2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
bayanlar gebelik haberini kayınvalidemlere nasıl vermeliyim? 19 nisanda burada olacaklar ama bir hediye alsınlar istiyorum ama onlar almaz gerçi.
bilemedim ya :53:

ikiside farkli otlar canim dere otu ince iplik yaprakli olani , tereotu iri yapraklari olan daha aci bir ot ..
Cok otcul oldugum icin ikisinide yemisligim vardir , ama dedigin gibi az tüketmeye bakiyorum:13:

AAA bak bunu bılmıyordummm acı olanı dıyor saracoglu tuketın dıye :)) amann neyse sen genede hapını ıc tabi
teyzemınde 4.99 muş

bayanlar gebelik haberini kayınvalidemlere nasıl vermeliyim? 19 nisanda burada olacaklar ama bir hediye alsınlar istiyorum ama onlar almaz gerçi.

eşim soledı benım haberı sayesınde esımın tarafının butun akrabaları duydu :1:
fenerıumdan hastane cıkısı mont zıbın vs vs bır suru sey almıslar kaynım almıs tabi :1:

merhaba kızlarr.. geçmişi okudum geldimm. nasılsınız??

ben bugun kotu uyandım. deli gbi midem bulanıyodu. sımdı iyiyim cok sukur.. kv den bahsetmişsiniz. benimkilerinde haberi yok. haberi veresim de yokk:ssz:

ben o şerefi eşime bıraktım. hediyeyi boşver, sen alırsın kuzuna ciciler.

bana kimse hediye falan almadı huh ya bi annem hamile esortman altı aldı tabi eşim bisürü bişi aldı kıyafetler olmamaya başlayınca ama onu saymıyorum sonuçta kredi kartını aldım ksdjflssfa aman kimseden bişeyde beklemiyorum artık zaten bebişimn cinsiyeti belli olsun ben ona herşeye alırım 1,5 ay sonra ögrences mujaks pıhtıma 'adı şimdilik bu ' ;D

bana kimse hediye falan almadı huh ya bi annem hamile esortman altı aldı tabi eşim bisürü bişi aldı kıyafetler olmamaya başlayınca ama onu saymıyorum sonuçta kredi kartını aldım ksdjflssfa aman kimseden bişeyde beklemiyorum artık zaten bebişimn cinsiyeti belli olsun ben ona herşeye alırım 1,5 ay sonra ögrences mujaks pıhtıma 'adı şimdilik bu ' ;D

boswer
hedieyi benim hedie beklicek insanım bile yok etrafım da herkes uzak olsun bizler alırız çocuklarımıza ne istiosak yeterki sağlıklı olsunlar

aslında belkide bilerek almamışlardır. kayınvalidem bana ziyarete geldiğinde araba vs.. evde herkes bişey alacağı üzerine konuşmuşlar. ama şimdi hiçbirşey almayacam biraz zaman geçsin dedi. belkide olur ya ters gider diye üzmek istemiyorlardır.

Son düzenleme:

ya bende cesaret edemiyorum şimdilik allah korusun bebeğime bişey olur falan o aldıklarım beni delirtir.

puffy68 cok sagol canim bilgi icin , zaten tsh düsürmek icin 50 mg troid ilaci kullaniyorum , bilincsizce yükseltecektim..

Benim hic troidim yok :)) 100 mg kullaniyorum gunde , hatta bu gun TSH icin gidip kan verdim her ay sonuclari endokronolaga mail atiyorum , haftamızda soyluyorum ilac dozumu ayarlıyor
Aklinda bulunsun TSH cok yukselmemesi icin az tuz ama iyotlu olacak , sut yoğurt peynir ilk 3 ay sınırlı TSH yükseltiyor , ben balik yemiyorum yuksek iyot var diye balik hapı kullaniyorum

bugun muaneye gıttım ama ne kalp atısı nede bebegi görebıldım 6 haftalık hamileyim haftaya bıda gel dedi :14: birde yanımda daha 4 gunluk bir bebek vardı minnacık içim gitti ya cok guzeldi insan nie hep kötü düşürkü :(((

Canim daha 6 haftalik bir dahaki gittiginde Allah'ın izniyle gorursun bunlar hep guzel heyecanlar hepimiz yasiyoruz
Bende bu gun saglık Ocağı'na gittim kayıt yaptırmaya aman allahım sanki istanbulun butun kadınları doğurmaya niyetli bir suru hamile vardi , hepsinizde yanında bir iki cocuk :)))
Yani bunlara bakarsak demek her kes doğuruyor biz niye eksik kalalım :))

selam hamile bayanlar, :49:

ben de bu konuya yazacağımı düşünmezdim ama 4 veya 5 haftalık hamileyim.
sat tarihim 21 şubat 2013
muhtemel doğum tarihi bebeğimin: 28 kasım 2013
yani ben de kasım annesi olacağım,
bebeğim de tıpkı benim gibi kasım da doğacak :) Allah'ın izniyle.
ben 30 kasım doğumluyum.
Rabbim tüm hepimize bebeklerini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin:emir_bebek:
aminnnn

Hos geldin canim hayirli ugurlu olsun. :nazar:

olabılır canım :))) akıllıca davranıyor esın :1::1::1: rabbım gonlunden gecenı versın :16:

hımmm hayırlısı olsun canım ne guzel kendılıgınden tutmussss

dereotu troıde ıyı oldugunu duydum bende saracoglu hocadan teyzemdede var sorun cunku.ıstersen saracoglu hocanın sıtesıne bak bır

Filiz aklima geldi bende b12 kullaniyordum sen söyleyince panik halinde baktım ilaca a sınıfıymis hamileler güvenle kullanabiliyoruz , b 12 kullanman gerekiyorsa benim ilacım benexol aklinda bulunsun

Bu arada dereotu ile ilgili bir suru kur var ama bunlar gebelik disi durumlarda hormonları ziplatmanin geregi yok :))))

ben bugun kotu uyandım. deli gbi midem bulanıyodu. sımdı iyiyim cok sukur.. kv den bahsetmişsiniz. benimkilerinde haberi yok. haberi veresim de yokk:ssz:

Ben haber verdigim zaman 2 gorumce 1kv yan yana oturmuştu bir soyledim dönüp kaldılar heykel gibi 10 dk kimseden ses çıkmadı bon bon baktılar , aklima geldikçe hala guluyorum. :52:

Benim hic troidim yok :)) 100 mg kullaniyorum gunde , hatta bu gun TSH icin gidip kan verdim her ay sonuclari endokronolaga mail atiyorum , haftamızda soyluyorum ilac dozumu ayarlıyor
Aklinda bulunsun TSH cok yukselmemesi icin az tuz ama iyotlu olacak , sut yoğurt peynir ilk 3 ay sınırlı TSH yükseltiyor , ben balik yemiyorum yuksek iyot var diye balik hapı kullaniyorum

Canim daha 6 haftalik bir dahaki gittiginde Allah'ın izniyle gorursun bunlar hep guzel heyecanlar hepimiz yasiyoruz
Bende bu gun saglık Ocağı'na gittim kayıt yaptırmaya aman allahım sanki istanbulun butun kadınları doğurmaya niyetli bir suru hamile vardi , hepsinizde yanında bir iki cocuk :)))
Yani bunlara bakarsak demek her kes doğuruyor biz niye eksik kalalım :))

Hos geldin canim hayirli ugurlu olsun. :nazar:

Filiz aklima geldi bende b12 kullaniyordum sen söyleyince panik halinde baktım ilaca a sınıfıymis hamileler güvenle kullanabiliyoruz , b 12 kullanman gerekiyorsa benim ilacım benexol aklinda bulunsun

Bu arada dereotu ile ilgili bir suru kur var ama bunlar gebelik disi durumlarda hormonları ziplatmanin geregi yok :))))

Ben haber verdigim zaman 2 gorumce 1kv yan yana oturmuştu bir soyledim dönüp kaldılar heykel gibi 10 dk kimseden ses çıkmadı bon bon baktılar , aklima geldikçe hala guluyorum. :52:

ayy cok hossun vallaa:9::9: benim ne kv ne de görümcem istemiyodu çocuk :9:. hayal kurarken benim 2. çocukla alakalı 5-10 sene soralardan bahsediyolardı. onlara ne oluyosaa... bir kez bile kızımı bırakmadım. hani bakar falan da istemez anlarım:36::36: kotu hicbisi düşünmek yok. konuşmak yok. bebeğe kotu enerji yok. ne kadar gerilirsen hamilelikte o kadar gazlı huzursuz bebeğin oluyo. ben buna inanıyorum..

Son düzenleme:
ya bende cesaret edemiyorum şimdilik allah korusun bebeğime bişey olur falan o aldıklarım beni delirtir.
bende almıyorummm hıcbıseyy 6 ay dolmadanda almayı dusunmuyorummmmmm ama ablamlar vs alıyor ıste gercı eve getırmelerıne ızın vermıyorum ne olur ne olmaz uzulmıyım diye.

canımm benımkı apıkobal dı sanırım ole hatırlıyorum aman bsver ıcmıycem ben zaten b12 yeterınce alıyorum suan gerek yok

puffy cimm seni görünce aklıma hep bi yiyecek geliyor,anlamışsındır sen:) sizin çileğe selamı var bizim çileğin.aralarında 1 gün var bakalım kim gelecek önce:)

Ayyyy cok severim aldırayım bari gerci aldırıp aldırıp yemeyen gruptanim , hepsini Esim yiyor hangimiz once doğururuz bilemem ama boyle yemege devam ederse esim ikimizden once doğuracak :52:
bu arada puffy benim köpeğimin ismi , soyle minik beyaz bisi kendisi , evde ustune basacağım diye korkuyorum , ama şimdilik baska evde 3 ayım dolana kadar bir arada olamayacağız Doktor yasak dedi ...
Bende çileğini operimmmm

eşim soledı benım haberı sayesınde esımın tarafının butun akrabaları duydu :1:
fenerıumdan hastane cıkısı mont zıbın vs vs bır suru sey almıslar kaynım almıs tabi :1:
benim eşimde söylemek istiyor da ben söylemesini istemedim açıkçası daha 2-3 haftalıkken öğrendiğim için.

bende de olacak mı acaba bu mide bulantıları falan?
bence de haber verme, ne hayırları var ki :)
ben de vermek istemiyorum da eşim çok istiyor

ben o şerefi eşime bıraktım. hediyeyi boşver, sen alırsın kuzuna ciciler.

haklısın canım sağol, moral verdin gerçekten sanki ne. ben alırım kuzuma :):21:

bizde kimse 3 aya kadar bişey almaz. ama ne bileyim insan gene de istiyor.

buarada gurbet ablayı sormustunuz en sonkı haberınden baska haber gelmedı kızlarr kendıde gelmedii daha :50::50:

ayy cok hossun vallaa:9::9: benim ne kv ne de görümcem istemiyodu çocuk :9:. hayal kurarken benim 2. çocukla alakalı 5-10 sene soralardan bahsediyolardı. onlara ne oluyosaa... bir kez bile kızımı bırakmadım. hani bakar falan da istemez anlarım:36::36: kotu hicbisi düşünmek yok. konuşmak yok. bebeğe kotu enerji yok. ne kadar gerilirsen hamilelikte o kadar gazlı huzursuz bebeğin oluyo. ben buna inanıyorum..

Bencede germe kendini hic aman bosver kim ne düşünürse düşünsün zaten ben hep guluyorum bu durum nese kaynağı oldu yüzleri cok fenaydi , yasim 44 ya hic beklemiyorlardı.
Arkası daha komik küçük gorumce ama nasil oldu dedi şaşkın şaşkın , aaa ama bunuda anlatamam ki ayıp dedim , ama galiba siz bizi kahvede aksamlari okey çeviren masa arkadaşı zannediyorsunuz biraz evliyz biz ikimiz dedim :27:

Ayyyy cok severim aldırayım bari gerci aldırıp aldırıp yemeyen gruptanim , hepsini Esim yiyor hangimiz once doğururuz bilemem ama boyle yemege devam ederse esim ikimizden once doğuracak :52:
bu arada puffy benim köpeğimin ismi , soyle minik beyaz bisi kendisi , evde ustune basacağım diye korkuyorum , ama şimdilik baska evde 3 ayım dolana kadar bir arada olamayacağız Doktor yasak dedi ...
Bende çileğini operimmmm

:))) bende tatlıda bi sıkıntı yok onu yerim:) Bakü de markete bakıyorum beyazı var ben klasik olanı seviyorum..buarada normalde hiç tatlı yemezdim şimdi midem bulanırken nasıl tatlı seyler yiyebiliyorum,ilginç.
aynen benim eşimde..dün markete uğradık ıvır zıvır aldık:)) sabaha çıkmadı heralde.onu yermisin "yok" cart acıyor bunu yermisin "yok" cart açıyor:))) bugun burda mado ya gittim belki bişeyler içim alır diye " banada al o yediğinden "dedi.ben yiyemedim paket yaptırdım getirdim:))
puffy özlemişsindir eminim.
bizde öptük çileği oyyyy:)

buarada gurbet ablayı sormustunuz en sonkı haberınden baska haber gelmedı kızlarr kendıde gelmedii daha :50::50:

Bende bakiyorum profiline ama gelmiyor galiba biraz kendini toparladımi gelir herhalde
Allah ne durumda olursa olsun yardımcısı olsun keske yapabileceğimiz bir sey olsa

Bencede germe kendini hic aman bosver kim ne düşünürse düşünsün zaten ben hep guluyorum bu durum nese kaynağı oldu yüzleri cok fenaydi , yasim 44 ya hic beklemiyorlardı.
Arkası daha komik küçük gorumce ama nasil oldu dedi şaşkın şaşkın , aaa ama bunuda anlatamam ki ayıp dedim , ama galiba siz bizi kahvede aksamlari okey çeviren masa arkadaşı zannediyorsunuz biraz evliyz biz ikimiz dedim :27:

Hakikaten cok komik yaa.. süper cevap olmuşşş:9::9::9:

Back
X