2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
güzel anneler kızım gördüm baya büyümüştü maşaallah doktoruma ilk önce hocam aklınızda vardır doğum yöntemini ne düşünüyorsunuz dedim oda sen dayanırsan allahın izniyle bişey çıkmazsa normal düşünüyorum duygucum dedi çok sevindim prenses doğumu sordum sende düşünmem çünkü sabırsızsın bebeğim niye gelmiyor diye hem beni hem kendini çürütürsün dedi doktorda anlamış kiloyu sordum sıkı durun arkadaşlar 6 kilo aldım dedim olmazzz çok kilo almışsın duygu daha çok alcaksın şimdiden erken dedi kızdıııı bende ben bişey yemiyorumki hocam nasıl aldım dedim oda bu yememiş halinse hiç düşünemiyorum seni dedi 3 lü 4 lü testi istemedi ilki iyi çıkmıştı şükür diğerlerine gerek yok dedi birde ben hapşırıklarımı sordum çok hapşuruyorum bu ara birde nereyi kaşısam kabarıyor alerji olmuşsun ve hapşırmak öksürmek çok öğürmek hamile için sakıncalıdır her zaman dedi ve kanama olmuş karnımda biraz hapşurmalardan bebeğe zararı olmaz ama önlem alalım fakülteye gidip alerji testi yaptır dedi pazartesi gidip yaptırcam üzüldüm vallahi ya ama şükür bebeğim çok iyi di bu arada ben boyunu sormayı unuttum bir ton soru sormaktan adamda unuttu kağıtta boy ne olarak geçiyordu söyleyinde bakayım ;)

Neharcim gecmis olsun canim..
Dün internette hafta gelisimlerini okurken 20 haftada yalanci sancilar olabilir korkulacak birsey yok icinizi ferah tutun yaziyordu.
sendede öyle olmustur belkide

sinemkilic masallah sizede pipinizi görmüsünüz :1::1::1::1:
bizede dün doktor bunda hic tereddütte gerek yok demisti , ama benim sipam ne allah ne verdiyse acmis gösteriyordu edepsiz :1::1::1:

duygu canim kizini görmüsün sende gözün aydin , alerji icinde gecmis olsun..

dünyaaa sanada gecmis olsun canim insallah sebebini bulurlar agrilarin icin..

bugun sabahtan beri disardaydim bir yandan sican bir yandan da alisveriste bakindim yoruldum .. eve gelince merdivenlerde basim döndü kizlar gözlerimin önü karardi terlemeye basladim korktum bayilacagim diye.. oglumda sasakaldi..
birdaha böyle cok gezmiyecegim :27:

Kizlar ben h & m e gittim bugun
hamilelik pantalonlarinda indirim vardi ama karar veremedim

birtane aldim bej renk cok hosuma gitti..
Internetten siparis vermek isteyenlere bir tavsiyem var dar kesim pantalonlarda 34 giyiniyordum
bu aldigim pantalon 38 beden.. anca oldu :) ve iki kilo aldim sadece esnek , 10. aya kadar giyinirim...
haftaya yine gidecegim 10 eur idi sadece
$hmprod.webp

Son düzenleme:
Teşekkür ederim selayhusum geçti çok şükür ağrım kalmadı,çok korktum ama acayip bi ağrıydı.
Bu arada bi türlü yazamadım 2. paşa da hayırlı olsunnnnn :16::16:

Neharcim gecmis olsun canim..
Dün internette hafta gelisimlerini okurken 20 haftada yalanci sancilar olabilir korkulacak birsey yok icinizi ferah tutun yaziyordu.
sendede öyle olmustur belkide

sinemkilic masallah sizede pipinizi görmüsünüz :1::1::1::1:
bizede dün doktor bunda hic tereddütte gerek yok demisti , ama benim sipam ne allah ne verdiyse acmis gösteriyordu edepsiz :1::1::1:

duygu canim kizini görmüsün sende gözün aydin , alerji icinde gecmis olsun..

dünyaaa sanada gecmis olsun canim insallah sebebini bulurlar agrilarin icin..

bugun sabahtan beri disardaydim bir yandan sican bir yandan da alisveriste bakindim yoruldum .. eve gelince merdivenlerde basim döndü kizlar gözlerimin önü karardi terlemeye basladim korktum bayilacagim diye.. oglumda sasakaldi..
birdaha böyle cok gezmiyecegim :27:

teşekkür ederim canım. fazla güneşe maruz kaldıysan tansiyonunda düşmüştür kendinede bebişede iyi bak

Selam kızlar.. Dün gece su içmek için kalktım ayaklarımın üstüne bastığım an kasıklarıma bıçak saplandı resmen ağladım ağrıdan :43:Sabah kalktığımdan beri de yürürken özellikle sol kasığımdaki ağrı devam ediyor. Doktorumu aradım,denize girdim ondanmı oldu dedim. Yok alakası yoktur,bu tür ağrılar normal,gelmene gerek yok,eğer otururken ve yatarken devam ederse ve lekelenmen olursa gel dedi. Şuan bebekte kıpırdıyo ama ben çok korkuyorum niye oldu bu ağrı :43::43:

geçmiş olsun hayatım, bende bu durumu çok yaşıyorum. :( koltuktan, yataktan kalkarken kasılıp kalıyorum olduğum yerde 10 dk bekliyorum. sanırım daha yavaş hareket etmememi için uyarı bunlar...

Kizlar ben h & m e gittim bugun
hamilelik pantalonlarinda indirim vardi ama karar veremedim

birtane aldim bej renk cok hosuma gitti..
Internetten siparis vermek isteyenlere bir tavsiyem var dar kesim pantalonlarda 34 giyiniyordum
bu aldigim pantalon 38 beden.. anca oldu :) ve iki kilo aldim sadece esnek , 10. aya kadar giyinirim...
haftaya yine gidecegim 10 eur idi sadece
Eki Görüntüle 740556
canım cok guzelmıs ama bızım burda hıcte bukadar ucuz deıl h&m de genede bakım bii hosmusss gule gule gıy:16:
öyleymiş filizcim,teyzem de erkek dedi.

evet canım erkek bencede:16:

nasılsınız kızlar,
bayadır giremedim arızalıydı bilgisayar, herkes iyidir inşallah
bizde büyüyoruz oğlumla, onu pek bilemiyorum ama anası şişiyor :( Allah sonumuzu hayretsin :)

Günaydın herkese öncelikle kendimden haber vereyim aşı olmuştum hiçbir sorun olmadı sadece kolumda 2 gün ağrı oldu ama abartılacak kadar değildi perşembe ayrıntılı randevum vardı herşey yolunda hiçbir sorun yok yarım saat evirdi çevirdi her yerine bakıldı kızımın birde benim arkam dönükken idrar kesesine bakılmış ben görmedim dedim ben bakana kadar kızım işemiş :))) yani allahıma şükür herşey yolunda ve uzun bacaklı kızım olacak aynı anası gibi :))

Geleyim kötü habere farkında olan arkadaşlar vardır giremiyorum foruma kayınvalidem kolnu incitti onunla uğraşırken kayınpederim iş kazası geçirip yandı şimdi onun peşindeyiz şükür şuan iyi sadece çok iyi bakılması gerekiyor yaklaşık 1 ay hastanede yatacak sizlerden kayınpederim için dua etmenizi istiyorum kolundaki yanık 3. Derece yaşından dolayı hayati risk taşıyor sizleri üzdüysem hakkınızı helal edin amacım sizlerden dua istemek allaha emanet olun yavrularınızla ben müsait oldukca girmeye çalışıcam

Günaydın herkese öncelikle kendimden haber vereyim aşı olmuştum hiçbir sorun olmadı sadece kolumda 2 gün ağrı oldu ama abartılacak kadar değildi perşembe ayrıntılı randevum vardı herşey yolunda hiçbir sorun yok yarım saat evirdi çevirdi her yerine bakıldı kızımın birde benim arkam dönükken idrar kesesine bakılmış ben görmedim dedim ben bakana kadar kızım işemiş :))) yani allahıma şükür herşey yolunda ve uzun bacaklı kızım olacak aynı anası gibi :))

Geleyim kötü habere farkında olan arkadaşlar vardır giremiyorum foruma kayınvalidem kolnu incitti onunla uğraşırken kayınpederim iş kazası geçirip yandı şimdi onun peşindeyiz şükür şuan iyi sadece çok iyi bakılması gerekiyor yaklaşık 1 ay hastanede yatacak sizlerden kayınpederim için dua etmenizi istiyorum kolundaki yanık 3. Derece yaşından dolayı hayati risk taşıyor sizleri üzdüysem hakkınızı helal edin amacım sizlerden dua istemek allaha emanet olun yavrularınızla ben müsait oldukca girmeye çalışıcam

Allh sifa versn canmm cok uzuldmm duamdasiniz

Günaydiiiinn annecikleerr :))
nasilsinizz?? dun asi oldum ya kolum acayip agriyooooo

günaydın canım. tetanos aşısı dimi ... çok fena çok. ben 4-5 gün sağ tarafıma yatamadım, kolumu hareket ettiremedim. 2. doz da 1 ay sonraymış ama ben doktoruma danışacam, yapmak istemiyorum. 1 doz yeterliyse aynı sıkıntıyı yaşamayayım.

Günaydiiiinn annecikleerr :))
nasilsinizz?? dun asi oldum ya kolum acayip agriyooooo

Geçmiş olsun canım ben aşılanmaya daha önce başlamıştım temmuzda bir tozum daha var aile hekimimiz erken başla demişti hamile kalmadan önce başladım şimdi nasıl olacak bilmiyorum,pazartesi sağlık ocağına gideceğim,Allah şifanı versin.

burcu, çok geçmiş olsun, Allah acil şifa versin...

herkese günaydın hepimiz için güzel bir hafta sonu olsun inşallah.

burcu canım sanada çok geçmiş olsun allah şifa versin.

Geçmiş olsun canım Allah şifasını versin tez zamanda bazen herşey üst üste gelebiliyor işte.İnşallah atlatır hayati tehlikeyi.

İşyerindeki yoğun ve yorucu bir haftanın ardından ve geçici bir süre tüm izinler iptal olmuşken şu an kocişle tatil yolundayız.hamile olmanın avantajıyla iznimi kullanıyorum:1:Allahtan geçen aykonuşmuştum ağustosta doktorum izin vermiyo hazıranda izne ayrılıcam diye.şimdi 1 hafta dinlenicez .yazlıkta internetimiz yok ama eşimin ıpadden arada gelirim yanınıza insallah.
burcu cnm çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin .bol bol "ya şafi" okuyun cnm.hatta bizler de okuyalım fırsat buldukça kızlarrr
Bide tetanoz olan kızçele r olduktan sonra ağrı hemen mi başlıyo acepp.öyleyse eğer ben o gün izin alayım en başından.zaten cuma yapılacak aşı.12temmuzda.haftasonu ağrılı geçecek belli.
Hepinizi öpüyorum minnaklarınızı da tabiiiii

Back
X