2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
geçen yıl bugünden bir ay on gün sonra hamile olduğumu öğrenmiştim .
süpriz bir hamilelikti , şimdi sizlerin hamilelik heyecanını görünce o günlere özlem , bebeğime kavuşmanın sevinci karışık duygular içimde içimde bir burukluk oluyor.
hamilelik çok güzel doya doya yaşarsınız inşallah .
bebeğiniz her an her saniye yanınızda =)

Son düzenleme:
geçen yıl bugünden on gün sonra hamile olduğumu öğrenmiştim .
süpriz bir hamilelikti , şimdi sizlerin hamilelik heyecanını görünce o günlere özlem , bebeğime kavuşmanın sevinci karışık duygular içimde içimde bir burukluk oluyor.

bende bı garıp oldum arkadaşım
bende 26 subatta öğrenmıştım adete 3 gun kala

geçen yıl bugünden bir ay on gün sonra hamile olduğumu öğrenmiştim .

Insallah canim bizde hayirlisi ile kucagimiza aliriz saglikli bi sekilde ben hala inanamiyorum , adet olacakmisim gibi bi his var

ne güzel yaa inşallah yaşamyanlara da nasip olur :)
ben bekliyorum ama dayanamayıp 1 2 gün sonra test yapacağım :)

Kizlar daha cok erken galiba hic gelen olmamis , bende bugün doktordan kan sonucunu ögrenecegim hala inanamiyorum ... Insallah isteyen herkez tez zamanda ögrenirde beraber paylasirit burda herseyi

Kizlar daha cok erken galiba hic gelen olmamis , bende bugün doktordan kan sonucunu ögrenecegim hala inanamiyorum ... Insallah isteyen herkez tez zamanda ögrenirde beraber paylasirit burda herseyi

canım öğrendin mi sonucunu merak ettim inşallah mutlu son olmuştur :)
benim muhtemel günden itibaren 5 gün geçti test yapsam çıkar mı ? bilgisi olan deneyen var mı ?

benim muhtemel günden itibaren 5 gün geçti test yapsam çıkar mı ? bilgisi olan deneyen var mı ?

canım 5 gün geçmiş varsa çıkar bence. yani geç döllenme olmadıysa.
bence yapmalısın. hayırlısı olsun senin için.
benim gebeliğimde 2 gün geçince koyu kırmızı olarak görmüştüm canım.

bu arada bende herşey yolunda giderse tabi. kasım annesi olabilirim:)
tüm isteyenlerle beraber inşaallah. hadi hayırlısı

Yok cnm ögrenemedim , bu carsambaya insallah .. Ama belirtilerin hepsi benimle zaten doktorum test yaptiysan pozitifse hamilesin demisti en cokda bugüne odaklanmistim adet olurum diye cok sükür bebegim benimle galiba ne gelen var be giden :) eger seninde 5 gün gectiyse yap cnm eger hamileysen cikar.. Ben 4 gün önceden yapmistim

Yok cnm ögrenemedim , bu carsambaya insallah .. Ama belirtilerin hepsi benimle zaten doktorum test yaptiysan pozitifse hamilesin demisti en cokda bugüne odaklanmistim adet olurum diye cok sükür bebegim benimle galiba ne gelen var be giden :) eger seninde 5 gün gectiyse yap cnm eger hamileysen cikar.. Ben 4 gün önceden yapmistim
hayırlısı olsun canım Allah tamamına erdirsin :)
ben muhtemel gün derken ilişkiden itibaren 5 gün geçti demek istedim yani :) ozamanda belli olur mu çok mu erken :)

canım 5 gün geçmiş varsa çıkar bence. yani geç döllenme olmadıysa.
bence yapmalısın. hayırlısı olsun senin için.
benim gebeliğimde 2 gün geçince koyu kırmızı olarak görmüştüm canım.

tatlım ben yanlış ifade etmişim aslında ilişkiden itibaren 5 6 gün geçti demek istedim aslında yinede varsa çıkar mı yoksa erken mi :)

Herkeze gunaydin.
Benimde bugun yarin belli olacak kasim annesi olup olmayacagim. Olursa 1 kasim da dogum cikiyor. Hastaligim gecti bugun 6. Gunu, geçtikten birgün sonra test yaptim negatif cikti simdide bekliyorum psikolojik mi gecikiyor diye ama sanmiyorum :-) erken test yapip hayal kırıklığına uğradım birazda o yüzden beklemek iyi geliyor.
Hamile olan arkadaslar sağ sağlim kucaklarina alsinlar yavrularini

tatlım ben yanlış ifade etmişim aslında ilişkiden itibaren 5 6 gün geçti demek istedim aslında yinede varsa çıkar mı yoksa erken mi :)

yok canım çıkmaz. çok erken daha. adet gecikmen olduktan 1-2 gün sonra idrarda anca çıkar. şu durumda kanda bile çıkmama ihtimali var canım benim. maalesefki regl günün beklmen gerek. yoksa boşuna üzülmüş olursun.

Herkeze gunaydin.
Benimde bugun yarin belli olacak kasim annesi olup olmayacagim. Olursa 1 kasim da dogum cikiyor. Hastaligim gecti bugun 6. Gunu, geçtikten birgün sonra test yaptim negatif cikti simdide bekliyorum psikolojik mi gecikiyor diye ama sanmiyorum :-) erken test yapip hayal kırıklığına uğradım birazda o yüzden beklemek iyi geliyor.
Hamile olan arkadaslar sağ sağlim kucaklarina alsinlar yavrularini

hayırlısı olsun. iyi haberlerle gelirsin inşallah.

günaydın arkadaşlar herkes hayırlı haberlerle gelir inşallah hepimiz hamileyizdir.
bende 20 eylülde bebeğimin kalp atışları durması sonucu kürtaj oldum.
son adetim 1 şubat. 14-15-17-19 yoğun çalışmamız var :D
ama dün idrar testi yaptım evde negatif çıktı.
akıntım var ve karnım hastalancakmışım gibi ağrıyor.

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın) hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 22-11-2013

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Saygılarımla
sonunda cok sukur Allahima nasip oldu kazen bey ekim sonu kasim basi insAllah bebegim benimle olur topigi devr alabilirim insAllah listeyi de yaparim

Ben geldimm

Veeeeeeeeee silikte olsa bizimki yola cikti sanirim:1::49:
Gec dollenme ihtimali yuksek ciplak gozle goruluyor pozitif cizgi
Allah korktuklarimizdan emin eYlesin
Endise sevinc huzun bir arada 29. Gun cikmadi testte
34. Gun cikti insAllah hayirla saglicakla gelir
Hic bir belirti olmadi gozume odaklandim baska birseyi takmadim kafaya
Sadece ayaklarim dondu sanirdinki kara yatirdin oleydi
ve idrar zoru var
Rabbim yuzumuzu guldursun insAllah:nazar:

günaydın arkadaşlar herkes hayırlı haberlerle gelir inşallah hepimiz hamileyizdir.
bende 20 eylülde bebeğimin kalp atışları durması sonucu kürtaj oldum.
son adetim 1 şubat. 14-15-17-19 yoğun çalışmamız var :D
ama dün idrar testi yaptım evde negatif çıktı.
akıntım var ve karnım hastalancakmışım gibi ağrıyor.

mrb cnm. sanırım aynı günü bekliyoruz cnm. ben de 1 şubatta adet oldum en son. şu an kasık bölgem batıyor ve sancılanıyor. velhasıl psikolojik olduğunu düşünüyorum. idrar testinde çıkmaz sanırım henüz adet günüme 3 gün var. kan testinede cesaret edememekteyim. hadi hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş.

Back
X