2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
$Pierre-Cardin-PS-2080-Travl-Sistem-Bebek-Arabasi__87458471_0.webp

pierre cardin ps -280 travl sistem bebek arabası olarak biz bunu düşünüyoruz gitti gidiyorda videosu vardı kullanışlı bir arabaya benziyor ama bilemiyorum tabiki.

canım çok geçmiş olsun. dikkat et kendine. benimde ara ara oluo ama genelde yorulduğumda. dinlenince geçio. çok üstüne olmadım. cuma kontrolüm var gidince bende sorcam bakalım neden oluomuş. bide kız bebekler kasıktan hissedilirmiş diolar o da olabilirmi die düşündüm :26:
saol canımmm banada arkk dedı kasıklarda hıssetmen normal dıye ben gecen gıttıgımde sordum bebek asagıdamı dıye olması gerekn yerde dedı zaten 20.haftada anlasılmaz 24 haftada yukarı cıkıyormus.. bnde 27 sı gelsınde sorucam
ama benım gobek delıgımın 5 parmak altında rahımde baskı gıbı bısey oluoo elleyınce oraya agrıyor iştee .
yoksa bazen gonegıme dogruda hısseıdıyorum bebısı

Filiz neyi farkettim biliyon mu kıyafetlerin resmini koyduğumuz topikte ikimizin bebişinde aynı zıbından var şu sen uyu annecim baban baksın işi ne olan bende sarısını almıştım :9::9::9::9:

aaaa ben zatn pek bısey almamıstım bı onu aldım bıde pembe bı bady almıstım :1: onuda cınsıyet bellı deıldı aldıgımda yesıl almıstım:1: eşimde dıo tabı canım bakarım ısede sen gıdersın ben emzırırım dıo :22::9:

kızalar ben 1 aydır kahve ıcteye basladım ya:5: dr yasaklamadı bana ıcebılırsın dedi ama ne bılımmmm bazen 3 gunde 1 bazen 2 gunde bır bazende hergun :1::1: bıde lanet olası cıps yıyorum her gece canım cok ıstıyor yaaa delırcem yememem lazım ama dayanamıom 3 paketı oturup yıyesım gelıo :44:

ayyy canım var ya tam üstüne bastın şu cips konusunun benimde canım o kadar çok istiyor ki özellikle de böyle tuzlu tuzlu olsa bende kaç paket yerim hesabını yapamam şimdi o kadar yani.. ne yapcaz bilmiyorum?? eşim bu konuda katı kurallar koydu resmen işkence ediyor bana kesinlikle yedirmiyor, sadece geçen 1-2 tane yememe izin verdi o kadar.. kahve hiç içirmiyor zaten, haftada 1-2 günde çoook açık limonlu çay içiyorum o kadar :(

gecemavisy canim cok sag ol hepimiz her daim mutlu günlerini görürüz insallah

paylastigin bebek arabasina fikrimide söylemek istiyorum müsadenle ben pek cift tekerleklireri kullanisli bulmuyorum cabuk bozuluyolar, eger imkanin varsa tek tekerlekli dönenleri almani tavsiye ederim ben birde cift yönlü kullanislilar daha iyi

canım cok mutlu oldum yaa.. maşallahhh bebısınee :nazar::emir_bebek
buarada cok dusuncelısın ama genede yazsaydın merak ettım sonuclarını allaha sukur ne guzel sonuclanmıs :16:
Filizcim teşekkür ederim. Forumlarda okuduğumuz kötü haberler hepimizi etkiliyor. Tabi ki bazen korkularımızı, üzüntümüzü de paylaşmak ihtiyacı hissediyoruz ama işte bu taramalar hepimiz için korkutucu zaten. Kimseyi tedirgin etmek istemedim. Allah hepimize sağlıklı çocuklar versin inşallah.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 739202

pierre cardin ps -280 travl sistem bebek arabası olarak biz bunu düşünüyoruz gitti gidiyorda videosu vardı kullanışlı bir arabaya benziyor ama bilemiyorum tabiki.

guzel görünüyo canım ama tabı kullanışı nasıl acaba bende Wollex Newyork Travel System Bebek Arabası duşunuyorum hazır indirime girmışken almayı düşünüyoruz kullananlar tavısye edıyor

ayyy canım var ya tam üstüne bastın şu cips konusunun benimde canım o kadar çok istiyor ki özellikle de böyle tuzlu tuzlu olsa bende kaç paket yerim hesabını yapamam şimdi o kadar yani.. ne yapcaz bilmiyorum?? eşim bu konuda katı kurallar koydu resmen işkence ediyor bana kesinlikle yedirmiyor, sadece geçen 1-2 tane yememe izin verdi o kadar.. kahve hiç içirmiyor zaten, haftada 1-2 günde çoook açık limonlu çay içiyorum o kadar :(

canım ya helekı suu reklamlarda cıkıo ya yenı cıktı lays kasıkla :43::43::43::43: esıme dedım al nolur gece 2 de yok abı heryer kapalı delı olcam reklamada koyuyorlar :47: hala yıyemedımmmmmmmmm hıc bır markette hıc kuruyemıscıde bakkalda yok :9:
BENIM EŞİM KARISMIYOR dr da bısey demıo yaa ben gecen yedım 1 paket :1::1:
hahaa ayy ınanmyroummm ya ben her sabah cayı sevmem ama 1 bardak ıcıyorum ve hergun kahve ıcıyorum bazen 3 gunde bazen 2 gunde bır genelde hep ıcıyorum ama :1:

Çift yönlü olmuyormuymuş sanmıyorum olması lazım yoksa böyle bir detayı atlamazdık hatta bunu bıze orda satıcı bayan tavsiye etmişdi

canım nacizane fikrim satıcıların tavsiyelerini pek dinleme kuzenimden biliyorum. bazı ürünlerde onlara satarlarsa fazladan pirim veriliyor. bende kuzenim söledikten sonra o konuda tedirgin olmuştum. ama kullanan anneler tavsiye ederlerse kesinlikle al derim :) bizede krafttı sanırım onun böle örümcek gibi bi modeli var 360 derece dönüo falan onu tavsiye etmişlerdi. ama kullanan annelerden memnun olanını hiç görmedim.

arkadaşlar bebek arabası konusunda aramızda deneyimliler vardır banada 3 tekerlekli al diyen var onunda kullanımı zor 4 tekerlekli al diyen var kullananlardan yorum alabilirmiyim hangisi dha mantıklı? bide pahalı yaa çok arabalar almışken düzgün olsun istiyorum

guzel görünüyo canım ama tabı kullanışı nasıl acaba bende Wollex Newyork Travel System Bebek Arabası duşunuyorum hazır indirime girmışken almayı düşünüyoruz kullananlar tavısye edıyor

bugün felaket tellaı gibi olcam ama :D bende o arabadan çok istiodum. canlı canlı hiç görmedim ama internetten çok beğenmiştim. yorumlardan birinde arka tekerleklerinin çok geniş olduundan bahsedilmişti. marketlerde kasa aralarından sığmıomuş :26: geçen hafta sonu kullanan birinde gördüm çaktırmadan baya inceledim arabayı :) kırmızıydı bizde kırmızı düşünüoruz zaten, rengi çok güzeldi. direk arka tekerleklerine baktım hakkaten genişti :( daha mağzada gidip görmedim ama yinede gidip bakıcam. hem fiyat açısından hemde istediim gibi olması açısından (puseti araba olmadan takılıo) ilk tercihim.

Filizcim teşekkür ederim. Forumlarda okuduğumuz kötü haberler hepimizi etkiliyor. Tabi ki bazen korkularımızı, üzüntümüzü de paylaşmak ihtiyacı hissediyoruz ama işte bu taramalar hepimiz için korkutucu zaten. Kimseyi tedirgin etmek istemedim. Allah hepimize sağlıklı çocuklar versin inşallah.
amin canım inşallahh
arkadaşlar bebek arabası konusunda aramızda deneyimliler vardır banada 3 tekerlekli al diyen var onunda kullanımı zor 4 tekerlekli al diyen var kullananlardan yorum alabilirmiyim hangisi dha mantıklı? bide pahalı yaa çok arabalar almışken düzgün olsun istiyorum

maxi-cossi alabılırsın kalıtelı bısey ıstıyorsann fıyatı 1.99 dustu 1.79 dusmus cok pahalı ama cok kalıtelı

Kizlar bugun bebegimi cok daha net hissediyorum
Tekmeler disariya degilde iceriye dogru .. Hani havuza veya denize tas atarsin gluk gluk diye ses cikar birde o tadin dusme ani vardir ya suya his aynen o sekilde ..

saol canımmm banada arkk dedı kasıklarda hıssetmen normal dıye ben gecen gıttıgımde sordum bebek asagıdamı dıye olması gerekn yerde dedı zaten 20.haftada anlasılmaz 24 haftada yukarı cıkıyormus.. bnde 27 sı gelsınde sorucam
ama benım gobek delıgımın 5 parmak altında rahımde baskı gıbı bısey oluoo elleyınce oraya agrıyor iştee .
yoksa bazen gonegıme dogruda hısseıdıyorum bebısı

aaaa ben zatn pek bısey almamıstım bı onu aldım bıde pembe bı bady almıstım :1: onuda cınsıyet bellı deıldı aldıgımda yesıl almıstım:1: eşimde dıo tabı canım bakarım ısede sen gıdersın ben emzırırım dıo :22::9:

bende geçen eğildiğimde aynı şekilde olmuştu canım. büyük ihtimal bebiştir o :D göbeimde ara ara bende hissediorum o da sanırım kordon bağıylamı alakalı. yani o bizim göbeimizedemi bağlı bilemedim :D diilsede yukarlarda biyere bağlantısı var galiba :D

bende hıc zamanında bulamam doktoru yerınde.hep gec kalır.asıstana kızsaydın bak bır dahakıne nasıl arıyor senı.organızasyon eksıklıgı tamamen.ben calısıyorum ustelık zorla ızın alıyorum zaten

Özel muayane değil hastane ben Türkiye de bir şey farkkettim doktor olaylarında bu her yerde olabiliyor randevu saati geçsede hastanın beklemesini önemsemiyorlar yok ameliyat uzadı yok aksılık oldu kardeşim zaten ben burada doktora kızmıyorum tabi ki bu sağlık işi her şey olabilir ama bu randevuları ayarlayan insanlar bakti ki doktor atıyorum 10 da çıkması gereken ameliyattan yarım saat geçti hala çıkmadıysa o zaman hastaları arıyıp randevu saatını kaydıracak bugun beni 11 randevusu için 10 da arayıp hatırlatıyorlar ee bunu yapıyorsun ama tamamen ezmeere çağrı merkezi rutin bir işlem yapıyor millet olarak bşzim de sesimiz çıkmıyor biz bugun hastanenin müdürüne kadar gittik şimdi eminim ki bir daha bana böyle bir şey yapamıyacaklar aynı şeyı ben burun amwliatıma gittiğin doktor yapıyordu her gelen en az2 saat bekliyor milletinle lafı burası hep böyle ne dememk yani eşim bir kontrolde bir cırkadı ondan sonra her gittiğim kontrolde inanın en fazla 5 dk. Bekledim demek istediğim biz konuşmassak daha oralarda çok bekleriz.

bugün felaket tellaı gibi olcam ama :D bende o arabadan çok istiodum. canlı canlı hiç görmedim ama internetten çok beğenmiştim. yorumlardan birinde arka tekerleklerinin çok geniş olduundan bahsedilmişti. marketlerde kasa aralarından sığmıomuş :26: geçen hafta sonu kullanan birinde gördüm çaktırmadan baya inceledim arabayı :) kırmızıydı bizde kırmızı düşünüoruz zaten, rengi çok güzeldi. direk arka tekerleklerine baktım hakkaten genişti :( daha mağzada gidip görmedim ama yinede gidip bakıcam. hem fiyat açısından hemde istediim gibi olması açısından (puseti araba olmadan takılıo) ilk tercihim.

ben yakından gördum canım bebek cok rahat görunuyodu içinde kullanan kışı tanıdıktı sordum çok memnunum dedı internetten yorumlarda gördum arka tekerleklerının buyuk olmasından dolayı araba yol bozuk olsa dahı sallamıyormuş hem suan indirmde bende emın olamıyorum cokta begendım aslında

Özel muayane değil hastane ben Türkiye de bir şey farkkettim doktor olaylarında bu her yerde olabiliyor randevu saati geçsede hastanın beklemesini önemsemiyorlar yok ameliyat uzadı yok aksılık oldu kardeşim zaten ben burada doktora kızmıyorum tabi ki bu sağlık işi her şey olabilir ama bu randevuları ayarlayan insanlar bakti ki doktor atıyorum 10 da çıkması gereken ameliyattan yarım saat geçti hala çıkmadıysa o zaman hastaları arıyıp randevu saatını kaydıracak bugun beni 11 randevusu için 10 da arayıp hatırlatıyorlar ee bunu yapıyorsun ama tamamen ezmeere çağrı merkezi rutin bir işlem yapıyor millet olarak bşzim de sesimiz çıkmıyor biz bugun hastanenin müdürüne kadar gittik şimdi eminim ki bir daha bana böyle bir şey yapamıyacaklar aynı şeyı ben burun amwliatıma gittiğin doktor yapıyordu her gelen en az2 saat bekliyor milletinle lafı burası hep böyle ne dememk yani eşim bir kontrolde bir cırkadı ondan sonra her gittiğim kontrolde inanın en fazla 5 dk. Bekledim demek istediğim biz konuşmassak daha oralarda çok bekleriz.

bende tamm 1 bucuk saat bekledım hemde ozel muayene oldugu halde ozel devlet hıc farketmıyor ..yazık ultrasyona gırdıgımde bebek yuzustu yatıyordu okadsar stresten etkılenmıss dr bıle sasırdı bana kızdı kesın bebiş dıo :4:

Chicco Lite Way Top Baston Bebek Arabası Puset GittiGidiyor'da 86488100

bız buna akra verdık gıbı satıcı bayanda cok kullnıslı oldugunu soyledı ve cok hafıf

Çift yönlü olmuyormuymuş sanmıyorum olması lazım yoksa böyle bir detayı atlamazdık hatta bunu bıze orda satıcı bayan tavsiye etmişdi
Nagecim bu araba çok kullanışlı fakat tek taraflı, özellikle güneşli günlerde ve ilk aylarında yüzünün bize dönük olmasında fayda var.

canım ben de istiyorum o arabadan, ne kadara düşmüş en son 650 civarıydı

Back
X