selam kizlarrr
benim gibi capulcu olan var mi aranizda :)) malum basbakanimiz capulculari acikladi ben de onlardanim:)))
Var canım onlardan 2 tane bizim evde var :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kizlarrr
benim gibi capulcu olan var mi aranizda :)) malum basbakanimiz capulculari acikladi ben de onlardanim:)))
Burcagim sagol canim .. Bugunde kalacagim burda yarin cikartirlar heralde ...günaydın kızlar ve minnak yiğenlerim. herkese iyi bir hafta diliyorummmm ve öpüyorum kocaman
selayhusum daha iyi olmana sevndim inş. bugün taburcu olur oğluşuna kavuşursun bitanem.
kızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama güneş kremi olarak hangi marka kullanıyorsunuz? önerebileceğiniz bir şeyler var mı, doktorum marka söylemedi ama bende rastgele gidip almak istemiyorum bebişime zarar gelmesin, cildimin güneşten lekelenmesini de istemiyorum![]()
Ssk geçmiyor canım özel sigorta geçiyor doğumu sormadım ama bildiğim kadar 7000-8000 gibi bir rakam.bu şifa olsun, memerial,florance n.anadolu sağlıkve amerikan üç aşağı beş yukarı aynu fıyat asıl bomba acıbedem 18.000 gibi doğum fiyatı çıkartıyor o tam uçmuş.
Skorpion gecmis olsun , ben o agrilar yuzunden persembeden beri hastanedeyim ..
Vahsihatumum tabikide canim saglikli olsunlarda baska birsey istemeyiz , benimkisi saka :)) sizin yazilari okuyunca hosuma gitti ..
Yatutarsa sagol canim iyi dileklerin icin ..
Yine bir iş günü ve erkenden uyandık oğluşumlahaftanın ilk günsydını benden gelsin siz ve yavrularınıza.
Selayhus ve filiz çok geçmiş oldun umarım en kısa sürede sağlıklarınıza kavuşursunuz.
Bugün kontrolü olan herkes kontrolleriniz süper geçecek halen cinsiyet öğrenmeden kalmayacak inşallah :)
Okulda öğrencilerle Son iki hafta olmasının verdiği gayretle hazırlanmaya gidiyorum :)
hafta sonu neler olmus okuyamadım şimdi dönücem hasta olanlara geçmiş olsun bugün görüş günü olanlara da mutlu haberlerle gelin inşallah
Rabbim bu haftayı kazasız belasız atlatmayı nasip etsin inşallah
bu hafta herkesin iişi gücü rast gitsin mutlu mutlu haberler alalım
benim görüş günüm yarın 3 hafta aradan sonra kuzucuklarımı görücez annelerini cok ozlemişlerdir eminim oyyy ballarım onlar benım cıksalarda ısırsam yesem ayaklarını kollarını :)
(sanırım cocukların benden cekecekleri var)
Hepinize günaydın kızlar :)
Bende bi kullanamadım bu demir ilacını canım. Dediğin gibi en güzeli doğal olarak almak sanırım ama bi yandan da huzursuz oluyorum tabi gerekli olanı doğal yollarla alabilir miyim diye.
Canım aynı durum belki 1 aydır bende de var. Hamilelikten önce ne zaman eve elektrik süpürgesi tutsam aynen böyle olurdu. Çok yükleniyorum zorluyorum kendimi ondan oluyor derdim. Şimdi öyle bi durumda yok ama ayakta kalınca ya da bulaşık makinesine falan bulaşıkları yerleştirirken eğiliyorum ya kalıyorum öyle zor doğruluyorum. Bazen adım atmakta zorlanıyorum tutuna tutuna gidiyorum. Bel ağrıları olur diye okumuştum ama ne biliyim sanki bu farklı.
gunaydın kızlar..hafta sonu felaket yoruldum ben resmen ofıste dınlemeye geldım malum ıstanbul ızmıt karısıktı...tum turkıye karısık hos ıns sonumuz ıyı olur.bebeklerımızın gelecegını dusunup urkuyorum bazen.dunden berı ıcımde bır sıkıntı var bebegım ıyıdır umarım.bıran once dogsular alalım koynumuza sagsalım...ctsı gunu pramagımı kesmıstım dıkıs atmazlar dıyodum ama gene yedım dıkısı:S
aman neyse nasıl daralttım ıkı dakıkada hersey cok guzel olsun ıns...
kızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama güneş kremi olarak hangi marka kullanıyorsunuz? önerebileceğiniz bir şeyler var mı, doktorum marka söylemedi ama bende rastgele gidip almak istemiyorum bebişime zarar gelmesin, cildimin güneşten lekelenmesini de istemiyorum![]()
Burcagim sagol canim .. Bugunde kalacagim burda yarin cikartirlar heralde ...
Oglum gelecek babamiz almaya gitti :)).
Kanimdaki iltihapin tamamiyle gecmesini bekliyorlar ...
gecmıs olsun canımmm
bılgılerını yazarsan eklerız lıstede varmısın?
canımm tekrar çok geçmiş olsun .Burcagim sagol canim .. Bugunde kalacagim burda yarin cikartirlar heralde ...
Oglum gelecek babamiz almaya gitti :)).
Kanimdaki iltihapin tamamiyle gecmesini bekliyorlar ...
Bübchen markasin in bebek gunes kremini aldim ben canim , bebekler icin zararsin ... Insallah hava 10 derecedrn sicak olurda yaz gelirse kullanacagim
..
Hepinize guzel bir hafta diliyorum annecikler..
Kontrolu olanlar test sonucu alacak anneler insallah iyi haberlerle gelin ..
içini daraltma canım bişey yoktur iyidir bebişin allaha emanet .elini kesmişsin geçmiş olsungunaydın kızlar..hafta sonu felaket yoruldum ben resmen ofıste dınlemeye geldım malum ıstanbul ızmıt karısıktı...tum turkıye karısık hos ıns sonumuz ıyı olur.bebeklerımızın gelecegını dusunup urkuyorum bazen.dunden berı ıcımde bır sıkıntı var bebegım ıyıdır umarım.bıran once dogsular alalım koynumuza sagsalım...ctsı gunu pramagımı kesmıstım dıkıs atmazlar dıyodum ama gene yedım dıkısı:S
aman neyse nasıl daralttım ıkı dakıkada hersey cok guzel olsun ıns...
günaydınlar cuma günü bizde dr gittik ve kızımızı gördükbir oğlum vardı kızımda geliyor inşllhhhhhh Allah sağlık sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin bende bu aralar saç dökülmesi çok fazla sizde durumlar nasıl
bebek battaniyesi başlaaycağımmmm aöf sınavları bitti sıra çocuğuma geldi
evde takmıyorum alyansımı dışarı çıkarken takıyorum ama biraz geçince sanki rahatsız ediyo parmaklarım şişmiş gibi hissediyorum .sanırım bi kaç ay sonra hiç takamıyacağım alyansımıKızlar bişi sorucam. Alyanslarımızı çıkarmalı mıyız sizce ? Önceden bol olurdu şimdi tam oluyorda daha da sıkar mı acaba? Benim hiç çıkarasım yokta.
günaydın canım biz kızımla iyiyiz sen nasılsıngünaydın nasılsınız bakalım?
kızın hayırlı olsun canım .maşallah son zamanlarda kızlar fazlalaştı topikteMerhaba kızlar iyi haftasonları.Dün kontrolüm vardı.Bebeğim çok iyiydi şükür.3 lü tarama için kan verdim. 4 hafta sonrasına da ayrıntılı ultrasyon randevusu verdiler. Ve KIZIM olcakmış,çok sevindim :)
kızlar sizin kalçanızda hiç ağrı oluyomu..bende son 1 haftadır tutulma tarzı hep sol tarafımda ağrı var..zor yürür hareket eder oldum..alamadım neden..hamilelikte ileri aylarda olur diyolar..haftaya doktor randevum var sorucam bakalım neymiş..bu arada inşallah cinsiyetini de öğrenirim artık bende meraketmeye başladım yani
iki gündür de evde iş yapıyorum.düm cam sildim perde yıkadım astım..bugün istanbula yağmur yağdı şansıma bakın
anneciklerin bi kısmı hasta olmuş geçmiş olsun canlarım geçmişi okumaya vakit olmuyor tek tek yazamıyorum..hepinizi öpüyorum
Hayatım, ben hem güneş kremi hem de lekeler için bella b. Glowing kremi tavsiye ederim.ikisi bir arada fiyatı 98 TL civarı.