2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
nedek anam sizinkiler baya bi fırıldak çıktı bizimkilerede örnek olacaklar:9::9::9:nehar buarada valla çok güldüm sana yalan değil çocuğu kukulu diye sevdin durdun ahanda pipi diye soktu gözüne yol yakınken :33::33::33:benim kız çok hareketli babasına yapıyo diyordun :9::9::9:hahayy ah nehar ahhhhh buda sanı süper bir anı olur bacım hakkında hayırlısı buymuş oğluşun hayırlı evlat olsun inşallah sağlıcakla:34:

hahahahaaaaaaaa geçin dalganızı geçiiiiiiiiiiinnnnnnnnn:9::9::9::9: Eşim de diyo oğlan, alın size kuku alın size Irmak der gibi salladı bamyayı diyo :9::9::9:

Kendi annemle kardeşimi durduramıyorum hergün resim yolluyorlar bak bunu aldık diye :)) kayınvalidemi durdurdum ama bir ay daha bekleyelim dedim tmm dedi saolsun

Gözün aydın canım iyi haberlerle gelmişsin hayırdır doktorunu neden begenmedin

çok sağol canım benim. ben tekirdağın bi ilçesindeyim burada özel hastane ve dr kısıtlı ondan bi dra gidiyordum ben çok sevmiştim herkes kötüledi kadın biraz çılgın bir tarzda modern fazlasıyla bizim halkımıza göre kötülediler diye acaba başkasına gideyim dedim bi profa gittik başından savmaya çalışıyo girdiğimizle çıktığımız bir oluyordu paramızla rezil olduk anlayacağın sonra bu tanıdık diye buna gittik güzel anlattı falan ama elektrik alamadım:52::52: bayada uzun alnattım en sonda çılgın ilk druma gitmaya karar verdim

çok sağol canım benim. ben tekirdağın bi ilçesindeyim burada özel hastane ve dr kısıtlı ondan bi dra gidiyordum ben çok sevmiştim herkes kötüledi kadın biraz çılgın bir tarzda modern fazlasıyla bizim halkımıza göre kötülediler diye acaba başkasına gideyim dedim bi profa gittik başından savmaya çalışıyo girdiğimizle çıktığımız bir oluyordu paramızla rezil olduk anlayacağın sonra bu tanıdık diye buna gittik güzel anlattı falan ama elektrik alamadım:52::52: bayada uzun alnattım en sonda çılgın ilk druma gitmaya karar verdim

sonuç olarak kimin yanında rahatsan ona git kimseyi dinleme arkadaşımın halası kadın doğumcu ve dediği doğum yüzyıllardır olağan üstü gerçekleşen bir şey bizim katkımız sace yüzde on der :))

Son düzenleme:
kızlar vazgeçin bu sevdadan bebekler doğunca oylarız:9::9::9::9::62:
:1::1::1::1::1::1::1::1::27: Aynenn
bizimde kontrolümüz yarın, inşallah cinsiyetini öğreniriz totişini dönmezse bize :1: Eşimle ben kız istiyoruz hatta en başından beri kız hissediyordum ama doktor 11. Haftada falan erkek gibi dedi veee bu yüzden etraftaki herkes erkek bekliyor keyifli bir şekilde, eşimin ailesi herkese erkek olacak diyor bende inatla daha belli değil cinsiyeti diyorum :) kontrol yaklaştıkça kız gibi hissediyorum nedense, tabi birde yazılanları okuyunca umutlandım bende, maviler pembeye, pembeler maviye dönmüş :1: Sağlıklı olsunlar da maviş pembiş çok da önemli değil bizim canımızdan parça olacaklar nihayetinde.. Bu arada progestan kullanan annişler 16. Haftada bıraktırıyor mu acaba doktor, bende bırakmak istiyorum artık baş dönmesi halsizlik beni mahvediyor kaldıramıyorum artık :50:

bana devam dedı suan 17+2 deyım bende cok halsızlık uyku yapıo ve ben gunde 4 tane ıcıyorummmm :53:

gördüm hee kayıplarda gene çekmemiş orasını ne pipiymiş bee sağ gösterip sol vurdu bize:9::9:
nehar buarada öteki doktor sana dediğinde kaç haftalıktı

11+5 'ti canım kız dediğinde.Gerçi o zaman %70 kız demişti ve üstüne basa basa değişebileceğini de...Ama ben kafayı ne kadar kızla bozduysam artık baya bi heveslenmişim :52::52: Bu doktora eşim dedi ki doktor bey %100 mü, ne yüzdesi yüzde bir milyon üstü milyon kere erkek dedi :44:

kuzu ben de sana o göbek olayını hatırlatacaktım bi yazamadım gitti, erkek göbeği demiştin :9::9:

11+5 'ti canım kız dediğinde.Gerçi o zaman %70 kız demişti ve üstüne basa basa değişebileceğini de...Ama ben kafayı ne kadar kızla bozduysam artık baya bi heveslenmişim :52::52: Bu doktora eşim dedi ki doktor bey %100 mü, ne yüzdesi yüzde bir milyon üstü milyon kere erkek dedi :44:

kuzu ben de sana o göbek olayını hatırlatacaktım bi yazamadım gitti, erkek göbeği demiştin :9::9:

harbi göbüşten anlaşışıomu kızlar yahuuuu

anammmm kıııı senin cücük mipiyi gözünüze mi soktu neeeeeeeeeeeeeeeeee:30::30::30::30::30::30::30:
ya hani kızçe geliyoduuuu:52::52::52:sen kızım dedikçe o sana içerden hareket yapıyodu zannedersemmmmmmmmm:32::32::32:
hayırlı olsun kuzum ne farkeder kız erkek hepsi bizimmmmm:55::55::55::55:

anammmm kıııı senin cücük mipiyi gözünüze mi soktu neeeeeeeeeeeeeeeeee:30::30::30::30::30::30::30:
ya hani kızçe geliyoduuuu:52::52::52:sen kızım dedikçe o sana içerden hareket yapıyodu zannedersemmmmmmmmm:32::32::32:
hayırlı olsun kuzum ne farkeder kız erkek hepsi bizimmmmm:55::55::55::55:

:9::9::9::9::9::9::9::9: ahhhhhhh scorpimmmmmmmm hareketin büyüğünü çekti bugün bize :9:

içime doğmuş demekki içinde bir pipili yattığıı:9::9:ama canım daha çok erkenmiş gerçektende yaa 11+5 senin bamya sonradan çıkmış demekki hayırlısı olabiliyor böyle şeyler ben ikinci kızımda bu darbeyi çok yedim bi,lirim doktorum erkek dedide ben hep kız dedim kız h,ssettim bunda korkuma emin olmak için kaç doktor gezdim :1::1:

iyi akşamlar..bu gün kontrolü olan anneler vardı
inş. herkes iyidir..bebişlerini görüp hasret gidermişsinizdir..

bu arada asyaerenin sonucu çıktımı geçmişe bakamadım da

bana devam dedı suan 17+2 deyım bende cok halsızlık uyku yapıo ve ben gunde 4 tane ıcıyorummmm :53:

bende 2 tane içiyorum 200 mg'lık, birini gece yatmadan alıyorum onu yine uykuda geçirdiğim için sorun olmuyor da sabah içtiğim etkisini işte gösteriyor öyle oluncada zorlanıyorum.. canım sana bir zaman söylemedi mi doktor şu haftada bırakacaksın diye :50: ben yarın bıraktırır umuduyla gidecektim...

olsun kuşum yaaa Allahtan daha erken zamanda çıktı ortaya..7. ayda değişeni duymuştum benn:52::52:
düşünsene herşeyi pembe alıyon bi bakıyon erkekk:36::36::36:

Ben size daha ilginc birşey anlatayım amcamın kiracısına erkek de herşey mavi doğumda kız çık nasıl bir doktorsa

Son düzenleme:
Back
X