ağırlığı.. Allahım yardımcımız olsun...:16:

aynen canım yaa. sanki 4 aylık değil 6 aylık hamile gibiyim. bir de benim şimdiden kocaman bir karnım var. otobüste falan yer veriyorlar şimdiden. niye böyle oldu anlamıyorum. sanki kilolar olduğu gibi karnıma gidiyor gibi. senin kilo durumun nasıl? karnın çıkmaya başladı mı? kuyruk sokumu ağrısı çok fena sorum hepinizeydi tabii ama çoğu insan erken olduğunu söylüyor. acaba ikiz diye mi diye düşündüm. senin üç tane olduğu için tabii daha şiddetlidir canım. allah yardımcımız olsun. cinsiyetleri belli oldu mu bu arada?

canım benim ki tek ama ben de 12,13.haftadan beri var. resmen kuyruk sokumum ağrıyor, fazla oturup yatmaktan sanırım, bir de kilo hiç almamış olmama rağmen böyle. hatta verdim.
yürürken bile ağrıyor şimdi de zaman zaman. normal herhalde.

ayrıca yüz lekelerine gelince, tüm yüzümü çilek denen kırmızı şeyler kapladı, çok korkuyorum geçmez diye. kaşlarımda bile çıktı, güneş kremi bebekler için olan 50 faktörü kullanıyorum ama sanırım onunla ilgisi yok direk hamilelikten :(

senin de çok erken başlamış canım. benim son 1 haftadır var ama çok şiddetli. bak o hiç aklıma gelmedi. dediğin gibi fazla oturmaktan olabilir. benim işim masa başı. sabah 9 akşam 6 full oturuyorum. onunla ilgisi olabilir canım. benim çene bölgemde aynı şekilde resmen çilek rengi olduğu gibi ve çok dikkat çekiyor. doğumdan sonra kaybolur inşallah. bir de kız bebekte olur diyorlar ama senin bebişin cinsiyeti neydi?

sen kaçıncı haftadasın bahar ben 18+3 deyim hamile kaldığımdan beri sadece 1 kilo almışım. pek bi ağrım yok sadece akşamları cok şişiyor karnım genelde meyve ile besleniyorum. yüzüme de güneş koruyucu kullanıyorum yüzümle ilgili bi sorun yok şimdilik yalnız göğüslerim çok kasınıyor ve catlamalar oluşmuş yer yer o canımı sıktı dün mursela aldık doktorum onu onerdı kasıntısını aldı Allahtan bakalım daha fazla catlamam umarım. benım karnım oyle cok cıkmadı sanırım iç karnım geniş.

16.haftanın içindeyim canım. ilk 11 hafta sadece 1 kilo aldım. sonrasında çok hızlandı kilo almam. sağlıklı da besleniyorum aslında ama neden böyle oldu anlamadım. gerçi iştahım da çok fena:) çok şanslısın canım. benim iç karnım çok dar. annem 4,5 aylık hamileyken doktor bile 9 aylık sanıyormuş:) anneme çekmişim sanırım.

16.haftanın içindeyim canım. ilk 11 hafta sadece 1 kilo aldım. sonrasında çok hızlandı kilo almam. sağlıklı da besleniyorum aslında ama neden böyle oldu anlamadım. gerçi iştahım da çok fena:) çok şanslısın canım. benim iç karnım çok dar. annem 4,5 aylık hamileyken doktor bile 9 aylık sanıyormuş:) anneme çekmişim sanırım.

normalde cok iştahlı cok güzel yerdim şimdi ise oğlen karnım doyduysa akşam canım hiç birşey istemiyor sadece az bı meyve yıyorum. dün doktorum bundan sonra alırsın dedı bakalım nasıl olacak canım ne isterse yiyorum aslında kılo alırım dıye yememezlık yapmıyorum. ama canım bısı ıstemıyor. belkıde annem yok ya yanımda :( istesem de kım yapacak mecbuurrr kuzularda bişi istemiyorlar bi gitsinler anneannelerini yanına belkı canları ıster bişiler

normalde cok iştahlı cok güzel yerdim şimdi ise oğlen karnım doyduysa akşam canım hiç birşey istemiyor sadece az bı meyve yıyorum. dün doktorum bundan sonra alırsın dedı bakalım nasıl olacak canım ne isterse yiyorum aslında kılo alırım dıye yememezlık yapmıyorum. ama canım bısı ıstemıyor. belkıde annem yok ya yanımda :( istesem de kım yapacak mecbuurrr kuzularda bişi istemiyorlar bi gitsinler anneannelerini yanına belkı canları ıster bişiler

maşallah canım. o bir kilo da bebekler ve sularıdır:) nerdeyse kilo almamışsın. haklısın aslında insan yapmaya da üşeniyor. ben öğlen işyerinde akşamları annemlerde yiyorum. evlerimiz 5 dk. mesafede olunca herşey de hazır olunca yeniyor haliyle ama toplamda 6 kilo almışım:( bundan sonrasını hiç düşünemiyorum bile:))

kızlar mustelanın catlak kremı hakkında fıkrınız varmı alsammı almasammı kararsızım..karnım cok kasınıyorda.

almamak için cok direndim ama gögüslerimde çatlak görünce doktorumda önerince dün aldım kaşıntıyı aldı valla
2 lisini 120 ye eczaneden aldım yetermiş doğuma kadar

senin de çok erken başlamış canım. benim son 1 haftadır var ama çok şiddetli. bak o hiç aklıma gelmedi. dediğin gibi fazla oturmaktan olabilir. benim işim masa başı. sabah 9 akşam 6 full oturuyorum. onunla ilgisi olabilir canım. benim çene bölgemde aynı şekilde resmen çilek rengi olduğu gibi ve çok dikkat çekiyor. doğumdan sonra kaybolur inşallah. bir de kız bebekte olur diyorlar ama senin bebişin cinsiyeti neydi?

canım ben 1.5-2 ay düşük tehlikesi ve bulantılardan yatmak ve oturmak zorunda kaldım, şimdi de iş yerinde oturuyorum büyük ihtimalle ondan.
inşallah geçer o lekeler de ben de korkuyorum yüzümde bir de...
cinsiyetine erkek gibi demişti ama bu cuma inşallah netleşir, kontrolümüz var.

kızlar mustelanın catlak kremı hakkında fıkrınız varmı alsammı almasammı kararsızım..karnım cok kasınıyorda.

ben lierac aldım, kaşınıyorsa anında çatlıyor hemen önlem al.
butikbebeden aldım 2 tane indirimliydi, ertesi günü geldi valla.

aynen canım yaa. sanki 4 aylık değil 6 aylık hamile gibiyim. bir de benim şimdiden kocaman bir karnım var. otobüste falan yer veriyorlar şimdiden. niye böyle oldu anlamıyorum. sanki kilolar olduğu gibi karnıma gidiyor gibi. senin kilo durumun nasıl? karnın çıkmaya başladı mı? kuyruk sokumu ağrısı çok fena sorum hepinizeydi tabii ama çoğu insan erken olduğunu söylüyor. acaba ikiz diye mi diye düşündüm. senin üç tane olduğu için tabii daha şiddetlidir canım. allah yardımcımız olsun. cinsiyetleri belli oldu mu bu arada?

karnım cıktı biraz tabi.. 2 kilo aldım. ama kendimi daha agır hissediyorum. hareketlerimi yavaş yapmaya çalışıyorum. yürüyüşe çıkınca kucuk adımlar falan.. zaten 28. haftaya ulaşırsak inş sağlıkla inzivaya cekilcem eve:9: cinsiyetleri net değil bir tanesi için erkek dedi bir dr ama kendi drumunki sadece tahminden ibaret.. 2 erkek 1 kız...:16: seninkilerin cinsiyet neydi??

emtu5

dün sana moral vereceğim diye kendi kendime nazar mı ettim artık ne olduysa takmıyorum dediğim şeyleri taktım ve oturdum ağladım, boşu boşuna bebişimi de üzmedim inşallah.
nazar oldu kesin
okutmak lazım hep
:nazar:

mustelamı lıerac mı karar veremedım paraben falan dedıler kakao kullanıyodum kesmedı..kotude kokuyor.unanndoda mustela ındırımde bugun. alıyım ozaman ben ya.150 ml 63.00 tl

Back
X