Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fidoşuummm seviyorum seni. şimdilik gayet iyiyim ütü yapıyorum. hafif bir adet sancısı çekiyorum şuan. Ama çok heveslendim gelsin artık oğlum :) hem bugün eşimin doğum günü. hediye olur :)
Yasadigimin en hafif halini anlattim:)) insanlari germeye gerek yok, herkesin dogum hikayesi farkli oluyor
evet esim hala dikislerimi kontrol edip krem sürüyor. Pedimi bazen yukarida yapistiriyorum pedimi asagi aliyor.. Yani cok acaip durumlar bunlar, ben ki esimle banyoya zor giren bir insandim. Rabbim hayilrisini versin...
benim sata gore dogum tarihim 28 kasım ama bebegımın gelışimi hep geride.. ultrason hep aralık dıyor başka bişey demiyor.. bu sayfada sona kalan ben olucam hissedıyorum artık kendı kendıme doguma gıdıyorum dıye haber veririm kendı kendıme endişelenırım falan..neyse siz gidin tek tek doguma ben cıkarken ışıkları kaparım
![]()
benim sata gore dogum tarihim 28 kasım ama bebegımın gelışimi hep geride.. ultrason hep aralık dıyor başka bişey demiyor.. bu sayfada sona kalan ben olucam hissedıyorum artık kendı kendıme doguma gıdıyorum dıye haber veririm kendı kendıme endişelenırım falan..neyse siz gidin tek tek doguma ben cıkarken ışıkları kaparım
![]()
ayy çok komiksin :) sen yazmışsın ama bende okurken şarkı gibi okuyorum :) :) hahahaaa... ne alemiz yaa..
benim ağrım sancım gitti. sadece hafif şekilde adet sancısı var şeyimin içinde :)![]()
![]()
ayahaha demi okurken insan şarkı gibi okuyo :))) bestesi şarkı sözü bana ait puahahah .. kasıklarımın içinde bnmde ağrı oluyo ama ne gelen var ne giden
valla kızlar açıkcası bu site benim psikolojimi bozdu
11 kasım muhtemel doğum tarihim ama burda o kadar çok erkeg doğum yapan varki ben bunalıma girdim bide açıkcası kıskandım hepkendimi ekimin son haftası doğurucam die kandırdım ve çok yanlış yaptım![]()
Ben de ayni moddayim arkadasim hatta annem okuma diyor burda dogum yapanlari falan soyluyorum tabi sonra ben de deli gibi dogurmak istiyorum her sabah ilk isim buraya bakmak oluyor annem arkasi yarin kusagi gibi diyor burasi icin :)))
Dogum yapan tum arkadaslarin bebisleri hayirli olsun :)
Benim dun kontrolum vardi ve kizim hala dogum kanalina girmemis bi haftayi bulabilir dedi ve 13 kasimda tekrar cagirdi sali gunu 40 hafta doluyor bir de kizlar erken gelir diyorlardi o kadar hazirlamistim ki kendimi gecen hafta doguracam diye ama olmadi hayirlisi artik kizimi kucagima almak istiyorum
Ben de ayni moddayim arkadasim hatta annem okuma diyor burda dogum yapanlari falan soyluyorum tabi sonra ben de deli gibi dogurmak istiyorum her sabah ilk isim buraya bakmak oluyor annem arkasi yarin kusagi gibi diyor burasi icin :)))
Hahaha :)) bende esime diyorum.., mesela geronimos, fido dogurmus diyorum onlar kim be diyo :))))) kk diyorm hee oyle desene diyo.. sabah ariyorum varmi kk doguran diyo :)))))) Allahim yaa bizde boyleyiz iste.. bende merak ediyorum, her sabah giriyorum doguran varmii diye... feysten goruyorum direkt dusuyo bildirimler oraya yazdiklarinda ama burdan haberim olmuyo cogu zaman gec goruyorum telden girdigim icin:)
mrb tubacım muhtemel doğu. tarihimiz ssnnle aynı :) bende bekliyorum ğ. tesi gidicem bnmde p. tesi bitmiş oluyor 40. hafta doktmrum 41. haftayı beklicek mi yoksa sezeryan mı önericek bilemiyorum bende( bende öle kendimi 38. 39. haftada doğurcam die hazırladı. şimdi beklemk zor geliyo işte
canım benimde dokorum kızıyo hatta ilk doktoruma gittiğimde baga sölediği şeylerden biri sakın internetten bişey okuma aç ara bana sor demişti :) annende gerçekten haklı konuşmuş :)))
Benimki benden bıktığında git bak bakalim kkdan kim dogurmus diyo :) offf benim drum41. Haftaya kadar bekleri gelmezse suni sanci veririz dedi. Annem de daha gelmedi ruyasinda beni dogurmus goruyormus garibim ama erkek dogurmusum
hehehe bende senı seviyorum elifcim ankaradaydın dımı.ocak ayından ıtıbaren 1,5ay ankarada kalıcam.kimbilir belkim gorusuruz.bu arada benmde adet sancısı gibı basladı.yaklasık 6,7saat oyle surdu.dogumun olabılır o yuzden.hayırlısıla allah bı seste kurtarsın ıns.
Ben su anda annemde kaldigim icin hafta ici esim yanimda olmuyor ama eminim yanimda olsa ayni seyleri soyler :) bu arada beni de herkes ruyasinda goruyor ve erkek cocugu goruyorlar o kadar pembislerden sonra erkek dogurdugumu dusunemiyorum ne yaparim diyorum erkek olsa o odayi kiyafetleri
Benimki benden bıktığında git bak bakalim kkdan kim dogurmus diyo :) offf benim drum41. Haftaya kadar bekleri gelmezse suni sanci veririz dedi. Annem de daha gelmedi ruyasinda beni dogurmus goruyormus garibim ama erkek dogurmusum