Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ataşehirdeyim .
ümraniye yakın bana.
zaten uzak da olsa fark etmez.
hemen kendisine bakayım bir.
bu arada midesi bulanan arkadaşlar hiç üzülmeyin
mide bulantısı iyiye işaret hatta kusuyorsanız daha da iyi.
bu hormonlarınızın çok iyi şekilde yükseldiğine işaret.
annelerine kusmalı mide bulantısı yaşatan bebeklerin anneye tutunma oranı çok daha yüksek.
ilk hamileligim düsükle sonuclanmıstı hic midem bulanmamıstı
bunda da bulanmıyor
dua ediyorum her gün
keşke banyodan çıkamayacak kadar midem bulansa benim de diye.
sanki midem bulansa kendimi daha iyi hissedicem bebek daha iyi tutunuyor gibi gelicek.
belki de bebek geriden geldiğinden dolayı kendimi riskte hissettigimden
tabi yaşayan bilir.
baya bir okuyorum yerli yabansı sitelerden kitaplardan
mide bulantısı yasayanlara öneri olarak
sabah daha yataktan kalkmadan basucunuzda tuzlu kraker bulundurun onu atıverin hemen agzınıza
mide bulantısının bir nedeni de seker dengesinin olmaması
sekerinizi zıplattırıcak besinler yememeye calısmakta fayda var.
ben de reaktif hipoglisemi oldugundan
sekerim cok cabuk oynamasın diye
meyveyi dahi yanında süt veya yogurtla yememei tavsiye ediyorlar.
slm kızlar,beni oldukça rahatlattınız bugün ama,yine de yarın gidip kan testini tekrarlayacağım.içim tam rahat olmazsa bu 9 ayı nasıl geçireceğim bilmem.2. çocuğum olacak aslında ama yine aradan 7 sene geçince yine de evham ediyorum.kan tahlil sonucum geçen hafta 106,55 çıkmıştı ve 2-3 haftalık demişti dr um ve ultrasonla çok küçük görünüyor dedi,2 hafta sonra kalp atışlarına bakalım dedi.
dedi dedi oldu biraz ama ne yapayım,adet düzensizliğim ve yumurtalarım düzenli çatlamadığı için 2. çocuk biraz mucize gibi oldu bize.
slm tatlim naber? topik teki kizlar icin 41 hamileden 41 ayetel kursi topluyoruz. okur musun bir tane:))
kızlar selam nasılsınız sabah benım kahverengı lekelenme oldu sabah aglayarak doktora kostummmm
okadar canım sıkıldıkıı anlatamam crıone jel vermıstı 2 ye cıkardıkkk
buarada ben 6 haftamdayım bana doktor test falan vermedı
ben bılıyorsunuz bebişimi zor buldugum ıcın okadar korkuyorum kı sabahtan berı aglıyorum![]()
![]()
![]()
bu durumda olan varmı yardımcııı olun kızlar banaaaaaaaaaa![]()
kızlar selam nasılsınız sabah benım kahverengı lekelenme oldu sabah aglayarak doktora kostummmm
okadar canım sıkıldıkıı anlatamam crıone jel vermıstı 2 ye cıkardıkkk
buarada ben 6 haftamdayım bana doktor test falan vermedı
ben bılıyorsunuz bebişimi zor buldugum ıcın okadar korkuyorum kı sabahtan berı aglıyorum![]()
![]()
![]()
bu durumda olan varmı yardımcııı olun kızlar banaaaaaaaaaa![]()
Cnm korKma guzelim
21 besmele yaz uzerinde tasi
hucurat suresini tasi uzerinde
aklina geldikce ya Mubdi oku 99 kere
Sagelin isaret parmagi ile karninda daireler cizerek oku
Cnm korKma guzelim
21 besmele yaz uzerinde tasi
hucurat suresini tasi uzerinde
aklina geldikce ya Mubdi oku 99 kere
Sagelin isaret parmagi ile karninda daireler cizerek oku
canim benim de gecen hafta pztesi ve carsamba birer kez tuvalette temizlenirken peceteye kahverengilik geldi. ilk bebegimi de aralikta kaybettim ben kalbi durmustu, iyice panik oldum tabii,aglayarak klinige gittik. kanim alindi 2 gun arayla ama hcg degerlerim duzgun cikti. 28inde de ultrasonum var bakalim dua ediyorum her gun,insallah tutunur bebislerimiz bize.
Okuyup yolladım canim , Allah kabul etsin
Canım bende okudum
Bende okudum tatlım Rabbim gönlünüze göre verdin
Okudum tatlım Allah kabul etsin
miamore canım bende okudummm rabbım bebısıne kavusmasını nasıp etsın ınsallah bende 41 ayetel kursı toplamıstım grup acıppp bılırım o duyguları![]()
bir sey isteyebilir miyim. sanirim hepimiz hamile kalamamanin nasil zor bisi oldugunu biliyoruz. Hamile kalmaya calisan arkadaslarim icin hamile arkadaslarimdan birere tane ayetel kürsi alabilir miyim simdi. lütfen okuyan arkadasim söylesin, sayiyi bildirmem lazimmmm... simsiden tesekkürler
canımmm canımmmm ınsallahhh yaaaaaaaaaa ben asılama ıle kavustum bebegıme benım baya leke kahverengı seklınde gelıyor doktor kistlerın gıdıyordur korkma dedı strest cok yapıyordum yapma dedı ve kalkma hıc dedii
valla test yaptırım dedım hayır dedı bebek saglıklı kesen buyumus dedı 1 cm olmusss ınsallah devamı gelırde tutunur sımsıkı bıze ınsallah canımmmmm![]()
test falan ıstemedı benden ona takıldım bıde ozel muayene doktoru yaa bıde normal hast. gıtmıyorum
6 haftama yenı gırdmmbulantı falanda yok korkuyorummmmmmmmmm offfffffffffffff vallaa
sabah berı uzuntuden yemekde yıyemedım