- 18 Mart 2012
- 6.598
- 7
- 108
teşekkürler ben doktora gittiğimde danışayım kendisine![]()
danıs canım banada verdı demır kan ılacı ıcemedım dusun cok berbattı bu hıc dokunmadı sukur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler ben doktora gittiğimde danışayım kendisine![]()
kızlar bahsettiğiniz afp nedir ?![]()
canım saol kum dokuyormusum evet o agrıların sebebı oymus persembe gıdıcem bakalım ayrıntılı ıcın.
afp yapılmadı bana canım ben 2 lı ve 4 lu test yaptırdım dr ıstemedı ole bısey..
cokta dusuk deıl canım senınde korkma o neymıs kı ? pek anlamıyoru arastırmıyorumda
3lü testte bakılan bir değerbebek gelişimiyle ilgili sanırım..
hmm benim 2li sonuç iyi çıkmış doktor gerek duymadı 3lüye o yüzden bilmiyorum sanırım teşekkeürler bilgilendirmen için canım
çok sancı yapar biliyorum.hamile olmasaydın şifa için bira iç derdimallah affetsin bende içtim
bende 2li ve 3lü yaptırdım. 4lü yaptırmadım.
sınırdan biraz düşük çıkmış. doktorum çok evhamlı..mutlaka perinatolog çeksin sonuca bakalım diyor.haliyle çok korkuyorum.![]()
aman ne bırası kız allah korusuncekerım agrıyı ıcmem
onceden 3 lu varmıs 4 lu yokmus sımdı 4 lu var tıp hergun bısey cıkartıyor bızımkıde 4 luyu yaptırdı ıste okadar bıde 2 lı benım ıkılıde ole cok yuksek rakam cıkmadı 4.400 /1 cıktı ama dr gayet ii dedi kanamadan dolayıda olabılıyormus testlerı etkılıyormuss takılmadım valla arastırmadımda sende takılma dr ıyı dıyorsa 4 lu testın degerınıde hıc sormadım gayet ii dedi. benım dr perınatolojı uzmanı bıde rısklı gebelık takıpcısı o yuzden ıcım rahat kendı drum yapıcak bana ayrıntılıyı ınsallah sorunsuz atlatırız malum pkoluyuz yaa allah korusun kızcelerde olmasın ıns
![]()
benimde 2li iyi çıkmıştı ama 3lü test yapılmayacaksa AFP mutlaka bakılması gerekiyormuş![]()
kıslarrrrrrrrrrrrr biz geldikkızım oluyorrrrrrrrrr
![]()
![]()
çok sevindim hayırlı evlat olsun sağsağlim kucağına almayı nasip etsin allah :)
ben de yaptırdım 3'lü.AFP 35,4 çıkmış canım.
canım benımde bı sefer oleydı kendını yormakla alakası deıl ki ben drda 1 bucuk saat bekledım eşimde gelmemıstı yengemle gıttım.. 1 bucuk saat bekledım dıye ıycene gerıldım bır baktık bebek yuzustu yuzuyorr dedı dr bana kızdı galıba cok beklettım dedım evet yok yok babasına kızmıstır gelmedıgı ıcın dedıya kizlar bisey sorucam.cumartesi doktora gittik. sabah kalktik kahvalti yaptik taksiye bindik hastaneye gittik. neyse doktor bebege bakti ve dedi ki yordun mu kendini dedi. bebegin durusu ters yorulmussun heralde dedi ki ben hic bisey yapmadigim halde. sizde de bebegi ters duran var mi??
benimkide 4lüye gerek yok dedi filiz. her doktorun takibi farklı demekki.
bizim kızçeler kesin pkolu olcak.anneden kıza geçiyor çünkü.benim annemden kız kardeşim ve bana geçmiş![]()
bende uyumaya doyamıyorum canım benım paşa uykucu olacak
kızlar belis mobilyada bir arkadaş modelini sormuştu .Belis starline die geçiyo.Resminide yükledim.bizimki şuan düz beyaz olarak yapılıyor.Duvar kagıdı feln yapacağımz için 15 gün sonrasınada getirebiliyorlar.Eki Görüntüle 742500