- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
Gozun aydin canim sende isini bitirmisin..Günaydin annisler ve minikleri. Uzun zaman oldu yazmayali. Hep takip ediyorum gelip okuyorum ama yazmaya bir turlu firsat bulamiyorum.
Filizcim ve dilsatcim cok gecmis olsun. Selayhus gozun aydin oglun geliyormus. Iremneva gozun aydin kizin kesinlesmis. Bugun dr kontrolu olan herkes umarim hayirli haberlerle doner.
Benim okulun bitmesiyle rahatlamam bir oldu su seminer zamaninida atlattik mi benden mutlusu yok :) sonrada tatile cikacagiz insallah dra sorduk hic bi sorun olmaz dedi yalniz havuzu tercih etme dedi. Benimde bu hafta tetenoz asim var aile hekimim gecen hafta haber verdi. Temmuzun ilk haftasida ayrintili ultrason dedi dr. Umarim hersey yolunda gider.
Tesekkur ederim ..
Benim doktorumda denizde birsey olmaz dedi :)
selayhus canım sağolasın kızım ezilmesin bende kötü kaygana olayım barievet kesinleşti teyzesi dün beni güldürdü zaten hareket etsin diye dualarla giriyom randevuya tık yok keyif yapıyo hep ama akşamda rahatımıza düşkünüz ya alt pijamanın kemer yerine tepikliyo rahatsız etti sıktı mı nedir bende açtım karnımı koydum kumandayı terazi gibi salladı bende bir güzel kızdım kızıma zilli öğlen niye böyle değildin diye
![]()
Oglumda dun costu ultrasonda .. Doktor once dua ediyor dedi , ellerini acmis gibiydi , sonra tepinmeye basladi :))
Gecemavisy canim bana doktor dun havuzda mantar kapabilirsin ama denizde birsey olmaz tatil iyidir dedi :))
Haftaya girecegim denize :)