2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar ben oğlumuza ahmet (babamın adı) ismini koymak istiyorum ama yanına bir isim daha eklemek istiyorum yani soy ismimiz kaya tek ahmet kaya da koymak istemiyorum çünkü eşimin ailesinde çok var.oğlum ahmet yiğit diyor eşim istemiyor,ahmet ismine yakışan isimler gelirse aklınıza fikir versenize,yalnız can ya da han istemiyorum.benim aklımdakiler
ahmet mert
ahmet yiğit
ahmet göksu(eşim bunu istiyor):44:

göksu unisex bir isim canım..
ahmet eren
ahmet emir
ahmet kaan
ahmet kayra

canım yaa,ben her durumda iyimser olmayı becermişimdir ama bu sefer yapamıyorum,çok denedim ama kendimi kandıramıyorum.resmen ruhsal çöküntü içindeyim.o kadar mutsuzum ki öyle boş boş bakıyorum duvarlara eşim de bugün evde,dersi yok.sık sık gelip kontrol ediyor.kimseyi de istemiyorum yanımda.ama şu da var az da olsa umudum ver doplerde kız diyecekler gibime geliyor,içime öyle doğuyor valla.

üzülme bacım niye üzülüyon hayırlısı buymuş demekki ben ikincşi kızım olduğunu öğrendiğinde havalara uçmuştum yalnız kalmayacaklar diye böyle bak 3.de kızı bulursun inşallah sende

Arkadaşlar epilasyon aleti alan veya tavsiye edecek olan var mı? Ama cılız tüyler için pürüzsüz bir cilt için :)) yarın almayı düşünüyorum ama karar veremedim :(

iyiyim canım çok şükür..sen nasılsın..
aynen soğudum niyeyse...dr.da dosyaya ismini yazdı halbuki:)
bakalım araştırıyorum hiç bulamazsam eşim kendi ismini koyacakmış:)
şişşt derim yine izin vermem dedim :))) acil isim bulmam lazım :)
ii cnm ne olsun vallaa hehehe koysun kız nolcak eşin ismini guzelse:1:
benım erkek olsaydı kesındı çagan koycaktm soyadımla uyumlu dıye :1:

Kızlar süt olarak ne içiyosunuz, kutu sütlerde hiçbir faydalı şeyin kalmadıgını duydum o yüzden onu içmiyorum.Bir mandıradan süt alıyorum kaynatıyorum birazını yogurt yapıyorum geri kalanını içiyorum. Oysa kutu sütün tadı daha güzel, zaten içmek de zorlanıyorum. Hazır yogurt da aynı şekilde dediler faydası yokmuş, siz ne yapıyosunuz ne düşünüyosunuz....

ben cam şişede alıyorum canım sek'in

bende güyya mandıra sütü alıyorum da alakasız su gibi bir süt..
annem yarısı yoğurt yaptı yarısınıda günlük içiyorum güyya (unuttum ayağına geçiştiriyorum )
dr. bana 20.haftadan sonra önemli olduğunu söyledi..
günlük 4 bardak ayran bir büyük dilim peynir ve bir yumurta yersen kalsiyum ihtiyacn karşılanır dedi..
o yüzden pek zorlamıyorum şimdilik..

Başka süt satan yer yokmu benim aldıgım süt çok güzel , acayip kaymak çıkıyo. Öylemi 20.haftadan sonra daha mı önemliymiş ayy sağol içimi rahatlattın, zaten kemiklerim incecik. Bundan sonra inş bol bol içerim

biz de başta mandıradan alıyoduk, yoğurdu süper oluyor. Ama sonra tadı bi tuhaf gelmeye başladı. Şimdi Pınar kutu süt içiyorum.akşamları 1 bardak soğuk soğuk..

Canım dr bana günde 3 bardak süt diyo, 1 kase yogurt ,1 yumurta :)))) hangi birini yiyceksek ,

Merhaba kızlar.İki gündür feci baş ağrısı çekiyorum,dün en son dayanamayıp parol içtim.Normalde parol hemen etki ederdi.Ama dün hiç bir işe yaramadı gece yatana kadar çektim ağrısını Ve sabah gene baş ağrısıyla uyandım napcam ya,zonkluyo resmen,tansiyona baktım belki yükselmiştir diye ama 11-6 yani iyiydi.

merhaba canım bende 3 gundur cekıyorum ve hıc gecmıyor bende gunde ıkı kere tansıyonumu olcuyorum normaldoktorum mınoset cı dedı bana inşallah egecr

Arkadaşlar epilasyon aleti alan veya tavsiye edecek olan var mı? Ama cılız tüyler için pürüzsüz bir cilt için :)) yarın almayı düşünüyorum ama karar veremedim :(
Braundan asla şaşma canım

Canım dr bana günde 3 bardak süt diyo, 1 kase yogurt ,1 yumurta :)))) hangi birini yiyceksek ,

3 bardak süt mü :53: 20.haftadan sonra 2 bardak içerim,zaten peynir ve yoğğurt da yiyorum yeter :1:

Kızlar süt olarak ne içiyosunuz, kutu sütlerde hiçbir faydalı şeyin kalmadıgını duydum o yüzden onu içmiyorum.Bir mandıradan süt alıyorum kaynatıyorum birazını yogurt yapıyorum geri kalanını içiyorum. Oysa kutu sütün tadı daha güzel, zaten içmek de zorlanıyorum. Hazır yogurt da aynı şekilde dediler faydası yokmuş, siz ne yapıyosunuz ne düşünüyosunuz....

bebeğimede süt verdiğim için bu konuda çok şey okudum sağılan sütü kaynattığımızda içesinde bakteri varsa yokedilemeyebiliyor bi süresi var o bakterinin yokolması için ama o zamanda sütten alınması gereken değerlerde yokoluyor en güveniliri pastörize edilmiş süt günlük süt lede farkı yok lakin yoğurt olduğunda sütün içeriği değişiyor ve sağılan sütle yaptığın yoğurt daha sağlıklı oluyor diye biliyorum

ben cam şişede alıyorum canım sek'in

Günlük süt dimi en iyisi, ama onları hiç içemiyorum tadı çok değişik geliyo, küçükkende içmemişim zaten :19: hatta bir ara süt dağıtıyolardı ben 1. sınıftayken , öğretmenim zorlardı ben nerdeyse kuscak gibi olurdum zorla içirirdi.

benim oğluşum yusuf eymen buda erkek olursa mehmet emin düşündük çünkü yusuf kayınpedrin adı mehmet ise benim babamın.emin anlamıda güzel insanların elinden dilinden emin olduğu birisi olur. ama dr kızda oalbilir dedi.kız ismi olarak bende dini anlamlı ama sade isim istiyorum değişik olsun diye uydurma isimleri çok sevmiyorum mesela betül, şevval,gülsüm, büşra ama betül favorimiz tabiki . cinsiyet belli olmadığı için hiç bişey almadık . sadece dün ip aldım battaniye başladım.şu koza ip denilenleerden yumuşacık oluor.

suan cınsıyet ıcın uzulenlerı gorunce cok moralıozm bozuldu kızlar doktor bana cınsıyetını soyledıgınde hıc onemsemedım dırek saglıklı mı dedım . Yıllalrca cocuk bekleyen var engellı cocukları olan ınsanlar var Allahım bıze bu duyguyu vermıs tattrmıs daha ne ıstıyelkımkı benımde oglum olcak ben kız olsaydı desem oda bunu hıssetse uzulmezmı . resmnıe bıle bakınca ellerını ayaklarını boynunu sevıyrum vE Allahıma bınlerce kez sukredıyorum bundan sonra onmelı olanda sagsaglım kucagımıza almamız o benım canım ya ......sızde kendınızı boyle seylerle uzmyeın lütefen sters olmayın Allah herseyın hayrlısını versın

kızlarr erkek isimlerinden konuşulmuş banada kız ismi için akıl verinn . ben kısa olsun istiyorum duru istiyorum aslında ama herkeste koymaya başladı duru ismini etraftada çok var ama güzel ve sade bilemedim valla :)

komşum nilsu koydu :)

]
yok olmaz asla :)))
iki kişiden birinin ismi eşimin ismi:)
hem aynı evde ne gerek var o kadar da çaresiz kalmam :)))
Başka süt satan yer yokmu benim aldıgım süt çok güzel , acayip kaymak çıkıyo. Öylemi 20.haftadan sonra daha mı önemliymiş ayy sağol içimi rahatlattın, zaten kemiklerim incecik. Bundan sonra inş bol bol içerim

,

ist.da adam akıllı süt bulmak çok zor..kaç yerden aldım denedim yok su gibi..
kaymağıda incecik varla yok arası oluyo..
evet 20.haftadan sonra kalsiyumu çok fazla alıyomuş bebek..
yediklerinde veya takviye olarak yoksa senin vücudundakini kana geçirip alıyomuş:)vampir kuzular :))
bana süttense ev yoğurdundan ayran yap iç dedi..canıma minnet sütü kahvesiz içemiyorum zaten iyi oldu :)

bende süt yerine yoğurt tercih ediyorum kayınvalidem yapıyor yoğurdumuzu sağolsun. sütü zaten sıcak sıcak kahveli olmadan içemem

suan cınsıyet ıcın uzulenlerı gorunce cok moralıozm bozuldu kızlar doktor bana cınsıyetını soyledıgınde hıc onemsemedım dırek saglıklı mı dedım . Yıllalrca cocuk bekleyen var engellı cocukları olan ınsanlar var Allahım bıze bu duyguyu vermıs tattrmıs daha ne ıstıyelkımkı benımde oglum olcak ben kız olsaydı desem oda bunu hıssetse uzulmezmı . resmnıe bıle bakınca ellerını ayaklarını boynunu sevıyrum vE Allahıma bınlerce kez sukredıyorum bundan sonra onmelı olanda sagsaglım kucagımıza almamız o benım canım ya ......sızde kendınızı boyle seylerle uzmyeın lütefen sters olmayın Allah herseyın hayrlısını versın
ne kadar guzel yazmıssın arkadasım senı tebrık edıyorum vallahi.. benım ıcın cınsıyet hep son planda idi benım ıcın zaten bır mucıze bu bebek rabbıme dua ettım saglıkla sıhhatle kavustur dıye.. rabbım hepımıze saglıkla sıhhatle kavusturmayı nasıp etsn ınsallahh..
Şok şok şok benim eşim ve vahsihatun sınıf arkadaşı çıktı :52::52::52::52::52:

hahaha vahsı yazdı şok oldum :53::1:

bebeğimede süt verdiğim için bu konuda çok şey okudum sağılan sütü kaynattığımızda içesinde bakteri varsa yokedilemeyebiliyor bi süresi var o bakterinin yokolması için ama o zamanda sütten alınması gereken değerlerde yokoluyor en güveniliri pastörize edilmiş süt günlük süt lede farkı yok lakin yoğurt olduğunda sütün içeriği değişiyor ve sağılan sütle yaptığın yoğurt daha sağlıklı oluyor diye biliyorum

Aaa çok ilginç pastorizeyi içmesi daha kolay benim için, peki pastorizenin içinde yararlı olan şeyler duruyomuymuş, koruyucu madde yüzünden ölüyolar demişlerdi sanki:26: o zaman senin hesaba göre içmek için pastorize alalım, yogurt için mandıra sütü ok sağol

Braundan asla şaşma canım

3 bardak süt mü :53: 20.haftadan sonra 2 bardak içerim,zaten peynir ve yoğğurt da yiyorum yeter :1:

bana kalsa hiç içmem de verdikleri örnek listede hep 3 bardak süt yazıyo herhalde sabah öğle akşam için diyolar var ya acayip gaz yapıyo , içersek 3 bardak kışın para ödememize gerek kalmaz :9::9::9:

kızlar tunaydın.anca fırsat buldum yazıyım barı bende.sabah sabah yanlıs anlasılmalar olunmus gerılınmıs.ayrıntılı ultrasonu konusmussunuz benım doktorumda 4 boyutluyla bakıyor ama ıkıside Perınatolojı uzmanına yonlendırdı daha ıyı olur dıyerek.cunku bebegım asagıda plasanta ve bebek arasına kanama alanım vardı ıyıce bır baksınlar erkne dogum rıskınede bakılsın dıyerekten.bende onlara uyup kabul ettım.200 tl ekstra bı ucret olucak bana.ama doktorlar kendılerı de bakabılıyormus.yanı doktor sozu dınlemek lazım sanıyorum.bızden daha tecrubelıler.

bu arada bende ufak tefek seyler aldım ındırımden ama henuz oyle bır alısverıs telası baslamadı bızde herkes erken dıyor.
ama kızımızın ısmıne karar verdık LİNA koyucaz. hurma fıdesı,ıyı guzel huylu sevecen,bırde kucuk ırmak gıbı anlamları var.

basta eslina,mina,almira arasında kalıp buna karar verdık.

kızlar ben oğlumuza ahmet (babamın adı) ismini koymak istiyorum ama yanına bir isim daha eklemek istiyorum yani soy ismimiz kaya tek ahmet kaya da koymak istemiyorum çünkü eşimin ailesinde çok var.oğlum ahmet yiğit diyor eşim istemiyor,ahmet ismine yakışan isimler gelirse aklınıza fikir versenize,yalnız can ya da han istemiyorum.benim aklımdakiler
ahmet mert
ahmet yiğit
ahmet göksu(eşim bunu istiyor):44:

Ahmet enes
Ahmet alp
Geldi aklıma

Back
X