2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
5 haftalık hamileyim.Dün HCG 1000 üstü çıktı.Salı günü bebişimin kesesini görmek için ultrasyona giricem.İnşallah keseyi görebilirim.Allahın izniyle ikiz gebelik görülür.İkizlerimin olmasını öyle istiyorum ki.(Tabii hayırlıysa. inşallah.)Arkadaşlar dualarınızı bekliyorum.İnşallah tüm Anne adaylarının Allah gönlüne göre verir.Ve hepimiz için hayırlı neyse o olsun.

Kizlar cok ayıp kocislere ödün demeyin , daha kibar olalım oduncan diyeceksiniz :52:
:52::52::52::52: çok kıbar oldu canım gercektennnn oduncan dıyelım bare :1: bende 3 seenenın acısını cıkartıyorummm ohh yapmıcam bişeee
iyiki hatirlattin canim unutmustum ama kaynanamda bi bardak ananas suyu icmistim oda yerine gecermi acepp

:52::52: bende tam yıyordumm sımdı dedım dur solıyımmm
olur cnm farketmez ama konsantre mi ?
normal meyva sularını ben saglıklı bulmuyorum.
2 sefer aldım pınar cappy ıcınden pıs pıs seyler cıktı sıkayet ettım pislikler evıme bır ton sey getırdı bır koliii dolusu :1:
kendım yaptım sımdı vısne elma armuut sızde oyle yapın bence:32:

Son düzenleme:
merhaba ben aranıza yenı katıldım:))) 6 martta hamile oldugumu öğrendim aslında sabırsız davrandıgım için erken öğrenmiş oldum çünkü son adet tarihim 9 şubattı:) yınede idrar ve kanda çıktı ama daha çok küçük oldugu için keseyi henüz göremedim:/ pazartesi kesin görürüz dedi doktorum, sağ kasığımda arada batmalar oluyor ayaga kalktıgımda bazen ikibüklüm edio benı aynılarını yaşayanlar var mı? Biraz endişeliyim de...

5 haftalık hamileyim.Dün HCG 1000 üstü çıktı.Salı günü bebişimin kesesini görmek için ultrasyona giricem.İnşallah keseyi görebilirim.Allahın izniyle ikiz gebelik görülür.İkizlerimin olmasını öyle istiyorum ki.(Tabii hayırlıysa. inşallah.)Arkadaşlar dualarınızı bekliyorum.İnşallah tüm Anne adaylarının Allah gönlüne göre verir.Ve hepimiz için hayırlı neyse o olsun.

hosgeldınız kızlarrrrrrrrrrrrr :16::16:
rahım genısledıgı ıcın kasık agrısı normal canımm hepımızın agrıyor genelde:1:

Merhabalar arkadaşlar:16: Ben de Kasım anne adayıyımi adayıyşmışım, anne olacam yani galiba ayyyyy çok şaşkınım mazur görün, 3 yıldır bu anı bekliyorum. Daha 2-3 saat önce öğrendik hala ama hala inanamıyorum ve hiç bir şey hissetmiyorum. Bu arada yaş 25, bat 4 şubat

Sevgilerrrrr

merhaba ben aranıza yenı katıldım:))) 6 martta hamile oldugumu öğrendim aslında sabırsız davrandıgım için erken öğrenmiş oldum çünkü son adet tarihim 9 şubattı:) yınede idrar ve kanda çıktı ama daha çok küçük oldugu için keseyi henüz göremedim:/ pazartesi kesin görürüz dedi doktorum, sağ kasığımda arada batmalar oluyor ayaga kalktıgımda bazen ikibüklüm edio benı aynılarını yaşayanlar var mı? Biraz endişeliyim de...

tebrikler... hepsi normal canım bol bol dinlen

filiz86 hoşblduk:) etrafımda durmadan endişe eden kadınlar var strese sokuyorlar benıde :/

Merhabalar arkadaşlar:16: Ben de Kasım anne adayıyımi adayıyşmışım, anne olacam yani galiba ayyyyy çok şaşkınım mazur görün, 3 yıldır bu anı bekliyorum. Daha 2-3 saat önce öğrendik hala ama hala inanamıyorum ve hiç bir şey hissetmiyorum. Bu arada yaş 25, bat 4 şubat

Sevgilerrrrr

ohh ohh hosgeldınnn canımmm hayırlı olsun bende 2 bucuk sene bekledım vallaa
baya kalabalıklasıyoruzzzzzzz ne guzell :1:
daha hıssetmesssınn cnmmmm
bana yakınmıss bat 2 subat bnmde

Sevgilerrrrr

tebrikler :)

dinleniyorum canım... eger içimde bir melek oldugunu bilmesem çekilmez bu yatak havası:)))

ohh ohh hosgeldınnn canımmm hayırlı olsun bende 2 bucuk sene bekledım vallaa
baya kalabalıklasıyoruzzzzzzz ne guzell :1:
daha hıssetmesssınn cnmmmm
bana yakınmıss bat 2 subat bnmde

Hoşbuldukkkkk:16: ne güzelllll evet 2 gün var aramızda değerim 350 çıktı seninki nasıl? ben bu işlerden hiç anlamıyorum:1: normal mi değil mi doktora da haftaya salı-çarşamba gitmeyi düşünüyorum. Bu konuda sizin/senin fikirlerinizi de merak ediyorum

filiz86 aynı şekilde benımde 2 gün önce lekelenme oldu bendede çok korktum doktorumu aradım hemen bana telefonda ilaç tarif edio öle kızdım ki arada bir sür olayda oldu doktor değiştirmek zorunda kaldım... Artık daha iyiyim çok gecmiş olsun Rabbm bebişlerimizi sağ salimm kucaklarımıza alabilmeyı nasip etsin:)

Hoşbuldukkkkk:16: ne güzelllll evet 2 gün var aramızda değerim 350 çıktı seninki nasıl? ben bu işlerden hiç anlamıyorum:1: normal mi değil mi doktora da haftaya salı-çarşamba gitmeyi düşünüyorum. Bu konuda sizin/senin fikirlerinizi de merak ediyorum
canım benım durum bıraz farklı asılama oldugu ıcın 12 gunumde yaptırmıstım ben test adetım gecınce yaptırmadım hıc ama degerım 3 katına arttı hep

filiz86 aynı şekilde benımde 2 gün önce lekelenme oldu bendede çok korktum doktorumu aradım hemen bana telefonda ilaç tarif edio öle kızdım ki arada bir sür olayda oldu doktor değiştirmek zorunda kaldım... Artık daha iyiyim çok gecmiş olsun Rabbm bebişlerimizi sağ salimm kucaklarımıza alabilmeyı nasip etsin:)
cogumuz crıone jel kullanıyoruz canımmm bebısın dusmesını engellıyorr rabbıme emanetlerrr

bende pazartesi günü yaptırmıştım 367.75 çıktı benımdee canımmmm değerin iyi sanırım..

:52::52::52::52: çok kıbar oldu canım gercektennnn oduncan dıyelım bare :1: bende 3 seenenın acısını cıkartıyorummm ohh yapmıcam bişeee

:52::52: bende tam yıyordumm sımdı dedım dur solıyımmm
olur cnm farketmez ama konsantre mi ?
normal meyva sularını ben saglıklı bulmuyorum.
2 sefer aldım pınar cappy ıcınden pıs pıs seyler cıktı sıkayet ettım pislikler evıme bır ton sey getırdı bır koliii dolusu :1:
kendım yaptım sımdı vısne elma armuut sızde oyle yapın bence:32:

valla bilmiyomki canin 100% meyve suyu diyordu ama bilmiyozki dogrumu yalanmi bende normaldede fazla tuketmem zaten meyve sularini
okadar hamilenin icinde boyle seylerden bahsedilirimi icim kalkti simdii:52::52::52::52:zorla kaldiracam ben bu ici:34::34:
Hadi yine karli cikmissin cappyden :1::1:

banada ogün progestan iğne yapıldı doktor hapınıda verdi ama aşırı başdönmesi yapıo alamıyorum diğer doktorumda ilacı kulanmana gerek yok dedi bıraktım Allaha emanetler dediğin gibi..

amin canım inşallah kızlar sabah 9.30 da randevum var kalp atışları için gideceğiz bize dua
edin bol bollll...

Back
X