2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ben sayfalarina gidip bildimdim. allah kabul etsin insaallahhh

Bildirdiğin icin tesekkurler....

ben :D:D:D:D :nazar: inşallah kalp atışını da duyarım mercimeğimin:D :emir_bebek:

Hadi bakalim hayirlisi , Allah yar ve yardimcin olsun , yarin guzel haberlerle geleceksin eminim , teyzelerinden selam soyle mercimeğine :nazar:

canim ben de okudum allah im kabul eder inşallah (gec mi kaldim yoksa:53:)

senin için de okudum tatlim rabbim kabul etsin.........

puffffiiisss biz gidioz yârin inşallah ilk kez dualarinizi eksik etmeyin simdiden sabirsizlaniorummmmmmmmmmmmmm ve merak ediorummmmmmmmmmmmmmmmm:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Sonunda nihayet , hayirlisiyla gidin hayirlisi ile gelin , Allah nazarlardan sakınsın , sende yarin bize guzel haberler ver , dualarimiz seninle , teyzesinden bol bol öpücükler bebisine :nazar::16::nazar:

Bildirdiğin icin tesekkurler....

Hadi bakalim hayirlisi , Allah yar ve yardimcin olsun , yarin guzel haberlerle geleceksin eminim , teyzelerinden selam soyle mercimeğine :nazar:

Sonunda nihayet , hayirlisiyla gidin hayirlisi ile gelin , Allah nazarlardan sakınsın , sende yarin bize guzel haberler ver , dualarimiz seninle , teyzesinden bol bol öpücükler bebisine :nazar::16::nazar:

oda sizleri öpüyor teyzesi inş güzel haberleri hemencik vercem tabi :8: :nazar:

Son düzenleme:
İstedi canım keseyi gördüğümüz gün 3 tüp kan verdim birde idrar testi istedi bende özel hastaneye gidiyorum acil bir durumda ara diye cep nosunu verdi allah aratmasın tabi haftaya gittiğinde isteyebilir endişelenme eğer istemezse sorarsın
hımm anladım canımmm neyse sorarım ıstemesse bıle aile hekımıde takıp edıyormus oraya gıder yaptırrımmm :(

Canim gecmisi okurken seni dikkatlice okudum , seni anliyorum cok endişelensin ama bu tür lekelenmeler hamilelikte cok normal ablam da tup yapti benim gibi yasida bayagi vardi hamileliğin sonuna kadar lekelenme yaşadı , gayet saglikli bir bebek doğurdu.
Bosu bosuna endise yapma , ozellikle aglama , stres yapma , doktorum yediğin ictigindende onemli olan mutlu huzurlu olman , bebeginin senle olmasini istiyorsan ne olursa olsun , mutlu ve huzurlu olacaksın, stres hormonları etkiliyor ve bebeği orada kasıyorsun. Sadece ruhsal bir durum degil teknik bir durum , sen rahatlatıyorsa icin daraldimi oku dua et , hep neseli seyler seyret , mumkun oldugunca dinlen ve sol tarafına dogru yat , her gun 1 dilim ananas ye ...
Allah'a emanet olun
canım saol yaa ıcımı ferahlattınnn acayıp korktumm bugun sabah gozumu doktorun kapısında actım hemen kese gozuktu gobegımden ama daha ıcınde bebek yok bakalım ne zaman gozukucekk kalp atısı falanda duyulsa rahatlıcamm rabbım ınsallah o gunlerıde yasatır
ananas ıyımı gelıyor hıc duymadım bak bunu
aslında yedıklerıme cok dıkkat edıyorum cevız badem fındık devamlı yıyorum mutlaka her sabah yumurta ev yapımı yogurt süt yıyorum yani ama anlamadım leke leke..crıone jelıde 2 ye cıkardık olmadı ıgne verıcekmıss zaten kanama seklınde olursa ınşallah sorun olmaz haftaya salı gunu gelsede bıdaha gorsem ıcım rahatlasa

buradan tek tak alıntı yapıp yer işgal etmek istemedim bayanlar
Dualarını edip gönderenlere sonsuz teşekkür ediyorum.
ultrason günleri gelenler sağlıklı bebeklerinizi görürsünüz inşallah:)

günaydınnn annelerr
.dünki muayenemde doktor kesemize baktı ama daha çok küçük evet bişey görünüyo ama kese dememiz için biraz daha beklememiz lazım dedi .önce üzüldüm ama doktorum çok rahatlattı kan değerim güzel artış göstermiş iyi dedi .sabır ve dua ile bekliyorum .önümüzdeki hafta doktorum yok ondan sonraki hafta inşaallah tekrar g,ideceğim .birazdan sağlık ocağına gideceğim oradada testler yapılıp kayıt olmak gerekiyomuş
epey kaynatmışsınız kızlar :nazar::nazar:sayfalar akıp gitmiş ne güzel
dün ayetel kürsi okunmuş ben geç kaldım ama bende okudum şimdi allahım kabul etsin

günaydınnn annelerr
.dünki muayenemde doktor kesemize baktı ama daha çok küçük evet bişey görünüyo ama kese dememiz için biraz daha beklememiz lazım dedi .önce üzüldüm ama doktorum çok rahatlattı kan değerim güzel artış göstermiş iyi dedi .sabır ve dua ile bekliyorum .önümüzdeki hafta doktorum yok ondan sonraki hafta inşaallah tekrar g,ideceğim .birazdan sağlık ocağına gideceğim oradada testler yapılıp kayıt olmak gerekiyomuş
dün ayetel kürsi okunmuş ben geç kaldım ama bende okudum şimdi allahım kabul etsin

Günaydın canım allah bebeişini sağsalim kucağını almayı nasip etsin içini ferah tut allahın izniyle her şey yolunda gider

günaydınnn annelerr

gunaydın canım bebegın tam olarak kaç haftalıkken gıtın doktora bende daha gıtmedım o yuzden merak edıyorum:34:

Günaydın kasım ayının güzel anneleri ve bebişleri... Doktoruna gidecek olan anneler güzel haberlerinizi bekliyoruz dualarım sizinle

Günaydın canım allah bebeişini sağsalim kucağını almayı nasip etsin içini ferah tut allahın izniyle her şey yolunda gider

günaydınn .allah razı olsun .amin hepimiz inşallahh .
dün biraz stres yaptım ama sonra rahatladım dua dua başka elden bişey gelmiyo

sen nasılsın canım

kendimi tanıtayım sanırım siz tanıştınız daha önce
ben 35 yaşındayım .17 yaşında bir kızım var .rabbim seneler sonra tekrar nasip etti şükürler olsun .kocaelideyim .ev hanımıyım .

ben çıkıyorum arkadaşlar aile hekimine gidip testlreri yaptırayım .herkese hayırlı günler .allaha emanet olun

günaydın canım .doktora dün gittim daha 5 haftalık ama geç döllenme olabilir dedi daha çok minikmiş

anladım canım benım şuan 4+4 gunlukte doktorum önumuzdekı hafta salıdan sonra gel dedı o yuzden soruyorum canım gıttıgımde görunurmu acaba:44:

Bu sabah ilk defa midem bulanmadan kalktım, cok guzel bir duygu keyfim cok yerinde , bu guzel bahar sabahı hepiniz gunaydin, minik bebislerinizi cok cok öperim , guzel bir gun olsun hepimiz icin ,

hımm anladım canımmm neyse sorarım ıstemesse bıle aile hekımıde takıp edıyormus oraya gıder yaptırrımmm :(

canım saol yaa ıcımı ferahlattınnn acayıp korktumm bugun sabah gozumu doktorun kapısında actım hemen kese gozuktu gobegımden ama daha ıcınde bebek yok bakalım ne zaman gozukucekk kalp atısı falanda duyulsa rahatlıcamm rabbım ınsallah o gunlerıde yasatır
ananas ıyımı gelıyor hıc duymadım bak bunu
aslında yedıklerıme cok dıkkat edıyorum cevız badem fındık devamlı yıyorum mutlaka her sabah yumurta ev yapımı yogurt süt yıyorum yani ama anlamadım leke leke..crıone jelıde 2 ye cıkardık olmadı ıgne verıcekmıss zaten kanama seklınde olursa ınşallah sorun olmaz haftaya salı gunu gelsede bıdaha gorsem ıcım rahatlasa

Canim sen moralini yuksek tut hep , olumlu bak her sey olumlu olsun , ananesinde biz butun tupculer biliriz hepimiz transferden sonra ananas yedik günlerce tutunmayi kuvvetlendirdik düşünülüyor , solada yat dememin sebebi kan damarlari rada yoğunlaşiyormus :)))
Allah'a emanet ol :nazar:

günaydınnn annelerr

Canim hayirlisi olsun , bak küçükte olsa ne guzel görmüştünüz minisi , sen iyi beslen bak ona haftaya kocamannnnn gorursun insallah

kızlar selam nasılsınız sabah benım kahverengı lekelenme oldu sabah aglayarak doktora kostummmm
okadar canım sıkıldıkıı anlatamam crıone jel vermıstı 2 ye cıkardıkkk
buarada ben 6 haftamdayım bana doktor test falan vermedı
ben bılıyorsunuz bebişimi zor buldugum ıcın okadar korkuyorum kı sabahtan berı aglıyorum :( :( :(
bu durumda olan varmı yardımcııı olun kızlar banaaaaaaaaaa:(

canım benim üzülme. bizim bebiş süpriz oldu beklemioduk ama bendede oldu lekelenme doktora gitmedim ama tutunma kanamasıdır dediler. içini ferah tut bence. kendini çok dinleme. benim bulantılarım bile kendimi dinleyince artıyor ama kalkıp iş yapıyorum iş yaparken bulanmıyo çok garip. hiç birşey olmaz çok kuvvatli oluolarmış öyle kolay kolay düşmez diolar :16:

Aranizda saglık Ocağı'na kaydını yaptıran varmı , saglık Ocağı'da kayıt yaptırmak gerekiyormus ama ne zaman bilmiyorum , galiba aşılarımız falanda varmis , bilgisi olan varmi

Merhaba Kızlar,
Ben de sizlerdenim ve inşallah da kalırım çünkü durumum biraz karışık.
Geçen sene Haziran başında 6,5-7 haftalıkken düşük yaptığımdan zaten endişeli bir insanım.
1 hafta süren kanama sonucu kaybetmiştim.
Psikopata bağlamış durumdayım. acaba kanamam oldu mu diye korka korka tuvalete gidiyorum.
hic mide bulantım yok ama feci bir sekilde gazım var ve gögüslerimin üstüne yatamıyorum o kadar acıyorlar.
Son adet tarihim 25 Ocak.
Geçen hafta Salı ilk kontrole gittiğimde sadece 3mmlik bir kese gözüktü. 5 hafta 4 günlük olmam gerekirken çok çok daha küçüktü.
Bugün tekrar gittim. Kese büyümüş 9mm ye yaklaşmış ve içindeki yolk kesesi de gözüküyor ama adet tarihime göre 6 hafta 4 günlük olmam gerekirken 5 haftalık bile değilim. Arada ciddi bir fark var.
Doktor gerekli görmediği halde ben kendi kendime beta hcg de yaptırmıştım. Geçen perşembe 1711ken dün yaptırdığım testte 4705 çıktı.
Doktora söyledigimde hamilesin tabi beta hcg öyle olması normal dedi pek sallamadı kısacası.
Progesteronum cok düsük cıkmıstı 13.7. Kendi kendime gecen sefer düsük zamanında verdiklerinden artan progestan hap vardı 200lük günde 2 tane ondan iciyorum. Persembeden pazartesiye 13.7den 30a cıktı.

bir daha 2 hafta sonra gel ki iyice büyüsün kalp atısını filan da görebiliriz dedi.
Rahat konustu ama ben cok endişeleniyorum elimde olmadan. bu 1 hafta gecmek bilmemisti. 2hafta nasıl gecicek bilmiyorum. Dayanamayacaksan daha erken gel dedi o zaman yarın gelirim diyorum doktora. elimde olsa deli gibi eve alcam bir alet her gün bakıcam ki fazlası iyi degil biliyorum.
Burda biraz fazla bakılıyor. Simdiden 2. ultrasonuma girdim.

Bu arada İstanbulda oturup doktor tavsiye edebilecek varsa tavsiyelere acıgım. Gittigim doktor perinatoloji uzmanı bir profesor. Egitimi vs cok iyi ama ben cok daha sıcakkanlı beni endiselerimden sıyaracak bir doktor istiyorum. AnAdolu yakasında oturuyorum ama doktor iyi olsun fizana bile giderim sorun degil.

Umarım hepimiz saglıkla Kasımda bebeklerimizi kucagımıza alırız.
Dualarınız eksik olmasın...

canım ben 2 senedir sapancada yaşıyorum daha önce istanbuldaydım. kadıköy şifada ve özel göztepe hastanesinde iki kez kist ameliyatı oldum. Şuan istanbulda olsaydım kesinlikle Özel Göztepe hastanesindeki Gülşen hanıma giderdim ve kendimi gözüm kapalı ona emanet ederdim. mükemmel bir pozitif enerjisi var sanki yıllardır tanıdığın biri gibi çıkıyor insanın karşısına. Yinede herzaman şunu düşün dr. larda bizim gibi bazen moralleri bozuk olabilir. Gülşen Hanımın soyadını hatırlamıyorum ama onun kadar sıcak kanlısını görmedim, tecrübesine zaten lafım olamaz, genç bir dr değil çok tecrübeli:34: buldum soyadınıda ekleme yapayım hastane adı özel echomar göztepe hastanesi ziverbey yolunun paralelinde biraz içeride kalıyor
http://www.goztepehastanesi.com.tr/iletisim.php

Kişisel BilgilerAdı Soyadı:Op. Dr. Gülşen BARÇINLI
Doğum Yeri - Yılı:İstanbul-29.03.1964
Uzmanlık Alanı:Doğum ve Kadın HastalıklarıEğitim
Yabancı Dil:İngilizce
İhtisas Eğitimi:Kartal Lütfi-Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hast. Ve DoğumTıp
Eğitimi:Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi
Mesleki Tecrübe veya Deneyim :Özel Muayene Hekimliği Özel Göztepe Ömür Hastanesi Özel Göztepe Hastanesi 2002
Üye Olunan DerneklerÜye Olunan Dernekler:Türk Tabipler Birliği Türk Jinekoloji Derneği
Çalışma SaatleriÇalışma Saatleri:
PazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesi09:00-18:0009:00-18:0009:00-18:0009:00-18:0009:00-18:0009:00-15:00

Son düzenleme:
günaydınn .allah razı olsun .amin hepimiz inşallahh .
dün biraz stres yaptım ama sonra rahatladım dua dua başka elden bişey gelmiyo

sen nasılsın canım
Ben kasık ağrılarım dışında iyiyim allaha şükür o da sanırım kistimden kaynaklanıyor
Aranizda saglık Ocağı'na kaydını yaptıran varmı , saglık Ocağı'da kayıt yaptırmak gerekiyormus ama ne zaman bilmiyorum , galiba aşılarımız falanda varmis , bilgisi olan varmi

Ben gittim kaydımı yaptırdım aile hekimine evet aşılar var ama daha değil ilerleyen haftalarda dedi doktoruna her gittiğinde uğrayıp bilgi vermeniz gerekiyor test sonuçları gebeliğin nasıl gittiğine dahil birde 12 20 ve 24. Hftalar bizim için önemeli dediler mutlaka uğra dediler kaydı olmazsa eger sorun oluyormuş sanırım

Ben kasık ağrılarım dışında iyiyim allaha şükür o da sanırım kistimden kaynaklanıyor

Ben gittim kaydımı yaptırdım aile hekimine evet aşılar var ama daha değil ilerleyen haftalarda dedi doktoruna her gittiğinde uğrayıp bilgi vermeniz gerekiyor test sonuçları gebeliğin nasıl gittiğine dahil birde 12 20 ve 24. Hftalar bizim için önemeli dediler mutlaka uğra dediler kaydı olmazsa eger sorun oluyormuş sanırım

Bilgi icin sagol canim , bu hafta gidip bende yaptırayım

Back
X