2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
gunaydin arkadaslar saniirm ben en erken anne olucagini ogrenen adayim :) benim de bebgim kasim da dogacak Allahin izniyle :)

Slm degerli anne adaylari minik ugur bocekleri
Bugun puffyy dra gidecekti insAllah haxirli haberle gelir
Yeni gelen anne adaylari hosgeldiniz Allah hepimizin saglicakla
Yavrularimizi kucagimiza almak nasip etsin insAllah

Slm canım inallah hepimiz hayırlı haberler alırız sağlıklı gebelik geçiririz. Sen doktora gitmiştin dimi ultrasonda kaç haftalık olduğu ne zaman doğacağını söyler doktor dimi ben çok tecrübesizim ilk olduğu içim

gunaydin arkadaslar saniirm ben en erken anne olucagini ogrenen adayim :) benim de bebgim kasim da dogacak Allahin izniyle :)

Günaydın aramıza hoş geldin Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.

Gunaydin kuzumun tetzeleri.
Kontrole giden teyzeleri insallah güzel haberlerle gelirler. Yeni gelen teyzeleri hoşgeldiniz.
Bizde yarin doktora gidiyoruz inşallah kesemizi görürüz.

merhaba anne adayları.
allah nasip ederse bende kasım ayında doğum yapacağım.
sizlere bir kaç sorum olcak kızlar.? en son adet tarihim 27 ocak.tedaviyle hamile kaldım.doktor yumurta takibini ,keseyi vb.. hep karından ultrasonla baktı.en sonki kontrolümde kesemin yamuk olduğunu söyledi.progestanı aksatmadan iç dedi.çok morelim bozuldu.benim şuana kadar hiç lekelenmem kanamam olmadı çok şükür. :50:
yamuk kese ne demek yani anlam veremedim ?

Günaydın güzel anne adayları, bugun 1 de doktora gidiyorum dualarınızı eksık etmeyin inşallah kalp atışlarını duyarım.Bu arada cumadan beri çok kötüyüm hele dün kabus gibiydi sürekli midem bulanıyor ve çıkartıyorum doğru dürüst yemek falan da yiyemiyorum çocuk nasıl beslenecek böyle bilmiyorum şimdiden nasıl biticek bu aylar onu düşünüyorum.

Gunaydin kuzumun tetzeleri.
Kontrole giden teyzeleri insallah güzel haberlerle gelirler. Yeni gelen teyzeleri hoşgeldiniz.
Bizde yarin doktora gidiyoruz inşallah kesemizi görürüz.

İnşallah canım hayırlısıyla kucağına alırsın

Günaydın güzel anne adayları, bugun 1 de doktora gidiyorum dualarınızı eksık etmeyin inşallah kalp atışlarını duyarım.Bu arada cumadan beri çok kötüyüm hele dün kabus gibiydi sürekli midem bulanıyor ve çıkartıyorum doğru dürüst yemek falan da yiyemiyorum çocuk nasıl beslenecek böyle bilmiyorum şimdiden nasıl biticek bu aylar onu düşünüyorum.

Günaydın dualarımız seninle hepimiz sırayla doktora gidiyoruz inş. hepimiz hayırlı haberlerle döneriz.Bulantı bendede var canım ama çıkartamıyorum iştahım hiç yok kaç saat oldu uyanalı hala canım bişey istemiyo bi bardak süt içiyorum mecburen protein alsın bari yavrucak

Kızlar çarşamba günü doktora gideceğim 5+2 de karından ultrasonla bebek ve kese gözükür değil mi? beni aydınlatırsanız sevinirim çünkü her yerde başka türlü yazıyor kafam karıştı...

4+3 de kan değerim 1460 tı.

Kızlar çarşamba günü doktora gideceğim 5+2 de karından ultrasonla bebek ve kese gözükür değil mi? beni aydınlatırsanız sevinirim çünkü her yerde başka türlü yazıyor kafam karıştı...

4+3 de kan değerim 1460 tı.

Merhaba canım bende çarşamba günü doktora gidicem kan değerin çok iyi benim 101.97 idi ama kaç haftalık bilmiyorum şimdi içime süphe düştü değerim çok düşük benim acaba boş gebelik mi ya aklıma takıldı

günaydın güzel anneler. hafta sonu gelemedim sabahtan beri yazılanları okuyorum :16: hafta sonu çok bulantım oldu. gece bile uyuytmuyor. bir kere çıkardım ama bulantı çok kötü. 3 ay veya hamilelik boyunca devam edebilirmiş. inşallah öyle olmaz. çünkü su içmem gerek içemiyorum içtikçe bulanıyor :( bunun bide yazı var nasıl olacak bilmiyorum. öncedende midem bulandığında başım ağrırdı hangisi hangisini tetikliyor bilmiyorum ama başımda çok ağrıyor. eşime diyorum anne olmak çok zormuş diye gülüyor :9: daha şimdiden böyleysem 9 ay nasıl geçicek bilmiorum. bebişimiz yaramaz olucak heralde :13:

bu arada cinsiyetler henüz belli değil sanırım. benim bütün hamilelere yapıpta hiç yanılmadığım testler var merak edenler deneyebilir :) biraz kocakarı yöntemi ama hiç şaşmadı :) :3: ilki eşiniz veya bir başkası iki ayrı sandalyeden birine bıçak diğerine makas koyup üzerini kapatsın sonra sizi çağırıp birinin üzerine oturmanızı istesin. tabi siz hangisinde ne olduğunu bilmeyeceksiniz. birine oturun sonra kalkıp bakın. bıçağa oturduysanız erkek makasa oturmuşsanız kız :34: diğeride yine biri sizin haberiniz olmadan arkanızdan kafanıza bir tutam tuz atsın sonra karşınıza geçip beklesin. önce burnunuzu ellerseniz erkek ağzınızı ellerseniz kız :) belki saçma gelebilir ama buda çok etkili. illaki biyerini elliyor hamişler ben 9 kişide falan denedşm hiç şaşmadı. ablamında çok denemişliği var :) tavsiye ederim :16:

hopefor seni soğan kürü topiğinden tanıyorum sen de hamile misin çok sevindim canım

Merhaba canım bende çarşamba günü doktora gidicem kan değerin çok iyi benim 101.97 idi ama kaç haftalık bilmiyorum şimdi içime süphe düştü değerim çok düşük benim acaba boş gebelik mi ya aklıma takıldı

ben de acaba benim ki mi çok yüksek diye evhamlanıyorum zaman zaman... çünkü dış ya da boş gebelikle ilgili biç bir şey bilmiyorum Allahın izniyle iyidir sağlıklıdır bebeişlerimiz Allah nasip etsin... o kadar çok istedim , diledim ki bebeğimi hayırla sağlıkla geldiğine inanıyorum inşallah Allaha emanet hepsi...:16:

hopefor canım sen de burda mısın ben seni soğan kürü topiğinden tanıyorum çok sevindim hamilesin dimi

yamuk kese hakkında bilgisi olan yokmu arkadaşlar :50:
son adet tarihlerimiz hemen hemen aynı ama bende ne bulantı ne baş dönmesi hiç birşey yok.anormal bir gebelik yaşıyorum sanırım :43:

canım o değere çok takılma hafta hesabına son adet tarihinden bakılıo ama kiminde erken döllenme kiminde geç oluyormuş. benim mesela tam 4. haftada 2053 mü neydi. ablamda son adeti biter bitmez hamile kalmış onunda 4 haftalıkken daha yüksekti

son adet tarihlerimiz hemen hemen aynı ama bende ne bulantı ne baş dönmesi hiç birşey yok.anormal bir gebelik yaşıyorum sanırım :43:

yasemin nette biraz arastirip bakarsan bu sekilde soylenmis ama bebeklerini eline almis cok kisi var uzme sen bebegini annesi :) hersey guzel olacak

canım benımde hıc bulanmıyor doktora soledım cok ıyı dedı

günaydın güzel anneler. hafta sonu gelemedim sabahtan beri yazılanları okuyorum :16: hafta sonu çok bulantım oldu. gece bile uyuytmuyor. bir kere çıkardım ama bulantı çok kötü. 3 ay veya hamilelik boyunca devam edebilirmiş. inşallah öyle olmaz. çünkü su içmem gerek içemiyorum içtikçe bulanıyor :( bunun bide yazı var nasıl olacak bilmiyorum. öncedende midem bulandığında başım ağrırdı hangisi hangisini tetikliyor bilmiyorum ama başımda çok ağrıyor. eşime diyorum anne olmak çok zormuş diye gülüyor :9: daha şimdiden böyleysem 9 ay nasıl geçicek bilmiorum. bebişimiz yaramaz olucak heralde :13:

bu arada cinsiyetler henüz belli değil sanırım. benim bütün hamilelere yapıpta hiç yanılmadığım testler var merak edenler deneyebilir :) biraz kocakarı yöntemi ama hiç şaşmadı :) :3: ilki eşiniz veya bir başkası iki ayrı sandalyeden birine bıçak diğerine makas koyup üzerini kapatsın sonra sizi çağırıp birinin üzerine oturmanızı istesin. tabi siz hangisinde ne olduğunu bilmeyeceksiniz. birine oturun sonra kalkıp bakın. bıçağa oturduysanız erkek makasa oturmuşsanız kız :34: diğeride yine biri sizin haberiniz olmadan arkanızdan kafanıza bir tutam tuz atsın sonra karşınıza geçip beklesin. önce burnunuzu ellerseniz erkek ağzınızı ellerseniz kız :) belki saçma gelebilir ama buda çok etkili. illaki biyerini elliyor hamişler ben 9 kişide falan denedşm hiç şaşmadı. ablamında çok denemişliği var :) tavsiye ederim :16:

Slmlar , bebişlerin genellikle cinsiyetleri 16 .haftalarda belli oluyor , ama insan merak ediyor doğrusu
bıçak ,makas olayını duymuştum ama tuz çok ilginç geldi denemek lazım :1::1::1:

Çarşamba yine ister kan testi canim hiç bozma moralini. Benim 25 ocak satim 28 subatta kan testi yaptirdim 36.21 çıkmıştı. Gecen hafta çarşamba yani 6 mart da 790 cikti. Cok güzel yuksemis dedi doktor, pazartesi yada sali gunu gel normal kontrollere baslayalim inşallah kesede bebekte görünür dedi.
Bende cok üzülmüştüm 36.21 çıkınca.
Dua et bebisin sıkı sıkı tutunsun sana

Back
X