2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
inşallah canım sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız meleklerimizi

senin sat ne zamandı canım? aslında erken gitmekte bi dert..bekleyiş yoruyor insanı.. keseyi görürsün inş. ama kalp atışını bi duysak ozaman süper olcak..

canım sat 6 subat erken gitmekte stresli ama beklemekte bi o kadar zor ya bende kalp atışını duymadan rahat etmicem pıt pıtları duyduğumda bayramım olcak

2 gun var aramızda aynıyız yani beta degerin ne tatlım benim? 2000 e yakınken karından ultrasonla göremedik keseyi.. neyse aynı gidiyoruz gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi.. Rabbim hepimize saglıklı bebişler nasip etsin inş.

selam kizlar doktorumuza gittik.8-10mm mis kesecigimiz.4,5 haftalik oldugunu soyledi.nisan 5 gibi gel kalp atislarini duyalim dedi.ne kadar uzun bekle bekle bitmez simdi :))

İlk msjdan beri bu basligin takipcisiyim.herkesten guzel haberler geldi darisi basima.bugun gecen ay bu gun adet olmustum.her ay 16 sinda olurum ama subat 28 cekince 18 ine kaydi adet gunum diye dusunuyorum.sizcede oylemi olmustur??? insallah bende araniza katilirim :)

İnş meleğin seninledir hayatım:emir_bebek:

Mide bulantısını psikolojik diyenleri hiç anlamıyorum psikolojik olan aşermedir. Benim şimdi 7/24 midem bulanıyor yani psikolojikmi daha ben hamile kaldığımı bılmedem mide bulantım başlamiştı.doktorum tamamen hormonların yükselmesiyle beynin bır merkezini etkiliyor ayrıca mide kasları gevşiyor kesinlikle katılmıyorum psikolojik olduğununa tamamen fizyolojik bir durum

selam kizlar doktorumuza gittik.8-10mm mis kesecigimiz.4,5 haftalik oldugunu soyledi.nisan 5 gibi gel kalp atislarini duyalim dedi.ne kadar uzun bekle bekle bitmez simdi :))

ayyy ne guzell hadı hayırlı olsun canım of cok uzun valla nısana cooook var dahaaaaaaaaa bende dayanamıyorum vallaa
salı gunu bır gelse ahhhhhhhh:14:

mrb canım öncelikle gözün aydın.. karından mı gördü bebişini yoksa vajinal ultrnsnd ile mi benim sat 4 subat ama keseyi zor gorebildi darısı başıma inşallahh..
cnm 5. Haftada gorduk keseyi kisiden kisiye degisir endisenmek yok
kızlar yazılarımı sadece beğenmeyin yorumda yapın yaklaşık bir haftadır yazıyorum 1 2 kişi dışında yorum yapan olmadı neden acaba merak ettim doğrusu:14:
Cnm suphe etme bos gebelik yasayanlarda olma riski cok
Ocini ferah tut hersey guzel olacak sorunsuz kizini cok dulur kucagina almissin
Bunuda alacaksin insAllah
inşallah canım sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız meleklerimizi

2 gun var aramızda aynıyız yani beta degerin ne tatlım benim? 2000 e yakınken karından ultrasonla göremedik keseyi.. neyse aynı gidiyoruz gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi.. Rabbim hepimize saglıklı bebişler nasip etsin inş.
Cnm vajinal neden bakilmadiki sorun degil vajinal bakmak icin rahat ederdi

Gozun aydin canim 7+2 dede bn kalb atisi icin gidicem cogumuz o hafta gidicez
Yeterki hayirli haberle donelim

Biz geldikkkk:49: azcık yürüyüş yaptık:49:
Öğlen bir elmayla bir kivi yedim.
Az önce de 2 kayısı,1 incir, 3 ceviz ve 10-11 tane kuru üzüm,4 tane de fındık yedim. Günlük yicem bu yemişleri siz de yiyin kızlarr:56:

İlk msjdan beri bu basligin takipcisiyim.herkesten guzel haberler geldi darisi basima.bugun gecen ay bu gun adet olmustum.her ay 16 sinda olurum ama subat 28 cekince 18 ine kaydi adet gunum diye dusunuyorum.sizcede oylemi olmustur??? insallah bende araniza katilirim :)

cnm aynen bende sürekli takipteyim..umut dünyası işte topiğe katılabilirim belki umudundayım..benim de bat bugün..henüz bişey yok..sen de2 gün daha bekle cnm..evet şubat kısa olunca bikaç gün atar..
hadi inşallah bizde bu topikte oluruz..kasım bitmeden gelir bebişlerimiz..
sevgili hamişler bize dua edermisiniz..sizinle olalım 9 ay heyecanlarımızı paylaşım 2013 kasım da bebişlerimiz,i kucaklayalımmm:16::16::16::16:

Biz geldikkkk:49: azcık yürüyüş yaptık:49:
Öğlen bir elmayla bir kivi yedim.
Az önce de 2 kayısı,1 incir, 3 ceviz ve 10-11 tane kuru üzüm,4 tane de fındık yedim. Günlük yicem bu yemişleri siz de yiyin kızlarr:56:

oh ne guzel yurumussunuz ama burda hava sogudu zaten karnım gurulduyo oyuzden bız cıkmadık bırde yedık meyvelrımızı balla cavızde yedık ama karnım yıne acıktı bırde bebek biskuvlerı varya cıcıbebe bana onlardan ye dedı bı aarkadasım sızce faydası olurmu:1::1::56:

cnm aynen bende sürekli takipteyim..umut dünyası işte topiğe katılabilirim belki umudundayım..benim de bat bugün..henüz bişey yok..sen de2 gün daha bekle cnm..evet şubat kısa olunca bikaç gün atar..
sevgili hamişler bize dua edermisiniz..sizinle olalım 9 ay heyecanlarımızı paylaşım 2013 kasım da bebişlerimiz,i kucaklayalımmm:16::16::16::16:

Scorpiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm balımmmm Allahımın izniyle olacak inşallahhhh. Ben hep dua ediyorum sana ve tüm isteyenlere kuzum çok umutluyum senden hadi gelde yalnız bırakma beni:16:

oh ne guzel yurumussunuz ama burda hava sogudu zaten karnım gurulduyo oyuzden bız cıkmadık bırde yedık meyvelrımızı balla cavızde yedık ama karnım yıne acıktı bırde bebek biskuvlerı varya cıcıbebe bana onlardan ye dedı bı aarkadasım sızce faydası olurmu:1::1::56:

Canımmm afiyet olsun size de yarasın fasulyene:49: Kuzum bilemiyorum ama ben cicibebe ye zararlı dediklerini duydum. 2-3 Arkadaşım vardı bebeklerine asla yedirmediler. Tabi hamileye var mı faydası bilemicem. En iyi evde kurabiye yap canım daha sağlıklı:49:

Bende herkesin sat i subat basimi diye dusunuodum :) umarim birkacgun icinde mutlu haberleri paylasiriz burda :)

Scorpiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm balımmmm Allahımın izniyle olacak inşallahhhh. Ben hep dua ediyorum sana ve tüm isteyenlere kuzum çok umutluyum senden hadi gelde yalnız bırakma beni:16:

Canımmm afiyet olsun size de yarasın fasulyene:49: Kuzum bilemiyorum ama ben cicibebe ye zararlı dediklerini duydum. 2-3 Arkadaşım vardı bebeklerine asla yedirmediler. Tabi hamileye var mı faydası bilemicem. En iyi evde kurabiye yap canım daha sağlıklı:49:

teşekkur ederız teyzoşu hım ben zararlı oldugunu duymamıştım yemeyeyım ozaman canım ya:49:

canımsınnnnnnnnnnnnn bilmezmiyimmm..inşallah kuzummmm zaten seni takipteyimmmm şekercimmmmm..topik topik peşindeyimmmm:52::52:

slm gurbet güzeli özel mesaj atamıyorum mesaj sayım 100 üstünde olmalıymış bende burdan yazıyorum benide eklermisin listeniye acaba :2: ilk bebeğim olacak inşallah son adet tarihim 28 ocak muhtemel doğum tarihim 5 kasım :49:

Gözün aydın canım bende keseyi gördükten sonra doktorum kalp atışları için çok geç tarih verdi günler geçmiyor sanki 9 günüm kaldı ama 9 ay gibi geçicek eminim :)))

Gözün aydın canım bende keseyi gördükten sonra doktorum kalp atışları için çok geç tarih verdi günler geçmiyor sanki 9 günüm kaldı ama 9 ay gibi geçicek eminim :)))

valla burcu ya 20 gun nasil gececek.Allahim hayirlisi ile bebeklerimizi bize bagislasin da 20gun sorun degil beklerim artik :))

selamlar:3:
ya ben arada niyeti bozuyorum..başka bir Dr.a gidip sırf kalp atışını görüp rahatlayayım diyorum..
25i gelemedi bir türlü:31:

MErhaba arkadaslar bende 6 haftalık hamileyim 2. Bebeğim olacak nasipse bir pko hastası olarak kızımı 1 buçuk yıl bekledim zor oldu bu ikincisini ilkinde tutturduk cok şaşkınım yani bu nasıl bı kerede tutar? Anlamadım aklınızda olsun nasılsa geç oluyo benim ki deyip ikincileri sizde hazırlıksız yapmayın Rabbim saglık versin sizlere ve bebeklerinize :52:

Back
X