2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
bebişinin güzel kalbının sesini sen duy arkadanda ben geliyorummm:)))) Bende duyarım en kısa zamanda inş:)

erkenden ogrenmek cok zormus ya.zaman gecmek bilmiyor :)) ben adetimden 10 gun once ogrendim :) artik sans midir degil midir bilinmez :))

benim ki de şans oldu,7 yaşında oğlum var,ama eçen seneye kadar istememiştik başka,ama geçen yaz 2 ay denedik olmadı,sonra ben yine adetimi düzenlesin diye doğum kontrol hapı kullanmaya başladım.en son aralık ayında içtim ve ocak 21 de regl oldum.sonra hapı içmedim ve hiiiiç hem de hiç beklemiyordum ama 2-3 haftalık hamile olduğum çıktı oertaya kan testinde ve şokkkkkkkkkk olduk.tabii çok sevindik ama,çok erken öğrenince zaman geçmiyor.25 martta kalp atışları için gideceğim.bu hafta 4. haftam.adetim düzenli olsaydı 7. haftam olacaktı ama,ne yapalım Allahıma şükrler olsun bir evlet daha nasib edecek inşallah bize de.

xneharx ben gebelik testınde görür görmez gittim ama yapılcak bişey yok çünkü daha 3 haftalık falandı:))) kanımdaki artışla kontrol ettiler hep bende pazartesi inş kesemi görücemmm canımmm ama tabi sen bilirsin..ihmale gelmez:)

caprisliyim erken öğrenmek çok zor bende çok erken öğrendim pazartesi doktora gidicem inş...

Okuzcan oduncan ben acimaya basladim bizim heriflere:52::52:

Bos ver acima bak neler cekiyoruz evlat sahibi olsunlar diye , su gunlerin tadini cikaralim iste :))))

merhaba ben aranıza yenı katıldım:))) 6 martta hamile oldugumu öğrendim aslında sabırsız davrandıgım için erken öğrenmiş oldum çünkü son adet tarihim 9 şubattı:) yınede idrar ve kanda çıktı ama daha çok küçük oldugu için keseyi henüz göremedim:/ pazartesi kesin görürüz dedi doktorum, sağ kasığımda arada batmalar oluyor ayaga kalktıgımda bazen ikibüklüm edio benı aynılarını yaşayanlar var mı? Biraz endişeliyim de...

Hos geldin canim , pazartesi insallah keseyi gorursunuz , kasik batmalari konusunda endiselenme cogumuzda var , doktorum normal oldugunu rahim genisleme icin kasilmalar yaptigi icin oldugunu soyledi.
Sen ve bebegin Allaha emanet olun :nazar:

5 haftalık hamileyim.Dün HCG 1000 üstü çıktı.Salı günü bebişimin kesesini görmek için ultrasyona giricem.İnşallah keseyi görebilirim.Allahın izniyle ikiz gebelik görülür.İkizlerimin olmasını öyle istiyorum ki.(Tabii hayırlıysa. inşallah.)Arkadaşlar dualarınızı bekliyorum.İnşallah tüm Anne adaylarının Allah gönlüne göre verir.Ve hepimiz için hayırlı neyse o olsun.

Canim sende hosgeldin , sali gunu guzel habetler alirsin keseyi gorursun insallah , Allah gonlunden geceni verir nasipse , saglikli ve mutlu bir hamilelik gecir ...

Merhabalar arkadaşlar:16: Ben de Kasım anne adayıyımi adayıyşmışım, anne olacam yani galiba ayyyyy çok şaşkınım mazur görün, 3 yıldır bu anı bekliyorum. Daha 2-3 saat önce öğrendik hala ama hala inanamıyorum ve hiç bir şey hissetmiyorum. Bu arada yaş 25, bat 4 şubat

Sevgilerrrrr

Sende hos geldin canim , burasi cok kalabalik bir topik oldu hep beraber saglikla mutlulukla guzel bir hamilelik geciririz insllah , daha bir sey hissetmemen normal yakinda mide bulantilari baslayinca bir guzel hissedeceksin merak etme :))))

valla bilmiyomki canin 100% meyve suyu diyordu ama bilmiyozki dogrumu yalanmi bende normaldede fazla tuketmem zaten meyve sularini
okadar hamilenin icinde boyle seylerden bahsedilirimi icim kalkti simdii:52::52::52::52:zorla kaldiracam ben bu ici:34::34:
Hadi yine karli cikmissin cappyden :1::1:

canımmm nıe ıcın kalktııı kısssssss :1: normal meyvasularından daha saglıklı kocamda cok sevıyor mecbur yapıyorum devamlı :1::1:
evet karlı cıktım ama o ıgrenc meyvasuyunuda ıctımmmmmmmmmm pıslıkler jelatın gıbı bısey cıktı :40:

puffy68 çok teşekkürler içim rahatladı endişeleniyordum çünkü..Çok teşekkür ederim hepimize sağlıklı hamilelikler:)

Anam ne çabuk ilerlemiş sayfalar sayımız artıyor kasım ayında patlama yaşıcaz sanırım :))) yeni gelenler gözünüz aydın rabbim sağsalim almayı nasip etsin yavrularınızı

Hani derler ya hamileyken erkeklerde bazı belirtileri gösteriri diye evet benim eşimde aş eriyor ben ermeden o başladı canım şunu istiyor bunu istiyor diye :))) midesi yanmaya başladı yarın kusarda :))))))

ahahah:)) güldürdün benı :)))) kusabilerrrr bencedeee:)))) allahtan benımki henüz sükünetını koruyr:))))))

Anam ne çabuk ilerlemiş sayfalar sayımız artıyor kasım ayında patlama yaşıcaz sanırım :))) yeni gelenler gözünüz aydın rabbim sağsalim almayı nasip etsin yavrularınızı

Hani derler ya hamileyken erkeklerde bazı belirtileri gösteriri diye evet benim eşimde aş eriyor ben ermeden o başladı canım şunu istiyor bunu istiyor diye :))) midesi yanmaya başladı yarın kusarda :))))))

Ben kilo almadim benimki iki haftada kilo aldi , benden cok gobegi var su an, ne alsa bana yarisini yiyor sonrada benm hakkimdi diyor , bende hamile. Hissediyorum kendimi deyip duruyor sanirim benden once doguracak :52:

aahhahahah:)))))) oh oh maşalah:)))))) benım eşimde sen aşermezsen ben aşeririm dio:))))))

Ben kilo almadim benimki iki haftada kilo aldi , benden cok gobegi var su an, ne alsa bana yarisini yiyor sonrada benm hakkimdi diyor , bende hamile. Hissediyorum kendimi deyip duruyor sanirim benden once doguracak :52:

Akşamları uyukluyorum dayanamıyorum bakıyorum o da uyumuş uyanınca benim miğden dahada bulanıyor onunda gülmekten çenem ağrıdı bugün yarın birgün kapris yapacak diye korkuyorum :)))

benim ki de şans oldu,7 yaşında oğlum var,ama eçen seneye kadar istememiştik başka,ama geçen yaz 2 ay denedik olmadı,sonra ben yine adetimi düzenlesin diye doğum kontrol hapı kullanmaya başladım.en son aralık ayında içtim ve ocak 21 de regl oldum.sonra hapı içmedim ve hiiiiç hem de hiç beklemiyordum ama 2-3 haftalık hamile olduğum çıktı oertaya kan testinde ve şokkkkkkkkkk olduk.tabii çok sevindik ama,çok erken öğrenince zaman geçmiyor.25 martta kalp atışları için gideceğim.bu hafta 4. haftam.adetim düzenli olsaydı 7. haftam olacaktı ama,ne yapalım Allahıma şükrler olsun bir evlet daha nasib edecek inşallah bize de.

aynı gün randevumuz inş. melekler ses verirler bize:emir_bebek::nazar:

Arkadaşlar bu hamilelik hesaplamada problem mi var. Çünkü beni bazı hesaplayıcılarda 4 bazılarında 5 bunda ise 6 haftalık gösteriyor kafam karıştı

Back
X