2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
günaydın güzel anneler. akşamları giremiorum çok kötü oluyorum ama sabah açar açmaz okuyorum hepsini :16: bende inşallah yarın gidicem doktora sanırım daha kalp atışları duyulmaz o yüzden pek umutlandırmıyorum kendimi. bulantılarım iyce arttı hiçbirşey yiyemiyorum :14: eleviti kestim. yarın hem tahlillerime etki etmesin neyim eksik çıksın istedim hemde sanırım bulantıyı o yapıyor. bebiş beslenmiyor diye üzülüyorum. eşimde üzülüyor sanırım belli etmiyor ama gece hep tedirgin yatıyor kalkıp kalkıp beni yokluyor. bebiş yaramaz olcak sanırım şimdiden uyutmuyo bizi :49:

gunaydın annecikler...ben bugun muayeneye gıttım yenı geldım. gebelik kesemiz oluşmus 6 mm yolk sacak var ama embrıyo henuz gorunmuyor... bu arada ben ankaradayım zekai tahir cok ıı bir hastane dıe bıldıgımden oraya gıttım ama muayene eden dr hıc memnun kalmadım resmen ağzından lafları cımbızla aldım. zekai tahire gıdıpde ıı bır dr onerebılecek varmı? yada ankara da ıyı bır dr onerebılecek arkadaslar bekliyorum...

Aranizda saglık Ocağı'na kaydını yaptıran varmı , saglık Ocağı'da kayıt yaptırmak gerekiyormus ama ne zaman bilmiyorum , galiba aşılarımız falanda varmis , bilgisi olan varmi

ben yaptırdım canım daha dogrusu kan testını orda yaptırınca ebeye gönderdıler o sadece bılgılerı aldı sımdı doktr kan tahlıllerı falan yaptırıyo ya onlları ebe istıyo kaydını yaptıgı deftere yazıyo eger doktor yaptırmazsa ebe yaptırıyomuş bana öle dedı asıdan falan bahsetmedı

kizlar araniza katilayimmi bilmiyorum, benim dogum tarihi olarak 10.11. gözüküyor ama son gebeligim
6 aylik sonlandirildi, bebegim sadece iki gün yasadi, simdi de tansiyonla basladim hamilelige kasim'a
kadar gelememekten korkuyorum, ayni seyleri yasamaktan cok cok korkuyorum

kizlar araniza katilayimmi bilmiyorum, benim dogum tarihi olarak 10.11. gözüküyor ama son gebeligim
6 aylik sonlandirildi, bebegim sadece iki gün yasadi, simdi de tansiyonla basladim hamilelige kasim'a

aramıza hoşgeldin .öncelikle hayırlı olsun . iyi düşün ki ıyı olsun. ilk öyle geçmiş olabılır bu da mı öle geçecek sanki allaha dua et ve sabret.allahım sanada tüm hamilelerede sağlık versin bebeklerini hayırlısıyla kucagına almasını nasip etsin. :nazar: :emir_bebek:

gunaydın annecikler...ben bugun muayeneye gıttım yenı geldım. gebelik kesemiz oluşmus 6 mm yolk sacak var ama embrıyo henuz gorunmuyor... bu arada ben ankaradayım zekai tahir cok ıı bir hastane dıe bıldıgımden oraya gıttım ama muayene eden dr hıc memnun kalmadım resmen ağzından lafları cımbızla aldım. zekai tahire gıdıpde ıı bır dr onerebılecek varmı? yada ankara da ıyı bır dr onerebılecek arkadaslar bekliyorum...
Gözün aydın canım allah kucağına almayı nasip etsin

Başımıza kötü birşey gelince hep öyle devam edecekmiş gibi geliyor içini ferah tut iyi düşün iyi olsun canım yaşadığın acıyı tahmin bile edemem. Bol bol dua edip rabbimize sığınmaktan başka çaremiz yok dört yıldır beklediğim bir gebelik ve her sabah uyandığımda adet oldum mu acaba diye tualetde açıyorum gözümü inanamıyorum hala

gunaydin arkadaslar ben bugun gene gune pembelerle uyandim. bunyem snirim adet olamamayi kaldiramadi :) vucudumla konussam iyi olacak :)

Aranizda saglık Ocağı'na kaydını yaptıran varmı , saglık Ocağı'da kayıt yaptırmak gerekiyormus ama ne zaman bilmiyorum , galiba aşılarımız falanda varmis , bilgisi olan varmi

ben bugün gittim kayıt olmaya ama kese görünmeden kayıt yapmadılar .
aşılar var evet bide rutin testleri onlarda yapıp kayıt altına alıyolar

Canim gunaydin. Bende ankaraliyim.
Zekai tahir evet iyi bir hastane kadin doğum da turkiyenin gözdesi ama yoğunluğu görmüşsünüzdür o yüzden orda dk ilgi anlayış zor. Ben Allah kismet ederse 31. Haftama kadar takibimi özelde, 31. Hafta itibari ile de orda devam edip doğumu orda yapmak istiyorum. Kızkardeşim öyle yaptı.
Yenimahalle devlet hastanesini cok methediyorlar ozel gibi diyorlar onu arastir bak. Ben yarin ilk kontrolümü orda yapacağım. Eğer dok. Memnun kalirsam devam ederim yok olmadi bilgi hastanesinde nida hanim var süper ilgili onunla devam edeceğim.

Güzel anneler ve mercimekleri gunaydin herkeze.
Kontrole gidenler hayirli haberlerle gelin inşallah.
Dun gidecektim bende istediğim dok. Yoktu yarina kaldi ama catliycam artik beklrmek zor geliyor.

bugun hastaneye gidicem bakalim pembelerin nedeni neymis..

pembe lekenmı gelıyor canımmmm benımde kahverengı geldı dun aglaya aglaya sabahın korunde doktora gıttım
allaha sukur bugun gıtmıs crıone jel kullanıyorum canım doktoruna soyle ıstersenn kanamayı kesıyormus

filiz86 valla nedeninin adet tarihim oldugunu dusunuyorum. normalde dun olmama gerekiyordu ve sanirim bunyem buna alisamadi. ama pembemsi ' kahveremgimsi biseyler goruce artik dayanamadim. bugun gidicem.

Bu sabah ilk defa midem bulanmadan kalktım, cok guzel bir duygu keyfim cok yerinde , bu guzel bahar sabahı hepiniz gunaydin, minik bebislerinizi cok cok öperim , guzel bir gun olsun hepimiz icin ,

Canim sen moralini yuksek tut hep , olumlu bak her sey olumlu olsun , ananesinde biz butun tupculer biliriz hepimiz transferden sonra ananas yedik günlerce tutunmayi kuvvetlendirdik düşünülüyor , solada yat dememin sebebi kan damarlari rada yoğunlaşiyormus :)))
Allah'a emanet ol :nazar:
ayyyyyyyy canımmm cok saol esıme dıyımde ananas alsınnn
kabakcekırdegını duymustum asılama esnasında cok yedımm
ablaaaaa senn crıone jelı gunde kac sefer kullanıyorsunnnnn bana 2 ye cıkardı

filiz86 valla nedeninin adet tarihim oldugunu dusunuyorum. normalde dun olmama gerekiyordu ve sanirim bunyem buna alisamadi. ama pembemsi ' kahveremgimsi biseyler goruce artik dayanamadim. bugun gidicem.

gıt canımmm mutlakaaa benımmm adet gunumde gelmedı ama bAK DUn lekelenmem oldu hemen kostum allahtann sorun yokmus kesemmde buyumuss :nazar::nazar:
progestann yazar sana mutlaka bence
guzel haberlerle gel canım ıns :nazar:

pembe lekenmı gelıyor canımmmm benımde kahverengı geldı dun aglaya aglaya sabahın korunde doktora gıttım
allaha sukur bugun gıtmıs crıone jel kullanıyorum canım doktoruna soyle ıstersenn kanamayı kesıyormus

Sanada geçmiş olsun canim Allah hayirlisi ile kucağına almayi nasip etsin insallah

Back
X