2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Merhaba bayanlar,

2014 şubat annesi olarak ara ara takip ediyorum sizi. Okudukça da heyecanlanıyorum..
Allah kurtarsın hepinizi bi avazda inşallah :32::32:

Fidoşuummm seviyorum seni. şimdilik gayet iyiyim ütü yapıyorum. hafif bir adet sancısı çekiyorum şuan. Ama çok heveslendim gelsin artık oğlum :) hem bugün eşimin doğum günü. hediye olur :)

hehehe bende senı seviyorum elifcim ankaradaydın dımı.ocak ayından ıtıbaren 1,5ay ankarada kalıcam.kimbilir belkim gorusuruz.bu arada benmde adet sancısı gibı basladı.yaklasık 6,7saat oyle surdu.dogumun olabılır o yuzden.hayırlısıla allah bı seste kurtarsın ıns.

Off kızlar bende hala doğuramadim 39 hafta bugün doluyor. Herkes arıyor daha doğmadı mi diye aramayan da faceden mesaj atıyor... Herkese aynı cevabı vermekten bıktım. Dün çatı muayenesi de oldum müsaitmişim normal doğuma. Ama rahim agzi sert ve bebek daha kanala yerleşmemiş dedi. Yürüyüş ev işleri hurma merdiven çıkma hepsini yaptım halbu ki. Bir de kızlar erken doğar derlerdi. Hakkımızda hayırlısı olsun. Rabbim benim gibi bekleyen tüm hamişleri en kısa zamanda yavrusuna sağlıkla kavuştursun inşallah.,

Yasadigimin en hafif halini anlattim:)) insanlari germeye gerek yok, herkesin dogum hikayesi farkli oluyor…

evet esim hala dikislerimi kontrol edip krem sürüyor. Pedimi bazen yukarida yapistiriyorum pedimi asagi aliyor.. Yani cok acaip durumlar bunlar, ben ki esimle banyoya zor giren bir insandim. Rabbim hayilrisini versin...

aynen canım ya.ben dogumdan once esıme cabuk sınırlenır laf sayardm hep.ama sımdı gorun.baska baglanıyo ınsan.allah eslerımızın ısını gucunu rasgetırsın,saglık verıp basımızdan eksık etmesın.yuvamızdan huzur mutluluk cocuk cıvıltılarını eksık etmesın.buda benım kk e cuma duam olsun.

benim sata gore dogum tarihim 28 kasım ama bebegımın gelışimi hep geride.. ultrason hep aralık dıyor başka bişey demiyor.. bu sayfada sona kalan ben olucam hissedıyorum artık kendı kendıme doguma gıdıyorum dıye haber veririm kendı kendıme endişelenırım falan.. :9: neyse siz gidin tek tek doguma ben cıkarken ışıkları kaparım :25:

bende varım cnm doğuramayan bide sezeryan olucam düşün kesin bi doğum tarihi alamadım doktordan..her defasında adet tarihinden emin misin diyo eminim kayıtlııı amannnn... başta 6 aralık dedi sonra 22 kasm dedi sonra kızım maşallah 4 kg olunca 10 15 güne gelir dedi tamam dedik en geç ayın 2 sinde burda temizlikler falan yapıldı hazırlanıldı gittik yok daha 14 ksım gibi haftaya gel dedi gittik bn ölüyom artık alsın diyon acılar falan yatmaktan sıkıldım gel çıkalım yukarı alıyım dese tamam diycem ama yok bu defa da 19 kasım gibi haftaya gel bakarız dedi ..bakalım bu hafta ne diycek 14 kasım doğum gün al artık diycem ay sürekli yatıyorum sağa yat sola yat artık kızımın üstüne yatıyomuşum gibi oluyo hele dün ne oturabildim ne yatabildim ne ayakta durabildim agla agla öldüm temizlikler yalan oldu .....amma da anlattım ya aslında daha çokkkkkk varda sıkmayım sizi kv konusu da bi dert:(

benim sata gore dogum tarihim 28 kasım ama bebegımın gelışimi hep geride.. ultrason hep aralık dıyor başka bişey demiyor.. bu sayfada sona kalan ben olucam hissedıyorum artık kendı kendıme doguma gıdıyorum dıye haber veririm kendı kendıme endişelenırım falan.. :9: neyse siz gidin tek tek doguma ben cıkarken ışıkları kaparım :25:

canım olurmu hıc oyle sey.dogum yapsakta mutlaka fırsat bulup sayfaya gırmeye calısıyoruz.emın ol dogum yapmayan herkesı cok merak edıyor ve destek olmaya calısıyoruz.mutlaka haberdar et.merak ederız.bu arada bebısının boy ve kılosu kac.

ayy çok komiksin :) sen yazmışsın ama bende okurken şarkı gibi okuyorum :) :) hahahaaa... ne alemiz yaa..
benim ağrım sancım gitti. sadece hafif şekilde adet sancısı var şeyimin içinde :):1::1::1::1::1:

ayahaha demi okurken insan şarkı gibi okuyo :))) bestesi şarkı sözü bana ait puahahah .. kasıklarımın içinde bnmde ağrı oluyo ama ne gelen var ne giden :5:
valla kızlar açıkcası bu site benim psikolojimi bozdu :27:
11 kasım muhtemel doğum tarihim ama burda o kadar çok erkeg doğum yapan varki ben bunalıma girdim bide açıkcası kıskandım hepkendimi ekimin son haftası doğurucam die kandırdım ve çok yanlış yaptım :5:

senin daha 28 kasım bnmki 11 kasım olduğu halde ben daha bekliyorum :3: acele etme ben acele ettim sonra beklemesi çok zor geliyo şimdi :30:

Dogum yapan tum arkadaslarin bebisleri hayirli olsun :)
Benim dun kontrolum vardi ve kizim hala dogum kanalina girmemis bi haftayi bulabilir dedi ve 13 kasimda tekrar cagirdi sali gunu 40 hafta doluyor bir de kizlar erken gelir diyorlardi o kadar hazirlamistim ki kendimi gecen hafta doguracam diye ama olmadi hayirlisi artik kizimi kucagima almak istiyorum

ayahaha demi okurken insan şarkı gibi okuyo :))) bestesi şarkı sözü bana ait puahahah .. kasıklarımın içinde bnmde ağrı oluyo ama ne gelen var ne giden :5:
valla kızlar açıkcası bu site benim psikolojimi bozdu :27:
11 kasım muhtemel doğum tarihim ama burda o kadar çok erkeg doğum yapan varki ben bunalıma girdim bide açıkcası kıskandım hepkendimi ekimin son haftası doğurucam die kandırdım ve çok yanlış yaptım :5:

Ben de ayni moddayim arkadasim hatta annem okuma diyor burda dogum yapanlari falan soyluyorum tabi sonra ben de deli gibi dogurmak istiyorum her sabah ilk isim buraya bakmak oluyor annem arkasi yarin kusagi gibi diyor burasi icin :)))

Ben de ayni moddayim arkadasim hatta annem okuma diyor burda dogum yapanlari falan soyluyorum tabi sonra ben de deli gibi dogurmak istiyorum her sabah ilk isim buraya bakmak oluyor annem arkasi yarin kusagi gibi diyor burasi icin :)))

Hahaha :)) bende esime diyorum.., mesela geronimos, fido dogurmus diyorum onlar kim be diyo :))))) kk diyorm hee oyle desene diyo.. sabah ariyorum varmi kk doguran diyo :)))))) Allahim yaa bizde boyleyiz iste.. bende merak ediyorum, her sabah giriyorum doguran varmii diye... feysten goruyorum direkt dusuyo bildirimler oraya yazdiklarinda ama burdan haberim olmuyo cogu zaman gec goruyorum telden girdigim icin:)

Dogum yapan tum arkadaslarin bebisleri hayirli olsun :)
Benim dun kontrolum vardi ve kizim hala dogum kanalina girmemis bi haftayi bulabilir dedi ve 13 kasimda tekrar cagirdi sali gunu 40 hafta doluyor bir de kizlar erken gelir diyorlardi o kadar hazirlamistim ki kendimi gecen hafta doguracam diye ama olmadi hayirlisi artik kizimi kucagima almak istiyorum

mrb tubacım muhtemel doğu. tarihimiz ssnnle aynı :) bende bekliyorum ğ. tesi gidicem bnmde p. tesi bitmiş oluyor 40. hafta doktmrum 41. haftayı beklicek mi yoksa sezeryan mı önericek bilemiyorum bende :(( bende öle kendimi 38. 39. haftada doğurcam die hazırladı. şimdi beklemk zor geliyo işte

canım benimde dokorum kızıyo hatta ilk doktoruma gittiğimde baga sölediği şeylerden biri sakın internetten bişey okuma aç ara bana sor demişti :) annende gerçekten haklı konuşmuş :)))

Hahaha :)) bende esime diyorum.., mesela geronimos, fido dogurmus diyorum onlar kim be diyo :))))) kk diyorm hee oyle desene diyo.. sabah ariyorum varmi kk doguran diyo :)))))) Allahim yaa bizde boyleyiz iste.. bende merak ediyorum, her sabah giriyorum doguran varmii diye... feysten goruyorum direkt dusuyo bildirimler oraya yazdiklarinda ama burdan haberim olmuyo cogu zaman gec goruyorum telden girdigim icin:)

Benimki benden bıktığında git bak bakalim kkdan kim dogurmus diyo :) offf benim drum41. Haftaya kadar bekleri gelmezse suni sanci veririz dedi. Annem de daha gelmedi ruyasinda beni dogurmus goruyormus garibim ama erkek dogurmusum

mrb tubacım muhtemel doğu. tarihimiz ssnnle aynı :) bende bekliyorum ğ. tesi gidicem bnmde p. tesi bitmiş oluyor 40. hafta doktmrum 41. haftayı beklicek mi yoksa sezeryan mı önericek bilemiyorum bende :(( bende öle kendimi 38. 39. haftada doğurcam die hazırladı. şimdi beklemk zor geliyo işte

canım benimde dokorum kızıyo hatta ilk doktoruma gittiğimde baga sölediği şeylerden biri sakın internetten bişey okuma aç ara bana sor demişti :) annende gerçekten haklı konuşmuş :)))

Mrb canim ben de 41. Haftayi bekleyip suni sanci almaktan cok korkuyorum bir de benim arkadaslarimin cogu saatlerce suni sanciyi cekip acilma olmayinca sezeryanla dogum yapti ben de ayni seyi yasicam diye korkuyorum simdi bizimkinde tik olmayinca nst de sanci cikmiyor dogum kanalina da girmemis ara ara sadece kasiklarimda adet sancisi gibi agrilar oluyor o da kisa suruyor dun annemle bir saat yuruduk agrim biraz artti birazdan yine yuruyus yapicam ama su da bir gercek ki ne kadar ugrassakta hersey olacagina variyor iste sabirli olmak lazim ama nerdeee :)

Benimki benden bıktığında git bak bakalim kkdan kim dogurmus diyo :) offf benim drum41. Haftaya kadar bekleri gelmezse suni sanci veririz dedi. Annem de daha gelmedi ruyasinda beni dogurmus goruyormus garibim ama erkek dogurmusum

Ben su anda annemde kaldigim icin hafta ici esim yanimda olmuyor ama eminim yanimda olsa ayni seyleri soyler :) bu arada beni de herkes ruyasinda goruyor ve erkek cocugu goruyorlar o kadar pembislerden sonra erkek dogurdugumu dusunemiyorum ne yaparim diyorum erkek olsa o odayi kiyafetleri

Kızlar merhaba. Bugün kontrolüm vardı tam 40 haftayı tamamladık bugün. Ama hala bende tık yok. İLk defa çatı muaynesi yapıldı hiç hazırlık yok dedi. Açılmam olmamış daha henüz. Bebeğin kalp atışları bugun net cıkmamıs yarın tekrar gıdıp nstye giricem. Uyuyo heralde dedi. 1 hafta daha bekleyelim bakalım belli olmaz belki açıklık olur dedi. O kadar çok istiyodum ki normal doğumu. Rabbim hayırlısını nasip etsin tabi herşeyden önce. Sezeryandan cok korkuyodum. korktuğum başıma geldi galiba :) o an açıklık yok diyince şok oldum ne diceğimi bilemedim. Nası açabilirim diyorum kadına :1: çok moralim bozuldu okadar hevesliydim ki normal doğuma..

kızlar facede doğum yapan ivanka mı cidden çok merak ettim görümcesi ne yaptı acaba gelmemiştir inş.. çok karıştırıyorum orda kimin kim olduğunu anlayamıyorum isiler nickler birbirine girdi kafamda :)

hehehe bende senı seviyorum elifcim ankaradaydın dımı.ocak ayından ıtıbaren 1,5ay ankarada kalıcam.kimbilir belkim gorusuruz.bu arada benmde adet sancısı gibı basladı.yaklasık 6,7saat oyle surdu.dogumun olabılır o yuzden.hayırlısıla allah bı seste kurtarsın ıns.

Ankaradayım canım ne zaman istersen beklerim başımın üstüne, görüşelim tabii. belimde hafif bir ağrı var bacağım çekiyor arada ve adet olacak gibi içi ağrıyor. hayırlısı olsun tabii. tşk. ederim iyi dileklerin için. amin inş. kolayca atlatırım.
Öpüyorum.

Ben su anda annemde kaldigim icin hafta ici esim yanimda olmuyor ama eminim yanimda olsa ayni seyleri soyler :) bu arada beni de herkes ruyasinda goruyor ve erkek cocugu goruyorlar o kadar pembislerden sonra erkek dogurdugumu dusunemiyorum ne yaparim diyorum erkek olsa o odayi kiyafetleri

Ne olacak pembis pembis cicekli böcekli gezdiririz. Benim dr erkek cıkarsa iade aliriz dedi :)

Benim kv ne hikmetse kiz goruyo ruyasinda..hemde iki uc gunde bir.. ben dogurmuaum doktor yanlslik oldu kizmis megerse diyomus hay allahim :))

Back
X