2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
bende cumartesi kalp atışı için doktora gideceğim.
inşallah kalp atışlarınıda duymakda nasip olur.şuana kadar hiç bir sıkıntım olmadı.mide bulantısı ,aşerme bunlar bende hiç olmadı.normalmi anormalmi bende bilmiyorum :44:

benimde midem bulanmıyo canım bişey istemiyo tatlım her gebelik farklı belirtiler veriyor galiba sadece halsizim göğüslerim hassas arada sırada da belime ve karnıma hafif ağrılar geliyor bugün ebe hanıma sordum normal dedi :nazar::nazar::nazar:

7. hafta icinde olup istahsizlik ve bulantisi olmayanlar ne guzel.. yok mu benim gibi istahsiz olan? bunun sonu bulanti kusma mi ondan korkuyorum

merhaba hanımlar bende şimdi tahlil sonucumu aldım 3526 çıktı 9 günlük gecikmem vardı... umarım keseyide görürüz Allah hepimize sağlıklı bi hamilelik kolay doğumlar, hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin...

minik gelincik buldum seni çook sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun

minik gelincik buldum seni çook sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun
canım benim teşekkür ediyorum Rabbim en kısa zamanda sanada bütün isteyenlerede nasip etsin nasıl umutsuzdum biliyosun bi sürü sorun çıkmıştı ama Allah c.c ol dediyse bi anda oluveriyor umarım en kısa zamanda bütün arkadaşlar için ayrı ayrı seviniriz yürekten diliyorum

karindan bakti canim hemen gordu zaten :) baya buyumustu kesem:)

önümüzdeki hafta bende gidicem tatlım umarım bende görebilirim bebişimin keseciğini... aksi bişey çıkar mı acaba diye geliyo bazen aklıma ama Allahın dediği olur tabiki umarım Allah tamamınada erdirir bütün hamişlerimizin gebeliğini :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ıns guzel haberlerle gel canımmm
benımde bulanmıyor hıcc
kımısı dıyor yok saglıklı gebelerde bulanır ama doktorum alakası yok sadece bunyeyle alakalı dıyor .. hormon artıslarıyla alakalı bulantılar dedi

inşallah canımm.
onu bende duydum sağlıklı gebeler bütün belirtileri yaşarmış ne kadar doğru bilemiyorum :44:
çok fazla giriş yapamıyorum.senin lekelenmen olmuş filizcim.şimdi nasılsın?
progestan ve şeker ilacı kullanıyomusun ?

önümüzdeki hafta bende gidicem tatlım umarım bende görebilirim bebişimin keseciğini... aksi bişey çıkar mı acaba diye geliyo bazen aklıma ama Allahın dediği olur tabiki umarım Allah tamamınada erdirir bütün hamişlerimizin gebeliğini :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

insallah gorurusun canim hatta birazdaha gec gidip kalp atislarinida gorebilirsin yoksa zaman hic gecmiyorr

benimde midem bulanmıyo canım bişey istemiyo tatlım her gebelik farklı belirtiler veriyor galiba sadece halsizim göğüslerim hassas arada sırada da belime ve karnıma hafif ağrılar geliyor bugün ebe hanıma sordum normal dedi :nazar::nazar::nazar:

evet bel ve karın ağrısı çok sık yaşıyorum.o ağrılar çok korkutuyor zaten.
birde kesem yamukmuş.hemen aklıma kötü şeyler geliyor :31:

7. hafta icinde olup istahsizlik ve bulantisi olmayanlar ne guzel.. yok mu benim gibi istahsiz olan? bunun sonu bulanti kusma mi ondan korkuyorum

Ben varım her seyden midem bulaniyor canim hic bir sey istemiyor , sadece eksi ve tuzlu seyler alıyor midem ve cok az yiyebiliyorum, cok üzülüyorum bebeği besliyemiyecegim diye Allahtan doktorum bir suru vitamin verdi o biraz arayı kapatiyordur

insallah gorurusun canim hatta birazdaha gec gidip kalp atislarinida gorebilirsin yoksa zaman hic gecmiyorr
canım bende bazen 2 hafta ertelesem mi diyorum ama keseyide görmek güzel bişey olsa gerek
evet bel ve karın ağrısı çok sık yaşıyorum.o ağrılar çok korkutuyor zaten.
birde kesem yamukmuş.hemen aklıma kötü şeyler geliyor :31:
korkma canım o ağrılar doğuma kadar gelirmiş içerde o kadar çok değişiklik oluyor ki şiddetli olmadığı ve kanama eşlik etmediği takdirde normal kese için yamuk mu dediler o nasıl olur acaba? aklına kötü şeyler getirme tatlım insanın bi doğumu bide ölümü değişmez bende tedirgin oluyorum bazen bide hemen olmadı bebeğimiz pko var ama kaderden ötesi yok biz elimizden geleni yapalım bakalım Allah büyük

inşallah canımm.
onu bende duydum sağlıklı gebeler bütün belirtileri yaşarmış ne kadar doğru bilemiyorum :44:
çok fazla giriş yapamıyorum.senin lekelenmen olmuş filizcim.şimdi nasılsın?
progestan ve şeker ilacı kullanıyomusun ?

cANIM GLIFOR 1000 MG ICIYORUM GUNDE 1 TANE
FOLIKASIT CORASPRIN CRIONE JEL KULLANIYORUM PROGESTAN ICERIKLI ODA.
BIDE B12 ALIYORUM:)) SIMDILIK
KALP ATISINA KADAR DEVAM DEDI DOKTR GENELDE PKOLULAR ALIYOR BILIYORSUN
YAA BENDE OLE DUYDUM AMA NEBILIYIM CNM VEREN RABBIM
BIDE BEN MIGDE BULANTISINDAN COK KORKUYORUM ACAYIP FOBIM VAR YANI HAST.OLUYORUM
ACAYIP KORKUYORUM KUSMAKTAN ÖLUCEM SANIYORUM
RABBIM O YUZDEN VERMIYOR BENCE:1: COK DUA ETTIM BULANMASIN DIYE

canım bende bazen 2 hafta ertelesem mi diyorum ama keseyide görmek güzel bişey olsa gerek

korkma canım o ağrılar doğuma kadar gelirmiş içerde o kadar çok değişiklik oluyor ki şiddetli olmadığı ve kanama eşlik etmediği takdirde normal kese için yamuk mu dediler o nasıl olur acaba? aklına kötü şeyler getirme tatlım insanın bi doğumu bide ölümü değişmez bende tedirgin oluyorum bazen bide hemen olmadı bebeğimiz pko var ama kaderden ötesi yok biz elimizden geleni yapalım bakalım Allah büyük

OYYYYYYYY PKOCANIM:1::1::1::29: SENDEDEMI VAR YAAAAA
BENDEDE VAR CNM SENIN NROMALMI OLDU PEKI?:nazar:

5.haftada gittiğimde kese çok düzgün değil dedi doktorum.progestanı aksatma dedi.düşüğe sebep olan olaylardan birisidir dikkat et dedi.
aynen bende öyle düşünüyorum verende allah alanda.elimizden geleni yaparız takdir allah'ın :49:
bende pkoluyum.hemde en ileri derecedeki hali. :1: 5 yıl uğraştık sonunda oldu :34:

cANIM GLIFOR 1000 MG ICIYORUM GUNDE 1 TANE
FOLIKASIT CORASPRIN CRIONE JEL KULLANIYORUM PROGESTAN ICERIKLI ODA.
BIDE B12 ALIYORUM:)) SIMDILIK
KALP ATISINA KADAR DEVAM DEDI DOKTR GENELDE PKOLULAR ALIYOR BILIYORSUN
YAA BENDE OLE DUYDUM AMA NEBILIYIM CNM VEREN RABBIM
BIDE BEN MIGDE BULANTISINDAN COK KORKUYORUM ACAYIP FOBIM VAR YANI HAST.OLUYORUM
ACAYIP KORKUYORUM KUSMAKTAN ÖLUCEM SANIYORUM
RABBIM O YUZDEN VERMIYOR BENCE:1: COK DUA ETTIM BULANMASIN DIYE

sen baya ilaç içiyormuşsun filiz.gebelik tahlilleri sonucumu başladın yoksa doktor direktmi verdi ?
benim tahlillerim normal o yüzden sadece folik asit, glifor , progestan kullanıyorum.
kusmaktan bende nefret ediyorum boğulcak gibi oluyorum.rabbim bizden yana sanırım :1::1:

[sıze=2]evet canım adetimi bekliyodum klomene başlayacaktım bu ay hatta gecikince bi sürü üzüldüm meğer bebiş gelmiş oturmuş şoktayım hala... Ya senin tatlım?[/sıze]

ben tam 2 bucuk sene bekledımmmmmmmmm
4 klomen tedavısı 1 ıgne tedavısı ve son asılamada hamıle kaldım sukur olsun
tüp denıycektım yoksa
senın cok ıyı ya ne guzel bekletmemıs valla:(
pkolularda 5 sene 9 sene bekleyen arklarım var:5:

filiz 86 lekelerin ne durumda ??
benim sabah cok az oldu genee sonra gormedim daha senin nasil? sen jel kullaniyorsun bana da ilac verdi/

sen baya ilaç içiyormuşsun filiz.gebelik tahlilleri sonucumu başladın yoksa doktor direktmi verdi ?
Benim tahlillerim normal o yüzden sadece folik asit, glifor , progestan kullanıyorum.
Kusmaktan bende nefret ediyorum boğulcak gibi oluyorum.rabbim bizden yana sanırım :1::1:

glıforu 4 aydır ıcıyordum folıkasıtıde 3 aydır canım
hepsıne devam et dedı doktor ekstra asılama zamanı b12 ve corasprın verdı corasprın kan sulandırıcı pıhtılasma olmasın dıye alıyorum kuzummm
benım asılamanın 12 gununde 34 cıktı degerım sonra 112.75 bıdahada yaptrmadm 3 katladı ıkız olabılır dedı doktor ama suan 1 kese gozuktu bazen saklanabılıomus salı gunu nasıpse gıdıcemm

Back
X