2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Evet selçuk bey çok iyi kardeşimin eşi de ona gitti tüp bebekti onunki. Kiz kardeşim de mine hanima gitti ama mine hanim ayrildi yerine nida hanim geldi oda çok iyi ona da ben gittim bahsetmistim. Yenimahallede de hatice hanim ve emre bey çok methediliyor. Hatice hanima gidecegim sansima yenimahalle semt poliklinigindeymis bu ay onada randevu zor oluyor ama poliklinik piyango oldu valla :-D yenimahallede doğuma gece gidersen sikinti varmis zekai tahire gonderiyormus. Zekai tahirde kardeşim dogum yapti gelinimiz dogum yapti. 400 lira oda parasi verdik dogum dan çıkınca orda bi sikinti olmadi. Ama takipte yoğunluktan dolayi öyle ilgi alaka yok ayrintili aciklama yok. Turkiyenin dort bir yerinden geliyor insanlar oraya o yüzden takipte ıçim rahat olsun sorularima cevap verilsin diyorsan takip icin ora olmuyor

çok saol canım. selçuk bey yoğunluktan ilgilenmiyormuş falan diyorlar ama hiç gitmedim yarın ilk defa gidicem. ilk gidişim hafta sonuydu süleyman beye verdiler oda çok ilgisizdi. inşallah öyle dğildir selçuk bey. bilgide kontrollerini tamamlayıp doğumlarını devlet hastanesindemi yaptılar. şu an hamile bir arkadaşım gidiyor selçuk beye haftaya falan doğumu var. sordunmu doktor kendimi girecek dedim bilmiyorum dedi. özel hastanelerde doğum sıkıntılımı oluyor acaba. burda bazı konulardaki yorumları okuyunca direk devlet hastanesine mi gitsem acaba diye düşündüm. bakalım yarın selçuk beyin tutumuna göre şekillenir heralde. tekrar teşekkür ederim canım :16:

kızlar bende 1 er Ayet-el Kürsi okudum.
Mia4 için ayrı, flz86 için ayrı okudum. başka varmıydı kaçırmış olabilirim. Allah hepimizin dualarını kabul etsin.
Bende ablam için dua toplamak istiyorum. inşallah Rabbim ablamada ve bebeği olmayan tüm hanımlarımıza sağlıklı bebek nasip eder..
Aşılama denedi olmadı:50:, şuan yine tedavi görüyor

Ablam için de hayırlı dualarınızı bekliyorum, inşallah oda aramıza katılır..

benim ablamin da bebegi olmuyor.bakalim tup bebek deneyecekler ama ben bir mucize olsun bu ay hamile kalsin insallah diye dua ediyorum

kızlar bende 1 er ayet-el kürsi okudum.
Mia4 için ayrı, flz86 için ayrı okudum. Başka varmıydı kaçırmış olabilirim. Allah hepimizin dualarını kabul etsin.
Bende ablam için dua toplamak istiyorum. Inşallah rabbim ablamada ve bebeği olmayan tüm hanımlarımıza sağlıklı bebek nasip eder..

ablam için de hayırlı dualarınızı bekliyorum, inşallah oda aramıza katılır..

okudum cnm ben rabbım kabul etsın ınsallah :16:

çok saol canım. selçuk bey yoğunluktan ilgilenmiyormuş falan diyorlar ama hiç gitmedim yarın ilk defa gidicem. ilk gidişim hafta sonuydu süleyman beye verdiler oda çok ilgisizdi. inşallah öyle dğildir selçuk bey. bilgide kontrollerini tamamlayıp doğumlarını devlet hastanesindemi yaptılar. şu an hamile bir arkadaşım gidiyor selçuk beye haftaya falan doğumu var. sordunmu doktor kendimi girecek dedim bilmiyorum dedi. özel hastanelerde doğum sıkıntılımı oluyor acaba. burda bazı konulardaki yorumları okuyunca direk devlet hastanesine mi gitsem acaba diye düşündüm. bakalım yarın selçuk beyin tutumuna göre şekillenir heralde. tekrar teşekkür ederim canım :16:

Evet canim takip bilgide oldu doğum zekai tahirde çünki bilgide yeni dogan unitesi yok. Allah korusun dogumdan aonra bebek de olusabilecek bi problemde müdahale edemiyorlar ve zekai tahire yonlendiriyorlar hem bu sebepten hem de nirmal doğum yapmak istediği icin kardeşim orda yapmadi doğumu keza gelinimizde tüp bebek olduğu için riskli gebelikti oda o yüzden orda yapmadi doğumu.

Ayet-el Kürsi
Mia4 için ayrı, flz86 için ayrı okudum. başka varmıydı kaçırmış olabilirim. Allah hepimizin dualarını kabul etsin.
Bende ablam için dua toplamak istiyorum. inşallah Rabbim ablamada ve bebeği olmayan tüm hanımlarımıza sağlıklı bebek nasip eder..
Aşılama denedi olmadı, şuan yine tedavi görüyor

okudum cnm ben rabbım kabul etsın ınsallah :16:

allah kabul etsin, çok teşekkürler.
bu arada ben halen dr randevusu almadım kızlar. düzgün bir dr. bulamadım henüz. Sapancadayım ya izmit yada adapazarında doğum yapan arkadaşlarımla görüşüp randevu alıcam. henüz benimde kese gözükmedi, ama şuan gözüküyo olması gerek 6hafta +3 gün oldum. İnşallah sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi koklamak nasip olur hepimize.

Allah yar ve yardimcisi olsun inşallah oda bu mutluluğu en kisa zamanda tadar

Kizlar hepinizi ve bebislerinizi öpüyorum. Ben kaçar yarin annemin ölüm yıldönümü kuran okuyacagiz okutacagiz insallah. Babam geliyor alisveris yapacagiz yarin icin. Dokyordan cikinca nacizane durumumuzu söylerim teyzeleri. Dualarimdasiniz dualarinizdan eksik etmeyin
Bu arada mia nin istedihi ayetel kursiyi bende okudum Allah kanul etsin

Ayet-el Kürsi

benim ablamin da bebegi olmuyor.bakalim tup bebek deneyecekler ama ben bir mucize olsun bu ay hamile kalsin insallah diye dua ediyorum
canm bende senin ablan için dua ettim. İnşallah ablalarımız da bebişlerine kavuşur.

Allah yar ve yardimcisi olsun inşallah oda bu mutluluğu en kisa zamanda tadar
İnşallah nasip olur çok teşekkürler.
Benim böyle dua toplamak hiç aklıma gelmezdi mia ve flz arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum inşallah tutar. İnşallah onlarda dualarımızın hayrını görür.
bende toplu tablomuzdan işaretleyeceğim okudum diyen arkadaşlarımızı, bu yüzden okudum diye belirtirseniz çok memnun olurum :49:

bu arada tablomuza yaşlarımızı ve bulunduğumuz şehirleride eklesek daha hoş olur diye düşündüm ne dersiniz

Evet canim takip bilgide oldu doğum zekai tahirde çünki bilgide yeni dogan unitesi yok. Allah korusun dogumdan aonra bebek de olusabilecek bi problemde müdahale edemiyorlar ve zekai tahire yonlendiriyorlar hem bu sebepten hem de nirmal doğum yapmak istediği icin kardeşim orda yapmadi doğumu keza gelinimizde tüp bebek olduğu için riskli gebelikti oda o yüzden orda yapmadi doğumu.

anladım canım. o zaman doğum için başka hastane araştırılmalı. peki direk doğumda gidildimi bakıyorlar dimi devlet hastanesinde. kusura bakma çok soru sordum :26: yarından sonra belki direk yenimahalleye başlarım. doktorun tutumuna bağlı bakalım gerçi orasıda gece doğumlarda sıkıntılı demiştin dimi. hakkımızda hayırlısı olsun artık :49:

Ayet-el Kürsi

canm bende senin ablan için dua ettim. İnşallah ablalarımız da bebişlerine kavuşur.

İnşallah nasip olur çok teşekkürler.
Benim böyle dua toplamak hiç aklıma gelmezdi mia ve flz arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum inşallah tutar. İnşallah onlarda dualarımızın hayrını görür.
bende toplu tablomuzdan işaretleyeceğim okudum diyen arkadaşlarımızı, bu yüzden okudum diye belirtirseniz çok memnun olurum :49:

bu arada tablomuza yaşlarımızı ve bulunduğumuz şehirleride eklesek daha hoş olur diye düşündüm ne dersiniz

bende okudum canım :) rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :16:

gunaydın annecikler...ben bugun muayeneye gıttım yenı geldım. gebelik kesemiz oluşmus 6 mm yolk sacak var ama embrıyo henuz gorunmuyor... bu arada ben ankaradayım zekai tahir cok ıı bir hastane dıe bıldıgımden oraya gıttım ama muayene eden dr hıc memnun kalmadım resmen ağzından lafları cımbızla aldım. zekai tahire gıdıpde ıı bır dr onerebılecek varmı? yada ankara da ıyı bır dr onerebılecek arkadaslar bekliyorum...

Canim hayirlisi olsun , cok sevindim doktorum yolk sac gözüktumu biz doktorlar rahat nefes alırız diyor , cok guzel bir gelişme Allah nazarlardan sakınsın seni ve bebegini darisi tumarkadaslarin basina :)))

ben yaptırdım canım daha dogrusu kan testını orda yaptırınca ebeye gönderdıler o sadece bılgılerı aldı sımdı doktr kan tahlıllerı falan yaptırıyo ya onlları ebe istıyo kaydını yaptıgı deftere yazıyo eger doktor yaptırmazsa ebe yaptırıyomuş bana öle dedı asıdan falan bahsetmedı[/QUOTE

Bende gideyim bu hafta yaptırayım o zaman , ben tum kan tahlillerini falan yaptirdim , ultrasonlarında görüntülü elimde.
Cevabın icin tesekkurler ...

kizlar araniza katilayimmi bilmiyorum, benim dogum tarihi olarak 10.11. gözüküyor ama son gebeligim
6 aylik sonlandirildi, bebegim sadece iki gün yasadi, simdi de tansiyonla basladim hamilelige kasim'a
kadar gelememekten korkuyorum, ayni seyleri yasamaktan cok cok korkuyorum

Hosgeldin aramiza , katil tabi aramiza hic bu kadarda olumsuz olma , hepimiz umutla basladik ama yarin ne olacağını biliyormuyuz , sen Allah'a güven , duanı et hersey ondan , hakkimizda hayirlisi olsun ...

ben bugün gittim kayıt olmaya ama kese görünmeden kayıt yapmadılar .
aşılar var evet bide rutin testleri onlarda yapıp kayıt altına alıyolar

Cevabın icin tesekkurler , bende bu hata gidecegim :)))

ayyyyyyyy canımmm cok saol esıme dıyımde ananas alsınnn
kabakcekırdegını duymustum asılama esnasında cok yedımm
ablaaaaa senn crıone jelı gunde kac sefer kullanıyorsunnnnn bana 2 ye cıkardı

Ben hala ananasa devam ediyorum , hem kabizliga da iyi geliyor , ben crinone jeli sadece sabah kullaniyordum iki hafta once hafif lekelenmem oldu gunde 2 ye çıkardı doktorum , sabah aksam kullaniyorum :)))

Kızlar bebegımın kalp atısını gorduk bugun 6 haftalıkmıs doktor bu hafta ıcın hersey saglıklı dedı masallah bebegımızıde gorduk cok sukur allaha.

Canim hayirlisi olsun , eminim derin bir nefes alıp oh cekmissindir , senin adına ok sevindim Allah seni ve bebegini korusun :))))

cok sukur gozunaydin cnm

sagol bitanem drunda dedigi gibi gec döllenme olunca erken gitmis oldum 4. haftada sacede ilkinde bebegin yatagini gorduk cok sukur dunde kesecigini gördük Allahim herkese nasip etsin senin sanirim 6. haftan sende kalb atisini gorursun hayirli haberle gel insAllah

Gurbetçigim dun keseyi gormusun , hayirlisi olsun Allah tamamına erdirsin :)))

merhaba bayanlar herkeze hayırlı günler.son regl tarihim 07.02.2013. doktorumu aradım hayırlı olsun martın 14 ünde gel daha iyi görürüz dedi.gider gitmez benden ne tahlilleri isteyebilir.bilen var mı? birde daha bu kadar erkenken mide bulantısı olur mu?ara ara midem bulanıyor.acaba psikolojik mi?bilemedim.

Canim hosgeldin aramiza , benim doktorum ilk muaynede asagidaki tahlilleri istemişti yaptirdim . Bendede mide bulantisi cok erken basladi bünyeye gore değişiyormuş bulantı , birde güçlü tutunan bebekler daha erken bulantı yapiyor diyorlar ama bilemiyorum.
Doktorun istedigi testler Troch , Tsh , Ftu , Aks , Ast , Ure , Kretinin , Hgram , H6A1c

slm kızlar bizde bugün dr a gittik 4+2 çıktı ultrasonda karından çok küçük birşey görüyorum.ama tüpe yakınmı yerini görmem lazım dedi. dedi oyüzden alttan bakması gerekiyormuş.ben biraz tedirgin oldım ama probu çok uçta tutuyor zaten. çok şükür keseyi gördü.güzel yere yerleşmiş dedi düzgün görünüyormuş.
2 hafta sonra kalp atışı için gidicez.sağlıkla gelsin bebişler işallah:16:

Canim hayirlisi olsun bugun hep guzel haberler aldik Allah saglikla sihhatle gecen bir hamilelik nasip eylesin ....

doktodan geliyorum kizlar. progestan verdi. 14 mm dedi ama bu kese degildi tabiki cumartesi gunu gel kese gonur dedi. cumartesi gunu gidecegiz allahim izin verirse.

Canim 30 ad. progestan igne kullandım daha once ben , eger doktor iğnesinden verdiyse yaptırdığın yere soyle yeşil uclu igne kullansınlar , igne yerleri bayagi acitiyor alkolle mutlaka ogustur.
İnsallah Cumartesi keseyi görürsünüz , icini ferah tut...

Arkadaşlar dün sağlık Ocağında yaptırdığım HCG testinde hamileliğim kesinleştiği için benden kansızlık,sarılık varsa başka soruınlar için kan tahlili istediler.Ona göre bizi yönlendiriceklermiş..Ayrıca hamile olduğunu öğrenen tüm arkadaşlar sağlık ocağına kaydınızı yaptırın.Belirli haftalarda kontrol yapıyorlarmış.Hepimizin faydasına.

HCG sonucum 1000 den büyük olduğu için bugün doktor karından ultrasyonla baktı.(4+6 yım.) Yalnız daha bişey görünmüyordu.1 hafta sonra tekrar gelmemi istedi.Ama moralim bozuldu.Kese neden görünmedi ki,içime dert oldu.İnşallah bir sorun yoktur.

Bilgi icin sagol canim , sakin bozma moralini bazen kese daha gec görünebilir zaten daha erkende :)))

Kızlar bebegımın kalp atısını gorduk bugun 6 haftalıkmıs doktor bu hafta ıcın hersey saglıklı dedı masallah bebegımızıde gorduk cok sukur allaha.
Gözün aydın canım allah tamamına erdirsin
slm kızlar bizde bugün dr a gittik 4+2 çıktı ultrasonda karından çok küçük birşey görüyorum.ama tüpe yakınmı yerini görmem lazım dedi. dedi oyüzden alttan bakması gerekiyormuş.ben biraz tedirgin oldım ama probu çok uçta tutuyor zaten. çok şükür keseyi gördü.güzel yere yerleşmiş dedi düzgün görünüyormuş.
2 hafta sonra kalp atışı için gidicez.sağlıkla gelsin bebişler işallah:16:
Hayırlı olsun canım bende iki hafta sonra kalp atışlarını duymak için gidicem rabbim herkese tatdırsın bu duyguyu
doktodan geliyorum kizlar. progestan verdi. 14 mm dedi ama bu kese degildi tabiki cumartesi gunu gel kese gonur dedi. cumartesi gunu gidecegiz allahim izin verirse.
İnşallah cumartesi günü güzel haberlerini alırız canım
Arkadaşlar dün sağlık Ocağında yaptırdığım HCG testinde hamileliğim kesinleştiği için benden kansızlık,sarılık varsa başka soruınlar için kan tahlili istediler.Ona göre bizi yönlendiriceklermiş..Ayrıca hamile olduğunu öğrenen tüm arkadaşlar sağlık ocağına kaydınızı yaptırın.Belirli haftalarda kontrol yapıyorlarmış.Hepimizin faydasına.

HCG sonucum 1000 den büyük olduğu için bugün doktor karından ultrasyonla baktı.(4+6 yım.) Yalnız daha bişey görünmüyordu.1 hafta sonra tekrar gelmemi istedi.Ama moralim bozuldu.Kese neden görünmedi ki,içime dert oldu.İnşallah bir sorun yoktur.
Canım aile hekimliğinde değerim 1000 üstünde çıktıkdan 4 gün sonra keseyi gördük sıkma canını bozma moralini haftaya görürsünüz allahın izniyle
Selam arkadaslar hepinize hayırlı sağlıklı hamilelikler diliyorum. Bende Kasım annesi olacağım inşallah. Sat 4 Şubat. Doğum 11 Kasım. İkinci çocuğum olacak hayırlısında. Daha önce 2 düşük yaşadım. Pıhtılaşma sorunum çıktı. Hergün iğne oluyorum. Ama bemişler için herşeyde değer.

Gözün aydın canım allah tamamına erdirsin aramıza hoşgeldin

Bebişimin teyzoşları bu benim velet beni hep uyutuyor size şikayet edeyim dedim :)))) sözde yemek yapacaktım mutfağı toplucaktım ama nerde uzanayım demiştim 2 saat uyumuşum mide bulantısıyla uyandım yanlış anlaşılmasın hiç şikayetci değilim yıllarca bekledim ben bu sıkıntıları çekmeyi varsın süründürsün beni sağ salim kucağımıza alalımda

arkadaslar soylemeden edemeyecegim ben o kadar sansli oldumuzu dusunuyorum ki:) ilk bastan beri yazilanlari grodukce hepimiz birbirimize hic tanimadigimiz halde ne kadarr guzel seyler yazip moral veriyoruz
bir de benim istanbulda hic arkadasim uok nerdeyse buradaki herkes arkadsim oldu ;)

kızlar selam nasılsınız sabah benım kahverengı lekelenme oldu sabah aglayarak doktora kostummmm
okadar canım sıkıldıkıı anlatamam crıone jel vermıstı 2 ye cıkardıkkk
buarada ben 6 haftamdayım bana doktor test falan vermedı
ben bılıyorsunuz bebişimi zor buldugum ıcın okadar korkuyorum kı sabahtan berı aglıyorum :( :( :(
bu durumda olan varmı yardımcııı olun kızlar banaaaaaaaaaa:(

Benimde dün ve bugun de kahverengi akıntı geldi panıkleme hamilelikte olabilecekndurumlardan içini ferah tut

sıze bır sorum var.yemek yemekle aranız nasıl.ben 2 saatte bır yemezsem cok kotu oluyorum.butun gucum bıtıyor.sızde nasıl durumlar

sıze bır sorum var.yemek yemekle aranız nasıl.ben 2 saatte bır yemezsem cok kotu oluyorum.butun gucum bıtıyor.sızde nasıl durumlar

bende aynı senın gıbıyım canım ya süreklı acıkıyorum bışeey yıyorum zaten yemezsem karnımın gurultusundan duramıyorum

Back
X