- 26 Mart 2013
- 1.154
- 76
- 93
güzel anneler kızım gördüm baya büyümüştü maşaallah doktoruma ilk önce hocam aklınızda vardır doğum yöntemini ne düşünüyorsunuz dedim oda sen dayanırsan allahın izniyle bişey çıkmazsa normal düşünüyorum duygucum dedi çok sevindim prenses doğumu sordum sende düşünmem çünkü sabırsızsın bebeğim niye gelmiyor diye hem beni hem kendini çürütürsün dedi doktorda anlamış kiloyu sordum sıkı durun arkadaşlar 6 kilo aldım dedim olmazzz çok kilo almışsın duygu daha çok alcaksın şimdiden erken dedi kızdıııı bende ben bişey yemiyorumki hocam nasıl aldım dedim oda bu yememiş halinse hiç düşünemiyorum seni dedi 3 lü 4 lü testi istemedi ilki iyi çıkmıştı şükür diğerlerine gerek yok dedi birde ben hapşırıklarımı sordum çok hapşuruyorum bu ara birde nereyi kaşısam kabarıyor alerji olmuşsun ve hapşırmak öksürmek çok öğürmek hamile için sakıncalıdır her zaman dedi ve kanama olmuş karnımda biraz hapşurmalardan bebeğe zararı olmaz ama önlem alalım fakülteye gidip alerji testi yaptır dedi pazartesi gidip yaptırcam üzüldüm vallahi ya ama şükür bebeğim çok iyi di bu arada ben boyunu sormayı unuttum bir ton soru sormaktan adamda unuttu kağıtta boy ne olarak geçiyordu söyleyinde bakayım