günaydın canım. ben dün ilk defa doktoruma gittim. çok iyi bir doktor gerçekten. bulantılarımı söyledim biraz erken başlamış dedi. kuru beslen piknik yapar gibi dedi. domates peyni salatalık. yemek yeme dedi. içecekleride pipetle iç dedi. bi tane bulantı hapı yazdı. çok çok iyi geldi tavsiye ederim. dilersen adını verebilirim. hatta ben dedim bebeğe zararı olmaz dimi die. şöle bi baktı şimdi şu konuda anlaşalım dedi. ben doktorum ve bebeğe zararı olcak hiç bişey önermem dimi dedi. şimdi karnın büyüdükçe etraftan duyacağın hurafeler artacak dedi. bunlara sakın kafanı takma dedi. bende dedim planlı bir gebelik olmadığı için başında hapta yuttum ağırda kaldırdım dedim. öncesindede folik asit falan kullanmadım dedim. hiç sorun değil zaten problem olsa tutunamazdı dedi. çokta tatlı bir doktor. yok onu yiyemedim bunu yiyemedim diye dert etme kendine dedi. ve dediğim gibi hap çok iyi geldi gözümü açamıyordum bulantı o kadar kötü yapmıştı ki. suyu ağzıma alırken geri çıkartıyordum. ruh gibi geziyordum. dün hapı aldım. akşam rahat rahat yedim bişiler gece rahat uyudum. sabahta yine domates peynir salatalık yedim. şimdi iyiyim çok şükür. darısı başına

doktorumda özellikle yok cevizdi balıktı demedi. elevit kullanıyordum devam et dedi zaten onda bebek için gerekli bütün vitaminler var dedi. bu arada bebişte tahmin ettiğinden daha büyük dedi. son adet tarihimi bile söylemeden 6 haftalık dedi :44: çok şaşırdım