2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
değiştirdim o bidaha değiştirmiş ama benimki bildiğin odun bi değişiklik olacağını sanmam o abim zaten elimde kalıcak bana diyorki Allah kocana yardım etsin bu çeneyle iyi katlanıyor sana babamda öle aklı olsa seni almazdı diyor ya ben böyle bi ailenin mahsulüyüm benden doğacak çocuk nasıl olacak çok merak ediyorum

:1::1::1: cokmu konusursunn aman daha ıyı kendını savunan cok konusan cocuk :6:
benım eşimde cok sessızdır ama odun konusunda haklısın sanırım benımkıde odunnn duygusuz bıras:1::1::1:
ama genede sevıyorum onu 8 sene cıktık :1::1::1::1:

normaldır cnm benım bazen sarı bıle gelıyorrr korkma
onu bırak benım kahverengı lekelenmem geldı yanı allaha sukur gectı suan

o bende de geldi dr. söylemişti zaten de aklımda kalmış
bir arkadaş yazmıştı akıntısı çok oluyormuş meğer bebeğin suyuymuş giden
şimdi bebek yok daha suyu varmı onuda bilmiyorum paranoyak olunca o geldi aklıma:9:
9 ay akıl sağlığımdan olmasam iyi :9:
iyiki burası var birbirimizden öğreniyoruz:13:

o bende de geldi dr. söylemişti zaten de aklımda kalmış
bir arkadaş yazmıştı akıntısı çok oluyormuş meğer bebeğin suyuymuş giden
şimdi bebek yok daha suyu varmı onuda bilmiyorum paranoyak olunca o geldi aklıma:9:
9 ay akıl sağlığımdan olmasam iyi :9:
iyiki burası var birbirimizden öğreniyoruz:13:

hehehe bendende sarı geldı bır kac sefer canımmm
valla ıykı burası var yoksa 9 ay kafayı yerdık :1::29:

nuba ne canim yani neye bakip soyleyecen???
pipi yada kuku cnm nub
evet yaa cok sukur valla annem abımmm aynı bınadayızzz :nazar:
yardım edenım cok

nasıl soyluceksın kıss :1::1::1:
ermiş olman lasım :1::1::1:
ne guzel doktruna bısey bırakmıyorsunn ohh valla ne ıyı hasta dıyrodur

heehhehhe tecrube ile sabit % 99 dediklerim ciktiii gelsin 15. haftalarrrrr:17::24::10:

benim şimdilik bulantım var azıcık onun dışında ıyı . keseyi dün gördüm ama vaginal baktı dr öle gorebıldı karından gorunmedi . sen gıdecegın zaman aklında bulunsun cook su ıc sıkısık ol kı rahım yukarı kalksın bebek daha kolay gorunur... ben cunku cok pısman oldum sonrasında agrım oldu dun geceye kadar. karnım davul gıbı sıstı desem... bı 22 sınde gıtcem dr kontrole cagırdı. ben kayıt yapmıstım ılk haftalarda. carsamba merakla beklıcem seni. benımde aslında carsamba gıtmm gerekıo ama ben bıraz daha beklıyım daha ıı olur 2 gunde baya buyur bebısım :emir_bebek: :49:

ben gecen cuma günü karından gördüm, doktor ümitsizce karından zor görünür daha dedi ama ben vajinal istemeyince sansını denedi ve gördük. belki seninki geç döllenmedir o yüzden karından görememiş olabilirsiniz cnm :49:

:71: ben kacar kizlar belim agridi
size guzel sohbetler arada cepten girer kontrol ederim sizi haydariye ablaniz :52:
hepnizi mercimeklerinizi copur copur öperrrrrrrrr:54:

ben gecen cuma günü karından gördüm, doktor ümitsizce karından zor görünür daha dedi ama ben vajinal istemeyince sansını denedi ve gördük. belki seninki geç döllenmedir o yüzden karından görememiş olabilirsiniz cnm :49:

benim dr un acemılıgı aslında basından savma baktı. bende haftaya baska bır yere gıdıcem orda daha ayrıntılı bakılır emınım... bu arada özel değilse nerde yaşıyordun? ben ankaradayım.

Cok guzel bir duygu degilmi , ben ağla ağla bir fena oldum , ilk defa o gun icimde bir can oldugunu anladım.
Buyuk Allahım her isteyene yaşatsın bu duyguyu , annelik cok yüce br duygu , simdi icin rahatlamistir , Allah nazarlardan saklasın hepimizi :nazar::nazar::nazar:

Allah esinle cocuğunla mutlu guzel gunler nasip etsin canim ....

hani insan sahip olmadan cocuga.
ne sanirmis ama cocugu oldugu zaman dahada .bir baska istiyor
.yasamis yaa O DUYGULARI TEKMELERI O GEUZZELLIKLERI
.bilmem ben oleyim sizde mi olesiniz
ayaklarim yere basmiyor endiseliyim bide umudluyum insALLAH.
UMUDUMU HIC YITIRMEDIM.

ne icin kullaniyorsunuz diyecektim cevap geldi bizde kullansak ne olurki iki dusukte benim var burada vermiyorlar
isvicredeyim ben

bnm karnim cikti bileeeee ayy yiyince daha cokkk masAllah bizeeee:52::49:

coraspirin kullandim bir kere acayip basim döndü ölüyürum sandim yaaa
jel olsaydi bilmiyorum burada varmidir ben yurt disindayim
adi neydim jelin yarin eczaneye sorayim bi ben
simdilik hersey güzel dedi dr insAllah öyle gider Allahim

Ben ilk cocukta cok deneyimsiz ve genctim hic bir sey anlamadım ,zaten yogunda çalışıyordum garibim bir basina buyudu :)))
İnsallah bu sefer acısını cikaracagim , simdiden bir naz bir naz yapıyorum bu dokuz ayı iyi kullanacağım :47:
Kullandigim ilan crinone jel %8 hem tutunmayi güçlendiriyor , hemde bebeği besliyor ondan oncede 30 tane igne vuruldum , biz tupculer desteksiz beceremiyoruz galiba , crinone jel yurt disinda var diye biliyorum cunku tup topiginde yurt disinda olup kullananlar vardi...

arkadaslar var misiniz her cuma 41 yasin okuyalim

Ben katılırım her cuma zaten okuyorum , beni listeye alabilirsiniz ...

kizlarrrrrrrrrrrrrrrr cinsiyet merak edenlerrrr
13-14 haftalarda nuba bakarak bebeklerinizin cinsiyetini ben söliycem
artik diplomasiz jinekolog oldum:46::49:

Benim doktorum ilk muayneden sonra erkek dedi , bizde bir seyim biliyorsunuz diye sorduk ama icime dogdu dedi :))))
Bu arada iki tane sey duydum dogrumu bilmem , ilk kan testi yapiyruz ya sonrada ne kadar katlandı diye bakıyoruz , erkekte birebir katlanirmis yani iki katı olurmus , kızda bire uc katlanirmis deger yani ilk degerin uc katı olurmus.
Birde ilk kalp atisini ölçüyorlar ya 140 uzeri ise kiz olduguna rivayet ediliyor.
Ben okuduklarımın yalancisiyim :26:

benimde sürekli değil arada akıntı kadar zaten ama öyle koyu filan değil su gibi
sorsammı Dr.a ..öyle abuk sabuk şeyler için arıyorum ki buda normalse artık adam açmayacak tel.imi:9:
çok sağol canım cevapladığın için

Canim sana bir nasihat ben surekli telefonla taciz ediyordum doktorumu baktım olmayacak , mail adresini aldim simdi mail yoluyla soruyorum her seyi acayip pratik oluyor , hem kayıtlı cevap alıyorum , her sey belgeli :37:

:1::1::1: cokmu konusursunn aman daha ıyı kendını savunan cok konusan cocuk :6:
benım eşimde cok sessızdır ama odun konusunda haklısın sanırım benımkıde odunnn duygusuz bıras:1::1::1:
ama genede sevıyorum onu 8 sene cıktık :1::1::1::1:

Kizlar cok ayıp kocislere ödün demeyin , daha kibar olalım oduncan diyeceksiniz :52:

merhaba ben aranıza yenı katıldım:))) 6 martta hamile oldugumu öğrendim aslında sabırsız davrandıgım için erken öğrenmiş oldum çünkü son adet tarihim 9 şubattı:) yınede idrar ve kanda çıktı ama daha çok küçük oldugu için keseyi henüz göremedim:/ pazartesi kesin görürüz dedi doktorum, sağ kasığımda arada batmalar oluyor ayaga kalktıgımda bazen ikibüklüm edio benı aynılarını yaşayanlar var mı? Biraz endişeliyim de...

şimdi karnımız çıkmazki tatlım sen psikolojik olarak etkilenmiş olabilirsin diyecem ama sanki bende bugün öyle hissediyorum
benım öncdende yıyınce cıkardı şimdi iyice şişiyo daha cok erken bende bılıyorum ama hammıle oldugum bıraz bellı oluyo:49:
Cok guzel bir duygu degilmi , ben ağla ağla bir fena oldum , ilk defa o gun icimde bir can oldugunu anladım.
Buyuk Allahım her isteyene yaşatsın bu duyguyu , annelik cok yüce br duygu , simdi icin rahatlamistir , Allah nazarlardan saklasın hepimizi :nazar::nazar::nazar:

Allah esinle cocuğunla mutlu guzel gunler nasip etsin canim ....

hani insan sahip olmadan cocuga.
ne sanirmis ama cocugu oldugu zaman dahada .bir baska istiyor
.yasamis yaa O DUYGULARI TEKMELERI O GEUZZELLIKLERI
.bilmem ben oleyim sizde mi olesiniz
ayaklarim yere basmiyor endiseliyim bide umudluyum insALLAH.
UMUDUMU HIC YITIRMEDIM.

ne icin kullaniyorsunuz diyecektim cevap geldi bizde kullansak ne olurki iki dusukte benim var burada vermiyorlar
isvicredeyim ben

bnm karnim cikti bileeeee ayy yiyince daha cokkk masAllah bizeeee:52::49:

aynen benımde canım ya ama böyle daha guzel:49:

Back
X