amin canım bizde bekliyoruz 40+2yim, aynen benimde ne sancım ne başka bir şey varzorunlu sezaryan olacak gibi
sen kaç haftalık oldun?
canım bende 40+1 dün doldu günüm. normale müsaitim diye bekliyoruz bakalım:) sezeryan olmaz inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım bizde bekliyoruz 40+2yim, aynen benimde ne sancım ne başka bir şey varzorunlu sezaryan olacak gibi
sen kaç haftalık oldun?
canım suni sancı verilmeden önce açılman kaç cmdi? benim rahim sımsıkı kapalıymış doktor öyle söyledi.. bu şekilde suni sancı işe yarar mı ki?
kızlar bi üzüldüm kikadın doğum doktorum 7 aylık hamileydi dün bir hasta yakını adam önce hakaret sonra darp etmiş doktorumu ve karnına tekme atmış neyse ki kadının sağlık durumu şuan iyi ama moralim çok bozuldu nasıl yıkılmıştır bebeği karnında duygular tavan. diyorum ki Allah o adamı süründürsün inşallah
36 saat sancı çekeceğime 2 saat suni sancı çekseymişim keşke diyesim geliyor19.11.2013 salı günü günümün geçmesi nedeni ile sunı sancı ile bebeğim kucağıma aldım sunı sancıdan korkmayın
öyle zor degıl sabah 10 da verilmeye başlandı 12.35 te bebeğim doğdu. hepsi 2 saat ı buldu
Selayhusum nerelerdesin doğurdunmu?
Neharim bugün sezeryan olacakti haberi olan varmi
19.11.2013 salı günü günümün geçmesi nedeni ile sunı sancı ile bebeğim kucağıma aldım sunı sancıdan korkmayın
öyle zor degıl sabah 10 da verilmeye başlandı 12.35 te bebeğim doğdu. hepsi 2 saat ı buldu
Canim sagol düsündügün icin , daha hicbirsey yok malesef beklemedeyim ..Selayhusum nerelerdesin doğurdunmu?
Neharim bugün sezeryan olacakti haberi olan varmi
Neharcim sezeryanmi olacak. Hayirlisi olsun bende sezeryan oldum. Hayirli haberlerini bekliyorum. Nehar ve selayhus..
Benim ilk dogumum suni sanciyla olmustu , yurt disindayim burda günün doldumu 10 hün bekletiyorlar eger bebekte annede saglikliysa , acilman hic yoksa bile suni sanci veriliyor , benim ilkinde oldugu gibi ... Sükür normsl dogum gerceklesti oglusuma kavusmustum suni sanciyla ..suni sancın verilmeden önce açılman var mıydı hiç cnm yha
Sağol aysimacım iyi oldum sadece kolum kaldı oda geçer evet karısıda hamileymiş adinin. Zaten son iş günü salıydı 7 aylık hamileymiş farkettiysen belli olmuyordu o kadar . izne ayrılcaktı benide gülser hanıma yönlendirmişti haberin olsun salıya randevu aldımbi süredir senin sayende bende takip ediyorum burayı hepinizi ama tlfndan girdigim için yazamıyodum bu haberi görünce dayanamadım durumu nasılmış o yüzdenmi izne ayrıldı yoksa ayy yazık ya şerefsiz adam bide kendi karısıda hamileymiş duydugum kadarıyla pislik allahından bulsun... canım sanada çok geçmiş olsun düşmüşsün nasıl oldun doktora bi görünseydin keşke
19.11.2013 salı günü günümün geçmesi nedeni ile sunı sancı ile bebeğim kucağıma aldım sunı sancıdan korkmayın
canım ben çarşamba gittim 1 parmak kadar açıklık var dedi. bizim isteğimize bırakmıştı 1 hafta daha beklerim ben dedi bi sakıncası yok dedi eşiminde işinden ötürü bugün suni sancı vermesine karar vermiştik. sonra vazgeçtik bekleme kararı aldık. burdan bi arkadaşla durumumuz aynıydı ivanka ile. ona dru 1parmak açıklıkla sunide çok zorlanırsın demiş.buda bizim fikrimizi değiştirmemize neden oldu.
nettende araştırdım eğer yumuşama açılma hiç yoksa suni sancı işe yaramıyormuş. kaan kocatepe sanırım uzman tvden suni sancı diye yaz bi dinle istersen. eğer bebeğinin durumu iyiyse bekle. elhamdülillah bizim kordonu suyu plesentası iyi oyüzden biraz daha beklicez.
Sağol aysimacım iyi oldum sadece kolum kaldı oda geçer evet karısıda hamileymiş adinin. Zaten son iş günü salıydı 7 aylık hamileymiş farkettiysen belli olmuyordu o kadar . izne ayrılcaktı benide gülser hanıma yönlendirmişti haberin olsun salıya randevu aldım
Canim sagol düsündügün icin , daha hicbirsey yok malesef beklemedeyim ..
Dün misafirim vardi birde oglumun anaokulu icin kurabiyeler falan yaptim krndimi cok yormusum heralde
Üst bacaklarin ic kismi tutulmus gibi(
Birde sabir kalmadi artik sanirsam
Sen nasilsin bebis nasil ???
Evet canim normal dogumu cok istiyordu ama bebegin yüzü karin bätarafina baktigi icin doktor sezeryan olmasi gerekzigin söylemis yoksa cook zor bir dogum olur dems. Insallah hersey güzel gecmistir almstir sag salim bebegini kucagina ...
Benim ilk dogumum suni sanciyla olmustu , yurt disindayim burda günün doldumu 10 hün bekletiyorlar eger bebekte annede saglikliysa , acilman hic yoksa bile suni sanci veriliyor , benim ilkinde oldugu gibi ... Sükür normsl dogum gerceklesti oglusuma kavusmustum suni sanciyla ..
Bu tamamiyle annenin vucuduyla alakali ..
Suni sqnci verilipte acilma olmazsa zaten agri olmuyorki , rahim kasilmada basladiktan acilmalar olduktan sonra agri basliyor ..
Yarin yine kontrol var sabah , bakalim suni sanci icin gün verirler sanirim ..
Merveokysnus gecmis olsun , insallah agrilarin gecmistir ..
Rekora gidiyorum :))) hani nefesini en fazla kim tutuyor oyunu varya
Bende bebegi rn fazla kim tutacak oyununda gibi hissediyorum kendimi:))))
Büyük ödül benim sanirsam :))
bugün bi arkadaşımla knstum. 40+3te doğuma alınmış ama açılma falan yokmuş. suni vermişler. açılması olmuş ve doğum yapmış. çok mu zordu die sordum. yok walla dedi. ilk verilgiğinde az az oluomuş agrılar sonlara doğru sıklaşmış . yine olsa yine doğurum , doğumdan snra kuş gibioldum dior. umarım bizimde öle oolur. ama şöle bişi daha var 13 sa beklemiş doğumukızlar soğansuyu da dün suni sancıyla doğum yapacaktı.. haberi olan var mı?
cnm hayırlı uğurlu olsun. Rabbim analı babalı büyütsün. suni sancı almaya başlamadan önce kaç cm açıklığın wardı öğrenebilir miyim ?