2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Gurbet ablacım Rabbim en kısa zamanda gönlüne göre versin. Dualarım seninle.Ama biliyosun ki bu dönemdeki en önemli şey stresten uzak durmak,kalbini ferah tut :16:

gurbetguzeli canim rabbim dualariniz kabul eder insallah kizininda seninde yzunuz guler ve bebeginize kavusursunuz ..
Ayni seyleri banada yaptilar rahim filmi disinda .. Insallah hersey yolunda gider ve en kisa zamanda kavusursun ..

Bat emegine saglik cok guzel seyler yapmisin..

Burcak telefondan yazarim demistin nerdesin canim merak ettim ???

Gecemavisy sen ancak yarin ugrarsin heralde canim , insallah sendede hersey yolundadir , bakalim cinsiyetlere ne dedi ..:)
Umudum var insAllah bu sefer olacak insAllah

kızlar çok kötüyüm .dün forumda gezerken down sendromu hakkında doğum hikayelerine rastladım..ikili ve üçlü testleri düzgün olduğu halde bebeği down sendromlu olan annelerin hikayeleri vardı..dünden beri içim içimi kemiriyor .
rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
ikili testimin sonuçları
down sendromu riski 1:7625
trizomi riski : 1:24842
üçlü testin sonucunu yarın alacağı hayırlısıyla

bebeğime bir şey olacak diye dünden beri yemek yiyemiyorum düşünceler aklımdan çıkmıyor.durup dururken ağlıyorum .eşim bu akşam niye moralimin bozuk olduğunu sordu uzaktan..ağlamaya başladım cevap veremedim..kalkıp gidip yattı..o da kendince evlilikten soğuduğumu sanıp ondan ağlıyorum diye yoruyor ..hamilelik psikolojim zaten altüst oldu bir de onun ithamlarıyla karşı karşıya kaldım..
çok kötüyüm kızlar..

Ciktim drdan trombofoliye bakilacak ve bikac kan testine daha
Rahim filmi cekilecek onun icin hastaneden gun alinacak....
Kurtaj olurkende rahimdeki septum fark edilmis
Sebeb o olabilirmis....
Dua edin kizlar lutfen
Kan sonuclari bir hafta sonra cikacakmis....
Hadi hayirlisi bakalim...
UMUDUM VAR YITIRMEDIM.
DIMDIK AYAKTAYIM.
KIZIM ICIN BU YOLA BAS VURDUM ALLAHIM YOLUMU
ACIK ET NE OLUR​

gurbetçim dualarımdasın canım .sana ve isteyen tüm kadınlara nasip etsin anneliği .
çektiklerin keffaretin olsun kucağın dolsun inşallah canım .

kızlar çok kötüyüm .dün forumda gezerken down sendromu hakkında doğum hikayelerine rastladım..ikili ve üçlü testleri düzgün olduğu halde bebeği down sendromlu olan annelerin hikayeleri vardı..dünden beri içim içimi kemiriyor .
ikili testimin sonuçları

bebeğime bir şey olacak diye dünden beri yemek yiyemiyorum düşünceler aklımdan çıkmıyor.durup dururken ağlıyorum .eşim bu akşam niye moralimin bozuk olduğunu sordu uzaktan..ağlamaya başladım cevap veremedim..kalkıp gidip yattı..o da kendince evlilikten soğuduğumu sanıp ondan ağlıyorum diye yoruyor ..hamilelik psikolojim zaten altüst oldu bir de onun ithamlarıyla karşı karşıya kaldım..
çok kötüyüm kızlar..

canım lütfen şimdiden hem kendini hem bebişini üzme .güzel düşünelim güzel günler görelim inş .rabbim alnımıza ne yazdıysa onu görücez kaçış yokki.sadece dua edicez tevekkül edicez yaradana sığınacağız .kimseye çekemeyeceği derdi vermezmiş bizide evlatlarımızla sınamasın kurban olduğum .
asyaeren arkadaşında testlerinde problem çıkmış kaç gündür aklımda o var .gece rüyamda sabaha kadar hastane aradık asyaerenle beraber .rabbim ona kuvvet versin .bi uyandım sabah olmuş ezan okunuyo .
dua edelim canım rabbim hepimize kolaylık versin

epeydir nete giremedim eltim sünnet yapıyo yardım ediyorum ona.geçmişede çok bakamadım herkes iyidir inşallahh.
yarın 10 30 da randevum var çok heycanlıyım .bakalım bizim bebiş cinsiyetini göstercekmi bu sefer

Ciktim drdan trombofoliye bakilacak ve bikac kan testine daha
Rahim filmi cekilecek onun icin hastaneden gun alinacak....
Kurtaj olurkende rahimdeki septum fark edilmis
Sebeb o olabilirmis....
Dua edin kizlar lutfen
Kan sonuclari bir hafta sonra cikacakmis....
Hadi hayirlisi bakalim...
UMUDUM VAR YITIRMEDIM.
DIMDIK AYAKTAYIM.
KIZIM ICIN BU YOLA BAS VURDUM ALLAHIM YOLUMU
ACIK ET NE OLUR​

cnm hayırlıhaberlerle gel inşallahhh.Allah yardımcın olsun..inşallah herşey yolundadır ve rabbim meleğini gönderecektir sana..dualarımız seninle cnmm:16::16:

karabataakk scorpi nerdesin kız seeeeeeeeeeeeeennn :52: randevun ne zaman bebonun cinsiyeti ne olcak yavvv meraktan çatladımmmmmm :52:

Canım anneler benim de yarın 14.00 da randevum var. Yeni doktorumuza başlıyoruz bu arada.. Dualarınızı esirgemeyin :16::16::16:

ikili testimin sonuçları

çok kötüyüm kızlar..

cnm ya bak nette böyle şeyler okuma.bende yapıyorum bunu bazen sonra da oturu ağlıyorum..o yüzden mümkün oldukça netten uzak duruyorum..
sen tevekkül et..risk değerlerin çok çok iyi..Rabbim korusun meleklerimizi:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Yarin randevusu olan tum arkadaslara hayirli haberler diliyorum ❤
Gurbetimmm zaten dualarimdasin canim olacak hayirlisiyla ben inaniyorum

cnm ya bak nette böyle şeyler okuma.bende yapıyorum bunu bazen sonra da oturu ağlıyorum..o yüzden mümkün oldukça netten uzak duruyorum..
sen tevekkül et..risk değerlerin çok çok iyi..Rabbim korusun meleklerimizi:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Scorpi hakli ben de tutamayip okuyorum bazen ve cok kotu oluyorum. Hamileligimizi zehir etmeyelim. Hem kendimize hem arkadaslarimiza dua edelim.

karabataakk scorpi nerdesin kız seeeeeeeeeeeeeennn :52: randevun ne zaman bebonun cinsiyeti ne olcak yavvv meraktan çatladımmmmmm :52:

tatlımmm net arızalıydı yaaa işten de giremiyom..şimdi arada girebiliyorum bağlantı kopmazsa tabiiiiiii:31::31::31:
10 hazıranda randevum var cnm.inşallah gösterecek teyzesiiiiiiiiiiii:9::9:

Gebeliğimin 17. haftasındayım ve bu zamana kadar pek çok badireler atlattım, 2 ay düşük tehlikem yüzünden yattım ki hala da yatmaya devam ediyorum, buna rağmen 1 gün bile negatif bir düşünceyi aklımdan geçirmedim. Testler, acabalar, riskler, hep pozitif düşündüm ve etrafıma da bunu yaydım, eşimin de desteğiyle. Şimdi sizden çok ricam kendinizi ve bebeğinizi bu acabalarla üzmemeniz ve bizim de aklımıza bunları sokmamanız.

Yarisini kredi cektik canim, yarisida nakit vardi elimizde. Uzerine 2 yilda koyar borcsuz aliriz diyorduk ama oturdugum ev satildi, alanda dugunum var cikin dedi, kiralik ararken kredi ceksek falan derken once on sonra 20-30 derken 50 cektik uzerine, genis 3+1 sifir masrafsiz bi kombi petek taktiracagiz. Insallah rabbim odeme kolayligi verir.
Insallah yakin zamanda sende ev aldik diye haber verirsin bizlere :-D

hayırlı olsun güle güle oturun.

Yarın kontrolleri olan anneler için son ihtar lütfen sütünüzü içiniz ve huzurluca kendinizi uykunun kollarına bırakın...

nasılsınız hanımlar cinsiyetler değişmiş tütüler bebek arabaları havada uçuşmuş ben kızıma 2. yaş günü için yaptırmıştım çok tatlı oluyo...
bu arada buraya yazmaya başlayalı aylar oldu ama hala adapte olamadım belkide çok samimi olduğum birileri olmadığı için belkide
gebeliğim sorunsuz geçtiği için yazacak bişey bulamamdan ..
randevuma 3 gün kaldı gecmek bilmiyo cinsiyeti öğrenicez inşallah acar bacaklarıda gösterir varmı benimle aynı gün gidecek olan..

ben cuma gidiyorum canim

Back
X