2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
iki gecedir uykumdan acıyla uyanıyorum. sağ baldırıma kramp giriyor. şuan halen acıyor orası :50:

Ayni bugün bende ayni sekilde uyandim , benimde sol baldirima cok kötü kramp girdi o anda ne yapacagimi sasirdim , ayagimi uzatsam uzatamiyorumda , ALLAH tan esim yanimdaydi masaj yaptida düzeldim ;(( ama bu defa biraz erken basladik galiba kramplara , bana kizimdayken sadece son haftalarda toplam 3 defa felan girmisti ..

günaydın millet,

kimse beni merak etmemiş belli ki. 5 günlük bir ceza aldım kk'dan, gelinlik ve nişanlığımı ve hatta abiyelerimi satıyorum, link koyduğum için sanırım.
eee bebişe yer açmak lazım değil mi? :49:;)
ilgilenen varsa baksın, gerçi burda herkes evli doğum yapacak yakında ama belki kardeşi v.s arıyordur.

http://www.kadinlarkulubu.com/ikinc...-gelinligimi-satiyorum-ayakkabi-hediyeli.html
:nazar:
http://www.kadinlarkulubu.com/ikinci-el-takas/625581-nuanstan-ozel-dikim-nisanligimi-satiyorum.html

bulantılarım hala devam ediyor, akşamları hala istifra ediyorum bir türlü geçmek bilmedi.
bu cuma kontrolüm var, cinsiyetimizi öğrenebiliriz inşallah.
bebişime daha 1 çöp bile almadık :(

ayrıca bugün canımıniçi ile evleneli tam 2 yıl dolmuş oldu. 3.yılımızda bir bebeğimiz olacak Allah'ın izniyle.

tatlım alırsın sen ve bebiş iyi olunda... biz öğrendik cinsiyetimizi ama henüz daha bişey almadık cinsiyet heran değişebilir diyede korkmuyo değilim ama başlarız bundan sonra... niyeyse senin kızın olcakmış gibi doğdu içime ama kendimde de erkek hissediyodum kız oldu :) hayırlısı artık.

cnm yatmadan ballı süt içince krampa iyi geliyor
hayatım her akşam süt içiyorum yatmadan ama ballı değil acep ballısı iyi gelirmi ?:44:

Ayni bugün bende ayni sekilde uyandim , benimde sol baldirima cok kötü kramp girdi o anda ne yapacagimi sasirdim , ayagimi uzatsam uzatamiyorumda , ALLAH tan esim yanimdaydi masaj yaptida düzeldim ;(( ama bu defa biraz erken basladik galiba kramplara , bana kizimdayken sadece son haftalarda toplam 3 defa felan girmisti ..

araştırdımda şimdi magnezyum eksikliğinden olabiliyomus canım fındık ceviz badem koyu yeşil sebzeler iyi geliyormuş

canımm eşinle bebişinle beraber daha çok 2 senelere hatta 20 senelere inşallah allahım mutluluğunuzu bebişinizle iki katına çıkarsın inşallah...:16:

tatlım alırsın sen ve bebiş iyi olunda... biz öğrendik cinsiyetimizi ama henüz daha bişey almadık cinsiyet heran değişebilir diyede korkmuyo değilim ama başlarız bundan sonra... niyeyse senin kızın olcakmış gibi doğdu içime ama kendimde de erkek hissediyodum kız oldu :) hayırlısı artık.

ben 3 haftadır gitmiyorum, 12.haftada erkek gibi demişti ama erkendi tabi.
bakalım hayırlısı, sağlıkla gelsin de.

araştırdımda şimdi magnezyum eksikliğinden olabiliyomus canım fındık ceviz badem koyu yeşil sebzeler iyi geliyormuş

evet canım magnezyum da maden suyunda var. doktor kramlar için içebilirsin dedi

canımm eşinle bebişinle beraber daha çok 2 senelere hatta 20 senelere inşallah allahım mutluluğunuzu bebişinizle iki katına çıkarsın inşallah...:16:

aminnnn aminnn çok sağolasın şekercim. cümlemizin inşallah mutlulukları katlansın.

ben 3 haftadır gitmiyorum, 12.haftada erkek gibi demişti ama erkendi tabi.
bakalım hayırlısı, sağlıkla gelsin de.

evet canım magnezyum da maden suyunda var. doktor kramlar için içebilirsin dedi

aminnnn aminnn çok sağolasın şekercim. cümlemizin inşallah mutlulukları katlansın.

hergün bitane içim bari ara ara içiyorum ama.. aminnn

günaydınn kızlar
sağlık ocağından geliyorum kan tahlili yaptırdım .troitime falan bakılcak .geçen ay 8 küsürlü bi rakamdı ilaç kullanıyorum inşallah düşmüştür biraz
filizcim geçmiş olsun canım nazar mı değdi acaba bi oku kendini canım .
madamtusot evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu yıllara canım
asyaeren bugün test sonuçlarını alcakmışsın tertemiz çıkacak inşallahh tüm topik duadayız sana canım
ayrıca bugün kontrole gidecek arkadaşlar var hepiniz mutlu haberlerle gelin kızlar :nazar::nazar:
kramplardan konuşulmuş bende de çok oldu doktorum kalsiyum magnezyum verdi geçti çok şükür
ayrıca benim kızım da çok hareketlendi maşallahh teyzeleri :nazar::nazar::nazar::nazar:

Nasıl anlat bakalım :)))

aaa sen niye hissetmiyon aslında hissetmen lazım uslu çocuk olcak demkki seninki annesii:1::1:anlatılmaz yaşanır dermişim:34:ya işte geziyo bazen sanki birden takla atıyo bazende bir şey yapıyo ne anlamıyorum ben bile korkuyorum karnım titriyor resmen çok hareketli benimki babası yandık diyor biz:1::1::1::nazar::nazar::nazar:

aaa sen niye hissetmiyon aslında hissetmen lazım uslu çocuk olcak demkki seninki annesii:1::1:anlatılmaz yaşanır dermişim:34:ya işte geziyo bazen sanki birden takla atıyo bazende bir şey yapıyo ne anlamıyorum ben bile korkuyorum karnım titriyor resmen çok hareketli benimki babası yandık diyor biz:1::1::1::nazar::nazar::nazar:

benim ikinci kızımda çok hareketliydi halada öyle:1::1:ohooo kızlar daah ne güzellikler yaşayacaz hepbirlikte ayağının tabanını bile gericek dışardan hissedeceksiniz gıdı gıdı yaparsınız:1::1:

Ben de hissediyorum , benim sıpa da çok fena da acaba aynı şeyleri mi hissediyoruz diye sordum :1::1::1: bazen tekme gibi, bazen de pozisyon değiştiriyo gibi, bir yere toplanıyo karnımın orası sertleşiyor, hatta o esnada çok hafif bi ağrı gibi kasılma gibi oluyo sonra bebek pozisyonunu alınca düzeliyor, sorma ya ben de korkuyorum bazen , bi gece uyuyamadım hatta kıpırdadı durdu :16: maşallah diyim:nazar:

kızlar ben hala tekmelerı hıssedemıyorum.arada gıdıklanıyorum:1:sızde durumlar nasıl

ara ara gümbür gümbür geliyo sanki tokmakla vuruyor sıpaa :)) ama belli zamanlarda. yemeklerden sonra elini karnında gezdirmeyi dene bi canım nerede olduğunu keşfet önce sonra o yöne odaklanırsın :)) benim hep sol tarafımda

Kızlar selam...

Geçmişi okuyamadım, eş dost hepimiz direnişe destek veriyoruz. Beni eve bırakıp geri döndüler. Oldukça yorgunum ama gözümü facebooktan alamıyorum. Arkadaşlarımdan, durumlardan haber almadan yapamıyorum :(
Allah hem yurtseverlere hem de 66 saat evine gidemeyen sinirleri harap olmuş polislere sabır versin.
Halkını polise düşman etmeye çalışan ve karşılıklı olarak bu durumlardan yararlanıp, provokasyon yapan şahısları kınıyorum!
Hiçbir şey televizyonlarda göründüğü gibi değil ne yazık ki...
Dilerim en kısa zamanda insanlara yapılan işkence son bulur.

Bugün amniyosentez sonucumu almak için çok uğraştım ama maalesef sonuç alamadım. İnşallah yarın öğreneceğim. Bu süreç içinde kendimi bu durumu düşünmeyerek ve kendimi başka şeylere yönlendirerek geçirmeye çalıştım. Bu nedenle burada pek dahil olmadan zaman geçirmek istedim.
Öğrendiğime göre bu 4lü tarama testinde olumsuz sonuçlar çok fazla çıkıyor ama yine çoğunluğunda amniyosentezde bebekte sorun olmadığı ortaya çıkıyormuş. Bu yüzden hiç olumsuz düşünmüyorum, umarım bu olumlu düşüncem tahlil sonucumu da yansıyacaktır. Sonuç çıktığında size de haber veririm.

Ha arada neler yapmışsınız az çok okudum, beni soran merak eden tüm arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederim.
hosgeldın canım ben ınanıyorum guzel cıkıcak sonucun!!
naber canım.rahatsızlandın mı ben mı yanlıs anladım.bana haber ver demıstın yaa.ınce jean tulum aldım lcw dan.cokta yakıstı:nazar:kesın almalısın:1:
canımmm ayagımı burktum bıraz sıstı dün saol .aa aldınmı nasıl ben hıc görmedım lcw magazalarında resım atabılırsen atsana yada lınk:))
günaydın millet,

kimse beni merak etmemiş belli ki. 5 günlük bir ceza aldım kk'dan, gelinlik ve nişanlığımı ve hatta abiyelerimi satıyorum, link koyduğum için sanırım.
eee bebişe yer açmak lazım değil mi? :49:;)
ilgilenen varsa baksın, gerçi burda herkes evli doğum yapacak yakında ama belki kardeşi v.s arıyordur.

http://www.kadinlarkulubu.com/ikinc...-gelinligimi-satiyorum-ayakkabi-hediyeli.html
:nazar:
http://www.kadinlarkulubu.com/ikinci-el-takas/625581-nuanstan-ozel-dikim-nisanligimi-satiyorum.html

bulantılarım hala devam ediyor, akşamları hala istifra ediyorum bir türlü geçmek bilmedi.
bu cuma kontrolüm var, cinsiyetimizi öğrenebiliriz inşallah.
bebişime daha 1 çöp bile almadık :(

ayrıca bugün canımıniçi ile evleneli tam 2 yıl dolmuş oldu. 3.yılımızda bir bebeğimiz olacak Allah'ın izniyle.
:19::19::19::19: ben merak ettım sordum canım gecmısı okursan gorursun aaaa ne oldu neden engelll aldı dedım hatta sayfanda baktım yazılarına ama goremeedım sebebını ..
buaraada gelınlıgınde nısanlıgında harıkaaa :9: buarada evlılık yıldonumunuz kutlu olsun saglıkla mutlulukla bır ömur sursun

günaydınn kızlar
sağlık ocağından geliyorum kan tahlili yaptırdım .troitime falan bakılcak .geçen ay 8 küsürlü bi rakamdı ilaç kullanıyorum inşallah düşmüştür biraz
filizcim geçmiş olsun canım nazar mı değdi acaba bi oku kendini canım .
madamtusot evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu yıllara canım
asyaeren bugün test sonuçlarını alcakmışsın tertemiz çıkacak inşallahh tüm topik duadayız sana canım
ayrıca bugün kontrole gidecek arkadaşlar var hepiniz mutlu haberlerle gelin kızlar :nazar::nazar:
kramplardan konuşulmuş bende de çok oldu doktorum kalsiyum magnezyum verdi geçti çok şükür
ayrıca benim kızım da çok hareketlendi maşallahh teyzeleri :nazar::nazar::nazar::nazar:
ıns sonucların guzel cıkar canımmm ayy canım anneme okutuyorum devamlı

kızlar nasılsınız doktora gıdıcek olanlar umarım guzel sonuclarla gelırsınız...ben bebekmı bılmıyorum ama kasıklarımda yemek sonrası pıt pıt bısey oluyor bıde bı sefer kayma seklınde bısey oldu cok korkmustum
ben sabah 5 de kalktım hapsurmayla grip olmusum :2: cok fena burnum tıkandı
napsam kı lımon bal karıstırıcam sımdı onu ıcıcem bıktım bu grıpten yaa :43:

Back
X