2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
aaaaaa kızlar cvp yazcam diye kendimi unutuum yaaa:21:
test sonucumu aldım bugün ilk kan sonucum 4577.06 çıkmış ben kaç haftalık gebiş oluyom yaaa
benim adet çok düzensiz üş dört ayda bir oluyom şubat 13 kan testi negatif çıkmıştı tahminime göre 17 şubattan sonra hamile kalmış olmalıyım ama değerler yüksekmiş sanki banim kafam karıştı şimdi ben gebişim demi doktor keseyi bekle dedi ama:52:

Benımm cok kucuk daha
Zaten beta hcg cok hızlı artar benım 85 pzts idi simdi 1000eyaklasmıstır belkı

canim buarada seninde sat 30 ocak sanirim e senin nie dogum tarihi 7 kasim ben 6 si:))) kk daki 7 kasim verio ama dier sitelerde 6 kasim verio anlamadim gitti :26::26:

Evet canım sat 30 ocak doktorumda dedı kasımın ılk haftası sezaryan olursa on gun once felan dedı 1 gunden bırsey olmaz hayırlsıyla kucagımıza alalım da :)))

aaaaaa kızlar cvp yazcam diye kendimi unutuum yaaa:21:
Test sonucumu aldım bugün ilk kan sonucum 4577.06 çıkmış ben kaç haftalık gebiş oluyom yaaa
benim adet çok düzensiz üş dört ayda bir oluyom şubat 13 kan testi negatif çıkmıştı tahminime göre 17 şubattan sonra hamile kalmış olmalıyım ama değerler yüksekmiş sanki banim kafam karıştı şimdi ben gebişim demi doktor keseyi bekle dedi ama:52:

aaaaaaaaaaa hamılemısın hadı hayırlı olsun canım beklıyordun
keseyı gorursun kııı

slm kasım anneleri. hepimizin dunya kadınlar gunu kutlu olsun. bebişlerimiz neler yapıyor bakalım. benim mıde bulantılarım sankı baslıyor gıbı. sankı mıdem de agırlık var bırazdan kuscak gıbı hıssedıyorum kendımı ya . insalah daha ılerı gıtmez... bu arada kayıp yasıyan anneler allah sabır versın ınsallah allah en kısa zamanda yerıne yenı bebıslerı verır. ılk aylarda kı dusuklerın sebebı genelde kromozom anomalılerı oluyor rkadaslar yınede allah yardımcınız olsun. bebıslerı olan annelerıde korusun sımsıkı tutunsun bebıslerımız bıze insallah:D
:emir_bebek: :36: :nazar:

Son düzenleme:
hayırlı cumalar güzel anneler
minik kesecikler :emir_bebek:
yarın doktor randevumuz var. çok heyecanlıyım. inşallah biizm minnağı görebiliriz.

Canim adet günüm geçeli 11 gun oldu
benımde agrıyor bısey olmaz dedı doktor agrılar olucak bebek yerlestıgı ıcın dedii ve rahım genısledıgı ıcın olucakmıss canım rahat ol korkmaaa:16:
sağol canımm
geçen sittiğimizde belli belirsiz görmüştü bencede gözükür ama çok oynamak istemiyorum memleketten dönünce giderim artık kısmetse

hadı hayırlı olsn cnmmm

canım bana doktor 3 ay gecsın 4 ayında boyatırsın dedı kuaforede sordum bıtkısel boya ıle boyarız dedi
elevıt cok kılo aldırıyormus o yuzden bılmıyorum ben suan folıkasıt ıcıyorum kan pıhtılasması olmasın dıyede corasprın ıcıyorum b12 vıtamını alıyorum haftaya persembe verıcek daha vıtamın
benımde hıc yk bulantım 6 haftada baslar dıyorlar ama bılmıyorum
benımde ellerım kupkuru suruyorum yaa ayrıca makyajda yapıyorum doktorum hıc yasaklamıyor
kahve bıle ıcebılırsın gunde 1 tane dedi
elımde bır kıtap var unlu bır doktorun 9 ay 10 gun dıye cok ıyı ve saglam bılgıler var burdan okuyorum herseyı

offf zaten kiloluyum bide dahamı kilo alcam :( doktor hamilelikte gereken bütün vitaminler var bunda demişti. demir falanda varsa midemi o kötü yapıyor olabilir. inşallah kilo almam. iş yerinde bi arkadaşım doğurcak şimdi tam 10 kilo aldı çok ideal inşallah bende öyle alırım :( o söylediğin kitabın yazarı kim canım bende alayım bari

günaydın kızlarrrr :16: hayırlı cumalar olsun :) kadınlar günümüz kutlu olsun. bendede acaip bi üşüme var. bu arada doktor bana eğer hamileysen elevit kullan demişti ben kullanıyorum sizi merak ettim. birde hergün 2 ceviz 5 fındık 5 badem yiyorum hatta şimdi yedim :) :34: siz neler yiyosunuz. bu arada tamamen bir bulantım yok ama midem bi garip bazen birden acıkıyorum yerken hiçbirşey yok ama yedikten sonra afedersiniz böyle midem kaynıyor gibi oluyor. bunu önlemek için ne yapılmalı bildiğiniz birşey varsa öneririseniz sevinirim. bu arada reklamama girer bilmiyorum ama migrosta bütün cilt bakımları %50 indirimli gidip aldımda sizede haber veriim dedim :16: ilk 3 ay krem dahi sürmeyin deniyor doktorum ne dicek bilmiyorumda ellerim çok kuru mecbur sürüorum yüzüme sürmüorumda 3 aydan sonra kullanırım dedim. birde saç boyama işi nasıl olacak. boyayanda var boyamayanda beyazlarım çıkmaya başladıda kendimi kötü hissediorum :26:

Hayirli cumalar , usume , mide bulantisi , halsizlik , uyku hali, bas agrisi bhcg hormonunun yukselmesi yuzunden bu hormon yukseldikce bunlarinyapiyor endiselenmeyin 3 ay doldugunda tavan yapacak , sonra sifirlanacak bu dertler bitecek.
Ben previt pozitif , omega 3 , b12 , ferra sanol , folik asit aliyorum . Ayrica ceviz , badem , findik yanina , hurma , incir , kuru kayasi ekledim .bende muthis bulanti ve bas donmesi var.
Size onerim hamilelik boyunca kozmetik ve sac boyasi kesinlikle kullanilmamasi , en azindan sac boyasini 28 haftalik oluncaya kadar kullanmayin sikin disinizi her sey bebek sagligi icin.yuz ve elleriniz icin bephantol veya bephanten kullanin, gul suyu ile cildinizi temizleyin. Cok makyaj yapmak istiyorsaniz mineral makyaj urunleri kullanin. Ben sabun olarak yesil sabun kullaniyorum, sampuanim bile sulfat icermiyor dogal yani.

Seninde kadınlar günün kutlu olsun canım benim arkadaşım 5 ay önce doğum yaptı hamileyken saçını boyuyordu hiçbir sorun yaşamadı söylemek istedim. Doktorum banada günde bir avucu geçmemek kaydıyla ceviz fındık ve badem yememi söyledi birde yarım kilo süt ve süt ürünleri tüketmemi söyledi bitki çaylarından yeşilçayı az tületmeliymişiz çayıda açık tüketmelisin dedi yani benim mutlulukdan anlayabildiklerim bunlar :))

Kadinlar gununuz kutlu olsun , burcucugum sac boyasi yok hic kullanma hatta bitkisel olanlari bile benim esim kimyaci bitkisel olanlarda bile oyle maddeler varki,doktorum 28 hafta yasak dedi ben 44 yasndayim oyle ciktiki beyazlarim sorma ama dayaniyorum , arkadasin sansliymiz ama biz o kadar sansli olmayabiliriz, sen bebegine dikkat et gerisi Allaha emanet :))))
Bu arada cok sut veyogurt tsh yukseltiyor , gunde 1 bardak sut ve yogurt fazlasi ilk 3 ay zararli
Biliyorum size ukalalik gibi geliyor ama her sey bebek sagligi icin....

herkese selamlar guzel anneler guzel kesecıkler ve pırınc kadar bebekler:42:ınsallah kasım annesı olacagım bende.haftaya persembe kontrolum var umarım guzel haberlerle gelırız

Tebrikler Allah tamamina erdirsin , hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin...

Günaydın herkeze hayırlı cumalar,herkezın kafdınlar gününü kutlarım.benim de arkadaşım senin yaşadıklarını yaşıyorum midem kaynıyor sanki çok uykulu yatağa girşyorum ama çok zor uyuyorum ateş basmaları bende önceden de oluyordu.İlaç olarak folıkasit,elevit ve b12 alıyorum ama doktor bana sadece folik asit vermişti gerçi bu doktor kendi doktorum değil ama kendi doktorum ne der bilmiyorum haftaya randevu alıcam bende kalp atışlarını duymak istiyorumbide tam olarak ne kadarlık olduğunu merak ediyorum

Sanada hayirli cumalar , canim bhcg yukseldikce oluyor bunlar normal yani , insallah guzel haberler verirsin bize haftaya , bende 11 partei kalp atislari icin gidecegim, aldigin ilaclarda cok iyi ...

3 ayı geçsinde bende boyiim bari çünkü kendimi çok kötü hissediorum doktorumada sorarım bakalım onun fikride önemli ama doktorumda öyle pipirikli bir doktor değilmiş anlatılanlara göre. çay zaten çok içmiyorum. yeşil çayda tansiyonumu düşürüo onuda içmiyorum süt içiyordum ondada ilk 3 ay az tüketilsin deniyormuş o yüzden azalttım. meyve yiyorum dün kırmızı et sevmeme rağmen yemeğe çalıştım ama midem pek iyi deil :(

28 haftaya kadar boya yok :)))
Midesi bir iyi olmayan daha bende cok kotuyum ne gorsem midem donuyor :)))

hoşgeldinnnnn sen ve diğer yeni katılan arkadaşlarrr nice nice günlere inşallahhhh

üzüldüm canım:5:

seninde kutlu olsun canımmm bu arada cemli cümlemizin kadınlar gününü kutluyorumm. bendede acayip üşme var normalmi yaaa bende bunu sorucaktım, miğde rahatsızlıkları yaşmak çok olağan:6: bunlar iyi günlerimiz:52:

senada iyi cumalar canım. banada sadece folik asit dedi diğerlerini sordum gerek yok dedi yaaa ne yapıcamı şaşırdım heee

Usume cok normal , aradada ates basmalar basliyacak , sonra halsizlik ama ilk uc ay sonra fisek gibi olacagiz
Folik asit cok onemli ben 6 aydir kullaniyorum , bebekteki beyin ozurunu % 50 azaltiyormus , diger vitaminler icin mutlaka gorus ek desteksiz olmaz.

ilk gittiğim doktor bana elevit kullan dedi. sadece onu içiyorum. hatta folik asitide bir yerden duymuştum hamilelikte değil öncesinden başlanmalı diye hatta hem anne hem baba kullanmalı diye bizde bebeği haziran temmuz gibi düşünüyorduk. gidip danışıcaktık ama öncesinde hamile olduumu örendim. öle olunca telaşlandım sordum doktora oda yok öle bişi dedi eğer değerin 25 den büyükse elevit al kullan dedi. folik asit falan söylemedi :( b12 ninde iğnelerinş vurunuyorum zaten devam edebilirsin sakıncası yok dedi.

Canim ben tup yaptim ve doktorum tam 6 ay once baslatti ve hamileligin tum doneminde kullanacaksin dedi , folik asit bebegin beyin ve omurilik gelisimi icin cok onemli duzenli folik asit kullanimi bebekteki beyin ozurunun % 50 sini onluyor
Doktorunu anlamadim niye boyle dedi folik asit kullanimini gereksiz goren ilk doktor hamilelik lafi gectimi dusununlere bile doktorlarin tamami folik asit baslatiyor, gerci bizden iyi biliyordur ama sen yinede baska doktordan bu konuda bilgi al....

hayırlı cumalar güzel anneler
minik kesecikler :emir_bebek:
yarın doktor randevumuz var. çok heyecanlıyım. inşallah biizm minnağı görebiliriz.

Hayirli olsun , yarin bebisin resmiyle gel ....

offf zaten kiloluyum bide dahamı kilo alcam :( doktor hamilelikte gereken bütün vitaminler var bunda demişti. demir falanda varsa midemi o kötü yapıyor olabilir. inşallah kilo almam. iş yerinde bi arkadaşım doğurcak şimdi tam 10 kilo aldı çok ideal inşallah bende öyle alırım :( o söylediğin kitabın yazarı kim canım bende alayım bari

evet canım butun vıtamnlerı ıcerıyor aman bosver bebek saglıklı olsunda al kılo verırsın ınsallahh
dr.kagan kocatepe nısantasında muayenesı kıtabın adıda 9 ay 10 gun

canım bana doktor 3 ay gecsın 4 ayında boyatırsın dedı kuaforede sordum bıtkısel boya ıle boyarız dedi
elevıt cok kılo aldırıyormus o yuzden bılmıyorum ben suan folıkasıt ıcıyorum kan pıhtılasması olmasın dıyede corasprın ıcıyorum b12 vıtamını alıyorum haftaya persembe verıcek daha vıtamın
benımde hıc yk bulantım 6 haftada baslar dıyorlar ama bılmıyorum
benımde ellerım kupkuru suruyorum yaa ayrıca makyajda yapıyorum doktorum hıc yasaklamıyor
kahve bıle ıcebılırsın gunde 1 tane dedi
elımde bır kıtap var unlu bır doktorun 9 ay 10 gun dıye cok ıyı ve saglam bılgıler var burdan okuyorum herseyı

ayy benımde sarıı offff golgelı nasıl olcak bılmıyorumm

okuyorum ben canım bende toplamıstım 41 kısıden gecen ay rabbım dualaerını kabul ettı ve bebısım benımlee
cuma vaktı ınsallah hamıs kalırr:16:

Canim benim saclarda golgeli yasta 44 ve ben tup oldugu icin tedaviye baslar baslamaz boyayi kestim nasil cikti beyazlar anlatamam ama dayanacagim , doktorumda 28 hafta kesinlikle boyama , sonrasi icinde yapmazsan iyi olur dedi. Esim kimyager o bitkisel dedikleri boyalar bile kimyasal acidan facia yani zararlarini duysan normalde bile boyatmazsin ama secim yine senin.
Senin doktorunu cok sevdim ne kadar rahat ve hosgorulu , benimki kahveye , makyaja , kozmetik tum urunlere , caya bir cok seye yasak koydu , hatta plastik ne kadar kap varsa evde at dei , plastik bardak siseden su icme dedi. Gittik cam sise aldik , cam sisede su aliyoruz ona koyuyorum suyumu yanimda tasiyorum :)))
Adam surekli yurt disinda her sey takip ediyor , tum yenilikleri biliyor ve muayne disinda surekli iletisimdeyiz , mail yoluyla hergun beni denetliyor ,tavsiyeler bulunuyor , ne yapacaksam mail yoluyla danisiyorum , zor isim :))))

Aratınca cıkmadı mı ? Daha yenı actım bı ben varım bı de hamıle oldugunu bıldıgım ogretmen arkadasım var sadece ;)

çıkmıyo canım sonra yine denerim
hepimiz girsek iyi olur aslında iyi düşünmüşsün benim bir arkadaşımın oğlu beş yaşında o hamişken girmiş bi guruba faceden halen konuşuyorlrmış

Back
X