Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah kan testinde de görürsün canım allah tamamına erdirsinslm kızlar eğer benimde idrar testti gibi kan testtide pozitif çıkarsa bende kasım annesi olacam inşallahh![]()
Canim hayirlisi olsun artik kiz erkek saglikli olsunda benim icin tek onemli olan o
Sayılı gun cabuk geciyor , hepimiz cok sabirsisiz ama bir bakmissin pit pit lari duyuyorsun :)))
Bende 25 inde ölçüm icin gidecegim , iste boy , kafa , diger olculeri alınacakmış , bunların duzgun,ugu ve haftasina uyumu cok onemliymis bebegin saglıgı konusunda bilgi verirmiş , bendede bir heyecan sorma...
öyle canım. hayırlısı hangisiyse o olsun. bizde sölemicektik ama benim eşim duramadı dün yumurtladı. yakınlar harici söylemiyoruz. inşallah bu bebişin güsel güsel tutunur annişinesağlıklı sıhatli hayırlı evlatlarımız olur inşallah
![]()
Biraz daha teknik veri benden :))))) Bunu daha oncede yazmistim , iki ayrı bilgi ama tabi bunlar hep öngörü ...
1) ilk yaptiginiz bhcg testiniz ikincisinde bire bir katlanıyorsa erkek , bire uc katlanıyorsa kiz
2) ilk duyduğunuz kalp atisi 140 ve uzeri ise kiz , 140 altıysa erkek
Biraz daha teknik veri benden :))))) Bunu daha oncede yazmistim , iki ayrı bilgi ama tabi bunlar hep öngörü ...
1) ilk yaptiginiz bhcg testiniz ikincisinde bire bir katlanıyorsa erkek , bire uc katlanıyorsa kiz
keşke evde ultrason olsaydı durup durup bakardık
hiçbişey hissetmeyince panik oluyo insan içerde ne oluyo diye:)
İlk maddeye göre kızım oluyor bakalım pıt pıt ları duyunca ne olacak :)))
oy oy oy maşallaaaahhh
hadi bakalımmmmm inşallahhhhhhh![]()
aranizda benim gibi kan uyusmazligi olan var mi??
aranizda benim gibi kan uyusmazligi olan var mi??
kendiniz negatig kan grubu esiniz pozitif oluyor uyusmazlikta
Vallaha ayni sivri fikir bendede vardi hatta doktoruma soyledim , oda bana tabi tabi yapta o kadar ultrasondan sonra ecis bucus bir sey olsun dedi.
Allah korusun.![]()
inş canımmm çok telaşım var taşınıyorum üstüne hamile oldugumu öğrendim ve kasık sancılarımdan dolayı sürekli uzanıyorum..Ama tek düşündüğüm pazartesi:)))))))))))))))
profilini düzenleden muhtemel doğum tarihini giriosun otomatik çıkıo sonra sanırım canım:)
bu arada biz dün ailelerede söyledik :) kayınpederim buz kesti sonada ağladı. önce algılayamadılar zaten. yemek arasında söyleyiverdi eşim. herkes bi garip oldu. sonra annemi aradık annemde evliliğimiz biraz problemli olduğu için şaşırdı sonra sevindi. bakalım hayırlısı olsun inşallah. sanırım bebişimiz kısmetiyle geliyor. kocamda daha iyi şartlarda yabancı bir şirketten teklif aldı dün. iş deiştirecek. dedim burdan aldığının fazlasına direk el koyuyorum o bebişin kısmeti diye. rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :)![]()
birde göbek çıkınca yuvarlak öne doğruysa erkek
yanlara doğru yayıksa kız[
ben kızıma hamileyken karnım sivriydi herkes erkek diyodu ama kız doğurdum arkadaşımında erkekti ama karnı yayıktı
slm kızlar sızlerde uyku halı var mı bı ben yasamıyorum herhalde gece gec vakıte kadar oturuyorum sabahta erkenden kalkıyorum uyku duzenım ıyıce bozuldu bıde dıyorlar bu donemlerde mısıl mısıl uyuyoruz dıye nerdeee
sac bakımlarını fılan nasıl yapacagız ya benım tepedekı beyazlar ıyıce acıldı salmamak lazım kendımızı![]()