2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
haha guldurdun canim beni ya...
benim soluma agri vurur zaten..o yuzden birde birazcik orada siskinlik var..
dr ult. bakarken zaten kesecigimizi orada gormustu tutmasindan anlamistim:)))
ayy 5 gun ya cabuk gecsee sali gunu yavrumu gorucem insallah ve pitpitlarini duyucam allahimin izni ile...:emir_bebek::nazar:

AYYY BENDE SALI GUNU GIDICEGIMMM ZAMAN GECMIYORRR
buarada valla kızlar ben hıssedemıyorum nerede oldugunu benım zaten gobek şiş yumurtlama bozuklugundan dolayı sankı 3 aylıgım suann:1::1::1:

benımde karnım devamlı gurulduyor sesler gelıyorr
sızdede oluyormu kıtap okuyorumm 9 ay 10 gun dıye ordada ayzıyor bebegınızı hıssedebılırsınız guruldama ıle dıyor gercekten dogru :1::nazar::nazar:

sızdede oluyormu kıtap okuyorumm 9 ay 10 gun dıye ordada ayzıyor bebegınızı hıssedebılırsınız guruldama ıle dıyor gercekten dogru :1::nazar::nazar:

benımde gurulduyo canım bende norml mı dıye duşunup duruyodum bırde bırını karnınza kulagınızı dayadıgında balık çırpınması gıbı ses gelıyomuş denedınız mı hiç:nazar:

sabah 6 da kalktim canim mide eksimesi ve guruldamayla nasil gurulduyor ama bende de cok oluyor birde sol kasigim agriyor hep

merhaba hanımlar bende şimdi tahlil sonucumu aldım 3526 çıktı 9 günlük gecikmem vardı... umarım keseyide görürüz Allah hepimize sağlıklı bi hamilelik kolay doğumlar, hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin...

merhaba hanımlar bende şimdi tahlil sonucumu aldım 3526 çıktı 9 günlük gecikmem vardı... umarım keseyide görürüz Allah hepimize sağlıklı bi hamilelik kolay doğumlar, hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin...

hayirli olsun canim bende 9 gun gecikmeyle yapmistim >10.000 cikti sok olmustum erken dollenme mi olduki bende

Bir şey sorucam benim tsh 2.98 yani yüksek şimdi ben iyotlu tuz mu kullanmam lazım yoksa tam tersi mi ilk gittiğim doktor iyotlu kullan dedi ama yüksek olması tam tersini göstermiyormu?

Canim merhaba ben troid hastasiyim gecen hafta endokronologdaydim hatta yazdim doktorun söylediklerini.
TSH biraz yuksek , hamilelere 1 in altında olmalıymış ama benim doktorum 2.5 altındadır olsa yeter diyor.
Mutlaka iyotlu tuz kullan iyot cok gerekli ama seviyesi onemliymis , yediklerin az tuzlu olacak bunda dikkat et , bu arada iyot ve buna bagli olarak TSH'i deniz urunleride yükseltiyormuş bana ilk 3 ay yasakladı doktor, ayrıca sut ve sut ürünlerinde yuksek iyot varmis gunde 1 su bardağı şutu , 1 kase yoğurdu gecmiyecekmisim.
Nacizane doktor bilgileri ..

erkenden ogrenmek cok zormus ya.zaman gecmek bilmiyor :)) ben adetimden 10 gun once ogrendim :) artik sans midir degil midir bilinmez :))

hayirli olsun canim bende 9 gun gecikmeyle yapmistim >10.000 cikti sok olmustum erken dollenme mi olduki bende

referans değerleri çok değişken zaten canım... iki rakamda normal değerler arasında çoğul gebelik olabilir mi acaba diye geldi benim aklıma da doktor muyeneni oldun mu ben henüz gitmedim kadın doğumcuma haftaya gitmeyi düşünüyorum seninki büyümüş maaşallah :49:

Kizlar ben cok tatli seven biriydim son bir haftadır agzima tatli bir sey koyamıyorum ,tatlıdan midem bulaniyor canim hep eksi seyler istiyor , hayatta turşu yemedim bir turşu düşkünü oldum sormayın , hep turşu yemek istiyorum :))))

benımde gurulduyo canım bende norml mı dıye duşunup duruyodum bırde bırını karnınza kulagınızı dayadıgında balık çırpınması gıbı ses gelıyomuş denedınız mı hiç:nazar:
normalmıs canımmmm oyle yazıyor kıtapta
denemedım onu hıc esıme dıyım bakım aksama :1::1:

sabah 6 da kalktim canim mide eksimesi ve guruldamayla nasil gurulduyor ama bende de cok oluyor birde sol kasigim agriyor hep

benmde sol agrıyor canm agrıması normalmıs rahım buyudugu ıcınnnn agrırmıs zatenn

referans değerleri çok değişken zaten canım... iki rakamda normal değerler arasında çoğul gebelik olabilir mi acaba diye geldi benim aklıma da doktor muyeneni oldun mu ben henüz gitmedim kadın doğumcuma haftaya gitmeyi düşünüyorum seninki büyümüş maaşallah :49:

canim bu degerde doktora gittigimde 5+6 gunluksun dedi o gun tek kese gordu 22-mart tekrar cagirdi kalp atisi icin son sat tarihinle gebelik haftasi tutuyor dedi iste o kadar canim

bende cumartesi kalp atışı için doktora gideceğim.
inşallah kalp atışlarınıda duymakda nasip olur.şuana kadar hiç bir sıkıntım olmadı.mide bulantısı ,aşerme bunlar bende hiç olmadı.normalmi anormalmi bende bilmiyorum :44:

normalmıs canımmmm oyle yazıyor kıtapta
denemedım onu hıc esıme dıyım bakım aksama :1::1:

benmde sol agrıyor canm agrıması normalmıs rahım buyudugu ıcınnnn agrırmıs zatenn

akşam denedık canım gercektende gelıyo öle ses ben daha önce eltımn karnını dınlemıştım ses gelıyodu kşm benımkıne baktık benden de gelıyo:49:

Kizlar ben cok tatli seven biriydim son bir haftadır agzima tatli bir sey koyamıyorum ,tatlıdan midem bulaniyor canim hep eksi seyler istiyor , hayatta turşu yemedim bir turşu düşkünü oldum sormayın , hep turşu yemek istiyorum :))))

bende tatlıya cok duskunummmmmm acayıpppppppp hemdeee
suan cnm hep tursu ıstıyor tuz ıstıyor lımon ıstıyor:1::1:

inşallah kalp atışlarınıda duymakda nasip olur.şuana kadar hiç bir sıkıntım olmadı.mide bulantısı ,aşerme bunlar bende hiç olmadı.normalmi anormalmi bende bilmiyorum :44:

ıns guzel haberlerle gel canımmm
benımde bulanmıyor hıcc
kımısı dıyor yok saglıklı gebelerde bulanır ama doktorum alakası yok sadece bunyeyle alakalı dıyor .. hormon artıslarıyla alakalı bulantılar dedi

canım bende 3 gün önce gittim doktora kalp atışını gösterdi ama daha duymadık. benim de hiç aşermem ve istifra etmem olmadı bi tek sabah uyandığımda midem bulanıyo yataktan kalkmak istemiyorum.. :49:

canim bu degerde doktora gittigimde 5+6 gunluksun dedi o gun tek kese gordu 22-mart tekrar cagirdi kalp atisi icin son sat tarihinle gebelik haftasi tutuyor dedi iste o kadar canim
ne güzel canım demek ki herşey yolunda kese görünmüş hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarsın umarım peki ultrason muayen karından mıydı?

Back
X