2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Nergisyasemin arkadaşım eşinin işi hayırlı olsun. Biz de 2 yıldır bebek istiyoduk ama maddi açıdan biraz sıkıtıya düştük ve 2 aydır da nerdeyse bebek olayını unuttuk. Ve ço şükür oldu. İnşallah rıskıyla gelirler bebişlerimiz. Bu arada şu bulantı hapını bana özelden mesaj atsana. Şuan bişeyim yok ama olursa belki doktoruma sorarım.

Bu arada çubuk kraker de iyi geliyomuş bulantılara

Kızlar çin takvimine göre bizimki de erkek görünüyo.
Eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı bir evlat olsun öncelikle ama benim de gönlüm kızdan yana:1:

Son düzenleme:
mmerhaba arkadaşar.. Bende kasım annesi olcam inşallah ama geçen hafta dr gittiğimde kese oluşmuş ama kalp atışı falan görmedi salı günü bi daha gidecğm inşallah o zaman görür..

Aslında birşey danışmak istiyorum bilgisi olan varsa cvp verirse sevinirim...
son adet tarihinden hesaplanıyor ya hamilelik haftası ben adet
mden sonra iki hafta kadar korundum ondan sonra bıraktık korunmayı...sizce iki hafta eksik mi hesaplamalıyım doğum tarihimi...

bende o şekilde hesaplamıştım canım ama dün doktorum sandığından büyük dedi. o ilk hesaplama sanırım. sonrasında doktorun ne durumda olduğunu söyler bence. bana şu an 6 haftalık dedi 10 gün sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi. o yüzden bence acele etme geç döllenme olmuş olabilir. benim ablamda çok emin adetinin bittiği gün hamile kalmış. o yüzden tam net bilemeyiz. bende yumurtlama tarihimden hesapladım ki adetim çok düzenlidir. ama daha büyük dediğine göre bendede erken olmuş olabilir. hayırlısı :) :16:

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzellll kasım anneleriiiiiiiiiii:16::16::16:
ben yenı kalktıgım ıcın :1: uykuyu cok sevıyorummmmmmmm jelde benı dahada uyutuyorrrr
HAYIRLII CUMALARRR BUARADAA RABBIM GONLUMUZDEN GECENI RAZI EYLESİN İNŞALLAHHHHHHHHHHH

Nergisyasemin arkadaşım eşinin işi hayırlı olsun. Biz de 2 yıldır bebek istiyoduk ama maddi açıdan biraz sıkıtıya düştük ve 2 aydır da nerdeyse bebek olayını unuttuk. Ve ço şükür oldu. İnşallah rıskıyla gelirler bebişlerimiz. Bu arada şu bulantı hapını bana özelden mesaj atsana. Şuan bişeyim yok ama olursa belki doktoruma sorarım.

Bu arada çubuk kraker de iyi geliyomuş bulantılara

canım banada çubuk kraker dediler. ama ondan bile midem bulandı. çok kötü oldum. 1 haftam kabus gibiydi hatta dedim 9 ay nası dayanıcam diye o 1 hafta geçmek bilmedi. hayatla irtibatım kopmuş gibiydi. ama bugün çok şükür iyiyim. gönderiorum hemen hapın adını :) :16: tedbir olarak bulunsun çünkü o bulantıları çekmek gerçekten zor.

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzellll kasım anneleriiiiiiiiiii:16::16::16:
ben yenı kalktıgım ıcın :1: uykuyu cok sevıyorummmmmmmm jelde benı dahada uyutuyorrrr
HAYIRLII CUMALARRR BUARADAA RABBIM GONLUMUZDEN GECENI RAZI EYLESİN İNŞALLAHHHHHHHHHHH

gunaydın canım bende daha yenı uyandım bıze cok sevıyoruz uykuyu süreklı uyumak istıyoruz:1::1: amın canım inş.:16:

Kızlar çin takvimine göre bizimki de erkek görünüyo.
Eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı bir evlat olsun öncelikle ama benim de gönlüm kızdan yana:1:

evet canım hepimizin erkek görunuyo ama benımkı kızmış gıbı gelıyo tabı öncelıkle saglıklı olsunlar ama rus takvımı dıyede bışey varmış :1:

mmerhaba arkadaşar.. Bende kasım annesi olcam inşallah ama geçen hafta dr gittiğimde kese oluşmuş ama kalp atışı falan görmedi salı günü bi daha gidecğm inşallah o zaman görür..

Aslında birşey danışmak istiyorum bilgisi olan varsa cvp verirse sevinirim...
son adet tarihinden hesaplanıyor ya hamilelik haftası ben adet
mden sonra iki hafta kadar korundum ondan sonra bıraktık korunmayı...sizce iki hafta eksik mi hesaplamalıyım doğum tarihimi...

Tatlım genel bir bilgi o tüm kadınların yumurtlama zaman sayıları değişebiliyor seninde farklıdır ki muhtemelen korunmadığınız sürede hamile kalmışdındır o yüzden en iyi Dr ultrasonda gördüğünde sana net olarak kaç haftalık olduğunu söyler :))

Kızlar kan değişim yılına göre de cinsiyet belli oluyomuş ve çoğunun doğru çıkıyo, bulayım da yazayım size

Gunaydin kizlar

Öncelikle herkeze hayırlı cumalar
Aramiza yeni katilan anneler hoş geldiniz Allah hayirlisi ile kucaklarimiza almayi nadip etsin

Teyzeleriiii dün kuzumun kesesini gördüm çok şükür. Benim sat a göre 7 haftalık ama geç döllenme olduğu dün kesinleşti. 4-5 haftalik gorunuyor, karindan görebildi keseyi doktorum ama daha yeni küçük kese yerleşimi güzel 2 hafta sonra geldiğinden bebegi ve kalp atislari görürüz inşallah dedi. Tam kan sayimi testi yapildi onlarda güzel çıktı. Folikasit disinda bişey vermedi.iste böyle teyzeleri. Darisi bekleyen tüm anneciklere olsun.

Gunaydin kizlar

Aramiza yeni katilan anneler hoş geldiniz Allah hayirlisi ile kucaklarimiza almayi nadip etsin

Teyzeleriiii dün kuzumun kesesini gördüm çok şükür. Benim sat a göre 7 haftalık ama geç döllenme olduğu dün kesinleşti. 4-5 haftalik gorunuyor, karindan görebildi keseyi doktorum ama daha yeni küçük kese yerleşimi güzel 2 hafta sonra geldiğinden bebegi ve kalp atislari görürüz inşallah dedi. Tam kan sayimi testi yapildi onlarda güzel çıktı. Folikasit disinda bişey vermedi.iste böyle teyzeleri. Darisi bekleyen tüm anneciklere olsun.
Gözün aydın canım allah tamamına erdirsin

Gunaydin kizlar

HAYIRLI OLSUN canımmmm darısı bızee kalp atıslarını duymaya ınsallahhhhh :16:

Back
X