2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Arkadaşlar geçende İlke Bebe'ye gittiğimizde ordaki çalışan bayan bize bi ihtiyaç listesi verdi. Şöyle bir inceledim de gayet güzel hazırlanmış, tam kararında. Netteki diğer listeler gibi saçma sapan fazlalıklar yok. Yine bi kaç şeyi ekleyip çıkarabiliriz. Ben fikir olsun diye resim çektim. Toplamda 6 kategoride ama sığmadığı için ben ayrı ayrı çektim. Muhakkak kaydedin bi yerlere. Umarım yardımı olur.
$IMG_4187.webp $IMG_4188.webp $IMG_4189.webp $IMG_4190.webp $IMG_4191.webp $IMG_4192.webp

kaynanam aradı kanalturku ac dıye cocuk seylerı var yelekler vs :1::1::1:
offf cokkk işim varrr yemek yok temızlık yapıcamm :31::31::31:

Herkese sağlıklı ve huzurlu ve musmutlu :1:Bir hafta diliyorum .Kendi adıma dün geceden bu yana fena takıntı yaptığım bir konuyu sizlerle paylaşıp fikrinizi almak istiyorum .Ben 4 . ayın son haftasındayım ama henüz kilo artışım yok denilecek kadar az 60 ile hamile kalıp sıkıntılı bol aşermeli öğürtülüü böğürtülü bir 3 ay geçirdim Bol yoğurt , peynir süt ekmek arası domates peynir zeytin ve bol çorbalı bir 3 aydı bu .Şimdilerde ilk dönemlere göre çok daha iyiyim ama tartıda 61 .5 kilodayım .zaten oldum olası makarna ve pilav yemekten hoşlanmam Meyve yememeyede dikkat ediyoorum çünkü işin ucunu meyve konusunda kaçırdım çünkü doyamıyorum. ( Kiloyla yiyeceğim frenlemesem kendimi :1:) Siz kaç kilo aldınız Ben normalmiyim sizce ? Doktorum geçtiğimiz pazartesi olan muayenemizde bebişimizin 180 gr olduğunu herşeyin yolunda olduğunu söyledi ama üff annelik işte:18:

Herkese sağlıklı ve huzurlu ve musmutlu :1:Bir hafta diliyorum .Kendi adıma dün geceden bu yana fena takıntı yaptığım bir konuyu sizlerle paylaşıp fikrinizi almak istiyorum .Ben 4 . ayın son haftasındayım ama henüz kilo artışım yok denilecek kadar az 60 ile hamile kalıp sıkıntılı bol aşermeli öğürtülüü böğürtülü bir 3 ay geçirdim Bol yoğurt , peynir süt ekmek arası domates peynir zeytin ve bol çorbalı bir 3 aydı bu .Şimdilerde ilk dönemlere göre çok daha iyiyim ama tartıda 61 .5 kilodayım .zaten oldum olası makarna ve pilav yemekten hoşlanmam Meyve yememeyede dikkat ediyoorum çünkü işin ucunu meyve konusunda kaçırdım çünkü doyamıyorum. ( Kiloyla yiyeceğim frenlemesem kendimi :1:) Siz kaç kilo aldınız Ben normalmiyim sizce ? Doktorum geçtiğimiz pazartesi olan muayenemizde bebişimizin 180 gr olduğunu herşeyin yolunda olduğunu söyledi ama üff annelik işte:18:

İlk üç ay kilo almamanız normal, 4. aydan sonra da her ay 1 kilo almak en sağlıklısı. Doktorunuza güvenin.

Son düzenleme:
selayhusuma nolmus hastanedemı bı bılgısı olan varmı kızlar?

bu arada bend ebır suru sey alıca ama erken dıye dusunuyorum ALLAH korusun bebıslerımı bızı.Sağ salım kucagımıza alalım.

bende duygusal anlamda berbatım helekı bugun annem gıttı agla agla helak oldum sımdıde basım agrıyor bı an once eve gıtmek ısyorum uyucam:43::43::43::43:

Birşey sorucam kızlar bebek bezini çocuk doğmadan almaya başlanmalımı

ablam alma dedı bana almıs bebek dogdugunda kucuk gelmıs kılosu coksa yenı doganlar olmuo dedi bılmem cnm genede bende alıcaktmmm bıara :1: ıslak mendıl aldım ama 1.99 dusmustu yenı dogan prıma

Merhaba anişler. Rahatsız olanlara geçmiş olsun Allah bi an önce şifasını versin. Bende bebişimin cinsiyetini acaba erkek olur mu diye gece gündüz düşünürken Allah da bana al sana cinsiyet dercesine kızımda dün bi anda rahatsızlandı. bişey yemedi su içse bile kustu bizde dr. götürdük serum taktılar. Şimdi diyorum ki kız yada erkek sağlıklı olsun da başka bişey istemiyorum.

bende 1 kilo ancak aldım dr normal dedi. ki ben çok rahat bi 3 ay geçirdim ama iştahım kapandı porsiyonlarım küçüldü sık sık az az yedim.ama cuma günü dr normal dedi.
benim temizlik işim eşime kalıyor nöbetli çalışıyor ben işteyken evde oluyor o sırada yapıyor sağolsun.ee adamda aşçılıkta var yemek sıkıntımda yok :16: akşam işten gidince rahatım çok şükür. oğlumla ilgileniyorum sadece

saglık ocagından aradılarrrrrrrrrrr anammmmmmmmm gelın kntrolunuz var 11 hazıranda yazıodu kagıtta ama ıns dıneltırler bana kalbının sesını gecen temızlık yaptım bole gobegımden bısey kaydı gıbı oldu cok korktummmmmm :14::14::14:
cok tuaftı dedım gelıyım hemencecık ama işimde var belkı yarın gderm duramassam gderm gercı bugunde

Birşey sorucam kızlar bebek bezini çocuk doğmadan almaya başlanmalımı

burcucum ben 2 paket almayı düşünüyorum. Çok hızlı büyüdükleri için ve kilosunu bilmediğimiz için belki büyük gelebilir ya da küçültebiliriz doğduktan sonra. Ya da aldığımız marka alerji yapabilir, çok doldurmamak gerekir.Ama dediğim gibi uygun bulursan 1-2 paket al.

bence hıc takıntı yapma derım kılo konusunda sahsen ben ılk kontolde 57.8 dım sımdı 52 kıloyum tek ıstedgım bebsım sağlılklı olsun ve cok kılo almayalım sonrasında saglıklı bı donem olsun.
meyva bu arlar yemeye basladım bende sekerlı meyvaları abartmadan yemyı dene.

burcucum ben 2 paket almayı düşünüyorum. Çok hızlı büyüdükleri için ve kilosunu bilmediğimiz için belki büyük gelebilir ya da küçültebiliriz doğduktan sonra. Ya da aldığımız marka alerji yapabilir, çok doldurmamak gerekir.Ama dediğim gibi uygun bulursan 1-2 paket al.

kucuklerınde zıyade orta boyları ındrımde buldukca almayı dusunyuorum ozellıkle en hasas olanlarından

ablam alma dedı bana almıs bebek dogdugunda kucuk gelmıs kılosu coksa yenı doganlar olmuo dedi bılmem cnm genede bende alıcaktmmm bıara :1: ıslak mendıl aldım ama 1.99 dusmustu yenı dogan prıma

Benimde kafam karıştı kimisi al diyor kimiside kilo durumu değişken küçük gelebilir diyor ablan gibi ama en iyisi ıslak mendil almak bende indirimde görürsem alayım

kucuklerınde zıyade orta boyları ındrımde buldukca almayı dusunyuorum ozellıkle en hasas olanlarından

kızlar sonuçta hastane çantasına koymamız lazım dediğim gibi 1-2 paket alın yenidoğan için, bulunsun, olmazsa hemen gider başkasından alırsınız :34:

Haklısın alerji durumu var birde en iyisi prima deiliyor o bile alerji yapabiliyormuş sözde çevremde pek kimse yok ama telde konuştuklarım aklımın karışmasına sebep olailiyor

yenidoğan bezi oğluşumda 1-2 paket kullanmıştık zaten ilk günler bayaa bi kullanıyoruz 1-2 paket çok uzun süre kalmıyor :37: sonra 1 numaraya geçiliyor

Back
X