2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
selamün aleyküm öncelikle hepimizin kandili mübarek olsun. Kızlar benim önceden kasıklarım ağrırdı ama 3 gündür alt tarafım ağrıyor ayağa kalkınca acıyor sizde de oluyor mu alt tarafa baskı gibi sanki doğum yapavakmışım gibi geliyor.

Canim ben daha cuma günü doktoruma sordum cünkü bende de oluyordu genital bölgeye baski. Doktor cok normal dedi rahim büyüyor, alta dogru baski yapiyor merak etme korkulacak bir sey yok. Ben cok korkmustum.

Canim bilirim mide yanmalarini cok kötü oluyor.
Doktorum bana rennie kullanabilirsin demisti.

Bu arada hepimizin beraat kandili mübarek olsun. Allahim dualarimizi kabul etsin insallah.

benım zaten mıgdemde gastrıt reflu vardı rennıe evde dolu var ozaman ıcıyımmm cok fena sekılde yanıyorum suan
senınde beraat kandılın mubarek olsun canım :16:

merhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun, bebişlerimiz için bol bol dua edelim bu gece :)
bir şey soracaktım e bebekten alışveriş yapmak istiyorum, almak istediğim bazı şeyler indirime girmiş ama şifrem yok, indirimli şifresi olup kullanmayacak olan var mı acaba aranızda?

canımcım bu tek taraflı ama bilgin olsun:34:

evet öyleymiş canım ama bizim için 2 taraflı olması çok önemli değildi.

QUOTE=Selayhus;30914452]Herkese iyi pazarlar arkadaslar ..
Kandiliniz mubarek olsun , rabbim hepimizin dualarini kabul eder insallah ..

Her ne kadar hep pozitif olmaya calissamda burdaki emar yazisi beni etkiledi , 3 hafta once emar a girmistim sirt agrilarim yzunden .. Doktorlar ,emardaki gorevli tedirgin olma hamilelerde yapiliyor demisti , ama dundn beri atamiyorum uzerimden bu seyi ..
Kimse yanlis anlamadin yargilamak falan degil sadece icimdki huzursuzlugu paylasmak istedim ...
Ve okudugum arastirdigim kadariyla mesa amerikada anne karnindaki bebek icin , herhangi bir anomali riskini ortadan kaldirmak icin , yaygin sekild kullanilan bir yontem oldugunu ogrendim .. Sadece ilk 12 hafta sani ilk donem onerilmiyor ...

Burcu_81 rabbim sifa versin kayinbabana insallah sagligina kavusur ..

Selayhus emar olayını kafana takıp etkilenmene çokkk ama çokkk fazla üzüldüm ve şaşırdım.emarın bir sakıncası olmadığını doktorumun söylediğini yazmıştım bir önceki mesajımda sanırım onu atladın.ben sadece kendi saçmasapan kuruntularım yüzünden vazgeçtim,2.5 yıl tedavi sonrası oldu benim bebeğim o yüzden gereksiz pimpiriklerim var.o yüzden sen lütfen endişelenme.

ben daha sonradan yazmaya başladım topiğe o yüzden sadece neler alacağımızı ve iyi haberlerden bahsetmek gibi gibi kural varsa bende bileyim ona göre yazayım bazı durumları.gerçekten üzgün ve şaşkınım.

Son düzenleme:
Dunyaaaacim bir onceki mesajimda da da belirttim kimse yanlis anlamasin kimseyi yargilamiyorum diye .. Kendi icimdeki yasadigim huzursuzlugu burda paylastim.. Niyetim seni suclamak falanda degildi .. Uzulmene gerek yok ..
Tabiki sadece iyi haber topigi degil burasi ..
Bak yanlis anlasilmisim bend uzuldum :((

benım zaten mıgdemde gastrıt reflu vardı rennıe evde dolu var ozaman ıcıyımmm cok fena sekılde yanıyorum suan
senınde beraat kandılın mubarek olsun canım :16:

Canim insallah rahatsizliklarini biran once atlatirsin ..
Diger agrin nasil oldu ????

Birgul38 iyi olmus canim tatili ertelemeniz :)..

Vahsihatun bugun kuran okumadan once butun hamileler icin dua ettim ve senin icinde ozellikle nickini belirterek ettim duanin arasinda vahsihatun nicki biraz tuhaf kacti :)

Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin..kandiliniz mübarek olsun kızlar..

gündüz işe gidip gelirken toplam 5 araba değiştiriyorum ve artık bebeğin büyüklüğünü iyice hissediyorum..çalışırken de sanki kucağımda oturuyor..artık hareketlerini iyice hissetmeye başladım sabah 10 da kalkıyor :)
kızlar hiç yumurta yiyemiyorum yemek olayımı bir türlü düzenleyemedim gibi geliyor bilmiyorum ..
yarın inşallah tetenoz aşısını yaptıracağım 2 dozmuş ama benim 1 doz yapılacak çünkü hamile kalmadan 1 hafta önce ayağıma çivi batmıştı ilk dozu bebekten önce yemiş oldum..
bebeğe henüz hiç birşey alamadık yelek başlayayım diyorum sıcak diyorlar :) bebek geldiğinde soğuk olacak ama ne olmuş şimdi sıcaksa ..:)
doktorum 15 ekim -1 kasım arası olacak doğum dedi 15 ekim de tam kurban bayramına denk gelecek inşallah doktorum izinde olmaz..

sabahları yataktan kalkarken ayaklarımın üstüne zor basıyorum kemik ağrısı ve şişlik yaşayan var mı?

Vahsihatun bugun kuran okumadan once butun hamileler icin dua ettim ve senin icinde ozellikle nickini belirterek ettim duanin arasinda vahsihatun nicki biraz tuhaf kacti :)

Canım Allah razı olsun senden ve dua eden tüm arkadaşlardan bende sizin için dua ettim.Bugün gerçekten çoook önemli bir gün birçok şey bugün yaziliyomus kaderimiz Rabbim gonlumuzdekiler iversin hayırlısıyla ınş. Duaya devam:16:

sorma yaa mıgde yanmam hıc gecmedı bugun cok fena renıne ıctım fayda etmedı sut ıctım fayda etmedı gavıscon alıcaz yarında doktoru arıycamm saclANIYORDUr dıyor annem ama bu kadar anıden nasıl yansın cayır cayır yanıo sankii
dıer agrım cok sukur antıbıyotık ve gunde 3 lıtre sudan sonra bıraz daha hafıfledı sankı kumlar ne durumda bılmıyorum haftaya gene ıdrar verıcez..buarada emara takılma bence cunku cekılebılıo dıosa dr'un cekılıodur kı arkadasım fızık tedavısıne gıdıcekmıs hamıle oldugu halde demekkı dr yasak gormuomuşş korkma.:34:
bende cok okudum bugunnn kuran namaz kıldımm allahım ınsallah kabul eder duamı..hala devam edıyorum sanırım sabaha kadar durmak yok dayanabılırsek esımle ..
--buarada kızlar kımse kımsenın yazısından etkılenmesın burda herseyı paylasıyoruz sonucta.uzuntumuz oldugunu zaman yanımızda olmıcaksak eger ozaman bu topık sadece sevınclerımız ıcın mı acıldı???
bende cok etkılenıyorum kı benımde tedavı ıle oldu ama napıyım okumuyorum bazen etkılencegım yazıları ..
takılmayın sizde..

günaydınnnnnn cumartesi kontrolümüz vardı çok şeker bir dra denk geldik bu 5. dr ama kayseride yaşasaydım kesinlikle tercih ederdim ama malesef doğum için kırşehirden kayseriye2 saatlik yol gidemem hadi gittim ben sezeryanım dönüşte zorlanırım ama bazen delilik yapsammı diyorum ::34: ha bu arada çin takvimi yanıldı kesin kız

günaydınnnnnn cumartesi kontrolümüz vardı çok şeker bir dra denk geldik bu 5. dr ama kayseride yaşasaydım kesinlikle tercih ederdim ama malesef doğum için kırşehirden kayseriye2 saatlik yol gidemem hadi gittim ben sezeryanım dönüşte zorlanırım ama bazen delilik yapsammı diyorum ::34: ha bu arada çin takvimi yanıldı kesin kız

ne güzel hayırlı olsun kızınız.bana da doktor kıza benziyor dedi çin takvimi erkek diyor bakalım artık.

günaydnnlarr hamişlerrr :49: bizde bugün doktora gidicez cinsiyetimizi öğrenicez artık gösterir inşallah bebeğimm :1: çin takvimine göre erkek ama bilemiyorum hayırlısı olsun

günaydın canlarım benimde bugün deteylı usg var çok heyecanlıyım inş iyi geçer hazırlanıp birazdan çıkıcam dönüşte yazarım haberlerimi hepiniz öpüldünüz dua edin bizim için lütfen.

günaydın canlarım benimde bugün deteylı usg var çok heyecanlıyım inş iyi geçer hazırlanıp birazdan çıkıcam dönüşte yazarım haberlerimi hepiniz öpüldünüz dua edin bizim için lütfen.

dualarım seninle ve bebeğinle canım benim 2de randevum zaman geçmiyor :25: haberlerini bekliyoruz

evet ya ben zaten hep kız hissediyordum ama emin olamamak çok kötü ya değilse falan. ama dr pembe alışverişe başlayabilirsiniz dedi.bakalım inşllh 5-6 aylık olsunda öyle alalım diyorum önceden alıp evde bekletmeye gerek yok.zaten herşey yavaş yavaş alınıyor ilk başta lazım olacaklar alınsa yeter.

evet ya ben zaten hep kız hissediyordum ama emin olamamak çok kötü ya değilse falan. ama dr pembe alışverişe başlayabilirsiniz dedi.bakalım inşllh 5-6 aylık olsunda öyle alalım diyorum önceden alıp evde bekletmeye gerek yok.zaten herşey yavaş yavaş alınıyor ilk başta lazım olacaklar alınsa yeter.

ben dayanamıyorum anlaşıldı , güya anneme gidince alacaktım ama cuma gün dayanamadım yaptım alışveriş :1::1::1::1:

gunaydın annısler ve bebıler:1:mıde bulantım hala devam edıyor.kızlar bısy sorcam sabahları ogururken alt taraftan su gıbı bısey cıkıyor.ne olabılır?acaba ıdrar torbam tam bosalmıyor da o mu cıkıyordur?

günaydınn anişşler ve güzel kızçeleri yakışıklı oğluşları biz aşımız olduk geldik sizler nasılsınızzz :16:

Back
X