2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
olmuyor bulantının sebebi aslında psikolojik annenin ilgi ihtiyacı hissetmesinden kaynaklanıyormuş tabi birde zararlı alışkanlıklardan bebeği korumak
Akşama kadar evde yalnızım.. Birde oğlum var küçük..nasıl bulanıyor bibilseniz... Oğlumdan mı ilgi bekliyorum yoksa:51::1:

bazı yerlerde öyle diyor. ama kimi pembe diyor kimi kahve. benimki baya parlak kırmızıydı. çok bakamadım baksaydım keşke belli olurmuş aslında. hayırlısı olsun. umarım düşmemiştir :14:

Tüp bebek yaptıran bi arkadaşım vardı üç gün geçmedi adet oldu.. Ama yerlerde yata yata... Meğer çocuk düşürüyormuş... Senin ki öyle değildir inşallah...

Günaydın güzel anneler. Dün kanamam olmuştu. İş çıkışı acile gittik. Allahtan kadın doğumcu varmış. Baya detaylı baktı hatta kalp atışlarınıda görmüş :) bebekte sorun yok dedi ama kanamanın nedenini anlayamadı. Progestan verdi. Zararı olurmuki doktor biraz gençtide ondan tedirgin oldum :(

Günaydın güzel anneler. Dün kanamam olmuştu. İş çıkışı acile gittik. Allahtan kadın doğumcu varmış. Baya detaylı baktı hatta kalp atışlarınıda görmüş :) bebekte sorun yok dedi ama kanamanın nedenini anlayamadı. Progestan verdi. Zararı olurmuki doktor biraz gençtide ondan tedirgin oldum :(

çok sevindim canım geçmiş olsun..bidaha korkutmasın bıdığın..
rogesteron zararlı değil aksine faydalı..
bebeğini büyüten hormon desteği..
kullan ihmal etme ve bol bol dinlen:nazar:

Son düzenleme:
Günaydin kizlar, bi hafta sonu uyuyayim dedim yine sabahin köründe uyandim, bu bebis benim aliskanliklarimi da degistirmeye basladi simdiden yoksa ben asiri uykucuydum

canım benim tüp bebiş oldugu için daha gebeliğimi ögrenmeden günde 2 ampül progestan iğne kullanmaya başladım halada devam ediyorum 1 hafta sonra ilk ultrasona girine kadar doktorum kullan dedi .bir zararı yoktur bencede ama yapılan yerler felaket morarıp şişiyor haberin olsun:))

Çok sevindim canım gözün aydın ilacını ihmal etme ve bol bol dinlen

neyse kı bebegın senınle cok sukur.progestanın zararı degıl faydası dokunur.bende ıcıyorum gunde 2 defa.hıc korkmayın

Teyzeleri fasülyemizi gördük 30 unda da kalp atışını dinleyeceğiz inşallah darısı her isteyenin başına :D

kizlar olsun mide bulantiniz,gercekten diyorum,ben ilk bebisimi kaybettim o yuzden simdi midem bulandikca seviniyorum valla,onun orda oldugunu gosteriyor bana,ondan napalim bebislerimiz icin katlanacagiz :)))

bır an ıcın ben yazdım sandım.aynı benım gıbı dusunuyorsun canım benım.bende ılk bebegımı kaybettım.goguslerımın agrısından ve mıde bulantımdan anlıyorum benımle oldugunu.allah ım onu korusun:nazar::emir_bebek:

Günaydin kizlar, bi hafta sonu uyuyayim dedim yine sabahin köründe uyandim, bu bebis benim aliskanliklarimi da degistirmeye basladi simdiden yoksa ben asiri uykucuydum

genelde hamilelik uyku yapar ama sende tersi olmuş

Canımmm çok sevindimmmm. Merakla açtım sayfayı zaten. iyi haberlerini aldık çok şükür:16::nazar:

Teyzeleri fasülyemizi gördük 30 unda da kalp atışını dinleyeceğiz inşallah darısı her isteyenin başına :D

Oyyy yerim ben o fasulyeyi. Teyzesi bize de dua et. Elimde sadece hcg testi ve çift çıkan idrar testim var. Hiç bişe hissetmiyorum. Salı günü randevumuz var:49:

gunaydin kizlarrrrrrrrrrr :) biz de bugun 12:15 te randevu aldik bakalim neler gorucez. diyorum hep ikiz olsa ne guzel olur diye ama :))):46::46::46::9::9::9:

nergisim ck sevindim bebegin de senin de iiyi olmana :)

Kimse neden bana cevap vermiyor:43:

canım ben laborantım sana yazayım ben fazla detaylı baktırmultım onları yazayım : glukoz,bun(üre),kreatin,ürik asit,sodyum,potasyum,tam kan sayımı,ast,alt,ggt,kalsiyum,demir, ferritin,vit b12,sedim ,anti hav(hepatit a),hsv tip1 IGG,hsv tip2 IGG,toxoplazma, rubella,HbsAg,hcv,hıv,vb.kolay gelsin.
ben bunları ilk bebeğimde yaptırmıştım bu hamilelikte bebeği görelim öğle test isteriz dedi dr .

kızlar bende çook şükür hamileyim 6 haftalık gecen hafta ultrsayon görüntümü aldım g s 11.9mm yazıyor ne demek oluyor bilen var mı kalp atışlarını ne zaman duyarım çok merak ediyorum bu arada adet olmama dışında neredeyse hiçbir belirti yok hamileliğimle ilgili:(

herkese gunaydın kızlar bız daha yenı uyanabıldık acıkmasak aksama kadar uyuyacagız :1::1::1:

kızlar bende çook şükür hamileyim 6 haftalık gecen hafta ultrsayon görüntümü aldım g s 11.9mm yazıyor ne demek oluyor bilen var mı kalp atışlarını ne zaman duyarım çok merak ediyorum bu arada adet olmama dışında neredeyse hiçbir belirti yok hamileliğimle ilgili:(

canim gs gebelik kesesi demek yani senin kesen 11.9 mm mis. hyirli olsun bu arada :)

Back
X