Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bede pazartesi gidicem normalde 8 haftalikken aliyorlar iki dusugum olunca hemen aldilar insAlllah 6 haftalik olucaz pazartesislm herkese , Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu ..
bende sabirsizlikla ayin 15 ini bekliyorum ....günler hemen gecipde o gün gelseydi hayirlisi ile insALAH tek bebegim ,herkesin bebegi hayirli saglikli dogsun rabbimden baska birsey istemiyorum
merhaba
Rabbim izin verirse bende kasım anneleri içindeyim .allah ım isteyen herkeze versin.bizim de planlı değildi hala alışma dönemindeyim inşallah burdaki yazılarınız bana bu süreçte yardımcı olur.
kızlar bende dün hastaneye gittim dr. ultrasonla baktı hiçbişi gözükmedi :18:çok üzüldüm ama bir yandan da eminim testtede ikinci cizgi silik çıkmıştı ama silik olsa bile pozitif olduğunu biliyorum, aksi gibi tahlil sonuçllarınıda alamadık bi arıza yüzünden.:26: dayanamadım evde bi test daha yaptım yine ikinci çizgi belirsiz çıkınca içim rahatladı :) az önce telefon açtım, hcg sonucum da 403 çıkmış yani 4 haftalık gözüküyor.:) Allahım hiçbirimizin umutlarını boşa çıkarmasın..
Gunaydin kizlar kan testime göre 1 kasimda anne oluyorum inşallah :-D
Tüm hamile kizçeler hepinizinki hayırlı uğurlu olsun inşallah. Rabbim hepimize kolay ve sağlıkla hamilelik ve doğumlar nasip etsin inşallah. Dileyen herkeze tez vakitte evladini versin Yüce Rabbim, bizlerinkinide sağlikli sıhhatli kucağimiza almayi nasip etsin insallah
hosgeldiniz efemmmmm insAllah bu yolda hepberaber ilerlerizzz saglicakla hayirlaslm kızlar bende bugun adetıme ıkı gun varken baktırdım ve sonus beta hcg 88 bende kasım annesi olıcam ınsallah![]()
merhaba bende idrar testi yaptım pozitif çıktı sat ım 26 ocak 22 aylık bi kızım var 2, ye hamileyim sağlık sıhhatle kucağımıza alırız inş.
Cnm ben adetimi 1-2 gun gecti test yaptim negatif cikti 4. Gunun gecesi leke geldi az kan geldi cuma da ole ondan sonra kesildi hafta sonu yoktu birsey pazartesi test yaptim silikti test fakat gorunuyordu yakindi diger cizgiye persembe yani dun yaptim koyulasmis test iki side ayniydi insAllah ole lrsun sende yerlesme kanamasi olabilirHayırlı cumalar kızlaarr,
2 gündür inceden belim ağrıyordu,dünde karnım ağrıdı adet sancısı gibi aynı sonra pembe bi sıvı geldi hasta olduğumu düşündüm,sonra gece boyunca olması gereken kanama olmamıştı sabahta kahverengi lekelenmeler oldu ,şuanda ne gelen var ne giden batımı tam olarak 1 gün geçti..
Daha fazla dayanamayıp test aldım,tek çizgi çıktı( testi işyerinde wcde yapmıştım ,şimdi günışığında bakınca çok silik bir çizgi daha gördüm zamanla ikinci çizgi oluşmuş olabilir mi? 2 saat sonra gördüğüm ikinci soluk çizgi sizce sevindirsin mi beni??)
Bu arada hiç böyle bişeyle karşılaşmamıştım adet olduğumda ilk 3 gün yoğun şekilde kanamam olurdu .
Cnm ne guzel bende pazartesi gidicem iki isi bir arada yaparim insAllah bnmde az az bulanmaya basladi midem hic uykum yok geceleri uyuyamiyorum dusunmekten iki kaybm var insAllah Mevlam bunu bana bagislarHosgeldin diyen tum anne adaylarina teşekkurler ederim. Cok fazla giremiyorum internete mide bulantilari ve bas donmeleri yuzunden cok fenayim, ayrica surekli uyumak istiyorum eminim sizde ayni durumdasinizdir.
Bir sey sormak istiyorum sol kasigimda surekli bicak seklinde agrilar var , doktorum normal dedi bu durumu yasayan varmi ?
Bu arada biz keseyi gorduk ve 10 martta kalp atislari icin gidecegiz
ALLAH yar ve yarimcimiz olsun :))))
Kasik agrisi normal bende de var cnm dinlen firsat buldukcaHerkese merhaba:)
Ben de Allah izin verirse kasım annesi olmayı planlıyorum ve olursa 2. bebeğim olacak inşallah. Öğrenmeme daha 10 gün var ama kasıklarım çok ağrıyor nedendir acaba bilen var mıdır yoksa psikolojik olabilir mi
Sukur ne guzel hosgeldin cnmmerhaba bende idrar testi yaptım pozitif çıktı sat ım 26 ocak 22 aylık bi kızım var 2, ye hamileyim sağlık sıhhatle kucağımıza alırız inş.
Cnm ben adetimi 1-2 gun gecti test yaptim negatif cikti 4. Gunun gecesi leke geldi az kan geldi cuma da ole ondan sonra kesildi hafta sonu yoktu birsey pazartesi test yaptim silikti test fakat gorunuyordu yakindi diger cizgiye persembe yani dun yaptim koyulasmis test iki side ayniydi insAllah ole lrsun sende yerlesme kanamasi olabilir
Cnm ne guzel bende pazartesi gidicem iki isi bir arada yaparim insAllah bnmde az az bulanmaya basladi midem hic uykum yok geceleri uyuyamiyorum dusunmekten iki kaybm var insAllah Mevlam bunu bana bagislar
Kasik agrisi normal bende de var cnm dinlen firsat buldukca
Sukur ne guzel hosgeldin cnm
Kizlarr listeye ekliycem msj atarsaniz sevinirim![]()
çatlatma iğnesi ile hamile kalan var mı ? benim ayın 10 unda belli olacak..daha erken test yapamıyorum iğnenin etkisinden dolayı......işallah bu sefer olmuştur.....
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI
[/TD]
[TD]ANNENİN KAÇINCI BEBEĞİ
[/TD]
[TD]SON ADET TARİHİ
[/TD]
[TD]BEKLENEN DOĞUM TARİHİ
[/TD]
[TD]CİNSİYET ve BEBEGIN ISMI
![]()
[/TD]
[TD]KESİN DOĞUM TARİHİ
[/TD]
[TD]BEBEK DOGDU
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GurbetGuzeli[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]22.01.2013[/TD]
[TD]29.10.2013[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]puffy68[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD]29.01.2013[/TD]
[TD]06.11.2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Ekledim kizlar sizide
Hayirli sabhlar iki gun yogun gececk tekstil dukkanim var kermes var oaraya stand acacagim
Iki gun yok gibiyim evdebaksamlari donucem insAllah bu sebebten heyecanimida bastiririm pazartesi gununu iple cekiyorum insAllah herkese guzel huzurlu hafta sonlari
Günaydın anneler anne adayları.
ben adet oluyorum.
hayırlısı marta artık.
merhaba
Rabbim izin verirse bende kasım anneleri içindeyim .allah ım isteyen herkeze versin.bizim de planlı değildi hala alışma dönemindeyim inşallah burdaki yazılarınız bana bu süreçte yardımcı olur.