2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
gorunmez canim benimde alttan bakti sali gunu kucucuk bir nokta gibi gordugunu soledi 15 gun sonra gel dedi banada..kanima bakildi iste daha 1000 olmamis bile bende.)))) 950 de ama suan olmustur sanirim..ayy ben hemen duygusallastim yaaa bisey olunca hem aglayasim gelio..buarada ben sigara iciorum ya gerci ogrenince azalttim 2 yada 3 tane iciorum bilemedin 4...birakmak icin ne yapmaliyim birde evdeyim yapacak bisey olmayinca da skliorum icesim gelio:((((:14::14::14:

aynı sorun bende var canım hemen alnım kırışmaya başlıyor :))) benim bi arkadaşım da sigara kullanıyrdu hamile kaldığındaa azalttı. bırakma eğilimin varsa senin için büyük bir fırsat :) hep sakız derler ağzın meşgul olurmuş :9:

kızlar doktora gıttım ya dun kı ozel muayene doktoru makıneler 4 boyutlu ama kesem gobekten gozukmedı deger 1500 olması lazımmıss yada daha ustu
vajınal gozuktu cok sukur ona gore gıdın bence doktora cunku daha strest oluyorr ben masada kaldım kese gozukmeyınce gozlerım doldu aglamak uzereydım :5: Zor elde edınce :18: Korku 10 kat daha fazla

filizcim senin kaç haftalık ki ??? bi de cevremdeki herkes bakmazlar ama alttan baktırma diyor bi çoğunuz ise alttan bakıldığından bahsediyorsunuz

bilmiyordum iremcim hatta gebeligi öğrenmek için kan vermeye de aç gitmiştim öyle olması gerekir diye...

gerçekten mi :53: bak bunu da duymamıştım iyiki bulmuşum sizi kızlar :16: :16: dün çekirdek yemiştik ama olmazsa bir iki gün de kabak çekirdiği yiyim :9: çok sagol irem :16:

ya o zaman gitmesem mi ben bi arkadaşım daha demişti hmen gitme kesenin gözükme vaktı git diye ama ne biliyim tutunma hapı falan veriyo diyorllardı aynı zamanda oooffff aklım karıştı :44:

canim dr tabiki gitmen gerekior belki ilac vericek sana folik asit kullaniormusun?? birkac test yapabilir arkadaslarina inannip gitmemezlik yapma degerine bakicakk sakin ama sakin ihmal etme derim:20::20::20:..ben ogrendim ertesi gun dr a gittim ilac verdi bana arti sikayetin varsa sole kabizlik migde de yanma vs... ilac verebilir onerilerde bulunabilir...

olemi ay bende 19 unda insallah hepimz hayirli haberlerle geliriz buraya...buarada neredensiniz? Ben almanyadayim 23 yasindayim 2 yil olucak evleneli 4 ay sonra:)) gecen sene temmuz ayinda bebegim gelismedigi icin 6 haftalikti gorunmedi ve dusuk basladi kurtaj olmak zorunda kaldim daha 12.12.2012 de geldim gurbet ellere 3 ay oldu esimin yanina geleli 1 sene ayri kaldik ev hanimiyim:)) aslen samsunluyum..cok ozledim memleketimi en cok da ezan sesini ozledim:14::14::14: Ama yerim esimin yani dayaniorum bende..pazar gunu turkiyeye geliordum ama cuma gunu mercimegimizi ogrenince iptal ettim butun planimi..ole iste..:emir_bebek:

canım hala kaderimiz benzerlik gösteriyooo :9::9::9: Bende temmuzda 2 senelik evli olacağım yaşımız tutmuyo :1::1: 28 yaşındayım trabzonda yaşıyorum , bende geçen haziran sonunda beta değerim yeteri kadar artmadı kimyasal gebelik yaşadım ve 7. Haftamda bebeğim düştü :50::50::50::50: Bu ayda mucizeyle geldi bebeğim :16::16::16::16::16:tanıştığımıza da çok sevindik ayrıca :42::42::42:

:20::20::20::20::20: Ama çok üzülürüzzzz :50::50::50::50: Aklına sigara geldikçe sen bebişin için fındık badem ceviz at ağzına kızlar her gün 2 ceviz 5 fındık 5 bademmm bilginize :34:

ahh canim okadar birakmak istiorum ki gunde bukadar ictigime sasiriorum ben...erik aldim suan onu yiyiorum kuru erikk burda findik badem ceviz gibi seyleri anca turk marketlerinde bulabilirsin tr ninkileri...berline gidince alirim artik:)) yada globus da filan varsa bakicam esim bile benimle beraber azaltmaya basladi evde sigara icmio yaninda getirmio alirim die:))) ama bilmio ki ondan sakladigim 2 paket var pöfff:27::27:

aynı sorun bende var canım hemen alnım kırışmaya başlıyor :))) benim bi arkadaşım da sigara kullanıyrdu hamile kaldığındaa azalttı. Bırakma eğilimin varsa senin için büyük bir fırsat :) hep sakız derler ağzın meşgul olurmuş :9:

Filizcim senin kaç haftalık ki ??? Bi de cevremdeki herkes bakmazlar ama alttan baktırma diyor bi çoğunuz ise alttan bakıldığından bahsediyorsunuz

canım alttan bakmanın bir sakıncası yok ama şahsen ben daha önce düşüğüm olduğu için tırsıyorum:18::18::18::18: O yüzden bekliyorum

canım hala kaderimiz benzerlik gösteriyooo :9::9::9: Bende temmuzda 2 senelik evli olacağım yaşımız tutmuyo :1::1: 28 yaşındayım trabzonda yaşıyorum , bende geçen haziran sonunda beta değerim yeteri kadar artmadı kimyasal gebelik yaşadım ve 7. Haftamda bebeğim düştü :50::50::50::50: Bu ayda mucizeyle geldi bebeğim :16::16::16::16::16:tanıştığımıza da çok sevindik ayrıca :42::42::42:

olemii temmuz 5 benim :))) evet yas tutmuo ama hemseri sayiliriz:))) benimkide mucizeydi ama corek otu bal tarcin mucizesi:)))) birde bu ay 2 tane antinbiyotik kullanmistim grip olmustum biraz ama bebeisim tutunmus anneciginee:)))) insallah hic birakmaz bizi hep bole guzel gider..bizde cok sevindikk:)):32::32:

canım alttan bakmanın bir sakıncası yok ama şahsen ben daha önce düşüğüm olduğu için tırsıyorum:18::18::18::18: O yüzden bekliyorum

ahh ahh burda olsaniz napicaksinizz siz:)) alttan bakiolar ilk burda yani bana ole baktilar...hatta parmak bile yedim 2 gidisimde de:((( tirsma benceee herseyde bir hayir vardir benim kuzenim 6 ayina kadar hep alttan bakildi..ama sapasaglam dogdu masallah pasamizz:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

canim dr tabiki gitmen gerekior belki ilac vericek sana folik asit kullaniormusun?? birkac test yapabilir arkadaslarina inannip gitmemezlik yapma degerine bakicakk sakin ama sakin ihmal etme derim:20::20::20:..ben ogrendim ertesi gun dr a gittim ilac verdi bana arti sikayetin varsa sole kabizlik migde de yanma vs... ilac verebilir onerilerde bulunabilir...

yok canım zaten yarına randevu aldım bakalım almışken gidicem bakalım ne dicek... evet folik asit başlamıştım folidoce içtim bi kutu bitti hamilelikten önce başlamış oldum yani :))) bugün ve yarın içmemiş olcam dr ne önericek diye almadım b12 falan iyi çıktı :)) size ne önerdi dr larınız

canım ikinizi de bir daha yaşatmasın, bizlere de yaşatmasın Allah ım hayırlısıyla birlikte tamamına erdirsin inşaallah :16: :16: :16:

olemii temmuz 5 benim :))) evet yas tutmuo ama hemseri sayiliriz:))) benimkide mucizeydi ama corek otu bal tarcin mucizesi:)))) birde bu ay 2 tane antinbiyotik kullanmistim grip olmustum biraz ama bebeisim tutunmus anneciginee:)))) insallah hic birakmaz bizi hep bole guzel gider..bizde cok sevindikk:)):32::32:

ahh ahh burda olsaniz napicaksinizz siz:)) alttan bakiolar ilk burda yani bana ole baktilar...hatta parmak bile yedim 2 gidisimde de:((( tirsma benceee herseyde bir hayir vardir benim kuzenim 6 ayina kadar hep alttan bakildi..ama sapasaglam dogdu masallah pasamizz:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

canım benim aksiliklerle dolu geçti düşükten beri her ayım bir tek kasım ayında umutluydum oda olmamıştı :50:bu ay ateşim düşmedi ordan anladım bende :60::60: Biliyorum tatlım almanyada öyleymiş burdan doğum için bir arkadaşım gitti nisanda gelecek paşamız o dedi banada burda hep alttan bakıyolar diye:53:, :53:ya türkiyede baktırmama gibi bir şansım olduğu için ben o hakkımı kullanmak istiyorumm :9::9::9::9:

canım benim aksiliklerle dolu geçti düşükten beri her ayım bir tek kasım ayında umutluydum oda olmamıştı :50:bu ay ateşim düşmedi ordan anladım bende :60::60: Biliyorum tatlım almanyada öyleymiş burdan doğum için bir arkadaşım gitti nisanda gelecek paşamız o dedi banada burda hep alttan bakıyolar diye:53:, :53:ya türkiyede baktırmama gibi bir şansım olduğu için ben o hakkımı kullanmak istiyorumm :9::9::9::9:

ben umutlu deildim cunku esim 3 ayda bir yanima geliodu:)))) ama su 3 aydir ski calismalar icerisindeydikk ama bu sefer sadece corek otunu yaptim ates filan olcmedim sadece akisina biraktim bebegi bile dusunmedimm sadece gidicem die test yaptim o testten bile umutlu deildim yaaa..aha negatif cikicak derken pozitifi gordum...baksinlar ne yapim ama bunlarin sandalyeleri bile farklii :9::9::9::9:burda kan veriosun onu 2 gun sonra aliosun tr de hemn aninda labiliosun iste ne guzel ben sali verdim bu sabah 10 da ogrendimmm..ama guzzel haber alladim allahima sukurler oslun..:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Selam kızlarrr dun kan sonuclarımı aldım cokmm sukur degerım 2063 olmus dun ogleden sonra doktoruma gıttım ılk vahınal ultrasonla bakmak ıstedı ben dedım bı karından baksanız belkı kese gozukur karından baktı cok sukur kesemız gozuktu haftaya gel kalp atıslarına bakalım karından duyulmazsa vajınal ultrasonla bakmak zorundayım kalp atısına haftaya dedı suan 5 haftalıkmıs haftaya 6 haftalık olck ınsallah. vajınal ultrasonlada baktırmak ıstemıyorum bazıları dusuk tehlıkesı olabılıyor dıyor 6 haftada karından kalp atısını duyan oldu mu?

ben bu karından görünme beta değerini çok yüksek biliyorum demekki :44::44::44:, neyse belki hem kese hem kalp atışını görürüm bende:9::9::9:
Selam kızlarrr dun kan sonuclarımı aldım cokmm sukur degerım 2063 olmus dun ogleden sonra doktoruma gıttım ılk vahınal ultrasonla bakmak ıstedı ben dedım bı karından baksanız belkı kese gozukur karından baktı cok sukur kesemız gozuktu haftaya gel kalp atıslarına bakalım karından duyulmazsa vajınal ultrasonla bakmak zorundayım kalp atısına haftaya dedı suan 5 haftalıkmıs haftaya 6 haftalık olck ınsallah. vajınal ultrasonlada baktırmak ıstemıyorum bazıları dusuk tehlıkesı olabılıyor dıyor 6 haftada karından kalp atısını duyan oldu mu?

2 gün önce öğrendim bende 24 kasım annesi olcam inş:16:

merhabalar,sitede yeniyim hesaplamalar onlar bunla derken gözüme kasım anneleir çarptı son adet günüm 17 şubat bu hesaba göre 24 kasımda doğum gerçekleşecek tabii hamileysem.nasıl bu kadar öğrendin acaba hamiş olduğunu :( 10 güne şafak sayıyorum nerdeysede ben :S

Kan sonuclarim cikinca endokronolaga gostermeye gittim ve bu gun yeni bilgiler edindim, once sizinle paylasmak istedim.
Gecen gun belirttigim gibi hamileligin ilk haftalarinda cok beklemeden mutlaka TSH olcturmeniz gerekiyor , TSH hormonunun yuksekligi dusuk riskini arttirdigi gibi ayni zamanda bebekte kalici zeka hasarlari birakabiliyormus Allah korusun , bu kesin olacak diye bir sey yok ama biz onlemlerimizi alalim.
Mutlaka TSH baktiralim , eger yukseklik varsa basit ilaclarla duzenlenebiliyor.

Bunun disinda doktorla genel dikkat etmem gerekenleri konustuk , endokronoglar bu konuda cok iyidir ,yani vucut dengesini ayarlamada , hormon duzeninde, yenmesi gerekenler ve gerekmeyenler konusunda.
Kan sayimini mutlaka yaptiralim dusukse ferrum sanol gibi kan ilaclarini doktor denetiminde kullanmaliyiz.
Kullandigimiz tuz mutlaka iyotlu tuz olmak zorunda ama az miktarda kullanalim.
Balik ve deniz urunleri ilk uc ay yenmeyecek , balik hapi kullanacagiz , ilk 3 ay cocuk bizim TSH hormonlarimizi kullaniyor sonra kendisi uretmeye basliyor , ilk 3 ay bu yuzden TSH yukseliyor iyot iceren tum urunlerde bu hormonu yukseltiyor , buda dusuk riskini arttiriyor.
Sut , peynir , yogurt bu urunlerde iyot bakimndan zengin bunlarda TSH hormonunu yukseltiyor bu yuzden olculu yiyecegiz, 1 bardak sut , 1 kucuk kase yogurt , 1 kibrit kutusu beyaz peynir 3 aydan sonra miktar arttirilabilir.
Toksoplazma virusunden etkilenmemek icin yesil sebzeleri bol su ile yikiyacagiz ve sirkeli suda bekletecegiz ev disinda cig sebzeyemeyecegiz.
İlaclama yuzunden yedigimiz meyva ve sebzelerikesinlikle kabuklu yemeyecegiz.
Hazir gidalardan uzak duracagiz , cay , kahve , kola, asitli yiyecekler , hazir meyva sulari , kutuya girmis hic bir hazir gida yok , evde yogurdumuzu kendimiz yapacagiz, katki maddei ve koruyucu konmus tum gidalardan uzak duracagiz.
Adacayi ve bitkisel caylar hormon dengesini bozarak dusuk riskini arttiriyor dikkatli olalim.
Bol kirmizi et ve yumurta yiyecegiz.
Sac boyasi , kozmetik , makyaj mlz. Kullanmayacagiz.
Ben dun yesil sabunumu ve bitkisel sampuanimi , krem olarakta bephantenimi aldim.
Kizlar Allah kolaylik versin biliyorum kafanizi sisirdim ama bilgileri paylasmak icin buradayim.
Sizi seven ve saglikli bebeklere kavusmanizi isteyen pimpirikli arkadasiniz Puffy:)))

kızzzz var yaaa sen harikasın topiğimizin velinimeti :42:

ya hanimlar bisi sorucam size..benim goguslerim aciodu ama bugun farkettim sadece uclarinda cok az bir aci var dokununca normalde acimasi gerekmiormu??? ayy yoksa bisey mi oldu ya off cok korkuorum..sizinde ole mi :31::31:

korkma canım bu çok normal benimkiler hem acıyo hemdebüyüdü :8:

bebişlerimiz kasım ayında doğacaklarına göre akrep burcu olacaklar büyük ihtimalle bende onu paylaşayım istedim :)

Hayata bakışı çok renklidir

Güzel gözlerinin ardında neler yaşadığını bulmak için çaba harcamak gerekir. Akrep bebekleri genellikle çekingendir ve olaylara seyirci olarak kalmayı tercih ederler. Fakat iş beslenmeye gelince, zamanında karınlarını doyurmanızı tavsiye ederiz. Aksi takdirde gözyaşları yanaklarından sel gibi akabilir! Akrep çocukları yalnızlığı sever, kendi kendisini eğlendirmeyi becerirler.

Güçlü duygularıyla birlikte onlara güzel gelebilir. Fakat bu yalnız kalmak isteği ileride başka sorunları beraberinde getirecektir. Bazen güzel gözleri yaşlarına göre çok ciddi ve hüzünlü görünebilir. Biraz uzak ve soğuk izlenimi bırakırlar, aslında sevgiye çok ihtiyaç duyarlar. Ona ilgi gösterdiğine inandıkları kişilerle kolay iletişim kurarlar. Sevimli ve sıcak olurlar. Sevdiklerine karşı kapris yapmayı çok iyi becerirler. Bu tutumları yüzünden, çevreleri tarafından mızmız olarak nitelendirilirler.

Konuşmayı çok çabuk öğrenirler. Sezgileri çok güçlüdür, etraflarında olan biteni, insanların neler düşündüklerini büyüklerin tahmin edebileceğinden çok daha iyi algılarlar. Çocuk Akrepler bile özel hayatın gizliliğine önem verirler. Her zaman kimsenin haberi olmadığı, günlük tuttuğu defterleri, çekmeceleri olur. Gizli bırakmak istedikleri, bir başkası tarafından keşfedilirse, çok üzülüp ağlayabilirler. Bu küçük dedektiflerden bir şey gizlememek en mantıklısıdır. Eninde sonunda kendilerinden saklanan her neyse bulurlar. Bunun ardından da öfke ve kin duygusu gelir. Yüksek fiziksel, zihinsel, duygusal enerjileri yararlı konulara yönlendirilirse, ileride çok başarılı ve güçlü bir insan olacaktır.

AİLE HAYATI

Ailelerinden anlayış ve yardım beklerler. Akrep çocuğu için aile çok önemlidir. Büyümeye başladığı andan itibaren, onlardan destek beklemez tavırları ile dikkat çekse de içten içe onların sevgisine ihtiyaç duyarlar. İnatçı ve huysuz kişiliğiyle kimseyle anlaşamaz görünen bu çocuklar, özellikle annelerine çok düşkündürler.

Çocukların kaprisli tutumları çoğu ailenin şımarık Akrepler yetiştirmesine sebep olur. Onun kaprisinin altında yatan nedenlere inen bir anne baba Akrep çocuğunu keşfettikçe altında güzelliğe ulaşacaktır. Sabırlı bir psikolog gibi onu dinleyen, onun sorularına çözüm arayan anne-baba çocukları büyüdükleri zaman da sıkıntı çekmezler.

Zeki ve yaratıcı bu çocukların eğitim çağında doğru yönlendirilmesi gerekir. Okulda arkadaşlar arası problemleri olsa da genel olarak başarılı olacaklardır. Akrep burcu çocukları için, olan imkanları paylaşmak, gerekli bir hayat dersidir. Gerçekten de yardımlaşma ve destek onlar için çok yararlı olacaktır. Anne babaya düşen görev, onları topluma açık, dışa dönük, kardeşleriyle oyun oynarken paylaşımcı davranışlar sergileyen çocuklar olarak yetiştirmektir.

Kız veya erkek kardeşlerine karşı çok dikkatlidirler. Yine de özel hayatlarında saygı beklerler. Kendilerinin kaptanlarıdır ve ihtiraslıdırlar, paraya düşkün olabilirler. Harçlığını savuran, çok harcayan çocuklar olmazlar.

Kaynak: AKREP burcu Çocukları AKREP burcu Çocukları
whkaynak

ayyy buda çok iyi oldu tatlışım düşünene sağlık :54:

Kesinlikle ama kesinlikle ağzınıza hazır yoğurt sürmeyin ben ezelinden beri hazır yoğurt yemem ayrıca en iyi folik asit kaynağıda ev yoğurdudur.Bu arada ne pastörize sütlerin ne de piyasadaki şişe sütlerin hiçbir besin değeri yok boşuna mide dolduruyo sadece hiçbir faydası yok.iyi bir sütçü bulun klasik usul kaynatıp yoğurdunuzu mayalayın en sağlıklısı.Sütçü bulamazsanız atatürk orman çifliğinin her yerde şubesi var oradan temin edebilirsiniz.

kesinlikle sana katılıyorum yumurtalar içinde aynı şey geçerli, ben kısmetse hafta sonu köye gidiyorum kızlarrr organik gıdanın dibine vurucam, bu arada piyasada satılan köy yumurtalarına çok güvenmeyin köyden 60 kuruşa gelip topluyorlar, marketlerde satılanlar 50 kuruş oluyo bu nasıl köy yumurtası oluyo :52: sahtekarlık diz boyu yani allah yardımcımız olsun ben dönerkende koli koli yumurta getiricem kısmet olursa, tereyağı süzme yoğurt filan, sonrada annem getirir zati çok şanslıyım o yüzden, şansıma annemlerde bu yıl hiç bilmedikleri bir köyden ev alıp yerleştiler organik yaşamak için :10::10::10:inekleri filan yok ama komşularında herşey var, kaz yumurtası bile bu arada kaz yumurtası acayip fydalı ve güzel bire bir gördüm kızlar otlanıyorlar koyun gibi:6::6:tavuklar ne bulursa onu yiyo ama olsun yumurtaya çevirirken değişiyo onlar:1::1:

arkadaşlar ben 6 aylık evliyim adetim 5 gün geçti test yaptırmaya gittik sonucu aldım fakat acil bi telefon geldiği için hastaneden ayrılmak zorunda kaldım yarın tekrar gideceğim ama bugün meraktan uyuyamam eğer bi cvp alamazsam beta hcg 980 çıktı hamilemiyim???

hayırlı olsun gebişşşşş:9:

bu arada yeni öğrenen arkadaşlara hayırlı olsun
keseyi görenlere mutluluklarrrr
kan sonuçları çıkanların gözleri aydınnnn
aramıza yeni katılanlar hoş gelmişşşşş:9::9::9::9::9::9:
dün bakmadım uçmuş sayfalar

cnm sen ekim annesi olacaksın .hamilelik şaşkınlık yaratmış sende.hayırlı olsun bebişin sağlıcakla kucağına al.bende dedim ne zaman belli oldu kasım anneleri .bu ayın sonuna anca haber alırız.

ay hay ağzınız bal yesin ya sabahtan beri papatyanın nasıl olurda bu kadar erken haber alır hesabını yapıodum =)) çünkü 17 şubat son adetim hamiş isem muhtemel doğumu 24 kasım şafak sayıyorum resmen 10 gün kaldı :/

Canım benim bildiğim 1000 üstü alttan , 6000 lerde karından görünyo bende o yüzden bekliyorum..............
yok canım benım dun baya yuksekdı degerım ama gozukmedı 1500 olması lasımmıss alttan gozukmesı ıcınde
gorunmez canim benimde alttan bakti sali gunu kucucuk bir nokta gibi gordugunu soledi 15 gun sonra gel dedi banada..kanima bakildi iste daha 1000 olmamis bile bende.)))) 950 de ama suan olmustur sanirim..ayy ben hemen duygusallastim yaaa bisey olunca hem aglayasim gelio..buarada ben sigara iciorum ya gerci ogrenince azalttim 2 yada 3 tane iciorum bilemedin 4...birakmak icin ne yapmaliyim birde evdeyim yapacak bisey olmayinca da skliorum icesim gelio:((((:14::14::14:
ay benımde cok kucuktu yaa korktum neden kucuk dıeee ama prınc tanesı kadarmıs ole dedı doktorum .. ayy ıcme canım yaa sıgarayııı bende evdeyım ama hıc sevmem esıme bıle ıcırmıyorum evde:1: buarada nerde oturuyorsun sen?
ya o zaman gitmesem mi ben bi arkadaşım daha demişti hmen gitme kesenin gözükme vaktı git diye ama ne biliyim tutunma hapı falan veriyo diyorllardı aynı zamanda oooffff aklım karıştı :44:
ay evet ben dayanamadım gıttım ama korkudan geberdım resmen sonra vajınal gozuktu sukurr tutunma hapı dedıgın progestan ben jelını kullanıyorum
filizcim senin kaç haftalık ki ??? bi de cevremdeki herkes bakmazlar ama alttan baktırma diyor bi çoğunuz ise alttan bakıldığından bahsediyorsunuz

canım suan 5 haftalıgım ben son tarıhım 2 subat hıcbır zararı yok dedı doktorum ılk haftalarda bırsey olmaz dediii

Kizlar rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin ben 10 . Ayda hamileligim sonlandirilmisdi simdi tekrarda ALLAHim
Nasip etti hamilelegi benimde dogum tarihi 1 kasim ama sadece test yaptim bugün doktora gidecegim

benimde ilk hamileliğimde 12.haftada troidlrimin çalışmamasına bağlı bebişimde gelişememe sıkıntısı vardı ve maalesef 12.hafta btiminde alındı:( biraz ara verdikten sonra bu ay yeniden denedik bakalım adet günümü bekliyorum şimdiden heycanlıyım.özellikle düşük yaptıktan sonra insan daha bir gergin oluyor.Allah yardımcımız olsun.

yok canım benım dun baya yuksekdı degerım ama gozukmedı 1500 olması lasımmıss alttan gozukmesı ıcınde

ay benımde cok kucuktu yaa korktum neden kucuk dıeee ama prınc tanesı kadarmıs ole dedı doktorum .. ayy ıcme canım yaa sıgarayııı bende evdeyım ama hıc sevmem esıme bıle ıcırmıyorum evde:1: buarada nerde oturuyorsun sen?

ay evet ben dayanamadım gıttım ama korkudan geberdım resmen sonra vajınal gozuktu sukurr tutunma hapı dedıgın progestan ben jelını kullanıyorum

canım suan 5 haftalıgım ben son tarıhım 2 subat hıcbır zararı yok dedı doktorum ılk haftalarda bırsey olmaz dediii

iste icen birisi olunca hamile oldugunu ogrenince bole oluoooo...ben almanyadayim canim..gurbet ellerde ailemden uzak kocscanla ikimiz buralardayiz:))) esimde evde icmio artik:)) yasakladim o benim 2 3 tane bile icmedigimi sanio ehuehu:36::36:

dolanıyordum gördüm başlığınızı okudum genelde yazılanları bende temmuz annesi olacağım 23. haftamızdayız bizimde topiğimiz var. bende 6 haftalıkken öğrenmiştim bebeğimi o güne döndüm bi anda :). bayanlar size tavsiyem bol bol ceviz ve fınfık yiyin ilk aylarda beyin hızla geliştiği için çok önemli. benim bulantım çok olduğu için fazla yiyemedim ama siz bolş bol yiyin:)

Back
X