.ayy kızlar o korku bende de var kaldı 12 gün kırk hafta olmasına ağrılarımda var ama açılma var mı yok mu bakmadılar da suni sancı ve sonunda sezeryan olmaktn bende korkanlardanım o yüzden hep dua ediyorum kızım bu aralar gelsin diye
Aynen canım ya benim pazartesiye kadar doğum olmassa suni sancı ya da sezeryan arasında seçim yapıcam

Bugün sağlık ocağında kontrolüm vardı bende aynı soruyu sordum ebe hesmsıreye dedim sancım gelmezse suni sancıyı kabul etmeliyim diye eğer cesaretin varsa sen bilirsin dedi çünkü 1 - 2 saat sancı çekip beni sezeryana alın diyeceksen boşa sancı çekme dediYuruyusumu yaptim geldim her yerim agriyo ya tecrubeli arkadaslara birsey sormak istiyorum 41. Haftaya kadar bekleyip hic acilma olmazsa suni sanciyi kabul etmek mantikli mi yoksa direk sezeryan mi istenmeli suni sanci ise yarar mi benimki daha kanala bile girmemis of yaa
.Suni sancı cok zor diyorlar ama o da sancı sonucta. Ama sezeryanda daha sonrasi zor oluyormus ya suniyi kabul etsek mi acaba. Epidural olmuyor mu bu suni sanci verince :)
Keşke olsa canım yaaa napcaz biz

Aynen bende çok duydumben etrafımda hiç suni sancı alıp normal doğurabilen görmedim ya plasenta parçalandı deyip sezeryana aldılar yada açılma olmadı deyip ameliyata. ben de çok korkuyorum normal doğumun en güzeli kendi sancınla doğurabilmek sanırım. bu da herkese kısmet olmuyo bakalım bizim doğum hikayelerimiz nasıl olucak..![]()

Bende normal sancı gelsin diye bekliyorum bakalım inşallah kuzum kendiliğinden açılmamiz olurda suni sancıya falan gerek kalmazHayal kırıklığı yasadım resmen o kadar inandırmıştım ki kendimi normal doğum için. Kanala inmişlerde bizde sıkıntı işte :) suni sancıdanda sezeryandanda korkuyorum cok. insallah seninde acılman olurda normal doğumla hemen doğurur kurtuluruz bi daha ne ağrı ne sızı çekeriz.

Son düzenleme: