2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Günaydın herkeze hayırlı cumalar,herkezın kafdınlar gününü kutlarım.benim de arkadaşım senin yaşadıklarını yaşıyorum midem kaynıyor sanki çok uykulu yatağa girşyorum ama çok zor uyuyorum ateş basmaları bende önceden de oluyordu.İlaç olarak folıkasit,elevit ve b12 alıyorum ama doktor bana sadece folik asit vermişti gerçi bu doktor kendi doktorum değil ama kendi doktorum ne der bilmiyorum haftaya randevu alıcam bende kalp atışlarını duymak istiyorumbide tam olarak ne kadarlık olduğunu merak ediyorum

ilk gittiğim doktor bana elevit kullan dedi. sadece onu içiyorum. hatta folik asitide bir yerden duymuştum hamilelikte değil öncesinden başlanmalı diye hatta hem anne hem baba kullanmalı diye bizde bebeği haziran temmuz gibi düşünüyorduk. gidip danışıcaktık ama öncesinde hamile olduumu örendim. öle olunca telaşlandım sordum doktora oda yok öle bişi dedi eğer değerin 25 den büyükse elevit al kullan dedi. folik asit falan söylemedi :( b12 ninde iğnelerinş vurunuyorum zaten devam edebilirsin sakıncası yok dedi.

seninde kutlu olsun canımmm bu arada cemli cümlemizin kadınlar gününü kutluyorumm. bendede acayip üşme var normalmi yaaa bende bunu sorucaktım, miğde rahatsızlıkları yaşmak çok olağan:6: bunlar iyi günlerimiz:52:

öyle deme bende artarsa diye korkuyorum :18: çünkü benim mide rahatsızlığım kötü oluyor hiçbişey yiyemem offf umarım bu kadarla kalır. gerçi bizim için ii çok kilo almayız ama bebeiş için iyi olmaz şu an o bizden daha önemli olduğu için :) birde ben tartıda kilom aynı olmasına rağmen karnımda şişlik hissediyorum. eşimde psikolojik diyor öylemi acaba :26:

Gunaydin kizlar.
Cumaniz mübarek olsun, kadinlar gününüz kutlu olsun cici anneler.
2 arkadaşın kaybini okudum üzüldüm. Kizlar hayirlisini istiyoruz hep demekki hayirlisi böyleymiş. Cok üzülmeyin Allahim tez vakitte bu mutluluğu yeniden ve sonuna kadar yasatsin insallah.
Bende uyku sikintisi yasiyorum kizlar. Yatağa girince sol sağ dönüyor um durmadan

yazık cocugaaa ya pskolojısı bozulur :1::1::1::1: ben bıle ızlerken gerılıyorummm
ılac vermedımı doktor ayy ben bır dunya ıcıyorummmmmm :2: üfff

yok cnm vermedi daha birde migde ilacim var migdem yanmam var okadar ama ilerleyen haftalarda verirse bilmem tabiki:15::15:ay alissin simdiden anacim pepe filn izlicek halim yok ya:9::9::9::9::9:ilerleyen aylarim da annesi ona sarki soylicek merak etmesin:21::21::21:

merhabalar hepimizin dunya kadinar gunu icten kutluorum..bende de migde yanmasi var gece bile oluo yani:S bende ilac almistim dr dan ama ilacda olmasa ilik suya seker atin karistirin migdeye iyi geliorr solim dedim... bende sacimi boyatmak istiyorum yaaaa su 3 ay bi gedcsin allahimin izni ilee hemen gidip boyaticam vallahi bide saclarim sari iyyyy.....ayy canm daraldi evde yaa hicbirsey yapasim gelmio ama aksamada misafirim var pöffff...:37::37::37:

Benım beta hcg 4+2 iken 85cıktı
Doktor cok kucuk dedı muhtemelen zaten 15 subatta dollendi :)
Pzartesı tekrr kan verecez o zaman 5+2 olacak bakalım

buarada gunaydin hepinize hanimlar..ay sirf muge anli icin sabah erkenden kalktim yani cok heyecanli ahhh ahhh..sizler nasilsiniz napiosunuz bakalim..buarada ben geceleri uyuyamiorum gunduz 1 2 saat uyuyorum gece 12 de uykum gelio yatiorum ama gecenin 3 unde kalkiorumm nie acaba ates basio nie bastigini biliorum da anlam veremiorum ya..sizde de oluomu:)

Canım bende aynı senın gıbıyım uykum gelıyor yatıyoruz esımle o uyuyor ben uyuyamıyorum donup duruyorum donerkende karnım gerılıyor daha sımdıden uyuyamıyorsak ılerde napcaz bız :)

Canım bende aynı senın gıbıyım uykum gelıyor yatıyoruz esımle o uyuyor ben uyuyamıyorum donup duruyorum donerkende karnım gerılıyor daha sımdıden uyuyamıyorsak ılerde napcaz bız :)

ah canim bilmiorum vallahi allahim bize sabir kolaylik versin... allahtan kocisin sesi cikmior okadar donmeme:)) en sonunda kalkiorum tv bakiorum ole gelior uykumm da gidiorum ama arada kocisi de uyandiriorum tabi hahaha...:27::27:

slm arkadaşlar meltem adında bi arkadaşımız için 41 hamileden ayetel kürsi topluyoruz.yardımcı olurmusunuz?okuyan arkadaşlar beğene basmaları yeterli şimdiden teşekkürediyorum.

Sizlerin ilk mi bebiş ;)
Snrasından korkmayın daha guzel olacak,kalp atısı,cinsiyeti,kıpırtıları korkmayın ;)

öyle deme bende artarsa diye korkuyorum :18: çünkü benim mide rahatsızlığım kötü oluyor hiçbişey yiyemem offf umarım bu kadarla kalır. gerçi bizim için ii çok kilo almayız ama bebeiş için iyi olmaz şu an o bizden daha önemli olduğu için :) birde ben tartıda kilom aynı olmasına rağmen karnımda şişlik hissediyorum. eşimde psikolojik diyor öylemi acaba :26:

ben aylarca hiç birşey yiyemedim üç buçuklara kadar aç susuz yattım mutfağın önünden geçerken başlıyordu tuvalete zor yetişiyordum
bunda sıkıntı yok ama biz yemesekte bebişler iliğimizi kemiğimizi emip yine kendilerini besliyorlar üzme yani kendini
onunda dönemigeçici sonra geçiyo bulantılar
şişiricek kadar büyümediler daha canım:1:çok yemişsindir yada gazdır ooooo:23::1:

canim buarada seninde sat 30 ocak sanirim e senin nie dogum tarihi 7 kasim ben 6 si:))) kk daki 7 kasim verio ama dier sitelerde 6 kasim verio anlamadim gitti :26::26:

Sizlerin ilk mi bebiş ;)
Snrasından korkmayın daha guzel olacak,kalp atısı,cinsiyeti,kıpırtıları korkmayın ;)

evet canim ilk bebisim gecen sene 5 haftalikken dusuk yaptim...allahim bunu saglikla sihhatla bana bagislar insallah..insallah daha goremedim tam olarak ayin 19 unda 6+6 oluoruz hem mercimegimizi hemde pitpitlarini duyariz insallah:)):nazar::nazar::nazar:

evet canim ilk bebisim gecen sene 5 haftalikken dusuk yaptim...allahim bunu saglikla sihhatla bana bagislar insallah..insallah daha goremedim tam olarak ayin 19 unda 6+6 oluoruz hem mercimegimizi hemde pitpitlarini duyariz insallah:)):nazar::nazar::nazar:

Ben de gecen sene hamıleydım,Allah saglık versın yavruma
Smdı yıne hamıleyım ;((((

Ben de gecen sene hamıleydım,Allah saglık versın yavruma
Smdı yıne hamıleyım ;((((

amin canim butun mercimeklere allahim saglik versin annelerine bagislasinn ve bize iyi simski tutunsunlar... :nazar::emir_bebek: bende 4444 kere okunan duayi okicam allahimnasip ederse..aayin 19 una kadar bitiririm heralde..:31::31:

amin canim butun mercimeklere allahim saglik versin annelerine bagislasinn ve bize iyi simski tutunsunlar... :nazar::emir_bebek: bende 4444 kere okunan duayi okicam allahimnasip ederse..aayin 19 una kadar bitiririm heralde..:31::31:

Ben yenı dogum yaptım sayılır yardım edebileceğim bişey olursa bana sorabilirsin allah yavrularımızı bagıslasın

günaydın kızlarrrr :16: Hayırlı cumalar olsun :) kadınlar günümüz kutlu olsun. Bendede acaip bi üşüme var. Bu arada doktor bana eğer hamileysen elevit kullan demişti ben kullanıyorum sizi merak ettim. Birde hergün 2 ceviz 5 fındık 5 badem yiyorum hatta şimdi yedim :) :34: Siz neler yiyosunuz. Bu arada tamamen bir bulantım yok ama midem bi garip bazen birden acıkıyorum yerken hiçbirşey yok ama yedikten sonra afedersiniz böyle midem kaynıyor gibi oluyor. Bunu önlemek için ne yapılmalı bildiğiniz birşey varsa öneririseniz sevinirim. Bu arada reklamama girer bilmiyorum ama migrosta bütün cilt bakımları %50 indirimli gidip aldımda sizede haber veriim dedim :16: Ilk 3 ay krem dahi sürmeyin deniyor doktorum ne dicek bilmiyorumda ellerim çok kuru mecbur sürüorum yüzüme sürmüorumda 3 aydan sonra kullanırım dedim. Birde saç boyama işi nasıl olacak. Boyayanda var boyamayanda beyazlarım çıkmaya başladıda kendimi kötü hissediorum :26:
canım bana doktor 3 ay gecsın 4 ayında boyatırsın dedı kuaforede sordum bıtkısel boya ıle boyarız dedi
elevıt cok kılo aldırıyormus o yuzden bılmıyorum ben suan folıkasıt ıcıyorum kan pıhtılasması olmasın dıyede corasprın ıcıyorum b12 vıtamını alıyorum haftaya persembe verıcek daha vıtamın
benımde hıc yk bulantım 6 haftada baslar dıyorlar ama bılmıyorum
benımde ellerım kupkuru suruyorum yaa ayrıca makyajda yapıyorum doktorum hıc yasaklamıyor
kahve bıle ıcebılırsın gunde 1 tane dedi
elımde bır kıtap var unlu bır doktorun 9 ay 10 gun dıye cok ıyı ve saglam bılgıler var burdan okuyorum herseyı

merhabalar hepimizin dunya kadinar gunu icten kutluorum..bende de migde yanmasi var gece bile oluo yani:s bende ilac almistim dr dan ama ilacda olmasa ilik suya seker atin karistirin migdeye iyi geliorr solim dedim... Bende sacimi boyatmak istiyorum yaaaa su 3 ay bi gedcsin allahimin izni ilee hemen gidip boyaticam vallahi bide saclarim sari iyyyy.....ayy canm daraldi evde yaa hicbirsey yapasim gelmio ama aksamada misafirim var pöffff...:37::37::37:
ayy benımde sarıı offff golgelı nasıl olcak bılmıyorumm
slm arkadaşlar meltem adında bi arkadaşımız için 41 hamileden ayetel kürsi topluyoruz.yardımcı olurmusunuz?okuyan arkadaşlar beğene basmaları yeterli şimdiden teşekkürediyorum.

okuyorum ben canım bende toplamıstım 41 kısıden gecen ay rabbım dualaerını kabul ettı ve bebısım benımlee
cuma vaktı ınsallah hamıs kalırr:16:

Benım beta hcg 4+2 iken 85cıktı
Doktor cok kucuk dedı muhtemelen zaten 15 subatta dollendi :)
Pzartesı tekrr kan verecez o zaman 5+2 olacak bakalım

aaaaaa kızlar cvp yazcam diye kendimi unutuum yaaa:21:
test sonucumu aldım bugün ilk kan sonucum 4577.06 çıkmış ben kaç haftalık gebiş oluyom yaaa
benim adet çok düzensiz üş dört ayda bir oluyom şubat 13 kan testi negatif çıkmıştı tahminime göre 17 şubattan sonra hamile kalmış olmalıyım ama değerler yüksekmiş sanki banim kafam karıştı şimdi ben gebişim demi doktor keseyi bekle dedi ama:52:

Back
X