Canım ben de senin gibi düşünüyorum bir doktorla başlayıp hep onla devam etmek. Biz Konyaaltı tıp daki Cahit BOZYEL'e gitcez. Onu duymuştum. Yanlız hastane küçük kafamda soru işaretleri var. Salı günü hepsini öğrencem doğum masraf hepsini konuşcaz. Kafamıza uymazsa 1 ay sonraki için araştırıp adamakıllı bi doktor buluruz. Ben de Kemer Anadolu Hastanesi'ni düşünmüştüm ama canım aklıma şu geliyo. Allah korusun doğum sırasında ani bişey olursa merkeze yakın olmak da fayda var sonuçta ihtisas ve ünv hastanesine yakın oluruz. Sen kimi düşünüyorsun
ben de aynen senin gibi düşünüyorum ama,ilk çocuğum normal doğumla oldu,bu da öyle olursa bir kaç gün önceden gitmem gerekecek antalyaya,başkasının evinde de hiiiiççç rahat edemem ben,o yüzden kemer daha yakın diye orayı mı tercih etsek acaba diye düşündük.anadolu hastanesinde hangi dru düşünüyorsun.sen öğren bakalım Cahit BOZYEL'in hastenesindeki doğum masrafını falan bana da bildir olur mu?bu işler aceleye gelmiyor,8. ayına kadar dr değiştirenler var.ama burada bir arkadaşım şifa hastanesine gitmişti hep,ama drun adını unttum,çok memnun kalmıştı.