2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kızlar aranızdan ayrılıyorum bu sabah bebeğimi kaybettim artık kasım annesi değilim.. :5::5:
Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Ben de bu sabah kanamayla uyandım. Doktora gittik. Değerlerim düşmüş, kimyasal gebelikmiş. Kasım annelerine hayırlı doğumlar diliyorum.

Ben de bu sabah kanamayla uyandım. Doktora gittik. Değerlerim düşmüş, kimyasal gebelikmiş. Kasım annelerine hayırlı doğumlar diliyorum.

cok uzuldum canim hepimiz icin hayirlisi neyse o olsun...yuce rabbimin bir bildigi vardir elbet..calismalara devam artik insallah tez zamanda yavrun seninle olur..:16::16:

buarada gunaydin hepinize hanimlar..ay sirf muge anli icin sabah erkenden kalktim yani cok heyecanli ahhh ahhh..sizler nasilsiniz napiosunuz bakalim..buarada ben geceleri uyuyamiorum gunduz 1 2 saat uyuyorum gece 12 de uykum gelio yatiorum ama gecenin 3 unde kalkiorumm nie acaba ates basio nie bastigini biliorum da anlam veremiorum ya..sizde de oluomu:)

hadi yaaaaa uzuldum canımmmm rabbım bırdaha nasıp etsın ınsallah saglıkla sıhhatle :5:
buarada gunaydin hepinize hanimlar..ay sirf muge anli icin sabah erkenden kalktim yani cok heyecanli ahhh ahhh..sizler nasilsiniz napiosunuz bakalim..buarada ben geceleri uyuyamiorum gunduz 1 2 saat uyuyorum gece 12 de uykum gelio yatiorum ama gecenin 3 unde kalkiorumm nie acaba ates basio nie bastigini biliorum da anlam veremiorum ya..sizde de oluomu:)
bende bır usuyorum bır ates basıyor nıeyse anlamadım
muge anlıyımı ızlıyorsunnnnn :1: aman bebek etkılenmesın dur kız ac muzık dınleett :1:
progestan kullanıyorsan o uykunu getırıryordur

hadi yaaaaa uzuldum canımmmm rabbım bırdaha nasıp etsın ınsallah saglıkla sıhhatle :5:

bende bır usuyorum bır ates basıyor nıeyse anlamadım
muge anlıyımı ızlıyorsunnnnn :1: aman bebek etkılenmesın dur kız ac muzık dınleett :1:
progestan kullanıyorsan o uykunu getırıryordur

yok cnm folicden baska ilac kullanmiorum:)) doktorum daha vermedi ole normalde gelior yanii..ay zaten drum yanina gidince gulesim gelior :9::9::9::9::9::9::9::9: bisey konusamiorum daha dogrusu kocisim konusuo da neyse:32::32: bende de aynisi oluo ates baskio aciorum ustumu sonra usuorum sariliorum yorgana:)) ay oda alissin da beraber izlicez dunyaya geldiginde hahahaha..

yok cnm folicden baska ilac kullanmiorum:)) doktorum daha vermedi ole normalde gelior yanii..ay zaten drum yanina gidince gulesim gelior :9::9::9::9::9::9::9::9: bisey konusamiorum daha dogrusu kocisim konusuo da neyse:32::32: bende de aynisi oluo ates baskio aciorum ustumu sonra usuorum sariliorum yorgana:)) ay oda alissin da beraber izlicez dunyaya geldiginde hahahaha..

yazık cocugaaa ya pskolojısı bozulur :1::1::1::1: ben bıle ızlerken gerılıyorummm
ılac vermedımı doktor ayy ben bır dunya ıcıyorummmmmm :2: üfff

günaydın kızlarrrr :16: hayırlı cumalar olsun :) kadınlar günümüz kutlu olsun. bendede acaip bi üşüme var. bu arada doktor bana eğer hamileysen elevit kullan demişti ben kullanıyorum sizi merak ettim. birde hergün 2 ceviz 5 fındık 5 badem yiyorum hatta şimdi yedim :) :34: siz neler yiyosunuz. bu arada tamamen bir bulantım yok ama midem bi garip bazen birden acıkıyorum yerken hiçbirşey yok ama yedikten sonra afedersiniz böyle midem kaynıyor gibi oluyor. bunu önlemek için ne yapılmalı bildiğiniz birşey varsa öneririseniz sevinirim. bu arada reklamama girer bilmiyorum ama migrosta bütün cilt bakımları %50 indirimli gidip aldımda sizede haber veriim dedim :16: ilk 3 ay krem dahi sürmeyin deniyor doktorum ne dicek bilmiyorumda ellerim çok kuru mecbur sürüorum yüzüme sürmüorumda 3 aydan sonra kullanırım dedim. birde saç boyama işi nasıl olacak. boyayanda var boyamayanda beyazlarım çıkmaya başladıda kendimi kötü hissediorum :26:

canım kıyamam :5: inşallah en yakın zamanda tekrar olur. hayırlısı olsun senin için. burda başka bir arkadaşada aynı yorumu yaptım her şerde bir hayır vardır mutlaka. öyle düşün ve kendini çok üzme :16:

günaydın kızlarrrr :16: hayırlı cumalar olsun :) kadınlar günümüz kutlu olsun. bendede acaip bi üşüme var. bu arada doktor bana eğer hamileysen elevit kullan demişti ben kullanıyorum sizi merak ettim. birde hergün 2 ceviz 5 fındık 5 badem yiyorum hatta şimdi yedim :) :34: siz neler yiyosunuz. bu arada tamamen bir bulantım yok ama midem bi garip bazen birden acıkıyorum yerken hiçbirşey yok ama yedikten sonra afedersiniz böyle midem kaynıyor gibi oluyor. bunu önlemek için ne yapılmalı bildiğiniz birşey varsa öneririseniz sevinirim. bu arada reklamama girer bilmiyorum ama migrosta bütün cilt bakımları %50 indirimli gidip aldımda sizede haber veriim dedim :16: ilk 3 ay krem dahi sürmeyin deniyor doktorum ne dicek bilmiyorumda ellerim çok kuru mecbur sürüorum yüzüme sürmüorumda 3 aydan sonra kullanırım dedim. birde saç boyama işi nasıl olacak. boyayanda var boyamayanda beyazlarım çıkmaya başladıda kendimi kötü hissediorum :26:

Seninde kadınlar günün kutlu olsun canım benim arkadaşım 5 ay önce doğum yaptı hamileyken saçını boyuyordu hiçbir sorun yaşamadı söylemek istedim. Doktorum banada günde bir avucu geçmemek kaydıyla ceviz fındık ve badem yememi söyledi birde yarım kilo süt ve süt ürünleri tüketmemi söyledi bitki çaylarından yeşilçayı az tületmeliymişiz çayıda açık tüketmelisin dedi yani benim mutlulukdan anlayabildiklerim bunlar :))

Arkadaşlar size tavsiyem ki bunu mantıklı her doktor söylemesi gerekir gününüz geçmeden kan tahlili yaptırmayın çünkü kimyasal gebelik durumu %50 oranında herkezde olan bı durum tabı bız bunu test yapmadığımız sürece anlamadan adet kanamasıyla sonlanıyor.adet günü geçmeden yapınca muhtemel kimyasal gebelik durumunu hamileymiş gibi algınılıp ümide kapılıyor insan sonra dahayal kırıklığı yaşıyorsun.

herkese selamlar guzel anneler guzel kesecıkler ve pırınc kadar bebekler:42:ınsallah kasım annesı olacagım bende.haftaya persembe kontrolum var umarım guzel haberlerle gelırız

Günaydın herkeze hayırlı cumalar,herkezın kafdınlar gününü kutlarım.benim de arkadaşım senin yaşadıklarını yaşıyorum midem kaynıyor sanki çok uykulu yatağa girşyorum ama çok zor uyuyorum ateş basmaları bende önceden de oluyordu.İlaç olarak folıkasit,elevit ve b12 alıyorum ama doktor bana sadece folik asit vermişti gerçi bu doktor kendi doktorum değil ama kendi doktorum ne der bilmiyorum haftaya randevu alıcam bende kalp atışlarını duymak istiyorumbide tam olarak ne kadarlık olduğunu merak ediyorum

Günaydınnn kadınlar gunumuz kutlu olsun kızlarrr :) Bugun hıc keyfım yok sabah bas agrısıyla uyandım sonra elım dudagım dılım uyustu doktorumu aradım uyusma gectıyse problem yok bas agrın cok sıddetlıyse mınoset ıc dedı cok sukur gectı hepsı.

Cnm
GEcmis olsun iki kez yasadim bilirim
Neler hissettigini Allahim cabucak yerini doldursun guzelim uzulme hersey yoluna girer metanetli ol

Puffyy cim sorma calisan bir bayanim
Hem sirketin isleri hem tekstil isleriyle ugrasiyorum
Arada ugrayip sizi okuyorum tanloyu duzenliyorum
Bu arada isvicredeyim bnnde
Ailem burada cok sukur
Herkese hayirli uykular
InsAllah herkes mutlu huzurlu 40-41 hafta gecirir:16:

Amin canım, inşallah tekrar yavrum olur.. Açıkçası korkuyorum da biraz bu olaydan sonra..

canım çok üzüldüm allah sabır versin. ama üzülme lütfen hayırlısı olsun. benim ablamda 2 kere düşük yaptı. doktoru öyle demişti ilk bebeğinmi bilmiyorum ama ilklerde genelde bebekten kaynaklıymış ve düşük ihtimali olan bebeklerde özürlü olma durumu ortaya çıkabiliyormuş. şimdi dünya tatlısı 7 yaşında bir oğlu var. birde düşük yaptıktan sonra babamı kaybetmiştik şimdi hala düşünürüz o bebiş düşmeseydi belki ablam hamile olduğu için gelemicekti ve babamı göremicekti belki. o yüzden herşeyin hayırlısı. dualarım seninle :16: en kısa zamanda tekrar hamile kalman için

Amin canım çok teşekkür ederim, Allah'tan geldi elden bir şey gelmez. Hayırlısı buymuş demek.. Duaların için çok ama çok teşekkür ederim canım benim yüreğine sağlık inşallah :43:

Seninde kadınlar günün kutlu olsun canım benim arkadaşım 5 ay önce doğum yaptı hamileyken saçını boyuyordu hiçbir sorun yaşamadı söylemek istedim. Doktorum banada günde bir avucu geçmemek kaydıyla ceviz fındık ve badem yememi söyledi birde yarım kilo süt ve süt ürünleri tüketmemi söyledi bitki çaylarından yeşilçayı az tületmeliymişiz çayıda açık tüketmelisin dedi yani benim mutlulukdan anlayabildiklerim bunlar :))

3 ayı geçsinde bende boyiim bari çünkü kendimi çok kötü hissediorum doktorumada sorarım bakalım onun fikride önemli ama doktorumda öyle pipirikli bir doktor değilmiş anlatılanlara göre. çay zaten çok içmiyorum. yeşil çayda tansiyonumu düşürüo onuda içmiyorum süt içiyordum ondada ilk 3 ay az tüketilsin deniyormuş o yüzden azalttım. meyve yiyorum dün kırmızı et sevmeme rağmen yemeğe çalıştım ama midem pek iyi deil :(

bende seni çok özledim puffydiğiimm :) bende cok giremiyorum nete ama tele paket yapıp buraya takılırım artık, yardımlarınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım var.. :) bugün kesemizi gördük :) hamd u senalarrrr olsuunn... 2 hafta sonra da kalp atışı için gidicezz inş.. değerlerim çokça katlanınca ıkız sanmıştım ama bitanecikmiş benim bebeğimm :) oooyy gadasını aldığıımmmm.... :) eeee sizler nasılsınız arkadaşlarrr...? aranıza alın beni deeee.. listenize de alıınn.. sat 26 ocak :) tahmini doğum 3 kasım inş...:49::49::49::49::49: muaaahhhh

hoşgeldinnnnn sen ve diğer yeni katılan arkadaşlarrr nice nice günlere inşallahhhh

üzüldüm canım:5:

seninde kutlu olsun canımmm bu arada cemli cümlemizin kadınlar gününü kutluyorumm. bendede acayip üşme var normalmi yaaa bende bunu sorucaktım, miğde rahatsızlıkları yaşmak çok olağan:6: bunlar iyi günlerimiz:52:

Günaydın herkeze hayırlı cumalar,herkezın kafdınlar gününü kutlarım.benim de arkadaşım senin yaşadıklarını yaşıyorum midem kaynıyor sanki çok uykulu yatağa girşyorum ama çok zor uyuyorum ateş basmaları bende önceden de oluyordu.İlaç olarak folıkasit,elevit ve b12 alıyorum ama doktor bana sadece folik asit vermişti gerçi bu doktor kendi doktorum değil ama kendi doktorum ne der bilmiyorum haftaya randevu alıcam bende kalp atışlarını duymak istiyorumbide tam olarak ne kadarlık olduğunu merak ediyorum

senada iyi cumalar canım. banada sadece folik asit dedi diğerlerini sordum gerek yok dedi yaaa ne yapıcamı şaşırdım heee

Back
X