2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
sütle içmedım canım 2 saat sonra ıctım sütü hepsı ama hepsını gerı cıkardım zaten:5:
sankı hap orada kalmıs gibi sancı gırıyor cok fena ..sabah kahvaltı yaptım gene agrıyor ama dunku kadar cok deıl ıns geçer

canimmm gecmis olsun!!!

ben de dun biraz fazla ayakta kaldim sanirim cok agri girdi bebegin oldugu yere, huzursuzlandim. demin de bi hapsirdim gene aci girdi gecti. ayakta da durmayin derler fazla sabit bir sekilde ama durdum iste dikkatli olmak gerek de bazen oluyor iste. anneme dedim, annem de benle dalga geciyor :o kadar kolay bebege bir sey olsa dunyada nufus kalmazdi, diye :p

Merhaba kızlar iyi haftasonları.Dün kontrolüm vardı.Bebeğim çok iyiydi şükür.3 lü tarama için kan verdim. 4 hafta sonrasına da ayrıntılı ultrasyon randevusu verdiler. Ve KIZIM olcakmış,çok sevindim :)

kızlar herkese güzel haftasonları.benim oğluşum bugün bizi biraz korkuttu sabah wc ye gittikten sonra peçeteye bir iki damla kıpkırmızı kan geldi tabi hemen doktorumu aradım oda lekelenmem devam ederse kötü dedi ve hemen bi hastaneye gitmemi söyledi bizde eşimle apr topar hastaneye gittik ama çok şükür herşey yolunda oğluşum çok iyiydi rabbim hepimizin yavrularını korusun inşallah.pazar sabahı burnumuzdan geldi ama olsun oğluşum iyiymiş en azından onunla tekrar hasret giderdik:)

Allah korusun canim benim, dikkat edin kendinize.

canım ben et balık cıger yıyemem anca köfte kıyma seklınde yıyebılıyorum etı cıgneyemıyorum :25:
dr o yuzden verdı bana demır ılacını kan degerlerım ıyıdı aslında ama bılmıyorum cok fena oldu dünnn gastrıt vardı zaten bende omu azdı ne oldu anlamadımmm hap kalmıs gıbı bı hıs var orda agrıyor :50:

Bende balık yiyemiyorum eti de yiyemiyorum pek, kıyma şeklinde yiyorum. Çok geçmiş olsun

Merhaba kızlar iyi haftasonları.Dün kontrolüm vardı.Bebeğim çok iyiydi şükür.3 lü tarama için kan verdim. 4 hafta sonrasına da ayrıntılı ultrasyon randevusu verdiler. Ve KIZIM olcakmış,çok sevindim :)

Hayırlı ugurlu olsunn kızımız :nazar::nazar::nazar::23::23::23::23:

kızlar herkese güzel haftasonları.benim oğluşum bugün bizi biraz korkuttu sabah wc ye gittikten sonra peçeteye bir iki damla kıpkırmızı kan geldi tabi hemen doktorumu aradım oda lekelenmem devam ederse kötü dedi ve hemen bi hastaneye gitmemi söyledi bizde eşimle apr topar hastaneye gittik ama çok şükür herşey yolunda oğluşum çok iyiydi rabbim hepimizin yavrularını korusun inşallah.pazar sabahı burnumuzdan geldi ama olsun oğluşum iyiymiş en azından onunla tekrar hasret giderdik:)

Canım çok geçmiş olsun ne kadar korktugunu tahmin edebiliyorum, inş birdaha olmaz kimsenin başına gelmez böyle bişey. Çok şükür bebiş iyiymiş.:16::16::16:

Selam kizlar .. Hala hastanedeyim .. Sukur iltihap biraz dustu , bugun ilk defa gunlerden beri braz rahat hissettim kendimi .. Insallaha daha iyi olacak .. 4 gun cok kotu gecti ..
Yarin fizik tedavi bolumune yonlendirecekler hastanede , birkac egzersiz gosterecekler .. Oglumu 3 gunden beri gormuyorum annemlerde kaliyor cok ozledim :(( oda telefonlarda mizlaniyor ozlemis .. Insallah yarin dahada iyi olacagim ..

Nazar degdi sanirim hepimize birseyler olmus
Filiz , dilory , beren , kurtlukiraz gecmis olsun kizlar ..
Neslecigim sende dikkat et kendine yorma fazla ..

Camsise kizin saglikla gelsin insallah .. Gozun aydin canim..

Vahsihatunum , yatutarsa tembihleyin ogluslarinizi SIKI sIKI tutsunlar pipilerini :)))) dusmesin aman deyim
Yazilariniz okurken tebessum ettim :).. Ne guzel heycanlar bunlar...:)))

Selam kizlar .. Hala hastanedeyim .. Sukur iltihap biraz dustu , bugun ilk defa gunlerden beri braz rahat hissettim kendimi .. Insallaha daha iyi olacak .. 4 gun cok kotu gecti ..
Yarin fizik tedavi bolumune yonlendirecekler hastanede , birkac egzersiz gosterecekler .. Oglumu 3 gunden beri gormuyorum annemlerde kaliyor cok ozledim :(( oda telefonlarda mizlaniyor ozlemis .. Insallah yarin dahada iyi olacagim ..

Vahsihatunum , yatutarsa tembihleyin ogluslarinizi SIKI sIKI tutsunlar pipilerini :)))) dusmesin aman deyim

canım rabbimn yardımcın olsun inşallah biranönce şifa versin kavuş yavruna çok çok geçmiş olsun inşallah beterinden korusun allahım sizi :16::16:

kızlar sizin kalçanızda hiç ağrı oluyomu..bende son 1 haftadır tutulma tarzı hep sol tarafımda ağrı var..zor yürür hareket eder oldum..alamadım neden..hamilelikte ileri aylarda olur diyolar..haftaya doktor randevum var sorucam bakalım neymiş..bu arada inşallah cinsiyetini de öğrenirim artık bende meraketmeye başladım yani:9:
iki gündür de evde iş yapıyorum.düm cam sildim perde yıkadım astım..bugün istanbula yağmur yağdı şansıma bakın:31:
anneciklerin bi kısmı hasta olmuş geçmiş olsun canlarım geçmişi okumaya vakit olmuyor tek tek yazamıyorum..hepinizi öpüyorum

canimmm gecmis olsun!!!

ben de dun biraz fazla ayakta kaldim sanirim cok agri girdi bebegin oldugu yere, huzursuzlandim. demin de bi hapsirdim gene aci girdi gecti. ayakta da durmayin derler fazla sabit bir sekilde ama durdum iste dikkatli olmak gerek de bazen oluyor iste. anneme dedim, annem de benle dalga geciyor :o kadar kolay bebege bir sey olsa dunyada nufus kalmazdi, diye :p
saol cnm sanada gecmıs olsun..

Olur canım söylerim sıkı tutsunlar :9::9::9::9: kız erkek benim için hiççç farketmez tastamam olsun da, ama alıştırdık ya kendimizi ondan şey ettim :34:

Skorpion gecmis olsun , ben o agrilar yuzunden persembeden beri hastanedeyim ..

Vahsihatumum tabikide canim saglikli olsunlarda baska birsey istemeyiz , benimkisi saka :)) sizin yazilari okuyunca hosuma gitti ..

Yatutarsa sagol canim iyi dileklerin icin ..

Skorpion gecmis olsun , ben o agrilar yuzunden persembeden beri hastanedeyim ..

Vahsihatumum tabikide canim saglikli olsunlarda baska birsey istemeyiz , benimkisi saka :)) sizin yazilari okuyunca hosuma gitti ..

Yatutarsa sagol canim iyi dileklerin icin ..

canım sana da çok geçmiş olsun..valla bende korkuyorum neden oldu anlamadım..sadece tüm gün oturarak çalışıyorum ondanmı dedim..ama bizim haftalarda pek olmazmış..son haftalarda olurmuş..seninki neden olmuş cnm

canım sana da çok geçmiş olsun..valla bende korkuyorum neden oldu anlamadım..sadece tüm gün oturarak çalışıyorum ondanmı dedim..ama bizim haftalarda pek olmazmış..son haftalarda olurmuş..seninki neden olmuş cnm

Canim bana dedikleri kaslar yumusuyormus bebek buyudukce agri olmasina musait hale geliyormus .. Bazi kadinlar hissetmezjen digerleri agridan kivranabiliyormus .. Birde benim omurilik ameliyatim vardi oda etken tabiki ..
Sagol .. Bence doktora gorun .. Insallah onemli bisey yoktur .. Ben emar aletine falan girdim baska bursey cikmadi .. Ama kanimda iltihap cikti , iltihapta agri yapabilir dendi , antibiyotik kullaniyorum ..hemde agri kesici

Selayhusum oğlanın şaşkınlığına düştüm, seni soramadım. Çok geçmiş olsun kuzum, kendine çok dikkat et sen ve bebiş iyi olun da ufak tefek rahatsızlıklar gelir geçer :16: Öpüyorum çok

Selayhusum oğlanın şaşkınlığına düştüm, seni soramadım. Çok geçmiş olsun kuzum, kendine çok dikkat et sen ve bebiş iyi olun da ufak tefek rahatsızlıklar gelir geçer :16: Öpüyorum çok

Severim senin oglusunu kuzucuk :)). Bugun ultrashalla yine baktilar bebege onu gorunce enerji enjekte edilmis gibi oldum bend canim .. Sagolasin ...

arkadaslar yarın randvum var civcivim 14+5 gunluk cinsiyetı inşALLAH belli olur ve cok özledim civcivimi görmek iyi oldugunu duymak cok iyi gelcek :)

canim benim hastaneden bile uzun uzun yaziyorsun herkese :)
daha iyi olacaksin merak etme zoru atlattin insallah, bir daha da olmayacak. kurabiyen ozlemistir tabii seni annesi mizmizlanmasi ondan,Allah ayirmasin sizi.

Yine bir iş günü ve erkenden uyandık oğluşumla :D haftanın ilk günsydını benden gelsin siz ve yavrularınıza.

Selayhus ve filiz çok geçmiş oldun umarım en kısa sürede sağlıklarınıza kavuşursunuz.

Bugün kontrolü olan herkes kontrolleriniz süper geçecek halen cinsiyet öğrenmeden kalmayacak inşallah :)

Okulda öğrencilerle Son iki hafta olmasının verdiği gayretle hazırlanmaya gidiyorum :)

hafta sonu neler olmus okuyamadım şimdi dönücem hasta olanlara geçmiş olsun bugün görüş günü olanlara da mutlu haberlerle gelin inşallah
Rabbim bu haftayı kazasız belasız atlatmayı nasip etsin inşallah
bu hafta herkesin iişi gücü rast gitsin mutlu mutlu haberler alalım
benim görüş günüm yarın 3 hafta aradan sonra kuzucuklarımı görücez annelerini cok ozlemişlerdir eminim oyyy ballarım onlar benım cıksalarda ısırsam yesem ayaklarını kollarını :)
(sanırım cocukların benden cekecekleri var)

günaydın kızlar,bugün oğlumun sınıf gecesi var,çocuktan çok ben heyecanlıyım :1:.ispanyol dansı var,zeybek oynayacaklar,şiir okuyacak ve tekerlemesi de varr.hepimize nasib olur inşallah bu duygular.

Back
X