2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kızlar sizde de çok bulantı oluyor mu? Özellikle sabahları çok midem bulanıyor :(((

evet canım.. sabah uyanır uyanmaz benimde çok bulanıyo.. baş ucumda grissini galeta var hemen onu atıyorum ağzıma çok iyi geliyo.. mide bulantını bastırıyo doktorlar da dio kraker yiğin diolar

Psikolojik mi değil mi bilmiyorum ama ben de krakerle fialn bastırmaya çalışıyorum. Ama uyandıktan sonra çok yoğun oluyor. Bakalım daha ne kadar sürecek bulantılar...

olmuyor bulantının sebebi aslında psikolojik annenin ilgi ihtiyacı hissetmesinden kaynaklanıyormuş tabi birde zararlı alışkanlıklardan bebeği korumak

tabi bi sürü etkisi var.. asılnda midenin bulanmasına sebep orta kulaktaki denge merkezimiz.. araba tutan veya deniz tutan insaları gebelikde mide bulantısını daha çok yaşadıkları tespit ediliyo.. ama gebelikte mide bulantısını neyin tetiklediği henüz tam belirlenebilmiş değil.. ama hamilelerin %80 i bunu yaşıyo.. mide bulantın olmuyosa sende şanslı kesimsin:49:

kizlar olsun mide bulantiniz,gercekten diyorum,ben ilk bebisimi kaybettim o yuzden simdi midem bulandikca seviniyorum valla,onun orda oldugunu gosteriyor bana,ondan napalim bebislerimiz icin katlanacagiz :)))

selam kasım anneleri.. 6 mart çarşamba günü yaptırdığım kan ve idrar tahlilinde 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim.bugünde keseyi pirinç tanemi gördüm çok şükür. ikinci kez kasım annesi olmak ayrı bir duygu ve heyecan..Allah bu uzun yolda hepimize sabır bebişlerimize sağlık versin inşallah..

selam kasım anneleri.. 6 mart çarşamba günü yaptırdığım kan ve idrar tahlilinde 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim.bugünde keseyi pirinç tanemi gördüm çok şükür. ikinci kez kasım annesi olmak ayrı bir duygu ve heyecan..Allah bu uzun yolda hepimize sabır bebişlerimize sağlık versin inşallah..

slm,ben de 6 martta 3 haftalık olduğunu öğrendim ama takvimi yapınca 4 haftalık gösteriyor,bir de 6 martta ki kan değerin kaçtı acaba.benimki az gibi geliyorda.106,55 çıkmıştı.

slm,ben de 6 martta 3 haftalık olduğunu öğrendim ama takvimi yapınca 4 haftalık gösteriyor,bir de 6 martta ki kan değerin kaçtı acaba.benimki az gibi geliyorda.106,55 çıkmıştı.

99.85 ti canım benim değerim benimki senden daha düşük :) takvim yanlış bence bugün doktorda bebişim 6.43 mm çıktı takvimde 1-5,2-5 mm dir diyor :)

İyi geceler kızlar nasıl gecıyor bebıslerle aranız :) mıde bulantıları var mı benım sabah cok oluyor yanma bulanma oglen bırden kesııyo sabah hıc bırsey goresım gelmıyo.

herkese merhaba bende daha bugün öğrendim hamişliğimi :21: planlı gebelik olduğu için ilişkiden 13.gün öğrendim inşallah bende aranızda olurum artık uzun ömürlü olsun evlatlarımız sağlıcakla:16:son adetim16 şubat gurbet ablam benide ekleeee:49::49::49::1:

Evde yaptigim testte pozitif cikti ama saglik ocagindaki idrar testi tam tersini soyluyor. Adette olmadim ve cok uzuldum ne kadar heyecanlanmisim :(

Evde yaptigim testte pozitif cikti ama saglik ocagindaki idrar testi tam tersini soyluyor. Adette olmadim ve cok uzuldum ne kadar heyecanlanmisim :(

Tatlım en kısa sürede kan testi yaptır çünkü evdeki idrar testin pozitif çıktı ise yanlış olma ihtimali çok düşük içini ferah tut :) bak bende 3 idrar testi yaptım ilk ikisi pozitif 3. Negatif çıktı içim içimi yedi kan testinde ortaya çıktı fasülyem :D

Back
X