Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorma bendeeee cok sevinmistim,,, ama soda iyi geliyorrr..
arkadaşlar ben 6 aylık evliyim adetim 5 gün geçti test yaptırmaya gittik sonucu aldım fakat acil bi telefon geldiği için hastaneden ayrılmak zorunda kaldım yarın tekrar gideceğim ama bugün meraktan uyuyamam eğer bi cvp alamazsam beta hcg 980 çıktı hamilemiyim???
hamılesın canım :) 2 gun sonra tekrarla degerın 2 katına cıkarsa devam edıyor gebelık
sat:26 ocak 2013
kaçıncı bebek:2
muhtemel doğum tarihi:2 kasım 2013
kızlar bugun ılk defa doktora gıttımmm gobegımden kese gozukmedı cok korktum ama vajınalle gozuktu hatta degerım 3 katına arttıgı ıcın doktor ıkız olabıllme ıhtımalı cok yuksek dedı suan ıcın 1 kese gozuktu ama ben asılama oldugum ıcın hala daha 9 yumurtam duruyor catlamamısta var bırsuru cok mınıcık prınc tanesı kadarız daha
haftaya bıdaha gıdıcez persembe gunu test falan daha vermedı bana doktor 2 cı gıdısımde soylıycekmıss ılaclarıma devam edıyorummm
bende normalde balıgı hıc sevmem yıyemem yanıama tursuyu cok yıyorummmmm yaa tuzu cok
![]()
arkadaşlar ben 6 aylık evliyim adetim 5 gün geçti test yaptırmaya gittik sonucu aldım fakat acil bi telefon geldiği için hastaneden ayrılmak zorunda kaldım yarın tekrar gideceğim ama bugün meraktan uyuyamam eğer bi cvp alamazsam beta hcg 980 çıktı hamilemiyim???
ben soda içemiorum 2 kere böbrek taşı düşürdümde o yüzden yasak bana![]()
Vay ikiz mi süper benimde 3 katına arttı 2 günde birde benim amcalarım ikiz acaba bende yok canımmmmmm:))) ben normalde çok yerim ve canım sürekli birşey ister tv den gördüğümü üşenmem kalkar yapardım şimdi zorla yiyorum ne olacak bu benim halim
daha bellı deıl canım suan 1 kese gozuktu ama doktor olabılme ıhtımalınıde soyledı bızde ıkız yok asılama olunca :))
valla beende cok yıyorum yaaa cok kılo alıcam gıbı kaynanam arıyor canın bısey cekıyorsa soyle yapıyım dıo ayy daha hemen ne ceksın
tursu cok yıyorum ama baksana tuz yasakmıs 3 ay tsh ıcın![]()
canım bunların hepsini doktor mu söyledi :44: bende faydalı diye balık yiyorum peynir soğurt çok tüketiyorum kocaman bardakla süt içiyorum. ilk gittiğim doktorda hiçbirşeyi yasaklamadı14 martta gidicez bakalım asıl seçtiğim doktora o ne dicek ama o zamana kadar ne yicem ne yemicem şaşırdım açıkçası
gerçi hayırlısı olsun bende eğer kromozom bozuk olursa vücut otomatik olarak bebeği atıyormuş diye biliyordum. yani yiyip içtiklerimizle alakalı olmuyormuş düşükler. şu an hamileymişim gibi gelmiyor. herkesmi öyle bilmiyorum yoksa bizim plan dışı mı oldu diye. bi garibim herşeyime dikkat etmeye çalışıyorum ama doğru bildiğimiz yanlışlar var sanırım. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim
![]()
Gözün aydın canım inşallah haftaya kalp atışlarını da duyarsın
İnşallah hayırlı haberler alırsın canım
Amanın bunu eşim okumasın kendisi pipiriklerin kralı olur bilgilendirdiğin için çok saol canım troidle ilgili olan kısımları zaten biliyordum ev yoğurdumu hazır yoğurt mu kafam karışıktı söylediğin iyi oldu bakalım yarın bu saatlerde doktorumda olacak bakalım neler diyecek
bende yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.
cumartesi doktor randevum var. bakalım neler söylicek.
3 aylık dönemde doktorun verdiği ilaçların kullanımınında çok öenmli olduğunu biliyorum.
Ya benim tsh dediğimiz tiroid lemi alakalıydı benim 2.9 çıktı doktor biraz yüksek dedi olmazsa bi daha yaparız iyotlu tuz kullan dedi Normali 1 in altıysa endişelendim şimdi
Kesinlikle ama kesinlikle ağzınıza hazır yoğurt sürmeyin ben ezelinden beri hazır yoğurt yemem ayrıca en iyi folik asit kaynağıda ev yoğurdudur.Bu arada ne pastörize sütlerin ne de piyasadaki şişe sütlerin hiçbir besin değeri yok boşuna mide dolduruyo sadece hiçbir faydası yok.iyi bir sütçü bulun klasik usul kaynatıp yoğurdunuzu mayalayın en sağlıklısı.Sütçü bulamazsanız atatürk orman çifliğinin her yerde şubesi var oradan temin edebilirsiniz.
kızlar bugun ılk defa doktora gıttımmm gobegımden kese gozukmedı cok korktum ama vajınalle gozuktu hatta degerım 3 katına arttıgı ıcın doktor ıkız olabıllme ıhtımalı cok yuksek dedı suan ıcın 1 kese gozuktu ama ben asılama oldugum ıcın hala daha 9 yumurtam duruyor catlamamısta var bırsuru cok mınıcık prınc tanesı kadarız daha
haftaya bıdaha gıdıcez persembe gunu test falan daha vermedı bana doktor 2 cı gıdısımde soylıycekmıss ılaclarıma devam edıyorummm
bende normalde balıgı hıc sevmem yıyemem yanıama tursuyu cok yıyorummmmm yaa tuzu cok
![]()
İdrar testim pozitif çıktı , napıcam şoktayım bilmiyorum ama mutluyummm daaa
Vay ikiz mi süper benimde 3 katına arttı 2 günde birde benim amcalarım ikiz acaba bende yok canımmmmmm:))) ben normalde çok yerim ve canım sürekli birşey ister tv den gördüğümü üşenmem kalkar yapardım şimdi zorla yiyorum ne olacak bu benim halim
Canim cok endiselenme bunlar doktorun uyarilari , jinekologum bana ne yersen ye dengeli ye demisti ve sadece hazir gidalari , sakatati ve salam sosis sucuk gibi cig yenmemeis gereken seyleri yasaklamisti. Bu gun yazdiklarimi surekli gittigim endokronoloji uzmani soylediki bukonuda jinekoloklardan daha etkilidir, vucut ve hormon dengesi esas konularidir ve dinlemek gerekir.
Burcu bendede durum ayni son bir haftadir surkli mide bulantisi , her seyi zorla yiyorum , doktorum bhcg hormonunun yukselmesi yapiyor 1 ay daha dayan sonra gececek diyor....
Hayırlı Akşamlar kızlar :) bende kasım annesi olcam inşallah.. yarın keseyi görmeye gidicemm dua edinn :)![]()