Kızlar selam...
Geçmişi okuyamadım, eş dost hepimiz direnişe destek veriyoruz. Beni eve bırakıp geri döndüler. Oldukça yorgunum ama gözümü facebooktan alamıyorum. Arkadaşlarımdan, durumlardan haber almadan yapamıyorum
Allah hem yurtseverlere hem de 66 saat evine gidemeyen sinirleri harap olmuş polislere sabır versin.
Halkını polise düşman etmeye çalışan ve karşılıklı olarak bu durumlardan yararlanıp, provokasyon yapan şahısları kınıyorum!
Hiçbir şey televizyonlarda göründüğü gibi değil ne yazık ki...
Dilerim en kısa zamanda insanlara yapılan işkence son bulur.
Bugün amniyosentez sonucumu almak için çok uğraştım ama maalesef sonuç alamadım. İnşallah yarın öğreneceğim. Bu süreç içinde kendimi bu durumu düşünmeyerek ve kendimi başka şeylere yönlendirerek geçirmeye çalıştım. Bu nedenle burada pek dahil olmadan zaman geçirmek istedim.
Öğrendiğime göre bu 4lü tarama testinde olumsuz sonuçlar çok fazla çıkıyor ama yine çoğunluğunda amniyosentezde bebekte sorun olmadığı ortaya çıkıyormuş. Bu yüzden hiç olumsuz düşünmüyorum, umarım bu olumlu düşüncem tahlil sonucumu da yansıyacaktır. Sonuç çıktığında size de haber veririm.
Ha arada neler yapmışsınız az çok okudum, beni soran merak eden tüm arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederim.