Kızlar her ay göbüşlerimizi çekip diğer topiğe atalım unutmayın![]()
Canım ben kilolu gebe kaldım şimdi zaten 7 aylık :))) ben son evrelerde çekerim artık:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar her ay göbüşlerimizi çekip diğer topiğe atalım unutmayın![]()
İncili Kadınlar derler bize. Ben de 2 sene bekledim offf offff. Şükür rabbime şükür çoookkk şükür.Allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın![]()
zayıfsan ve yapı olara inceysen çabuk çıkar..
çıksın yaa belirti aramaktan bihal olduk bide ben arada unutuyorum paldır küldür kalkıyorum..
karnım şişse unutmam:))))
ben 61 kiloyum..bakalım kaç kiloyla doğurcam![]()
:)valla ben maddi olarak gidemiyorum..
25inde gittiğimde 350 ye yakın bi muyene yol masrafı var..
arada da gidersem iflas bayrağını çekeriz...
yoksa çoktan gitmiştim:)))))
Tedavi sürecinde o kadar çok doktor değiştirdim ki beğenmeyip bu son gittiğime yaklaşık 2 yıldır gidiyorum tam değiştirecektiö yine gebe kaldım :) eşimde kızmıştı gerçi değiştirmiceksin diye şimdi uslu uslu gidiyorum doktoruma :))) bende özel hadtanede gidiyorum doktora ama 42 lirayla kurtarıyorum yol parasıyla 60 buluyor tabi
kizlar canim 2 gundur haslanmis misir istiyor o ustundeki buhari gozumun onunde![]()
kizlar canim 2 gundur haslanmis misir istiyor o ustundeki buhari gozumun onunde![]()
eneeem aşeriyosun:))))
bu kadar erken olurmu acaba:26:
Of ya bende aş ermek istiyorum :)))) kocamı oraya buraya yollamak istiyorum
zaten misirida cok severim evde konservede var ama onlari yiyemiyorum canim cekmiyorsimdi olsa 10 tane yiyecekmis gibi bir havam var
Antalyalı arkadaşlar ben Olimpos hastanesinde Şerife Serap Tiryaki'ye karar kıldım sanırım. Konyaaltı'nda olması önemli çünkü biz kemerdeyiz yakın olsun istiyorum. Önceleri Konyaaltı tıp merkezi demiştim ama vazgeçtim. Hastane olması önemli
Sibel07 canım sen ne dersin duydunmu Şerife Serap Tiryaki'yi
Gece cok oluyor usudugume kalkiyorum resmen titriyoruKızlar arada bana ani bir üşüme geliyor,titriyorum. Oluyor mu sizde:44:
Cnm zayifsan 4 ayda cikarBende öyleyim meraklanma canim sadece gogus sışliği ve agrısı sanirim 4 ay bitene kadar da böyle olcak. Karın nezamn cikiyo cok merak edyorum biken yokmu yaa kizlarr
Canım ben kilolu gebe kaldım şimdi zaten 7 aylık :))) ben son evrelerde çekerim artık:))
Cnm zayifsan 4 ayda cikar
Bn gibi sismansan cikmistir zaten![]()
Antalyalı arkadaşlar ben Olimpos hastanesinde Şerife Serap Tiryaki'ye karar kıldım sanırım. Konyaaltı'nda olması önemli çünkü biz kemerdeyiz yakın olsun istiyorum. Önceleri Konyaaltı tıp merkezi demiştim ama vazgeçtim. Hastane olması önemli
Sibel07 canım sen ne dersin duydunmu Şerife Serap Tiryaki'yi